Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων, by MagicF’Ariel..!


07/08/2020
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια άλλη μέρα η σημερινή, εντελώς μυστήρια, απρόβλεπτη, σκοτεινή και με τη καλή την έννοια και με τη κακή!

Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, κάτι παθαίνει, τον κυριεύει ο Άρης από τον Κριό και σα να υπάρχει μεταξύ τους ένταση, ανταγωνισμός, πάθος, ζήλεια και θαυμασμός! Οπότε οι συμπεριφορές αλλάζουν, γινόμαστε επιθετικοί, διεκδικητικοί, ερωτικοί και πολύ σέξι! 



Κάποιοι εκεί έξω αποζητούν την ελευθερία τους, τον αέρα τους, κάποιοι όμως έναν έρωτα μεγάλο, συγκλονιστικό, που θα ταράξει το «είναι» τους ολόκληρο! Από σήμερα λοιπόν, το ερωτικό μενού των ζωδίων, γίνεται πικάντικο, φλογερό και παράξενο επίσης, γιατί οτιδήποτε και αν προκύψει, κανείς δε πρόκειται να αποκαλύψει κάτι, αφού τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη! Και γιατί να γνωρίζουν άλλωστε! Φτιάχνουμε μυστικά.. απλά, λιτά, σαγηνευτικά.. να γράψω και άλλα;

Πολλές οι εκπλήξεις, οπότε ας έχουμε το τηλέφωνο κάπου κοντά, γιατί άμα το μαναράκι χτυπήσει.. εμφανιστεί σα κομήτης, τότε γιατί όχι.. ας χορέψουμε στο ταψί, ας νιώσουμε πεταλουδίτσες στο στομάχι.. ας νιώσουμε τον καύσωνα του Έρωτα.. να μας κάψει τα σωθικά! This is love baby..

φιλάκια. 


Κριός
Ιδανική ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Το να τα κρατάτε μέσα σας, είναι ότι χειρότερο και κάπως έτσι δημιουργούνται και τα γνωστά απωθημένα! Ένας Τοξότης θα μπορούσε να σας ξεσηκώσει για μια περιπέτεια! Να σας θυμίσει εποχές ξεχασμένες και ανεπανάληπτες! Να είστε θετικοί αν προκύψει φλερτ που ξυπνάει τα πάθη! Αν πραγματικά το θέλετε, σήμερα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ερωτική σας επιθυμία.

Ταύρος
Αντιφατική η μέρα σας σε ερωτικό επίπεδο! Πολλά μπορούν να συμβούν, απρόβλεπτα τα γεγονότα, οπότε ή που ξαφνικά αποζητάτε την ελευθερία σας και το γνωστό “I need more space”, ή που μπορεί να σας έρθει έρωτας κεραυνοβόλος και να φτιάξετε μια σχέση ζωής! Οι εκπλήξεις βρίσκονται στο μενού της ημέρας! Ένας Αιγόκερως μπορεί να είναι η πηγή του κακού, οπότε ας έχετε το νου σας! Πάντως όπως και να έχει, κάποιος μπορεί λίγο να τρομάξει με τις επαναστατικές σας τις διαθέσεις, όμως σίγουρα θα γοητευτεί από τον Ταυρίσιο το χαρακτήρα σας!

Δίδυμος
Υπάρχει ένταση στην ερωτική σας τη ζωή, κάτι πρέπει να φύγει μακριά και κάτι νέο να έρθει, γιατί πόσο πια κάρβουνο! Καλά, για ηρεμήστε, γιατί δε χαλούν έτσι εύκολα σχέσεις ζωής, θέλει προσπάθεια και πολύ σκέψη! Ένας Κριός είναι η ιδανική περίπτωση, για να ξυπνήσει μέσα σας το αγρίμι, οπότε αν προκύψει τέτοια ύπαρξη, μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Κρίμα και άδικο! Αποζητάτε την ελευθερία σας και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, οπότε το ταίρι σας, ή το αμόρε, παίζει να ξινίσει λίγο τα μουτράκια του απόψε!

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, το ξέρετε πως η Θεά Αφροδίτη, βρίσκεται καθοδόν για το ζώδιό σας, σήμερα, αύριο, να τη προσμένετε, γιατί δε ξέρω, μπορεί να τη βρει μπουρίνι στο δρόμο! Οπότε σήμερα είναι μια πολύ μυστήρια ημέρα ερωτικά! Πατάτε πόδι, αντιστέκεστε στις επιθυμίες του συντρόφου σας, δεν επιτρέπετε με τίποτα, να περάσει εκείνη τη κόκκινη γραμμή που έχετε θέσει καιρό τώρα! Ένας Ιχθύες μπορεί να σας βγάλει το καλύτερο, ή το χειρότερο του εαυτού σας, σε καμία περίπτωση όμως, δε πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια!

Λέων
Μια διάθεση τύπου να πάρετε τα βουνά την έχετε, να εξαφανιστείτε από παντού, γιατί οι δεσμευμένοι της παρέας, πνίγεστε, δεν αντέχετε άλλο, θέλετε τον αέρα σας! Να θυμίσω πως ανήκετε στους σχεσάκηδες της παρέας, οπότε μήπως να πάτε μια βόλτα, να ξεσκάσετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά; Ένας Δίδυμος, μπορεί να σας ξεσηκώσει, να σας δείξει με πολύ νάζι, τις χαρές της ζωής, οπότε φλερτάροντας με ένα ζώδιο του Αέρα, θεωρώ πως είναι άκρως ανανεωτικό! Επαναστατική η διάθεσή σας, φοβάμαι για το Λιονταρίσιο το ταπεραμέντο σας!

Παρθένος
Μπορεί να δείχνει αδιάφορη η μέρα σας σε ερωτικό επίπεδο, όμως ακόμα έχει μέλλον! Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μπορούν να συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη και ξαφνικά, να πετάξετε τη πιτζάμα και να βρεθείτε κάπου ωραία με το αμόρε σας! Υπάρχει προοπτική για πολύ ρομανς! Απρόβλεπτες συναντήσεις προκύπτουν, που σας ξεσηκώνουν για περιπέτειες και πολλά χαμόγελα. Ένας Δίδυμος έχει όλα τα φόντα, για να διώξει μακριά τη ρουτίνα σας. Ίσως να ενδώσει μια δύσκολη περίπτωση και να νιώσετε υπέροχα!

Ζυγός
Ευχάριστες και απρόβλεπτες εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν σήμερα, σε ερωτικό επίπεδο! Να επιστρέψετε στο σπίτι και να βρείτε μια κατάσταση εξωπραγματικά ρομαντική, κεράκια, αρώματα, ιστορίες βάσανα και τον σύντροφό σας, με «άγριες» διαθέσεις! Όχι να μη τρομάξετε, αντιθέτως να τον αφήσετε να σας παρασύρει σε ένα πολύ γλυκό και παθιασμένο όνειρο. Του έρωτα ας πούμε.. Ένα Καρκινάκι μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, να σας φλερτάρει, να σας θυμίσει εποχές, αγνές βγαλμένες από παραμύθι.!

Σκορπιός
Απρόβλεπτη η μέρα σας ερωτικά, μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σα κομήτης και να πάθετε μεγάλο σοκ! Εσείς παίζει να δείτε τον ουρανό με τα άστρα και ας είναι καλυμμένος ο ουρανός από σύννεφα! Ακόμα και ο σύντροφός σας, μπορεί να σας κάνει ένα δώρο, πολύ τρελό και αλλοπαρμένο, να εκπληρώσει μια επιθυμία σας και να έχει πολύ αγάπες και λουλούδια το μενού! Ένας Παρθένος είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού είναι ένα ζώδιο που ποτέ κανείς δε γνωρίζει κάτι για τα συναισθήματά του!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόση όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Όμως το σύμπαν μερικές φορές, μη πω τις περισσότερες, δε ρωτά και χτυπά κατευθείαν στο ψαχνό! Ένα Λιοντάρι μπορεί να σας έχει βάλει στο μάτι και σήμερα να σας φλερτάρει επίμονα, σε σημείο να καταγοητευτείτε και να πείτε το «ναι» στο τέλος! Μη φοβάστε να βάλετε λίγο ρομανς στη ζωή σας, γιατί είναι απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας! Ακόμα και ο σύντροφός σας, μπορεί να σας κάνει μια έκπληξη ανεπανάληπτη! Το σύμπαν κάνει κουμάντο, αφήστε το!

Αιγόκερως
Μέρα γεμάτη από εκπλήξεις κυρίως ερωτικές! Ανακαλύπτετε με απρόβλεπτο τρόπο, πράγματα και θάματα για τον σύντροφό σας και μένετε με το στόμα ανοιχτό! Δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, πάντως ή που θα σας τα γράψει σε ένα χαρτί, ή που θα σας τα πει με το στοματάκι του, γιατί το βάρος πρέπει να φύγει επάνω από τον «ένοχο» και να μεταφερθεί σε εσάς, τους σκληρούς και δίκαιους της παρέας! Αφήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να εκφραστεί ελεύθερα, πόσο μάλλον αν είναι Ζυγός! Μπορεί να πείτε και το «χάρηκα για τη γνωριμία»!

Υδροχόος
Λυπάμαι, αλλά η μέρα σας δεν είναι καθόλου ερωτική και προοπτική μηδέν για να προκύψει! Νιώθετε μια απίστευτη ένταση και αν δεν εκτονωθείτε, δε πρόκειται να ηρεμήσετε με τίποτα! Πνίγεστε ένα πράγμα και αν δε πείτε εσείς το αντίο, μπορεί να σας το πει το ταίρι σας και όχι δε θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ, αντιθέτως θα του/της κουνήσετε και το μαντίλι! Προλαβαίνετε να αλλάξετε και κλειδαριές, άμα λάχει! Ένας Τοξότης μπορεί να σας υπενθυμίσει συναισθήματα φιλελεύθερα και επαναστατικά, οπότε go with the flow.. κτλπ.. κτλπ..!

Ιχθύες
Κάπως μπόσικους σας βρίσκω σήμερα σε ερωτικό επίπεδο! Δηλαδή μπορεί να βάλετε το ταίρι σας κάτω, να του πείτε τα κάλαντα και να ξαμολήσετε λογάκια τύπου ή έτσι ή γιουβέτσι! Με τέτοιο ύφος σχέση δε φτιάχνεται, διαλύεται νομίζω, οπότε για να ηρεμήσετε και να κάνετε διάλογο και όχι επαναστατική απαγγελία! Να σας φέρουμε και μια ντουντούκα αν είναι, μη ζορίζονται και οι γείτονες! Φτάνετε τον σύντροφό σας στα άκρα, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ένας Σκορπιός σίγουρα δε «μασάει» από τέτοια.. για αυτό το νου σας.. Ένα άγριο πάθος φουντώνει .. έτσι απλά!

magicfariel

Φωτογραφία από Madusanka Dahanayaka από το Pixabay