Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 01/08/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο, 1η του Αυγούστου, βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, τα
νερά έχουν ζεστάνει, το χρυσωπό του ήλιου και το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν τη περίοδο αυτή! Λατρεμένος συνδυασμός, που προκαλεί αμέτρητα όμορφα συναισθήματα!




Ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν πιάσουμε κουβεντούλα αστρολογική, είναι για να τραβάμε τις κοτσίδες μας! Το ποδαρικό του Αυγούστου είναι ζόρικο πολύ, γιατί έχουμε τον Άρη που έχει λυσσάξει, αφού κατά βάθος λατρεύει τα Κριάρια. Είναι στο στοιχείο του! Για αυτό είμαστε τσίτα όλοι μας εκεί έξω.. κάθε μέρα, όλη μέρα!
Ο Ερμής σήμερα τα βρήκε σκούρα με τον Πλούτωνα και στέλνει κάτι μαντάτα σκέτο κάρβουνο! Αλήθεια ή Ψέματα; Ιδού η απορία!

Χθες το βράδυ παρακολουθούσα το Φεγγάρι. Λέω γεμίζει, πλησιάζει πανσέληνος, έρχεται σε δυο μερούλες, στους Υδροχόους! Το απρόβλεπτο ζει και βασιλεύει και το κόσμο κυριεύει.. παρέα με τον Ουρανό από τους Ταύρους! Συνδυασμός που «σκοτώνει»!

Είχα άλλα σχέδια κατά νου.. όμως.. έτσι όπως είναι το αστρολογικό, όπως με πιάνει κάθε φορά που κρύβεται μια καταστροφή από πίσω.. λέω να με βάλω στην αναμονή.. τόσους μήνες περίμενα πώς και πως.. λίγες μέρες ακόμα.. δε πειράζει..

Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να έρθει.. ή να εμφανιστεί.. ή ακόμα και να μαγειρευτεί.. χαχα!

καλό μήνα δεν είπαμε.. έτσι;

φιλάκια..


Κριός
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, μη προσμένετε το ποδαρικό του Αυγούστου να είναι χαρωπό και ανέμελο! Φέτος τα όνειρα που κάνετε δεν είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, αλλά το αν θα παραμείνετε στο παιχνίδι επαγγελματικά και αν θα υπάρχουν χρήματα στη τσέπη σας, για να αντιμετωπίσετε το μεθαύριο! Νευράκια έχει το μενού σήμερα και καβγαδάκια με τους ανθρώπους σας! Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, ρίχνει λάδι στη φωτιά και σας λέει εν ολίγοις πως τα προβληματάκια που έχετε, κυρίως τα ερωτικά πρέπει λυθούν άμεσα και με κάθε τρόπο! Κριαράκια μου.. είστε πρώτο μέτωπο στη μάχη! Το νου σας..

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως γελάω και γράφω τώρα τα μαντάτα! Ε λοιπόν, το ποδαρικό του Αυγούστου, είναι τέρμα ζαβό, οπότε καλό είναι σήμερα, αν είχατε κατά νου, να κλείσετε εκείνο το ρομαντικό ραντεβουδάκι με το αμόρε σας, ίσως καλό θα ήταν να το αναβάλατε για μια άλλη φορά! Τραγικό; Το σύμπαν είναι τέτοιο, που από τη μια προκαλεί έντονα συναισθήματα και επιθυμίες και από την άλλη αντί για αγάπες και λουλούδια, να φέρει τη καταστροφή! Από τη μια ο Άρης σας μεταμορφώνει σε αγχωτικά πλασματάκια, από την άλλη ο Ερμής που έχει τις μαύρες του και σας τσιγκλάει.. τι να ειπώ; Δύσκολο ΣΚ!

Δίδυμος
Χρυσά μου παιδιά, αν έχετε δώσει υποσχέσεις τύπου, σήμερα θα πληρώσετε τις οφειλές σας, θα επιστρέψετε τα δανεικά και τέτοια, να φροντίσετε να τις τηρήσετε, γιατί θα είναι πολύ τραγικό το γεγονός να σας γυρεύουν και εσείς να είστε σε μια παραλία αραχτοί! Οπότε πώς το βλέπω το σενάριο; Προετοιμάζεστε για να εξαφανιστείτε από το σπίτι, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα προλάβετε να δραπετεύσετε από τις υποχρεώσεις σας! Σας στριμώχνουν σε μια γωνιά και σας μαλώνουν κιόλας! Οπότε μη κάνετε αταξίες, ούτε κουτοπονηριές, γιατί κάποιοι δε θα σας αφήσουν να περάσετε ένα υπέροχο ΣΚ!

Καρκίνος
Έφτασε η μέρα λοιπόν να κάνετε ένα ωραίο μπουμ! Αύγουστος, μια νέα αρχή, γιατί όχι να μη ξεσπάσετε και εσείς, άλλωστε οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν το διάστημα αυτό, σας επηρεάζει άμεσα και με κάθε τρόπο! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, διανύει σκοτεινές ημέρες, οπότε και εσείς ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε ακατέργαστα μαργαριτάρια, στους ανθρώπους που αγαπάτε και τους πληγώνετε πολύ! Το χάνετε το δίκιο σας, όταν το φαρμάκι είναι τσουχτερό! Ένα Σάββατο σκέτο μπουρλότο, οπότε ή που κάνετε τη πάπια.. πόσο πια; Ή που ξεφεύγετε εντελώς παντελώς! Υπομονή έρχεται η Αφροδίτη όπου να’ναι!

Λέων
Σάββατο και 1η του Αυγούστου, δε πιάνουν τεφτέρι για να κάνουν λογαριασμούς! Είναι θέμα ενέργειας, ούτε τις Δευτέρες πληρώνουμε, προκαταλήψεις, όμως γιατί όχι; Είναι ωραίο να ξέρετε το τι σας γίνεται, εγκαίρως κιόλας, όμως είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια; Ένα Σάββατο λοιπόν, που το τηλέφωνο θα πιάσει φωτιά, το κουτσομπολιό θα πάει σύννεφο και ξαφνικά, θα μάθετε πράγματα που παίζει να σας ανεβάσουν τη πίεση και να ακυρώσετε τα πάντα όλα για σήμερα! Ή που θα κάνετε ντου από παντού! Ο Ερμής προφανώς φέρνει μαντάτα από το παρελθόν, που σας αναστατώνουν άνευ λόγου και αιτίας!

Παρθένος
Ένα πολύ μυστήριο Σάββατο σας ξημέρωσε οπότε σήμερα να προσμένετε να συμβούν τα πάντα όλα! Κατά πάσα πιθανότητα, να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο και να εξαφανιστείτε από παντού! Όμως θα μπορούσε να εννοεί κάτι άλλο ο ποιητής, τύπου μήπως μια ένταση, φέρει το πάθος και ξαφνικά κάποιος σας αποκαλύψει τον έρωτά του για εσάς;;; Ο Ερμής ενώ δέχεται πιέσεις σήμερα, έχει κάνει βουτιά στα σκοτάδια του, εσείς αντλείτε μια απίστευτη δύναμη, ένα θάρρος και μια τρομερή αυτοπεποίθηση! Μπορεί όσο ο ήλιος είναι εκεί ψηλά να μάχεστε, όμως μόλις το φεγγάρι σκάσει μύτη, να γίνετε ακαταμάχητα γοητευτικοί!

Ζυγός
Μια ζαβολιά που κάνατε πριν λίγο καιρό, μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να σας αναστατώσει πολύ! Επαγγελματικό το θέμα, μήπως γυρέψατε μια άλλη θέση εργασίας και σας ήρθε η απάντηση και τώρα θα χρειαστεί να ζυγιάσετε τα υπερ και τα κατά και να δώσετε τις απαντήσεις σας; Αφήστε να περάσει το ΣΚ αυτό, άλλωστε είναι υπερ σας, από άποψη χρόνου και εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους για τις αποφάσεις που θα λάβετε! Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σας στρεσάρουν και τούτη τη φορά εμπλέκονται στα πόδια σας και διαταράσσουν τις προσωπικές σας τις σχέσεις. Μη το επιτρέψετε με τη καμία!

Σκορπιός
Μπορεί να είναι Σάββατο, αλλά σας απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Έχετε έντονα την επιθυμία να συζητήσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, όμως σήμερα την άκρη του νήματος δε θα τη βρειτε! Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, τουλάχιστον τέσσερις μερούλες! Χλωμό, έτσι; Ο Ερμής προκαλεί συζητήσεις ενοχλητικές, που και να θέλετε να παραμείνετε ψύχραιμοι δε το νομίζω, οπότε από το πουθενά μπορεί να προκύψουν εντάσεις και πικρόχολα σχόλια! Γυαλίζει το ματάκι σας κανονικά! Γεμίζει και το Φεγγάρι, ο Πλούτωνας σας χαλάει λίγο τα φιλόδοξα σχέδια! Ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια!

Τοξότης
Και ο κλήρος πέφτει επάνω σας Σαββατιάτικο και 1η του Αυγούστου, οπότε πάρτε βαθιές ανάσες και να προτείνω να εξαφανιστείτε από παντού;;; Ένα σκασμό λογαριασμοί έχουν εμφανιστεί και όπως φαίνεται είναι όλοι στο όνομά σας, οπότε ζόρικος ο μήνας από οικονομικής άποψης! Εντάξει μη σας πιάνει πανικός και εννοείται πως σήμερα και αύριο, απλά σκέφτεστε το πως θα χειριστείτε τη κατάσταση! Σε καμία περίπτωση, μη ζητήσετε άλλα δανεικά, μην εμπλέξετε τους φίλους σας, γιατί όλοι ζούνε το δράμα τους τη περίοδο αυτή! Πάρτε το απόφαση, πως θα ξελασπώσετε μονάχοι και με το κούτελο καθαρό!

Αιγόκερως
Καλά μη προσμένετε σε θαύματα, επειδή μπήκε Αύγουστος! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, είναι ακόμα ανάδρομοι στο ζώδιό σας, οπότε τι να λέμε τώρα; Ο Άρης σας έχει τέρμα αγχωμένους και ο Ερμής βάζει πικρόχολα λόγια στο στόμα σας και το πεδίο πολύ μάχιμο, κυρίως στο σπίτι! Ένα θυμωμένο καλοκαίρι το βρίσκω αυτό για εσάς, οπότε αποδεχτείτε τη κατάσταση και προχωρήστε αναλόγως! Ο Ερμής σας θέλει μάχιμους σε ερωτικό επίπεδο, ή θα γίνει έτσι όπως εσείς θέλετε, ή τσάο μπαμπίνο! Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για λύσετε τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Δε θα βγάλετε άκρη καμιά!

Υδροχόος
Ένας Αύγουστος και τι Αύγουστος;;; Καταρχάς ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας ταξιδέψει στο παρελθόν, επιβάλλεται να γιατρέψετε τις πληγές σας, γιατί αλλιώς πώς θα προχωρήσετε παραπέρα; Σήμερα νιώθετε μια απίστευτη κούραση, πως δε τραβάει η ομάδα, πως τσάμπα το παλεύετε, οπότε μείνετε σπίτι, κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, φάτε καλά και βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Ο Ερμής φέρνει άτομα στη πόρτα σας, άκρως ενοχλητικά, που σας λένε αλήθειες που πονούν! Δε φταίνε πάντα οι άλλοι, έχετε μερίδιο και εσείς.. είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά! Το νου σας!

Ιχθύες
Μη κάνετε τίποτα πλάνα τρελά και αλλοπαρμένα για σήμερα, γιατί δε πρόκειται να σας βγει και να εκνευριστείτε από το πουθενά! Αφήστε την ημέρα να σας πάει από μόνη της και όπου σας βγάλει! Βασικά θέλετε να ξαπλώσετε στο κρεβατάκι σας και να μη σηκωθείτε ποτέ, όμως δε παίζει το σενάριο αυτό! Βέβαια, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα extreme sport, που εννοείται πως θα το αποφύγετε, γιατί σήμερα το σύμπαν δεν αστειεύεται! Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε όρεξη για πολλές συνομιλίες, για λόγια του αέρα, οπότε και το τηλέφωνο να χτυπά σα δαιμονισμένο, εσείς γυρίζετε πλευρό και ας χτυπά! Αφασία λέμε!

magicfariel

Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay