Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε μπόρεσα να αντισταθώ, σε αυτό το Φεγγάρι το τόσο μαγικό, που
έφτασε με το που μπήκε Αύγουστος!

Αύριο, 03/08/20 γίνεται η Πανσέληνος, όμως ήδη μας έχει πιάσει, ήδη είναι τόσο φωτεινό, ελπίζω τα απρόβλεπτα σύννεφα, να μη το σκεπάσουν, γιατί κρίμα, πολύ κρίμα!




Είναι το πιο ζεστό Φεγγάρι του καλοκαιριού, τα αστέρια πέφτουν πιο εύκολα, έχουμε μια ελπίδα πως τούτες τις ημέρες όλο και κάποια ευχή θα κάνουμε για εκείνο το αγαπημένο μας το πρόσωπο! 

Πανσέληνος στον Υδροχόο, καταγοητευμένη, γιατί ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο, που μπορεί να αγαπά, να φλέγεται για κάποια ή κάποιον, να λιώνει λέμε και να μη το δείξει ποτέ! Το ζώδιο αυτό το έχω χαρακτηρίσει ανέκφραστο ερωτικά, συναισθηματικά, φιλικά, οικογενειακά, κανείς δε γνωρίζει ξεκάθαρα την αλήθεια! Αιώνια μυστικά συναισθήματα, κρυμμένα τόσο καλά, για αυτό όμως έχουν έντονα μάτια. Από εκεί εκδηλώνονται! Από τη λάμψη τους! Από το χρώμα τους! Από το ύφος τους! Εκεί κρύβεται η καρδιά ενός Υδροχόου, στα μάτια!

Και κάπως έτσι, όλα αυτά που ανέφερα, συμβαίνουν σε υπερβολικό βαθμό, γιατί το Φεγγάρι όταν γεμίζει, αποζητά έντονες μαγικές ενέργειες, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό.. Μας τις μοιράζει.. αντιδράμε, τις επιστρέφουμε.. Και ξανά από την αρχή!

Δυστυχώς ο Ερμής που είναι οι τελευταίες του ημέρες στα Καρκινάκια, έχει πάθει μια τρελή παράκρουση, από τη μια τον στριμώχνει ο Πλούτωνας, από την άλλη ο Κρόνος, πάνε τα ερωτικά μηνύματα, τα ραντεβουδάκια, οι γλύκες, οι αγάπες και τα λουλούδια! Ένα σκέτο στράβωμα το γεγονός, που αποτυπώνεται στα προσωπάκια μας.. Είμαστε μια lemon pie!

Ότι και να λέμε εδώ πέρα, προτείνω να μη προκαλούμε τη τύχη μας μέρες που είναι, να προσέχουμε στο τιμόνι, να μη βιαζόμαστε και το στόμα κλειστό! Πολύ φασαρία εκεί έξω και εντάξει.. να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας.. λέω η παράξενη Ταυρίνα! Χαχα

 ..άντε μπαίνει η Αφροδίτη στα Καρκινάκια σε πέντε μερούλες.. θα γίνουμε αισθηματίες ξανά.. 

φιλάκια..



Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας τρελαίνει το μυαλό! Ζορίζεστε, είναι τόσα μέτωπα ανοιχτά και το κερασάκι στη τούρτα ίσως να είναι επιπλέον ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιωθούν σε χρόνο ντε τε! Νιώθετε απίστευτη πίεση από παντού, οπότε ξεδίνετε και εσείς με άκρως αντιδραστικό τρόπο και εγωιστικό επίσης! Ένα δυνατό shopping therapy, σας ανανεώνει τέρμα και ηρεμεί πολύ το «είναι» σας, όμως ξεπαραδιάζεστε εντελώς και βγαίνετε εκτός πλάνου! Ένα Φεγγάρι που στη παρούσα φάση, σας πηγαίνει στα κόκκινα, γιατί τεστάρει τις αντοχές σας, τη πίστη σας, την αφοσίωση σας, το χαρακτήρα σας. Περνάτε από αυστηρό έλεγχο.. της ζωής διαγώνισμα!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει χίλια κομμάτια, από επιλογή! Καλό είναι να μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, ούτε σε προσωπικό επίπεδο, ούτε σε επαγγελματικό! Ναι μεν θέλετε να είστε τέλειοι και μπροστά από τις εξελίξεις, όμως οι δυνάμεις σας φτάνουν στο τέλος τους, οπότε μήπως τις μέρες αυτές να χαλιναγωγήσετε το Ταυρίσιο το πείσμα σας, που μερικές φορές μπορεί να είναι καταστροφικό; Αποφύγετε να κάνετε σχέδια για μεθαύριο, γιατί ξέρετε σας βλέπει το σύμπαν και γελά! Πατήστε φρένο στις φιλοδοξίες σας, γιατί ο κόσμος δεν έχει την όρεξή σας και κάπως έτσι να προκύψουν εντάσεις, λόγια και πολλά κουλά, άνευ προηγουμένου! Μη τα θέλετε όλα δικά σας! 

Δίδυμος
Το Φεγγάρι από μόνο του, μόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, φτάνει για να είναι πολύ μαγικό για εσάς! Έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσει, να προχωρήσετε παραπέρα, να πάρετε μια ανάσα και εσείς, όμως το σύμπαν, δε το επιτρέπει! Όχι ακόμα! Οπότε τις μέρες αυτές, θα είστε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, όμως δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα, ούτε να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Δείτε την, κάθε εμπόδιο για καλό και να κερδίσετε χρόνο, για να πάρετε τις σωστές τις αποφάσεις! Μια χαρά σας πάει, απλά δε σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε λεπτό! Το μήνυμα είναι να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και να ξεχάσετε τα δανεικά και αγύριστα!

Καρκίνος
Το κερασάκι στη τούρτα είναι το Φεγγάρι αυτό, αφού ήδη βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, μια ο Άρης στο Κριό, μια οι ανάδρομοι πλανήτες στον Αιγόκερω, έχουμε και τα ενδιάμεσα παρατράγουδα, δύσκολες οι μέρες αυτές, θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και λογικοί σε κάθε περίπτωση! Να είστε δίκαιοι, γιατί προκειμένου να γίνει το δικό σας, φέρεστε παράξενα σε ανθρώπους που δε φταίνε. Εντάσεις έχει το μενού και αποκαλύψεις, αφού ο Ερμής φέρνει μαντάτα που βγάζουν μάτι! Να είστε πονηροί, να έχετε τον έλεγχο των χρημάτων σας, ωραία τα κοινά ταμεία, αλλά να είναι όντως έτσι, γιατί κάτι πέφτει στην αντίληψή σας και εξοργίζεστε φουλ!

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό σας στέλνει ολίγον αδιάβαστους! Είστε έτοιμοι να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο, να εξαφανιστείτε, να πάρετε τα βουνά! Όλα στα κόκκινα, σας φταίνε τα πάντα όλα, είστε μέσα στη γκρίνια, δεν αντέχετε άλλο, ..χαμογελάω τώρα, ειλικρινά, κάντε ότι θέλετε! Είναι και το σύμπαν τέτοιο, που νιώθετε μια απίστευτη πίεση από παντού και ενώ μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, έτσι να μη νιώθετε καθόλου. Από τις 08/08 και μετά θα ηρεμήσετε, οπότε μιας που είναι αστρολογική η μούρλια, μήπως να αφήνατε τις βαλιτσούλες πάλι πίσω;;; Το Φεγγάρι αυτό αποκαλύπτει τα όμορφα και τα άσχημα της ερωτικής σας της ζωής. Η αλήθεια είναι πάντα μια!

Παρθένος
Σα να πηγαίνετε γυρεύοντας με το Φεγγάρι αυτό! Το σύμπαν συνεχίζει να τεστάρει τη προσωπικότητά σας και τις αντοχές σας, όμως ο συνδυασμός είναι πικάντικος πολύ και ρίχνει λάδι στη φωτιά, έτσι επειδή εσείς είστε σε αναμμένα κάρβουνα! Τις μέρες αυτές, μιλάτε ασταμάτητα, πηγαίνετε κόντρα στους πάντες και γίνεστε τα νευρόσπαστα της παρέας! Όμως και ο υπόλοιπος κόσμος νιώθει παράξενα, οπότε αν γίνει κανά ξέσπασμα τρελό και αλλοπαρμένο, μη ξαφνιαστείτε! Προτιμήστε το σπιτάκι σας, την ηρεμία σας, ρίξτε το στον ύπνο, φάτε λιχουδιές, ιδανικές ημέρες για να καλομάθετε τον εαυτό σας και να εξαφανιστείτε από παντού! Μυστήριο δε θέλατε;

Ζυγός
Ένα μαγικό Φεγγάρι, που αντί να φέρει αγάπες και λουλούδια, φέρνει τα παρατράγουδα, γιατί απλά τον Ερμή τον έχουν στριμώξει για τα καλά, περνάει από έλεγχο, οπότε προτείνω να μη κάνετε σχέδια τις ημέρες αυτές για το οτιδήποτε! Ερωτικοί μπελάδες σας βρίσκουν στα ξαφνικά, κάποιος κοιμάται στο καναπέ, πάντως από τα μέσα του μήνα και μετά θα δείτε μια άσπρη μέρα.. Το χρήμα συνήθως είναι μια πολύ μεγάλη αιτία κακού, είτε υπάρχει μπόλικο, είτε όχι, οπότε θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα απέναντι σε πρόσωπα που σας θεωρούν υλιστές και πολλά άλλα, προκειμένου να μη διαλυθούν σχέσεις ζωής! Ένα Φεγγάρι καλοκαιρινό, κρυμμένο πίσω από τα σύννεφα..!

Σκορπιός
Αποκαλύψεις γίνονται με το Φεγγάρι αυτό! Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και εννοείται πως αν τα συζητάτε με τους ανθρώπους σας, οι πιθανότητες να ακούσετε κάτι θετικό είναι λιγότερες.. μεταξύ μας τώρα! Αν έχετε βρει την άκρη σας επαγγελματικά και θέλετε να πάρετε ένα ρίσκο, να το κάνετε για πάρτη σας, δίχως πολλά-πολλά! Η ευθύνη δική σας φυσικά, αλλά όσο το μοιρολογείτε, άλλο τόσο τζίφος η υπόθεση! Τις μέρες αυτές, αστράφτει το ματάκι σας, οπότε δε βλέπω να σας πλησιάζουν και τόσο! Από την άλλη αποφύγετε συζητήσεις τρίτου τύπου, γιατί ξεφεύγει το πράγμα, είναι καλοκαίρι τώρα, έχει και ζέστη!

Τοξότης
Αφήστε τις βαλίτσες κάτω, δε πάτε πουθενά τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι αυτό εμποδίζει ένα ταξίδι, μπορεί να φιλοξενήσετε κόσμο και από επάνω! Παράξενα τα μαντάτα, ξαφνικά φροντίζετε και άλλους, κάποιοι το βλέπετε χαρωπό το γεγονός, κάποιοι εξωφρενικό, πάντως αυτός δεν είναι λόγος να χαλάσετε τις οικονομίες σας μέσα σε μια εβδομάδα! Και κάπως έτσι το σύμπαν φέρνει πρόσωπα στο σπίτι σας, στη ζωή σας, άτομα που σας δένουν πολλά, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε σας χωρίζουν επίσης! Για αυτό αν ακούσετε και μια κουβέντα παραπάνω, να κάνετε τους κουφούς! Προτιμότερο από το να ανοίξετε μέτωπα και να χρειαστεί μετά να δώσετε και εξηγήσεις!

Αιγόκερως
Κάτι παθαίνετε εσείς με το χρήμα, το Φεγγάρι σας κάνει και μετράτε και τη δεκάρα! Καλά, μη τρελαίνεστε, κάτι όλο μπαίνει και κάτι όλο βγαίνει, οπότε προτιμήστε λιγότερες μέρες διακοπές φέτος. Και τι έγινε; Κάποιοι δε πηγαίνουν καθόλου! Δε θέλω να σας αγχώσω, αλλά ελπίζω το διάστημα αυτό, να προσέχετε τη κάρτα σας, τις συναλλαγές σας, να κλειδώνετε καλά το σπίτι σας, να έχετε το νου σας, γιατί όλο και κάτι παράξενο μπορεί να συμβεί και να πάθετε λαλα.. Όσο το Φεγγάρι κάνει τα μαγικά του, άλλο τόσο εσείς μπορεί να κερδίζετε χρήματα ή να τα χάνετε επίσης! Οπότε το νου σας με τα τυχερά παιχνίδια, γιατί είστε και επιρρεπείς.. μεταξύ μας τώρα.. χαχα!

Υδροχόος
Αχ και βαχ είναι αυτό το Φεγγάρι για εσάς, που σας έχει αγκαλιάσει μέρες τώρα και δε θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα μέχρι και τις 08/08! Συναισθηματικά θέματα προκύπτουν, οικογενειακά, σας κρίνουν, σας πιέζουν, δε ξέρω το τι και το πώς, πάντως σε ησυχία δε σας αφήνουν με τίποτα! Το παρελθόν πραγματικά είναι η πηγή του κακού! Μακάρι να μπορούσα να σας κάνω και τη μετάφραση, αλλά είναι προσωπική υπόθεση του καθενός! Γίνεστε υπερβολικοί, αφού γνωρίζετε το τι θα σας πουν, πριν καν ανοίξουν το στόμα τους, οπότε ποιος ο λόγος να δίνετε τόση σημασία; Πρώτα θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και μετά των άλλων! Αυτός είναι ο κανόνας, αιώνες τώρα!

Ιχθύες
Βουτιά όχι σε καταγάλανα νερά, αλλά στο σκοτάδι, τέτοιο Φεγγάρι είναι! Τις μέρες αυτές, πεσμένα πολύ τα κέφια, τη βγάζετε στο κρεβάτι σας, κλείνετε και το κινητό! Πιο καλή η μοναξιά, όμως μη νομίζετε πως θα σας αφήσουν έτσι! Τσακώνεστε με πολύ κόσμο και γίνεστε κακοί έτσι επειδή σας βγαίνει αυθόρμητα, οπότε από όλα τα καλά έχει το μενού! Παίζει πολύ να τους αφήσετε όλους να αναρωτιούνται το τι και το πώς, να κάνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και εσείς απλά να τους αποφεύγετε για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας. Γίνεστε τέρμα μελοδραματικοί και κουραστικοί απέναντι σε όλους! Από τις 06/08 και μετά βελτιώνεται η κατάσταση! Για συνέλθετε!

magicfariel

Φωτογραφία από Jan Alexander από το Pixabay