Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Ο Ερμής στη Παρθένο, 20/08/2020 by MagicF’Ariel!

20/08 – 05/09/20
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ώρες ατελείωτες παλεύω με αυτόν τον Ερμή που άλλαξε ζώδιο και ως δια μαγείας, φέρνει ευχάριστα μαντάτα σχεδόν σε όλους! Γίνεται ανάλαφρο το κλίμα, πιο χαρωπό, ας είναι το φινάλε του Αυγούστου λίγο πιο γλυκό.. ονειρεύεται ο Ερμής.. λέω.. χαχα!





Έπεσε ίσως τη σωστή τη στιγμή, γιατί από τη μια η χθεσινή Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, από την άλλη ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου, δίνουν μια αισιόδοξη νότα για νέα ξεκινήματα, για τη σεζόν που έρχεται, που πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, για να ανταπεξέλθουμε στο άγνωστο και να υπάρξουμε στο μέλλον! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.. μου θυμίζει, αλλά ντάξει τι να λέμε τώρα..!!! 
Είναι πολύ ερωτικές οι μέρες αυτές, προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις, ματιές πονηρές, πάθη φλογερά, από όλα τα καλά κρύβει ο μπαξές του σύμπαντος! Εννοείται πως ρίχνω στάχτη στα μάτια, κάνω πως δε ξέρω, τι μας νοιάζει τι κάνουν ο Κρόνος, ο Δίας και ο Πλούτωνας;;; Απαπαπαπαπα.. μακριά.. ξου ξου!

Όμως.. θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σχέσεων, η αλήθεια έχει φτάσει, το ψέμα είναι πάντα προσωρινό, οπότε με όμορφη καρδιά, καλό είναι να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει, που μας κάνει ευτυχισμένους, που είναι η αιτία της ύπαρξής μας! Ο χρόνος είναι σχετικός, πότε ήμουν 20 και πότε έφτασα 44;;; Χθες.. σήμερα.. Αύριο.. What happened here??? 

φιλάκια..


Κριός
Σα να μπαίνετε σε φθινοπωρινή διάθεση από σήμερα, σε αρκετούς από εσάς εκεί έξω, επιστρέφουν οι «σοβαρές» οι σκέψεις, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Θα επιμείνετε σε μια προαγωγή, ανεξάρτητα από το προσωπικό το κόστος; Θα ζητήσετε μια μετάθεση, προκειμένου να απελευθερωθείτε από ευθύνες που σας πηγαίνουν πίσω; Θα αναλάβετε ένα νέο project, για να είστε μέσα στο παιχνίδι, όπως και να έχει; Επιστροφή στα θρανία από όλες τις απόψεις, οπότε πριν φορέσετε τη ποδιά σας, καλό είναι να προετοιμαστείτε ψυχολογικά, τουλάχιστον! Μια επίσκεψη στο γιατρό, είναι μια καλή ιδέα, έτσι για τη σιγουριά, πως όλα βαίνουν καλώς! Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, είναι ιδανικές για να ρίξετε στο τραπέζι τις προτάσεις σας και να δώσετε τα χέρια για τη νέα σεζόν!

Ταύρος
Όπως φαίνεται θα «μαλλιάσει» η γλώσσα σας τις μέρες αυτές, όχι όμως άδικα! Οι άνθρωποί σας, οι συνεργάτες σας, οι φίλοι σας, σας έχουν ανάγκη, η παρουσία σας τους είναι απαραίτητη, όπως και οι γνώσεις σας, πάνω σε διάφορα ζητήματα! Οτιδήποτε και αν συμβεί, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, με απίστευτη ψυχραιμία και λογική και αυτό είναι άκρως γοητευτικό, αφού η αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει λαμπερούς και εμπνέετε την αισιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Ευχάριστες εκπλήξεις όλων των ειδών προκύπτουν τις μέρες αυτές, ο Ουρανός παρέα με τον Ερμή, έχουν φτιάξει πρόγραμμα! Μη φοβάστε τις αλλαγές και μην έχετε ενδοιασμούς, όταν γνωρίζετε κατά βάθος το πόσο δίκιο έχετε! Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις, τη πιο σωστή στιγμή και εντυπωσιάζετε το κοινό σας! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, μια πρόταση σας απογειώνει!

Δίδυμος
Ο Ερμής χρυσά μου σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές και ενώ καιρό σκέφτεστε διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνετε, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή σας, ξαφνικά σας έρχεται η όρεξη, να τα κάνετε όλα εδώ και τώρα! Καλά, βαστάτε τα άλογα, γιατί το να φύγετε από ένα σπίτι και να πάτε κάπου αλλού, είναι μεγάλη και ζόρικη υπόθεση! Αρκετοί ανοίγετε τα φτερά σας, λέτε αντίο σε γονείς και κάνετε την απόπειρα να βρείτε τη τύχη σας, κάπου μακριά! Γίνεστε πολύ «ψείρες» όμως, το ένα σας αρέσει, το άλλο σας βρωμάει, το ακριβό δε σας παίρνει, το φθηνό θέλει φτιάξιμο, μήπως οι δεύτερες σκέψεις φταίνε για όλα; Διάφορες συζητήσεις, σας βοηθούν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, θα κατασταλάξετε επιτέλους, οπότε μια νέα σεζόν ξεκινά, φουλ με μια περιπέτεια στο άγνωστο!

Καρκίνος
Το διάστημα αυτό δε βάζετε γλώσσα μέσα! Μιλάτε ακατάπαυστα, ο Ερμής σας παρασύρει σε μια κατάσταση ευχάριστη μεν, όμως το μπούρου-μπούρου στη Κουμουνδούρου, είναι μια ατάκα που ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση τη δική σας! Ξαφνικά, σας πιάνουν κάτι τρελές επιθυμίες, τύπου να φτιάξετε το σπιτάκι σας για το χειμώνα που έρχεται! Καλά, να θυμίσω πως τα χαλιά τα στρώνουμε προς τα τέλη Οκτώβρη, οπότε για πατήστε λίγο φρένο! Κουρτίνες, ριχτάρια, σεμεδάκια, πάει το ξεγυμνώνετε το σπιτάκι σας, του αλλάζετε στιλ, με το που αλλάξει η εποχή, πρέπει να είστε πανέτοιμοι! Η ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο! Ωραία όλα αυτά, όμως μήπως να κάνετε focus στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, που έχουν ακόμα μέλλον και σας βάζουν χρήματα στη τσέπη; Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι ιδανικές, για να φιλοξενήσετε κόσμο στο σπίτι!

Λέων
Ωχ.. τι σας βρίσκει με τον Ερμή από εδώ και πέρα και ευτυχώς για λίγες ημέρες! Καβούρια βάζει στις τσέπες σας, ότι λεφτά χαλάσατε, αυτό ήταν, πάει και τελείωσε, summer is over! Καλά κάνετε, γιατί δε χρειάζεται ο Σεπτέμβρης να σας βρει δίχως φράγκα γενικότερα! Τις ημέρες αυτές παίζει να σας επιστρέψουν κάτι δανεικά και αγύριστα και να σοκαριστείτε από χαρά! Όμως μπορεί να σας έχουν γίνει τίποτα κρατήσεις μισθολογικές και ξαφνικά να λάβετε παραπάνω χρήματα τέλος του μήνα και να χαμογελάσει η ψυχούλα σας! Ναι μεν έρχονται λεφτά, όμως εσείς βλέπετε πίσω από το δέντρο, ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή σας, οπότε τα βάζετε στην άκρη και δε λέτε κουβέντα πουθενά! Το γεγονός πως επιθυμείτε να τα επενδύσετε κάπου, ας πούμε να πάρετε ένα αμάξι, μήπως είναι μυστικό; Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη βάζετε σε τάξη, ακόμα και τον σύντροφό σας!

Παρθένος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, ότι πρέπει για να σας ξεμπλοκάρει επικοινωνιακά, μπας και γίνετε εκφραστικοί πολύ, μπας και καταλάβουν και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε το τι εννοείτε τόσο καιρό! Ιδανικές ημέρες για φλερτ, για πονηρές κουβέντες, για μια ερωτική εξομολόγηση, επιτέλους ξεπεράσετε τον εαυτό σας, γιατί κάπως έτσι μπορεί να προκύψουν εκείνα τα αμοιβαία και οι νύχτες σας να αποκτήσουν νόημα ξανά! Καλά μη κοκκινίζετε, λίγο “dirty talk”, εξάπτει τη φαντασία σε χρόνο ντε τε! Αποφύγετε πολιτικές συζητήσεις και επαγγελματικές, γιατί πόσο πια, κουράζουν τέτοια θέματα πολύ! Ας είναι ανάλαφρο το κλίμα, στο φινάλε του καλοκαιριού, γιατί τα μαντάτα είναι χαρμόσυνα και για να φτάσουν σε εσάς, απαιτούν αισιόδοξη ενέργεια και θετική σκέψη! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη μπορείτε να βάλετε έναν στόχο και να τον πετύχετε δίχως κόπο!

Ζυγός
Ο Ερμής που λέτε, σας ρίχνει σε μια προ φθινοπωρινή μελαγχολία, πω πω πω! Ξαφνικά δεν έχετε όρεξη για κουβέντες, ούτε για χαζολόι, ούτε για παρέες, οι σκέψεις σας είναι αρκετές και πρέπει να μπουν σε μια τάξη! Αν δεν έχετε καράβια, δε βρίσκω τον λόγο να μπαίνετε σε τέτοια διαδικασία, όμως ακόμα και μια βαρκούλα είναι αρκετή για να αγχώνεστε, κυρίως για θέματα επαγγελματικά και το μέλλον σας! Βγήκε κάτι στη στεριά και δε το ξέρω;;; Προβληματίζεστε, είναι πολλά μέσα στο μυαλό σας, οι πληροφορίες έρχονται η μια μετά την άλλη και δε πρέπει κανείς να γνωρίζει το τι και το πώς! Ας υποθέσουμε πως τις μέρες αυτές, βρίσκεστε σε αποστολή άκρως μυστική, ζόρικο αυτό, για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Ζητήστε βοήθεια, δίχως να δώσετε πολλές εξηγήσεις! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, μαθαίνετε πράγματα και θάματα, πέφτουν οι μάσκες! Εκμεταλλευτείτε το αναλόγως!

Σκορπιός
Ηρεμείτε από εδώ και πέρα, βρίσκετε τον χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ηρεμούν! Καιρός να ξεκινήσετε ένα γυμναστήριο, ή μια τέχνη, γιατί κάπως πρέπει και εσείς να εκτονωθείτε δημιουργικά! Προφανώς οι μέρες αυτές είναι ιδανικές, για να πάρετε μια άδεια και να κάνετε τις δικές σας καλοκαιρινές διακοπές! Σε καμία περίπτωση μη προτιμήσετε το κρεβατάκι σας, ναι μεν ξεκούραση, όμως πιο καλό θα σας κάνει, να δείτε φίλους και γνωστούς, να κουτσομπολέψετε και να γελάσετε σα τα μικρά τα παιδιά! Μια ωραία ιδέα είναι, να ανταποδώσετε στους αγαπημένους σας, χάρες και στιγμές, γιατί το «ευχαριστώ» μπορείτε να το δείξετε με διάφορους τρόπους! Πιο ωραίο όταν συνοδεύετε από πράξεις! Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, είναι εξίσου όμορφες, ήρεμες, ξένοιαστες και σας θυμίζουν πολύ από τα παιδικά σας τα χρόνια! Αϊντε, καιρός ήταν..!

Τοξότης
Νομίζω ο Ερμής ξυπνάει τη «Μπουμπουλίνα» που κρύβετε μέσα σας, οπότε τις μέρες αυτές κάνετε απίστευτες συζητήσεις, είστε απόλυτοι, επιθετικοί πολλές φορές, όμως να υπάρχει ουσία σε όλο αυτό. Να κερδίσετε κάτι. Γιατί αλλιώς δεν υπάρχει ο λόγος να ανεβάζετε πίεση, για το ντόρο απλά; Μπορεί ο Ερμής στη περίπτωση τη δική σας, να φέρνει πληροφορίες που δε τις αντέχει το «είναι» σας, οπότε ξεσπάτε με έναν παράξενο τρόπο! Στη πραγματικότητα επαγγελματικά θέματα σας βασανίζουν, είναι κάπως θολό το μέλλον, οπότε κάποια δεδομένα απλά δεν υπάρχουν! Για αυτό κρατήστε τις δυνάμεις σας, για τα πιο σοβαρά μπουρίνια που θα σκάσουν! Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, λαμβάνετε τις απαντήσεις που γυρεύετε και όπως φαίνεται, θα χαμογελάσει το χειλάκι σας! Οπότε ψυχραιμία, έρχονται πιο όμορφες μέρες, ίσως λίγο διαφορετικές αλλά ok!

Αιγόκερως
Ο Ερμής σας ξεπορτίζει θέλετε δε θέλετε! Είναι ουσιαστικά οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και έχετε μια επιθυμία να κάνετε ένα όμορφο closer! Ρομαντικούς σας βρίσκω, καλό αυτό, κανονίστε κάτι για τις επόμενες ημέρες, μια εκδρομούλα, μια βραδινή έξοδο κάπου μακριά, στείλτε τα μηνυματάκια σας, ξεσηκώστε μερικές ψυχές, στο χέρι σας είναι να φτιάξετε μια ακόμα όμορφη ανάμνηση! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν, φλογεροί έρωτες επίσης, οπότε μόλις η καρδιά δώσει σήμα, ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε! Και πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη έχουν τέτοιο φόντο, οπότε όπως λέει και το τραγούδι, «μην αντιστέκεσαι, κάνε ένα βήμα και εσύ..» να το εμπεδώσετε λέω, σε εσάς τους ερωτευμένους της παρέας! Φουλάρετε με βενζίνη το αμάξι, σας βλέπω να διανύεται χιλιόμετρα, έτσι για το φινάλε του καλοκαιριού! Επιβάλλεται να είναι γλυκό σα τη δύση του ηλίου..

Υδροχόος
Η περίπτωση η δική σας είναι σπάνια, το ξέρουμε πια όλοι αυτό, οπότε έρχεται και ο Ερμής από σήμερα, για να τη κάνει ακόμα πιο σπάνια, αφού το μυαλό σας είναι συνεχώς στο χρήμα, στις δουλειές, στα χρέη, τι μπήκε και τι βγήκε, μιλάμε να είμαι ειλικρινής, τις μέρες αυτές σας πιάνει μια ψυχασθένεια τέτοιου τύπου! Πιάστε τεφτέρι λοιπόν και μολύβι και δείτε τι σας γίνεται, μπας και ηρεμήσετε και κόψετε τη γκρίνια! Ζόρικο το φετινό καλοκαίρι από όλες τις απόψεις! Όλα μια χαρά θα πάνε, ίσως να είναι και η πρώτη φορά που τα έχετε όλα τακτοποιημένα στη σειρά τους, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο! Μέρες που πέφτουν προτάσεις στο τραπέζι σας, που έχετε επιλογές, για εκείνο το τόσο άγνωστο αύριο που έρχεται! Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, είναι για να εξετάσετε κατά πόσο στέκουν όλα αυτά που σας συμβαίνουν, τι πρέπει να κρατήσετε και τι να διώξετε! Πάλι ξεκαθάρισμα σχέσεων!

Ιχθύες
Ο Ερμής που λέτε κρατάει δυο δέματα για εσάς! Ούτε καν φάκελος!!! Αφορούν τη προσωπική σας τη ζωή και είναι και αντίθετα μεταξύ τους! Τις μέρες αυτές θέλετε, δε θέλετε θα εστιάσετε στην ερωτική σας τη ζωή και ή που αγαπιέστε περισσότερο ή που χωρίζετε! Μια και έξω, τελεία και παύλα! Στην άλλη τη περίπτωση, ή που σοβαρά δεσμεύεστε ή που το παίρνετε απόφαση, «πιο καλή η μοναξιά»! Τα δέματα θα τα ανοίξετε και τα δυο, όμως θα κρατήσετε το ένα. Οπότε καλά να περάσετε! Συζητήσεις πάνω σε επαγγελματικά θέματα προκύπτουν, ακούστε με προσοχή και μη βγάλετε κιχ! Όχι ακόμα, μπορεί να είναι καταστροφικό! Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη δείχνουν θετικά σημάδια, εννοείται πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Να ξέρετε πάντως πως η αλήθεια θα φανεί, όπως και να έχει, οπότε ελπίζω να διαλέξετε το σωστό το δέμα! …

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay