Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Καλοκαιρινοί Έρωτες με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, by MagicF’Ariel!

07/08 – 31/08/2020

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή οι μέρες του Αυγούστου είναι παράξενες πολύ και σκληρές, αποφάσισα να απομονώσω τον Άρη κυρίως, να τον βάλω τιμωρία, γιατί μας έχει ταράξει και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! 
Οπότε κλειδώνω μαζί του και τους λοιπούς πλανήτες και αφήνω σε πρώτο πλάνο μόνο τη Θεά Αφροδίτη, η οποία έχει όλη τη καλή τη διάθεση, να μοιράσει αγάπες και λουλούδια στο κόσμο εκεί έξω!

Οι πρώτες ημέρες που είναι αυτές που διανύουμε τώρα, είναι ήρεμες, όμορφες, φέρνουν τη γαλήνη σε αρκετές περιπτώσεις, μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί όσο να’ναι προέχει η ξεκούραση της ψυχής και του σώματος και μετά ακολουθούν οι έρωτες και οι περιπέτειες! Πρέπει πρώτα να διώξουμε μακριά την αρνητική ενέργεια της καθημερινότητας και μετά να δημιουργήσουμε εκ νέου θετικές και αισιόδοξες καταστάσεις!
Σε μια εβδομάδα από σήμερα, βελτιώνεται κατά πολύ το σκηνικό, αφού εκδηλώνονται τα συναισθήματα, ξεπροβάλει ο Έρωτας που ήταν κρυμμένος από εδώ και από εκεί και ξεκινούν έστω για λίγο οι καλοκαιρινές αισθηματικές περιπέτειες! Θα μου πείτε για δέκα μέρες μόνο; Και μια είναι αρκετή, για να αποκτήσουμε τη πιο αξέχαστη εμπειρία ever! Μην είμαστε πλεονέκτες. Να το ζήσουμε είναι το ζητούμενο, έστω και για λίγο!

Οπότε το τέλος του Αυγούστου κρύβει αμέτρητες ερωτικές εκπλήξεις.. για πολύ κόσμο.. γιατί θέλουμε Φθινόπωρο με χαμόγελο στα χείλη.. τι να κάνουμε που είμαστε ερωτιάρικα ξωτικά..

φιλάκια.. 💋


Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί κυρίως τους δεσμευμένους της παρέας! Φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, σα να ηρεμεί η ψυχούλα σας και τις μέρες του Αυγούστου, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας! Και μονάχοι να είστε, δεν υπάρχει λόγος να πτοείστε! Μπορείτε ή να γεμίσετε το σπίτι σας με κόσμο, ή να επιδιώξετε να βρεθείτε σε ένα εξοχικό, πάλι με πολύ κόσμο! Ένα όμορφο καλοκαίρι για εσάς, κάνουμε λίγο τα στραβά τα μάτια στον Άρη, που πραγματικά κατσικώθηκε στο ζώδιό σας και δε νομίζω να αριβάρει για πολύ καιρό ακόμα! Οπότε να αποφεύγετε τις εντάσεις.. και να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε! Δώστε εκείνη τη ρημάδα την ευκαιρία.. όπως και να έχει! 

Ταύρος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, τις ημέρες του Αυγούστου, σας κάνει πολύ κοινωνικούς και ως δια μαγείας, βρίσκετε χρόνο για τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Μετά από καιρό, επικοινωνείτε με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, οπότε μια θαλπωρή τη νιώθετε, εισπράττετε αγάπη, ότι καλύτερο μπορώ να πω! Μοιράζετε συναίσθημα και αφήνετε κάποιους με το στόμα ανοιχτό, δε πειράζει αυτές είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του σύμπαντος! Προς τα τέλη του μήνα σας, βρίσκει ο Έρωτας κάπου ανέμελους και ρίχνει τα βέλη του, να τη στιγμή που παρατάτε τα όπλα, που ελπίδα τέλος, τσουπ μπορεί να συμβεί και από ένα θαύμα! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν.. λίγο πριν το αντίο του καλοκαιριού! Έτσι για την ανάμνηση..!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, γεμίζει τις τσέπες σας από λεφτά! Πώς θα συμβεί αυτό το μαγικό; Μόνο εσείς γνωρίζετε! Αν το παλεύετε καιρό τώρα, μπορεί να σας έρθουν μαζεμένα και να κάνετε ένα καλό κομπόδεμα! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, γυρεύετε μια ευκαιρία, για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας τη ζωή, ίσως να ανοίξετε κάτι δικό σας, ή να επενδύσετε κάπου, που βρέξει, χιονίσει, θα έχετε ένα εισόδημα! Ναι μεν από μόνη της φέρνει όλα τα καλά του κόσμου, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, ούτε πως οι λοιποί πλανήτες θα σιγοντάρουν σε αυτό! Προς τα τέλη του Αυγούστου, θα δέσει το γλυκό, οπότε να έχετε υπομονή και να είστε αισιόδοξοι πάνω από όλα! Ακόμα και ένα οικοπεδάκι μπορεί να έρθει στο όνομά σας!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι μια τέλεια αφορμή για να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και να θυμηθείτε πόσο ωραία ήταν μια φορά και έναν καιρό, όταν ήσασταν φουλ ερωτευμένοι, ανέμελοι και χαρωποί! Οι μέρες αυτές του Αυγούστου, είναι ιδανικές για καλοκαιρινές διακοπές, για να πιάσετε αγκαζέ τον σύντροφό σας και να τραγουδήσετε παρέα, το «περασμένα, ξεχασμένα»! Φροντίστε να μεταδώσετε τον ρομαντισμό σας, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, να μεταμορφωθείτε σε υπέροχα πλασματάκια! Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες μέρες με το ταίρι σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με τους φίλους σας! Το νου σας γιατί προς τα τέλη του μήνα, χαλάει το σκηνικό, καλοκαιρινά συναισθηματικά μπουρίνια!

Λέων
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας μπλοκάρει συναισθηματικά και ενώ μπορεί η καρδούλα σας να χτυπά δυνατά για ένα πρόσωπο, ποτέ να μη το μάθει ας πούμε! Μυστήρια η περίοδος αυτή για εσάς, το παρελθόν σας βασανίζει, κάτι σας λείπει, όμως κακό στον εαυτό σας κάνετε και τίποτα άλλο! Από την άλλη μπορεί να έχετε διάθεση για φλερτ, με τον πιο διακριτικό τρόπο, γιατί παίζει πολύ η ατάκα, «φάτε μάτια, ψάρια».. δηλαδή πάει το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο.. στην αφάνεια και λίγα λέω! Όσο οι μέρες του Αυγούστου προχωρούν, κλείνεστε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό σας, το θέμα καλοκαιρινές διακοπές.. βρίσκεται στον αυτόματο και ίσως να γίνεστε και οι ενοχλητικοί της παρέας! Ξεμπλοκάρετε λίγο πριν το φινάλε του μήνα, όμως πάει.. έφυγε το καλοκαίρι..!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας! Υπάρχουν οι αληθινοί οι φίλοι, υπάρχουν και εκείνοι οι γνωστοί, που μια εμφανίζονται και μια εξαφανίζονται, ανεξάρτητα από τις δικές σας τις ανάγκες! Καλά θα κάνετε λοιπόν, να συνειδητοποιήσετε τη πραγματικότητα και με την έναρξη της σεζόν, να δείξετε με κάθε τρόπο, ποιος φεύγει και ποιος μένει! Φροντίστε να είναι αμοιβαία τα συναισθήματα σε κάθε περίπτωση. Δίνετε αγάπη, να τη λαμβάνετε πάλι πίσω! Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι ιδανικό, για να βγείτε από το καβούκι σας, να πάτε διακοπές, ένα μικρό ταξιδάκι. Ο Έρωτας σας θυμάται ξανά, δε θέλει ντροπές, ούτε μουτράκια φυσικά.. Αγκαλιάστε τον!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει κάπως συμφεροντολόγους! Είναι μια περίοδος που δεν έχει και τόσο αγάπες και λουλούδια το μενού και αν έχει θα πρέπει η ύπαρξη αυτή να έχει πολλά προτερήματα! Φλερτάρετε μεν, αλλά με πολύ διακριτικό τρόπο δε! Σα να μη θέλετε να γνωρίζει το πρόσωπο το τι αισθάνεστε αληθινά για αυτό! Κρυφτούλι μέσα στον Αύγουστο, ένα παιχνίδι συναρπαστικό, αρκεί να φέρει κάτι όμορφο στη ζωή σας! Αποζητάτε σχέσεις με ανθρώπους που έχουν ένα κοινωνικό status, ίσως και γερό πορτοφόλι, ακόμα και καλές γνωριμίες, γιατί όλο και κάτι αξιόλογο γυρεύετε εκεί έξω! Να θυμίσω όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Προς τα τέλη του Αυγούστου, σα να πετυχαίνετε έναν στόχο σχετικά ακατόρθωτο! Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη! Και τέτοιες ορέξεις να μην έχετε, δε πειράζει, σας τη φέρνουν πεσκέσι, πρόσωπα που ίσως και να τα είχατε διαγράψει από το χάρτη της ζωής σας! Σας ξεσηκώνουν, σας παρασέρνουν, σας ξελογιάζουν, πάντως ναι θα τον χάσετε τον ύπνο σας, ο Έρωτας ξανά χτυπά! Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι άκρως ερωτικό για εσάς, εκεί κάνετε τις επιλογές σας, οι αντιστάσεις πέφτουν και έτσι όπως μας τα λέει το σύμπαν, παίζει να ζήσετε κάτι το ανεπανάληπτο! Το για πάντα το βρίσκω λίγο χλωμό, γιατί οι καλοκαιρινοί οι έρωτες, συνήθως έχουν και ημερομηνία λήξης! Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, γιατί μετά ξεκινούν τα πρωτοβρόχια! Πολύ τυχερές ημέρες στις 27-28/08!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, μπλοκάρει το φλογερό ταπεραμέντο σας και δεν έχετε όρεξη τόσο για καλοκαιρινές περιπέτειες, όσο το να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά, έτσι για το συναισθηματικό! Και όσο οι μέρες του Αυγούστου προχωρούν, το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, η τσέπη σας και ο χειμώνας που έρχεται είναι μια μόνιμη σκοτούρα! Εσείς και τα μυρμήγκια, αλλά γιατί όχι;;; Λυπάμαι, δεν είναι ερωτική η περίοδος αυτή, αφού έχετε τη διάθεση, να προετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται, όσο άγνωστα και αν είναι ακόμα! Οι τελευταίες μέρες του μήνα, είναι μεν πολύ καλύτερες, όμως αν υπάρχει κοινό ταμείο, σας βλέπω να σκούζετε, αφού ο ένας μαζεύει και ο άλλος χαλά! Έρωτας ή λεφτά;

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, χωρίζει τον Αύγουστο σε τρία τμήματα! Η πρώτη περίπτωση είναι μυστήρια πολύ, αφού αρκετοί λέτε το αντίο σε μια σχέση ετών! Ή πού συμβιβάζεστε και δίνετε μια ευκαιρία ακόμα, αλλά γνωρίζετε εκ των προτέρων πως αμα το γυαλί ραγίσει, επιστροφή δεν υπάρχει καμιά! Ή που γυρεύετε απεγνωσμένα έναν σύντροφο ζωής! Με τόσους πλανήτες ανάδρομους κατσικωμένους επάνω σας, κάθε μέρα κρύβει και από μια έκπληξη! Σωτηρία καμιά λέμε! Η δεύτερη φάση είναι η πάρτη σας, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να ηρεμήσετε και να λειτουργήσετε με τη τετράγωνη λογική! Και η Τρίτη φάση είναι οι αποφάσεις σας! Μένετε ή φεύγετε; Δεσμεύεστε ή παραμένετε μόνοι σα το λεμόνι;;; Ωραίος Αύγουστος!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει πολύ κόσμο στο διάβα σας! Ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, που σας φτιάχνουν το κέφι, που σας μιλούν όμορφα, σας κανακεύουν, σας νταντεύουν, πω πω σας κάνουν να νιώθετε σα Θεοί ένα πράγμα! Όχι δεν είναι ερωτικό το θέμα, περισσότερο ψυχοθεραπευτικό, θα έλεγα! Επιλέξτε τις παρέες σας, μην είστε δεκτικοί στη κάθε ενοχλητική παρουσία, προστατέψτε τον εαυτό σας, από εκείνα τα άτομα που έχουν αρνητική και απαισιόδοξη αύρα! Συνήθως εργάζεστε τη περίοδο αυτή, business & pleasure, λίγο από όλα, γιατί όταν οι άλλοι σταματούν, εσείς θησαυρίζετε, οπότε γιατί όχι; Να είστε σίγουροι πως κανείς δε θα σας βγάλει από το προγραμματάκι σας, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας τέτοιες συμπεριφορές! Το φινάλε όμως του Αυγούστου, ένα πρόσωπο, δυο μάτια, κάνουν τη καρδιά σας να χτυπά πολύ δυνατά!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει τον Έρωτα στο κατώφλι του σπιτιού σας; Λέτε να σας χτυπήσει τη πόρτα, ή να μπουκάρει μέσα με το έτσι θέλω; Θα μου πείτε όλα τα έχει η Μαργιορή, ο έρωτας της λείπει.. να όμως που το σύμπαν δε ρωτά, πράττει και μετά το χάος! Κάντε τα beaute σας, προλαβαίνετε να γίνετε πανέμορφοι γιατί όσο οι μέρες προχωρούν, οι εκπλήξεις πολλές, μη σας βρει το μαναράκι σε μαύρα χάλια! Το φινάλε του Αυγούστου είναι εντυπωσιακό, γιατί σα να φεύγουν όλα τα εμπόδια μακριά, σα να σας δίνει το σύμπαν μια ευκαιρία ακόμα, ο έρωτας, η αγάπη, ο ενθουσιασμός, είναι συναισθήματα που επιστρέφουν στη καρδιά σας και παίζει να προκύψει και το αμοιβαίο και άντε μετά να σας συμμαζέψουμε! Απολαύστε σα να μην υπάρχει αύριο!

magicfariel

Φωτογραφία απο Pixabay