Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 09/08/2020 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, συννεφιασμένη κιόλας, βροχερή, οπότε ξεχνάμε τα καλοκαιρινά τα πλάνα και αράζουμε κάτω από μια στέγη, για να είμαστε safe, πάνω από όλα!

Φέτος δε θέλει με τίποτα να χαλαρώσουμε, να ξενοιάσουμε, να νιώσουμε λίγο άνθρωποι, γιατί η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα και οι ρυθμοί της, μας μεταμορφώνουν σε πολύ σκληρές προσωπικότητες, ενώ κατά βάθος, είναι καθαρά θέμα επιβίωσης! Οπότε οι διακοπές, η ξεκούραση, το χαλαρά, είναι απαραίτητα στη ζωή μας, για να θυμόμαστε το ποιοι είμαστε, το πώς νιώθουμε, ποια τα όνειρά μας..

Σήμερα ο Άρης έχει τα νεύρα του, ο Πλούτωνας επίσης, οπότε πάει η Αφροδίτη από το σκηνικό! Κάλυψαν τις ερωτικές της τις διαθέσεις με τις μαγικές τους τις ενέργειες, που είναι αξεπέραστα δυνατές! Οπότε το μενού έχει εντάσεις, νευράκια, πεσμένα τα κέφια!

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ο έρωτας είναι κάπου κρυμμένος και προσμένει να εμφανιστεί, ίσως και μεταμφιεσμένος και να προκαλέσει μεγάλες ταραχές!

Το παρελθόν επιστρέφει.. omg! 

φιλάκια


Κριός 
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που ξαφνικά μια ένταση σας κυριεύει και έχει νευράκια το μενού! Εννοείται πως φταίει ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, οπότε τι να λέμε τώρα! Ξεχάστε τις βόλτες και τα σουαρέ, άλλωστε με ομπρέλα πού να τρέχετε τώρα, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να αράξετε μέσα, να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε, γιατί το σύμπαν πάλι ξεκινάει τις κόνξες του και ενώ ας πούμε αρκετοί βρίσκεστε σε άδεια, παίζει από αύριο να σας καλημερίσουν κάποιες ενοχλητικές υπάρξεις.. Χαλαρά σήμερα και αποφύγετε τα καβγαδάκια! Βγάζουν κάπου;

Ταύρος
Δε χρειάζεται να πεισμώνετε επειδή δε θα γίνει το δικό σας σήμερα! Είναι αυτό που λέμε, ακούει το σύμπαν αυτά που σχεδιάζουμε και γελά! Να μια τέτοια μέρα είναι, οπότε πάρτε το απόφαση και πείτε let it flow.. Το να επιμείνετε είναι ότι χειρότερο, άλλωστε ο Άρης έχει νευράκια σήμερα, οπότε τσάμπα ο κόπος! Προτείνω να μη πιάσετε τιμόνι, να φοράτε καλά παπούτσια, γιατί πολλά τα κουλά που μπορούν να συμβούν, έτσι επειδή βρίσκεστε σε μια σύγχυση! Ο Πλούτωνας βάζει εμπόδια παντού, σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει, οπότε φρόνιμα.. θα έρθουν καλύτερες ημέρες..

Δίδυμος
Σήμερα θέλετε να πάρετε τους δρόμους και όπου σας βγάλει! Αρκετά με τις δουλειές σας, με τα ερωτικά σας, η επιθυμία σας είναι να μείνετε λίγο μονάχοι, παρέα με τα φιλαράκια σας, να ξενοιάσετε από τις καθημερινές σκοτούρες, γιατί πόσο πια; Να όμως που παίζει να μη σας κάνουν το χατίρι, γιατί λίγο ο καιρός, λίγο τα νέα δεδομένα, πού να τρέχουμε τώρα, μια ατάκα που θα την ακούσετε από αρκετούς! Και εδώ έρχεται ο Άρης, σας κάνει επιθετικούς και σας βάζει να τσακωθείτε με τον έναν και τον άλλον! Εντάξει καλοκαιράκι είναι, όμως σήμερα είναι μια συννεφιασμένη Κυριακή!

Καρκίνος
Μια μέρα που μπορεί μπροστά σας να διαδραματιστεί το θέατρο του παραλόγου και εσείς να χρειαστεί να κάνετε τον πυροσβέστη! Δε σας αφήνουν σε ηρεμία οι δικοί σας οι άνθρωποι, μπορεί να σας θυμίσουν εκείνο το μια φορά και έναν καιρό και να εκνευριστείτε απίστευτα, γιατί έχετε ήδη ανταποδώσει πολλές χάρες! Μην επιτρέψετε σε κανέναν να ανακατευτεί στην ερωτική σας τη ζωή, στην οικογενειακή σας επίσης, γιατί είναι πολύ μυστήριες οι μέρες αυτές, ποιος ο λόγος να χαλαστείτε; Μια Κυριακή που θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες, να πάρετε βαθιές ανάσες.. και be cool!

Λέων
Προφανώς σας το φυλούσε το σύμπαν σήμερα για έκπληξη! Είδατε κάποιο όνειρο; Έχετε ένα προαίσθημα; Πάντως δεν είστε και στα καλύτερά σας. Ένα γεγονός, κάτι που έχει συμβεί πριν πολύ καιρό, επανέρχεται στη μνήμη σας και τα βάφετε μαύρα! Είναι αστρολογικό το θέμα, προφανώς ένα ταξίδι στο παρελθόν, έχει να σας πει κάτι, να σας δώσει ένα μάθημα, αλλά ας μην είναι η αιτία που θα χαλάσετε το παρόν! Να μείνετε μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας, όμως κάποια στιγμή να τις συζητήσεις, γιατί συνήθως φαντάζεστε δράκους και ξεφεύγετε από τη πραγματικότητα!

Παρθένος
Και μιας που ο καιρός είναι έτσι, θα αράξετε στο σπιτάκι σας και θα ασχοληθείτε με τα λεφτουδάκια σας, το τι έχετε να εισπράξετε, το τι να πληρώσετε και ω ναι, πιάνετε τεφτέρι κανονικότατα! Εντάξει είναι ωραίο να ξέρετε το τι σας γίνεται, όμως Κυριακάτικο, γιατί βασανίζετε το μυαλουδάκι σας; Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα για να κάνετε! Ο Πλούτωνας σας χαλάει τα σχέδια, μπαίνει εμπόδιο ακόμα και στα ερωτικά σας τα ζητήματα και εκεί που όλα ήταν μια χαρά, ξαφνικά τίποτα! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση!

Ζυγός
Ως συνήθως βρίσκεστε κάπου στη μέση και εσείς μόνο μπορείτε να δώσετε λύσεις πάνω σε οικογενειακά ζητήματα! Από τη μια οι άνθρωποί σας, από την άλλη ο σύντροφός σας, σα να σας βάζουν να διαλέξετε, με ποιον θα κάνετε παρέα σήμερα! Θα κάνετε ότι λέει η καρδούλα σας, γιατί είναι Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας φάνε πάλι οι δρόμοι! Το να γίνετε χίλια κομμάτια δεν είναι επιλογή, γιατί όπου βρεθείτε και σταθείτε, θα γκρινιάζετε και θα είστε μέσα στα μουτράκια! Πείτε ξεκάθαρα ένα ναι και ένα όχι.. και τέλος!

Σκορπιός
Κάτι προκύπτει σε επαγγελματικό επίπεδο και ανεβάζετε θερμοκρασία κανονικότατα! Ημέρα γεμάτη από εμπόδια και εκνευρισμό, μερικές φορές άλλα κανονίζετε και άλλα προκύπτουν και εντάξει, δεν είστε Θεοί για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις περιπτώσεις! Μπορεί σήμερα να σας ζητήσουν λύσεις εξωπραγματικές! Ακόμα μπορεί να μάθετε ένα νέο, που θα σας κόψει τη φόρα και να απογοητευτείτε! Είναι μια δύσκολη μέρα αστρολογικά, οπότε δε χρειάζεται να ξεσπάσετε, ούτε να κάνετε σαματά! Αφήστε το κόσμο να εκτεθεί και αργότερα επανέρχεστε δυναμικά!

Τοξότης
Οτιδήποτε έχετε κανονίσει για σήμερα, να το ξεχάσετε, γιατί τα εμπόδια πέφτουν βροχή! Μεταφορικά και κυριολεκτικά, οπότε ούτε τα βουνά θα πάρετε, ούτε τις παραλίες! Αν φυσικά αποφασίσετε να τηρήσετε τα πλάνα σας, τότε να είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια φοβερή και τρομερή! Το καλό είναι πως ο Άρης φέρνει ερωτικά κέφια στο ζώδιό σας, οπότε αν νιώσετε μια φούντωση στα ξαφνικά, να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως, οι δεσμευμένοι της παρέας και γενικά! Όπως και να έχει, μην επιμένετε αν κάτι δε σας βγαίνει και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε focus στην ερωτική σας τη ζωή!

Αιγόκερως
Κλείνεστε μέσα στο σπίτι, γιατί το βροχερό σκηνικό, σας χαλά κάπως τα σχέδια! Αρνείστε πεισματικά να κάνετε το οτιδήποτε! Καλά, δε χειμώνιασε, αλλά όντως η μέρα είναι ιδανική για να αράξετε το κορμί σας σε όλα τα έπιπλα του σπιτιού τα άνετα φυσικά, δίχως πολύ φασαρία και κόσμο! Ανακοινώστε τις επιθυμίες σας και τις προθέσεις σας από νωρίς, γιατί ο σύντροφός σας, μπορεί να έχει άλλα πράγματα κατά νου και να προκύψουν εντάσεις από το πουθενά! Ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο από συμβιβασμούς, όμως δε ξέρω πόσο θα κρατήσει.. Όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή!

Υδροχόος
Μαζί με τις αστραπές και τους κεραυνούς, αστράφτετε και βροντάτε και σήμερα γυαλίζει λίγο το ματάκι σας! Δε σας αρέσει να σας ανατρέπουν το πρόγραμμα και ενοχλείστε αφάνταστα όταν δε σας προσφέρουν τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν! Και ξαφνικά ο κλήρος πέφτει επάνω σας, οπότε πόσο πια και κάπως έτσι βάζετε πολύ κόσμο στη θέση του, με άσχημο τρόπο επίσης! Δίκιο έχετε σε κάθε περίπτωση, όμως η καλή συμπεριφορά είναι το Α και το Ω, σε όλες τις σχέσεις! Ο Πλούτωνας τις μέρες αυτές, σας ταξιδεύει στο παρελθόν, το μυαλό σας είναι συνεχώς σε ένα πρόσωπο! Τι περιμένετε;

Ιχθύες
Να κάνετε παρέα με τους Παρθένους σήμερα, αφού μια επιθυμία τύπου να δείτε πόσα λεφτά έχετε στην άκρη, αν βγαίνετε, αν είναι όλα τακτοποιημένα, θα πάτε διακοπές ή τζίφος η υπόθεση; Ανοίγετε συρτάρια, ψάχνετε τσέπες, μήπως βρείτε τίποτα ξεχασμένο, μπα.. χλωμό το βλέπω! Ο Άρης σας τα έχει κάνει ήδη μαντάρα, είναι περίοδος που προκύπτουν πολλά έξοδα, ξεχασμένες οφειλές, οπότε το χέρι θα το βάλετε πολύ βαθιά στη τσέπη για να ξελασπώσετε! Βάλτε τα όλα σε μια σειρά, οργανωθείτε και όχι άλλα δανεικά! Σιγά-σιγά, όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

magicfariel

Φωτογραφία από gene1970 από το Pixabay