Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια της Τρίτης, 04/08/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγο έμεινε, για να
πάρω και εγώ την αδειούλα μου, όμως προορισμός δεν υπάρχει.. και χλωμό το βλέπω να υπάρξει, εκτός αν προκύψει κάποιο θαύμα! Τυχεροί που έχουμε τη θάλασσα τριγύρω, που μια βουτιά είναι θέμα άποψης και χρόνου! Και έχουν ζεστάνει τα νερά, ένα όνειρο! Προβληματίζομαι, γιατί φλερτ, έρωτες, αγάπες και λουλούδια δεν έχει φέτος το μενού!


Που λέτε ο Άρης, αχ αυτός ο Άρης, είπαμε είναι αρσενικός πολύ, αλλά μας έχει ταράξει με τη παράξενη προσωπικότητά του, γιατί είναι πολύ σκληρός, επιθετικός και αμείλικτος και δε χαρίζει κάστανα σε κανέναν! Τρίτη λοιπόν, βρήκε να τσακωθεί με τον Δία, που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω! Συνδυασμός που «σκοτώνει», γιατί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, παθαίνουν μια ταραχή, που έτσι όπως μας τα λένε, θα τους μείνει αξέχαστη!
Μήπως αύριο να μείνετε στο σπιτάκι σας και μακριά από αιχμηρά αντικείμενα;

Εντάξει υπάρχει πολύ ένταση, τα παράπονα έχουν τη τιμητική τους και ενώ όλοι αποζητάμε ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, μόνο αυτό δε συμβαίνει! Ξημερώνει μια Τρίτη πολύ μυστήρια, που σημαίνει πως αποφεύγουν οτιδήποτε μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση και βρίσκουμε τρόπους να βελτιώσουμε τη κατάσταση, σα να έχουμε ένα μαγικό ραβδάκι στα χέρια μας..

Θεωρώ πως οι δυσκολίες της εποχής, μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο θαρραλέους, αλλά πάντα παρέα με εκείνους που αγαπάμε και θαυμάζουμε!

love you.. 🧡


Κριός
Μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό που γίνεται στο σύμπαν, ξαφνικά μπορεί να προκύψει μια είδηση για μια προαγωγή και να ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Αρκετοί περιμένετε πολλά καιρό τώρα, οπότε ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα! Μόνο που τούτη τη φορά, πρώτα θα συμβεί κάτι δυσάρεστο και μετά θα σας κάνουν δώρο τον τίτλο! Δηλαδή η αποτυχία κάποιου άλλου, η επιτυχία η δική σας! Οπότε ας μη το σκάσετε το χαμόγελο δημοσίως! Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, είναι πολύ δυνατό, είτε σας αξίζει ένας έπαινος, είτε μια κατσάδα! Κρατήστε χαμηλό προφίλ όπως και να έχει! Προσοχή στο τιμόνι!

Ταύρος
Το άγχος έχει ήδη χτυπήσει στα κόκκινα, ο Άρης έχει φροντίσει για αυτό, παρέα με όλο το σύμπαν, οπότε η Τρίτη σας βρίσκει κάπως ζαλισμένους και θολωμένους και λίγα λέω! Οτιδήποτε σας συμβαίνει το τραβάτε από τα μαλλιά και το κάνετε πολύ τραγικό! Εντάξει πού και πού χρειάζεται και το θέατρο του παραλόγου, μόνο που ξεφεύγετε γιατί ο Δίας, δε σας κάνει τη χάρη με τίποτα! Όσο και αν το παλεύετε, ούτε μπράβο θα ακούσετε, ούτε θα σας χαϊδέψουν τα μαλλιά! Οπότε καλό είναι να είστε ψύχραιμοι, λογικοί και καθόλου παραπονιάρηδες! Και τι έγινε;;; Λόγια σταράτα σας γλιτώνουν από πολλά!

Δίδυμος
Κάτι καλό υποτίθεται πως σας περιτριγυρίζει, μια νέα δουλειά, ίσως με περισσότερα χρήματα, όμως οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να δώσετε τα χέρια! Το αν έχετε ανοίξει το στοματάκι σας και έχετε πει σε όλο το κόσμο το τι σας συμβαίνει, δε σημαίνει πως σας μάτιασαν αν κάτι πάει στραβά! Η Τρίτη σας βρίσκει καχύποπτους, ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους και πάτε να βγάλετε την ουρά σας απέξω, ενώ δεν υπάρχει λόγος! Το νου σας, γιατί άνθρωποι που σας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα, προσμένουν να ακούσουν ένα ευχαριστώ και όχι κάτι άλλο! Πριν προδώσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ξανά σκεφτείτε το!

Καρκίνος
Αρκετοί εκεί έξω είστε οριακά! Να τα διαλύσετε όλα εδώ και τώρα ή να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα! Ίσως να σας ενοχλεί ακόμα και η ανάσα του συντρόφου σας, του συναδέλφου σας, της γειτόνισσας απέναντι! Ακόμα και τα πιο ανούσια πράγματα, σας φαίνονται πολύ σοβαρά και ενοχλείστε από λεπτομέρειες που άλλοτε δε θα δίνατε καμία σημασία! Οπότε να πάρετε τα βουνά, είναι μια καλή ιδέα, όμως πίσω σας, θα αφήσετε συντρίμμια που δε θα μαζεύονται με τίποτα! Αποφύγετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις, γιατί και οι δικοί σας άνθρωποι, δεν είναι στα καλύτερά τους! Δείξτε κατανόηση Τριτιάτικο!

Λέων
Κάτι μπορεί να σας κάνουν στη δουλειά και να γυρίσει το ματάκι σας σβούρες! Ενώ όλα δείχνουν πως βαίνουν καλώς, μπορεί μια έκτακτη περίπτωση να σας ανατρέψει τα δεδομένα και να χρειαστεί να γίνετε χίλια κομμάτια! Ζόρικη η Τρίτη σας από κάθε άποψη, αφού θολώνει το μυαλό σας και ξεσπάτε οπουδήποτε! Φροντίστε τουλάχιστον όσο βρίσκεστε σε σύγχυση, να μη οδηγάτε, να μη περπατάτε, τι να ειπώ; Καθίστε σε ένα παγκάκι φρόνιμα, πάρτε βαθιές ανάσες και νερό, πολύ νερό! Για οτιδήποτε έχετε παλέψει, είναι δικό σας, δε σας το παίρνει κανείς, απλά να το θυμίζετε πού και πού εκεί που πρέπει!

Παρθένος
Ενώ όλα βαίνουν καλώς, εκεί που πάει να δέσει το γλυκό, εκεί γίνεται χυλός και χάλια η κατάσταση! Φταίει ο ανάδρομος Δίας, που τελευταία στιγμή αποφασίζει να σας τα κάνει μαντάρα, έτσι επειδή πρέπει να μάθετε τον εαυτό σας καλύτερα! Οι επιθυμίες σας είναι έντονες και αποζητάτε με κάθε τρόπο να τις ικανοποιήσετε! Όμως μερικές φορές δε προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε μιας που έφτασε Τρίτη, γιατί όχι να μη κάνετε μια κίνηση παραπάνω εσείς, μπας και σας συμβεί το θαύμα που αποζητάτε! Το σύμπαν χρυσά μου λέει να καθίσετε φρόνιμα και να τα αφήσετε όλα στη τύχη τους! Ωχ ωχ..!

Ζυγός
Μπορεί εσείς να τα έχετε τακτοποιήσει όλα, κυρίως μέσα στο μυαλό σας, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα συμβούν κιόλας με αυτή τη σειρά! Οι δικοί σας οι άνθρωποι, που υποτίθεται πως δείχνουν κατανόηση σε κάθε σας βήμα, είναι εκείνοι που θα σας αναστατώσουν περισσότερο! Οπότε πριν ξεκινήσετε τις έξαλλες συμπεριφορές, ακούστε τους με προσοχή, κυρίως για να δείτε πού βρίσκονται! Οι νορμάλ εξηγήσεις είναι ότι καλύτερο, όμως υπάρχει ένταση στο σύμπαν, οπότε μια κουβέντα τους, χίλιες δικές σας! Το νου σας γιατί αν η πόρτα κλείσει, μετά άντε να ξανά ανοίξει.. Μια εξαφάνιση, ωραία ιδέα!

Σκορπιός
Επαγγελματικά ζητήματα σας προβληματίζουν πολύ και σας στρεσάρουν επίσης, γιατί μερικές φορές κάποια θέματα δε περνούν από τα χέρια σας και αυτό είναι αρκετό για να βγείτε από τα ρούχα σας Τριτιάτικο! Βέβαια, είναι το σύμπαν τέτοιο, ο Άρης ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί ή που θα βγείτε νικητές από όλη αυτή τη μάχη που δίνετε το καιρό αυτόν, ή που θα βγείτε νικητές πάει και τελείωσε! Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση, από το να κάνετε τη δουλειά σας και των άλλων αν χρειαστεί, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει! Ο Δίας σας θέλει μάχιμους και αν κάποιος πέσει τελευταίος ας είστε εσείς!

Τοξότης
Τόσο καιρό σας λέω, να είστε συμμαζεμένοι οικονομικά, γιατί δε ξέρετε το τι σας ξημερώνει και κάπως έτσι, όλο και κάποια ψυχή θα σας αναστατώσει, συνεπώς κάνετε ένα ντου από παντού στην αγορά και σηκώνετε τα πάντα όλα! Τρίτη, τι ωραία ημέρα για ένα τρελό shopping therapy; Αυτή ας υποθέσουμε είναι η κατά τα άλλα ευχάριστη όψη της ημέρας, όμως υπάρχει και εκείνη, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μπαρ και να πιείτε τον πόνο σας μέχρι εκεί που δε φτάνει! Καλά δεν είναι λύση αυτή, γιατί ωραία τα μπαρ και τα ξενύχτια, κυρίως για τους αδειούχους της παρέας! Βάλτε κάτω ένα οικογενειακό παγωτό..!

Αιγόκερως
Μπάχαλο η κατάσταση, κυρίως για τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου! Μπλέκετε τα μπούτια σας κάπως, από τη μια τα λεφτουδάκια σας, από την άλλη τα οικογενειακά σας, από τη παρά άλλη ο σύντροφός σας, προκύπτουν και σφήνες από τρίτους, εξοργιστική η κατάσταση με πρωταγωνιστές εσάς κυρίως! Το τι έχετε και τι δεν έχετε, δεν αφορά κανέναν, οπότε καλό είναι να μη σας ξεφύγουν αλήθειες πάνω στη προσπάθεια να δειχτείτε ως εγωκεντρικοί χαρακτήρες που είστε! Κάποιοι μάλιστα φτιάχνετε βαλιτσούλα και παίρνετε τους δρόμους, γεγονός που σπέρνει την ανησυχία παντού! Αυτό δε θέλετε;

Υδροχόος
Το παρελθόν δε σας αφήνει σε ησυχία! Σας κατατρέχει ένα πράγμα, είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά! Δε ξέρω τι ανησυχίες έχετε, πάντως τίποτα δε διαγράφεται, επειδή εσείς αποφασίσατε να αλλάξετε σελίδα! Όλα ξεπερνιούνται, όταν λύνονται, οπότε τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει ανοιχτές, που ακόμα σας βασανίζουν! Με έναν αναστεναγμό σας βρίσκει η Τρίτη, βαρύ πολύ το κλίμα, θεωρώ πως κάπου πρέπει να μιλήσετε με κάθε ειλικρίνεια! Αποφύγετε το τιμόνι, η φυγή δεν είναι αυτό που προτείνει το σύμπαν, αλλά την αλήθεια! Ζητήστε για να λάβετε και στη τελική κάντε λίγη υπομονή ακόμα!

Ιχθύες
Βασανίζεστε ψαράκια μου από διάφορα κουλά που σας συμβαίνουν, σκάνε το ένα μετά το άλλο και νιώθετε μια απίστευτη πίεση, μόνο που βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη κάθε πρωί! Η Τρίτη σας βρίσκει στην αρχή ήρεμους, όμως κάποιες κουβέντες από τους δικούς σας τους ανθρώπους, είναι αρκετές για να σας κάνουν να αντιδράσετε, με τον τρόπο σας φυσικά! Εννοείται πως θα τρέξετε να κάνετε ένα shopping therapy, να πάτε ένα κομμωτήριο, να ανανεωθείτε εξωτερικά τουλάχιστον και ας μη σας περισσεύουν τα φράγκα! Πάλι θα σας τη πουν, όμως η ζωή είναι δική σας και έχετε την ευθύνη λέμε..!

magicfariel

Φωτογραφία από Anastasia Gepp από το Pixabay