Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Η Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, 19/08/2020 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς περνούν έτσι οι μέρες, τα χρόνια, η ζωή; Πάει και ο Αύγουστος, προετοιμάζεται να μας πει αντίο, με μια Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, πολύ χαρωπή και άκρως ανανεωτική! Σημάδι πως κάτι ξεκινάει από σήμερα που θα κορυφωθεί με τη Πανσέληνο αρχές Σεπτέμβρη! 

Πόσο όμορφη που είναι η Γη και οι πλανήτες γύρω από αυτήν; Τι ωραία που ήταν μια φορά και έναν καιρό, που οι άνθρωποι παρακολουθούσαν τον ουρανό με τα άστρα και ήξεραν τι καιρό θα κάνει, τι θα μπορούσε να συμβεί, έτσι επειδή έχουμε άμεση σχέση με το σύμπαν; Πόσα μυστικά βρίσκονται θαμμένα στην υφήλιο, επειδή η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε;

Και αφού σας ταξίδεψα στις φανταστικές τρελές τις σκέψεις μου, ας προσγειωθούμε στο εδώ, στο σήμερα, στη στιγμή, που είναι πολύ μαγική, γιατί απλά έχω ακόμα τον χρόνο και τη διάθεση, να γράψω, κάτι λίγα για τα ζωδιάκια.. που τόσο μας αρέσουν! 

Θάλασσα.. ή κρεβατάκι;;; Ιδού η απορία!

Τρελά φιλάκια!


Κριός
Με τη Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, ανοίγουν οι δρόμοι, το φως ανάβει πράσινο, κυρίως για θέματα επαγγελματικά! Οπότε αν σήμερα σας καλέσουν στα ξαφνικά, ακόμα και διακοπές αν κάνετε, τα παρατάτε όλα και δηλώνετε παρών, γιατί οι ευκαιρίες εμφανίζονται σπάνια! Όπως και να έχει, ακούτε με προσοχή αυτά που σας λένε, απαντήσεις όμως καλό είναι να μη δώσετε ακόμα, έχετε λίγο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα! Ναι μεν go for it, αλλά να είστε επιφυλακτικοί, γιατί μπορεί αύριο, μεθαύριο, να κάτσει κάτι καλύτερο!

Ταύρος
Μου φαίνεται πως με αυτή τη Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, μπαίνουν μαστόροι στο σπίτι σας, είναι η εποχή να φτιάξετε οτιδήποτε έχει χαλάσει! Αρκετοί μπορεί να αποφασίσετε για μια μετακόμιση, αρκετοί γυρεύετε χρωματισμούς, για τους τοίχους του χειμώνα! Καλά, μη βιαστείτε να τα κάνετε όλα σήμερα, γιατί μετά το χάος! Ένα-ένα τα δωμάτια, γιατί ποιος κοιμάται στο μπαλκόνι; Μήπως όμως έφτασε ο καιρός να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε; Ένα παιδάκι ίσως; Η ανανέωση σε όλα τα επίπεδα! Εκπλήσσομαι!

Δίδυμος
Διακοπές σας πηγαίνει η Νέα Σελήνη που γίνεται στα Λιοντάρια! Παύση στις καθημερινές υποχρεώσεις, ότι έγινε-έγινε, έφτασε η στιγμή να αράξετε το κορμί σας σε κάποια παραλία! Για λίγες μέρες έτσι; Μη φαντάζεστε κάτι άλλο, γιατί η νέα σεζόν σας θέλει μέσα σε όλα, υπάρχει στόχος, υπάρχει πρόταση, υπάρχει μέλλον! Πάντως, τις ημέρες αυτές, σας ανακοινώνουν ιδέες, σας θέλουν στη παρέα τους, έχουν σκοπό ακόμα και να σας εκπαιδεύσουν σε νέα πράγματα! Πάρτε δυνάμεις, θα τις χρειαστείτε μεθαύριο!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια, σας βοηθά να διεκδικήσετε τα λεφτά σας! Αν σας οφείλουν λοιπόν, οι μέρες είναι ιδανικές για να τα ζητήσετε, με όποιον τρόπο σας βολεύει, αρκεί να μπουν στο πορτοφόλι σας! Εσείς κάνετε κουμάντο, μη περιμένετε κάποιος να σας πιάσει από το χεράκι! Σε περίπτωση που επιθυμείτε μια αύξηση και εργάζεστε μέρες που είναι, μήπως να τη ζητήσετε κιόλας; Όπως και να έχει, βρίσκετε τη δύναμη και το κουράγιο για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας! Ο τολμών νικά, οπότε δε θέλω ντροπές!

Λέων
Πραγματικά τη φοβάμαι αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δε ξέρω τι φλας θα φάτε, πάντως αρκετοί αποζητάτε αλλαγές μεγάλες και τρανές, ακόμα και ένα διαζύγιο! Καλά, μη τρελαίνεστε, ο σκοπός είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να διώξετε μακριά εκείνους που σας μαυρίζουν τη ψυχή άνευ λόγου και αιτίας! Προτείνω σήμερα να πάτε ένα κομμωτήριο, να κάνετε ένα shopping therapy, να ανανεωθείτε εξωτερικά και μετά αφού νιώσετε ωραίοι, αποφασίζετε ποιον θα βάλετε στόχο! Μήπως ο γείτονας φάει το σφόλι;

Παρθένος
Και συνεχίζουν τα κέφια να είναι πεσμένα και για να τα φτιάξετε, σκαρφίζεστε πράγματα και θάματα, που δε λέγονται πουθενά! Κάτι ετοιμάζετε εσείς, υποψιάζομαι πως μια πρόταση που σας έχουν κάνει, σας αρέσει πιο πολύ, όμως όταν επιλέξετε το τι και το πώς, θα χρειαστεί να ξεχάσετε το παρελθόν και τα πισωγυρίσματα! Το να το παίζετε σε διπλό ταμπλό κυρίως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ίσως φανεί ολίγον ανήθικο για μερικούς! Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει για περιπέτειες που κανείς ποτέ δε πρέπει να τις μάθει! 

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη, σας ντύνει ωραία και έχει τσάρκες το μενού, επιμένει το αστρολογικό, παρέα με τα φιλαράκια σας! Έχει δροσίσει κιόλας, ιδανικό το κλίμα για δραστηριότητες παντός τύπου! Βασικά οι μέρες είναι ιδανικές, για δημόσιες σχέσεις, για επαφές και νέα σχέδια! Ως δια μαγείας, κάποιος θα σας βοηθήσει, προκειμένου να ξελασπώσετε από διάφορα εμπόδια που έχουν προκύψει κυρίως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Χαλαρώστε λιγάκι, αφήστε λίγο να γίνει αυτό το let it flow.. και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

Σκορπιός
Ότι πρέπει η Νέα Σελήνη για να βάλετε νέους στόχους κυρίως επαγγελματικούς! Οι μέρες είναι ιδανικές, για να κάνετε εκείνες τις ωραίες τις συζητήσεις, να ανοίξετε τα φτερά σας, να πατήσετε πόδι επίσης και να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει! Δε χρειάζεται να τσακωθείτε με κανέναν, όμορφες συζητήσεις, φέρνουν σε αμηχανία όσους σας έχουν αδικήσει, οπότε παίρνετε λίγο το αίμα σας πίσω το διάστημα αυτό! Αποφύγετε να ζητήσετε γνώμες από τα δικά σας τα πρόσωπα, γιατί η ζωή είναι δική σας, όπως και οι επιλογές. Σινάφι πια!

Τοξότης
Φτιάξτε βαλτισούλα γιατί φεύγετε! Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει, σας προκαλεί τάσσεις φυγής, οπότε σας βλέπω να παίρνετε τα βουνά, μέρες που είναι! Αν προσμένετε με αγωνία διάφορες απαντήσεις, που αφορούν τα επαγγελματικά σας τα σχέδια, να ξέρετε πως θα έρθουν όλες μαζί και μετά να σας δω, ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε! Μετά από πολύ καιρό τα μαντάτα είναι χαρμόσυνα, που σημαίνει πως ένα project μπορεί να σας ξελασπώσει άμεσα κιόλας! Πρώτα η δουλειά και μετά το ταξίδι, έτσι; Προετοιμαστείτε αναλόγως!

Αιγόκερως
Βάση αστρολογικού, έχετε πάθει ψυχασθένεια με τα λεφτά σας! Μπορεί να έχετε μαζέψει κάμποσα το διάστημα αυτό, αφού είστε οι τσιγκούνηδες της παρέας, τρώγεστε όμως να τα ξοδέψετε, σε μορφή επένδυσης πάντα, αλλά είστε σίγουροι για αυτό; Λεφτά έρχονται, επιμένουν, σας αγαπούν, όμως σχεδιάζετε να φτιάξετε το σπιτάκι σας, να αγοράσετε νέο αμάξι; Μήπως να φτιάξετε μια επιχείρηση δική σας; Και λέω η έρημη, μήπως να περιμένετε να έρθει ο περιβόητος Οκτώβρης; Μη ξανοίγεστε, ανεξάρτητα από την επιρροή της Νέας Σελήνης στα Λιοντάρια!

Υδροχόος
Υπάρχουν δυο θέματα που σας καίνε και η Νέα Σελήνη κάνει το συναίσθημα πιο έντονο από ποτέ! Από τη μια η καριέρα σας ως γνωστών και από την άλλη τα ερωτικά σας, ως άγνωστων! Πολλές οι συζητήσεις, μπορεί να βρεθείτε για ακόμα μια φορά, αλλού για αλλού, οπότε μην αρνηθείτε ραντεβού, ακόμα και με τα πιο παράξενα άτομα! Βέβαια, το ίδιο ισχύει και τα ερωτικά σας! Έφτασε επιτέλους η εποχή που επιθυμείτε να έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας, να νιώσετε την αγάπη μέσα στη καρδιά! Η επιλογή είναι δική σας!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη διώχνει μακριά τα εμπόδια που έχουν προκύψει όλο αυτό τον καιρό! Έφτασε η περίοδος να αναλάβετε νέα καθήκοντα, να προχωρήσετε παραπέρα και να αποδείξετε την αξία σας με κάθε τρόπο! Αν περιμένετε απαντήσεις από διάφορες πηγές, έρχονται η μια μετά την άλλη και ξαφνικά νιώθετε, πολύ ωραία με τη πάρτη σας! Τις ημέρες αυτές, οργανωθείτε, βάλτε σε τάξη τις υποθέσεις σας και βρείτε τρόπους το πως θα βελτιωθεί η ζωή σας σε όλα τα επίπεδα! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας επιμένει! Ωχ αμάν.. πάει το μυαλό!

magicfariel

Φωτογραφία από Adina Voicu από το Pixabay