Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια του Αυγούστου 2020, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάλιο αργά, παρά ποτέ, αποφάσισα να γράψω για τον φετινό τον Αύγουστο, που πραγματικά είναι εξωφρενικός από όλες τις απόψεις!

Ο Άρης από τον Κριό, παρέα με τους ανάδρομους πλανήτες, Κρόνο, Δία και Πλούτωνα, φτιάχνουν κάτι κοκτέιλ πολύ μοναδικά και αξεπέραστα! Εννοείται πως είναι καλοκαίρι, αλλά από διάθεση πατάτα, γιατί δεν είμαστε ρομπότ, έχουμε ψυχή και σώμα! Ανεμελιά μια λέξη για λίγους, κυρίως για τους πιο νέους, όχι όμως για εμάς τους πιο μεγάλους! 

Η Αφροδίτη παρέα με τον Ποσειδώνα, κάνουν μια προσπάθεια να γλυκάνουν λίγο το τοπίο, όμως εκεί που πάει να σκάσει το χαμόγελο, εκεί σκάει το μπουρίνι και φτου πάλι από την αρχή! Ο Ουρανός γύρισε ανάδρομος, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ευχάριστο αυτό, αφού τα απρόβλεπτα λιγοστεύουν ή είναι πιο ήπια και αποδεκτά επίσης!
Από τις 20/08 και μετά ηρεμούν λίγο τα πράγματα, επανέρχονται οι ισορροπίες, όμως οι ταραχές καραδοκούν και θέλει προσοχή και στο τι κάνουμε και στο τι λέμε! Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, βελτιώνουν το κλίμα, υπάρχει καλή διάθεση για επικοινωνία με το κόσμο και για νέα πλάνα!
Τι θα πραγματοποιηθεί στο τέλος, είναι ένα άλλο θέμα, το ζητούμενο είναι να μη πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε, να βάζουμε νέους στόχους και να ελπίζουμε πως το αύριο θα είναι λαμπρό και αισιόδοξο για όλο τον κόσμο!

Summer time.. and the living.. is not easy!

φιλάκια..


Κριός
Οι μέρες του Αυγούστου, είναι αφιερωμένες στην οικογένειά σας, στον σύντροφό σας, στα πρόσωπα που αγαπάτε περισσότερο! Φροντίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου για αυτό. Βέβαια, με τον Άρη κατσικωμένο στο σβέρκο σας, είναι μια ζόρικη περίοδος, σα να είστε σε αναμμένα κάρβουνα, κυρίως για τη πορεία των επαγγελματικών σας ζητημάτων! Ανήσυχες καλοκαιρινές διακοπές, φέτος δε χρειάζεται να ξανοιχτείτε οικονομικά, γιατί άγνωστο το τι μας ξημερώνει στα αλήθεια! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που βρίσκονται ανάδρομοι στο ζώδιο του Αιγόκερου, προκαλούν τέτοιου είδους ανασφάλειες για το μέλλον! Από τις 15/08 – 23/08/20, μια ανάσα τη παίρνετε, γίνεται ανάλαφρο το κλίμα, τα μηνύματα του σύμπαντος είναι σαφώς πιο αισιόδοξα! Προσπαθήστε σιγά-σιγά, να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μένετε λίγο μόνοι, να βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, γιατί καλή η αφοσίωση, αλλά μη σας κλέβουν και τον αέρα που αναπνέετε! Το νου σας, γιατί ένα αθώο φλερτ, θα μπορούσε να χαλάσει μια σχέση ζωής!

Ταύρος
Ένας Αύγουστος, μα τι Αύγουστος! Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, φέτος δεν έχει «χλιδάτες» καλοκαιρινές διακοπές, ούτε χαλαρές καταστάσεις, αφού παίζει πολύ η άποψη τύπου, «οι προσδοκίες πληγώνουν»! Εξορμήσεις κοντά στο σπίτι σας, για μια με δυο μέρες, είναι η ιδανική λύση γιατί ούτε λεφτά για πέταμα έχετε, ούτε τη διάθεση να προσθέσετε ένα ακόμα άγχος στη ζωή σας, που αφορούν θέματα υγείας! Στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας, είστε ετοιμοπόλεμοι, επιθετικοί και άδικοι σε κάποιες περιπτώσεις! Ο Κρόνος σας προστατεύει ως δια μαγείας, ο Πλούτωνας φτιάχνει το φίλτρο «κάθε εμπόδιο για καλό» και ο Δίας σας έχει ολίγον ξεχασμένους, αλλά δε πειράζει! Η έκπληξη του μήνα είναι ο Ουρανός, που από τις 15/08 γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, μέχρι τον Γενάρη 21’! Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, σε νέες ιδέες, να μη ξαφνιάζεστε με το απρόβλεπτο, να χρησιμοποιήσετε άλλη τακτική, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Από τις 20/08 και μετά χαρές και καλή διάθεση έχει το μενού!

Δίδυμος
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που παίρνετε και πολύ τα επάνω σας, χαμογελάτε μετά από πολύ καιρό και νιώθετε πως ανήκετε και εσείς κάπου επιτέλους! Όσο παίζετε ομαδικά μπάλα, άλλο τόσο οι όμορφες στιγμές προκύπτουν, ανεξάρτητα αν κατά βάθος τα θέλετε όλα δικά σας! Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σας δίνει μια απίστευτη δύναμη και όρεξη για ζωή, οπότε φέτος αν και σεμνά, ίσως μετά από πολλά χρόνια, νιώθετε πως είναι ένα όμορφο καλοκαίρι! Μέχρι και τις 20/08 ότι προλάβετε να κάνετε, είτε αφορά τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές, είτε τις βόλτες σας, είτε ακόμα και τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, σας κάνουν λίγο τσιγκούνηδες, ή αλλιώς σας προστατεύουν από κακοτοπιές, τύπου να χαλάσετε τα λεφτά σας σε κάτι πολύ σκάρτο! Μην επιμένετε λοιπόν! Ο Ερμής και ο Ήλιος μόλις πατάνε το πόδι τους στο ζώδιο της Παρθένου, σας βάζουν σε μια διαδικασία μετακόμισης ίσως; Αλλάζετε σπίτι; Γειτονιά; Χωρίζετε τα τσανάκια σας; Μήπως τα ενώνετε όμως; Ωχ αμάν!

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, ο φετινός Αύγουστος για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σας, έχει εργασία, πίεση και καθόλου χαρά! Πολλά δεδομένα ανατράπηκαν, οπότε και εσείς προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, παίζει πολύ το σενάριο, διακοπές next year..! Ευτυχώς που έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σώνεται λίγο η κατάσταση! Οι δυσκολίες που έχουν προκύψει, είναι η αιτία, που ξαφνικά αγαπιέστε περισσότερο με τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τα πρόσωπα που τόσο καιρό, είχατε απομακρυνθεί για διάφορους λόγους! Μπορεί όμως να λειτουργήσει και αντίστροφα αυτό, να το δείτε ως μια καλή ευκαιρία, να αποδράσετε από σχέσεις που σας πνίγουν και σας στεναχωρούν! Από τις 15/08 – 29-08/20 κάθε μέρα κρύβει και από μια ευχάριστη έκπληξη! Βρίσκετε τον χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Όμως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, σας παρακολουθούν και έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν προς τα τέλη του μήνα, να τσεκάρουν κατά πόσο δυνατές είναι οι σχέσεις σας! Εσείς αποφασίζετε!

Λέων
Ολίγον σκληροπυρηνικός χαρακτηρίζεται ο φετινός Αύγουστος για εσάς! Ο εγωισμός σας χτυπά κόκκινο και ότι συναισθήματα κρατούσατε μέσα σας τόσο καιρό, ξαφνικά βγαίνουν στην επιφάνεια και έναν χαμό τον κάνετε με διάρκεια επίσης! Από τη μια ο Ερμής στο ζώδιό σας, φέρνει μαντάτα όλων των ειδών, από την άλλη ο Ουρανός από τον Ταύρο, προκαλεί το απρόβλεπτο, σας βλέπω να ξεσπάτε σα μπουρίνι καλοκαιρινό, με αστραπές, βροντές γιατί πολλές οι αλλαγές που προκύπτουν, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στον ερωτικό επίσης! Αλλάζετε δουλειά; Χωρίζετε; Μέχρι και τις 20/08 θα έχουν φανεί σίγουρα τα σημάδια και το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια που μόνο εσείς έχετε φανταστεί! Τι να σώσει η έρημη η Αφροδίτη, τι; Από τις 18/08 – 23/08/20 σα να γλυκαίνουν οι σκέψεις σας, η καρδούλα σας, είναι οι μέρες ιδανικές για να φτιάξετε ότι χαλάσατε πιο πριν! Σε κάθε περίπτωση να κρατάτε τα φύλλα σας μυστικά! Κάποιοι ζηλεύουν τα επόμενα επαγγελματικά σας τα βήματα και μπαίνουν εμπόδιο! Το νου σας!

Παρθένος
Ένας Αύγουστος με άδειες τσέπες! Που λέει ο λόγος, αλλά προφανώς οι υποχρεώσεις σας ήταν τόσες, που έπρεπε να καλυφτούν για να έχετε το μυαλό σας ήρεμο, να όμως που σε αρκετές περιπτώσεις δε περισσεύουν για ταξιδάκια αναψυχής! Η Αφροδίτη λοιπόν φέτος, σας μπερδεύει συναισθηματικά, γιατί ενώ προκύπτουν γνωριμίες, με τη συμπεριφορά σας, τους βάζετε κατευθείαν σε κατάσταση friend zone, οπότε πάει ο έρωτας, τον πάτησε το τρένο! Μια συνήθεια που την έχετε και αυτή, προκειμένου να προστατέψετε τη καρδιά σας, όμως στη πορεία εσείς φλέγεστε και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει απλά με τόσα κρύα ντουζ, σας βλέπει φιλικά, τελεία και παύλα! Τα αστρολογικά ευχάριστα νέα είναι πως από τις 20/08 και μετά ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιό σας! Την ανάσα σας σίγουρα θα τη πάρετε! Όμως το διάστημα από τις 16/08 – 19/08/20 είναι πολύ ερωτικό και μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα ραντεβουδάκια! Μαντάτα σας αναστατώνουν ευχάριστα και όπως φαίνεται από τις 25/08 και μέχρι το τέλος του μήνα, ανανεώνεστε από όλες τις απόψεις!

Ζυγός
Ας φοράτε μια μπλε χάντρα για το μάτι όλες τις ημέρες του Αυγούστου, γιατί όπως φαίνεται ανήκετε στους τυχερούς της παρέας! Μπορεί αστρολογικά οι μέρες να είναι σκληρές και ανατρεπτικές, όμως έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση, οπότε οτιδήποτε προκύψει το αντιμετωπίζετε όλοι μαζί και σας έρχεται πιο εύκολο! Τα αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τις 15/08 και μετά, οπότε λίγη υπομονή και έφτασε ήδη το διάστημα αυτό! Αρκετοί κάνετε focus στις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες, που αρκετές φορές το κλίμα είναι εκρηκτικό, όμως ο τρόπος που συμπεριφέρεστε και τα επιχειρήματα που παρουσιάζετε, φέρνουν θετικά αποτελέσματα! Όχι η Αφροδίτη δεν ευνοεί τα ερωτικά σας τα ζητήματα, δε της το επιτρέπουν οι λοιποί πλανήτες! Χωρισμοί προκύπτουν σε αρκετές περιπτώσεις, γιατί η αγωνία σας είναι η επιβίωσή σας, σε καιρούς σκοτεινούς! Από τις 15/08 – 31/08 μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις και φυσικά για να λύσετε τις παρεξηγήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Σκορπιός
Ζόρικος ο Αύγουστος για εσάς, σε καμία περίπτωση δε θυμίζει καλοκαίρι και διακοπές! Επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, σας ταλαιπωρούν, αφού προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι χρειάζεται να συνεργάζεστε με άτομα που κατά βάθος δε συμπαθείτε και πολύ, οπότε αυτό φτάνει για να είστε στη τσίτα και στη γκρίνια φυσικά! Στη παρούσα φάση επιλογές δεν υπάρχουν, οπότε για καλό δικό σας, θα χρειαστεί να ρίξετε στάχτη στα μάτια πολλές φορές! Βέβαια, η Αφροδίτη είναι μια αισιόδοξη νότα στη ζωή σας, αφού φέρνει μοιραίες συναντήσεις, υπάρχει φως για έναν έρωτα μεγάλο! Από τις 17/08 – 27/08/20 βελτιώνονται κάπως τα πράγματα, είναι μέρες που πέφτουν νέες προτάσεις στο τραπέζι, η νέα σεζόν θα σας βρει μέσα σε όλα ή όχι; Είναι όμως και μέρες που προκύπτουν όμορφες συναντήσεις με υπάρξεις που κάνουν τη καρδούλα σας να χτυπά πιο γρήγορα! Το τέλος του μήνα είναι κάπως ζόρικο από συναισθηματικής άποψης, όμως έρχεται ένας Σεπτέμβρης, πολύ φλογερός! Οπότε καιρός να προετοιμάσετε το έδαφος!

Τοξότης
Ανατρεπτικός ο Αύγουστος για τη περίπτωση τη δική σας! Άλλα κανονίζατε, αλλιώς σας ήρθαν, ο Άρης σας έχει πιάσει από τα μαλλιά και σας πηγαίνει όπου θέλει και όπως θέλει! Ένας μήνας γεμάτος από ένταση και απρόβλεπτες καταστάσεις! Τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα σας ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο από τους έρωτες, νιώθετε δημιουργικοί και κυρίως οι καλλιτέχνες της παρέας, τα δίνετε όλα τις μέρες αυτές, γιατί αυτό επιθυμεί ο Άρης! Από τις 17/08 – 27/08/20 σα να βρίσκετε τη γαλήνη που αποζητάτε καιρό τώρα! Τις μέρες αυτές, επιτρέπεται να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, το πρόσωπο που σας αρέσει, να κάνετε μίνι καλοκαιρινές διακοπές. Από το καθόλου, μια χαρά! Ο Κρόνος σας στριμώχνει οικονομικά, σας απαγορεύει να πάρετε ρίσκο που οδηγεί στο άγνωστο, σας στερεύει τη πηγή, οπότε δείτε ως σημάδι να ρίξετε μια δεύτερη ματιά σε ευκαιρίες που φαντάζουν ιδανικές, αλλά είναι κάρβουνο! Μη βιάζεστε, γιατί είναι κρίμα και άδικο να χαθούν οι οικονομίες σας, για ένα όνειρο απατηλό! Διατηρήστε όσα έχετε!

Αιγόκερως
Χρυσά μου, με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία ανάδρομους στο ζώδιό σας, ποιες ανέμελες διακοπές να μου πείτε; Ένας Αύγουστος σκέτη μούρλια, με κερασάκι τον Άρη να σας προκαλεί οικογενειακές αναμπουμπούλες, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα! Αν τις μέρες αυτές έχετε αποφασίσει να μοιράσετε τα τσανάκια σας, εκείνο το χωραφάκι ας πούμε, δε νομίζω να σας βγει και τόσο, οπότε τάμα ξε τάμα, αφήστε τέτοια ζητήματα για αργότερα! Η Αφροδίτη από τον Κριό, τι να σώσει η έρημη; Όμως σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις ουσιαστικές και να δείτε πως τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Σειρά σας να κάνετε πίσω, να δείξετε κατανόηση, να πείτε ένα Σ’Αγαπώ! Ευνοϊκές μέρες του Αυγούστου είναι από τις 15/08 – 23/08/20! Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν, όμως έχετε καλύτερη διάθεση για να τα αντιμετωπίσετε! Το φινάλε του Αυγούστου ζόρικο πολύ, αφού σας τσιγκλούν με θέματα πολύ ευαίσθητα! Για αυτό και εσείς φροντίστε να εξαφανιστείτε από φίλους και γνωστούς, για να αποφύγετε τις εντάσεις!

Υδροχόος
Ίσως να είναι και ο πιο ερωτικός μήνας του έτους ο φετινός ο Αύγουστος! Σας αρέσει, δε σας αρέσει, έφτασε η εποχή να τα πείτε με τη καρδούλα σας, να παραδεχτείτε τα λάθη σας, να κάνετε εκείνη την ερώτηση που τόσο τη φοβάστε, τύπου πιο πρόσωπο αγαπάτε αληθινά, πιο είναι άξιο να σταθεί δίπλα σας, πού βρίσκεστε επιτέλους; Τις μέρες αυτές, το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα, καιρός λοιπόν να ανακαλύψετε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό, να επιλέξετε ότι σας χρειάζεται ακόμα και να κάνετε ένα closer φοβερό και τρομερό! Τούτη τη φορά λοιπόν, διώχνετε μακριά ανθρώπους που δε σας κάνουν, πατάτε πόδι, γίνεστε σκληροί με εκείνους που έχουν άλλη άποψη, η ζωή είναι δική σας και χάρες τέτοιου είδους δεν υπάρχουν! Από τις 16/08 – 23/08/20 θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Το χρήμα ως δια μαγείας μπαίνει στις τσέπες σας και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Μέχρι όμως το τέλος του Αυγούστου θα πρέπει να έχετε το νου σας, να πείτε όχι σε ανούσιες σπατάλες!

Ιχθύες
Με το που μπήκε Αύγουστος ο Άρης φρόντισε να σκάσουν διάφορα θέματα, τα οποία για να λυθούν πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη! Αυτό και μόνο είναι μια αιτία, να μην επιθυμήσετε φέτος να απομακρυνθείτε από το σπιτάκι σας, ή αν υπάρχει ένα εξοχικό κάπου, να πάτε για μερικές ημέρες, μπας και ξεχαστείτε! Οι φίλοι σας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού σας αγαπούν και με τα πολλά και με τα λίγα, οπότε γλυκαίνει κάπως η ψυχούλα σας στη πορεία! Ο έρωτας είναι πολύ μυστήριος στη περίπτωση τη δική σας, γιατί αν είστε μονάχοι μπορεί ξαφνικά να σας τη «δώσει» κατακούτελα με ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε και να χάσετε τα αυγά με τα πασχάλια! Πριν κάνετε το πρώτο βήμα, βεβαιωθείτε πως θα ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά σας, αλλιώς θα σας μαζεύουμε με το κουταλάκι! Από τις 15/08 – 20/08/20, μπορείτε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, όμως από τις 27/08 και μετά θα πρέπει να δείξετε σημασία στο ταίρι σας, στη σχέση σας και να αποφασίσετε για το μέλλον σας! Πείτε την αλήθεια αλλιώς θα τη πει ο Άρης για εσάς! Omg!

magicfariel

Φωτογραφία από Oberholster Venita από το Pixabay