Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 25/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο Σάββατο, ξημέρωσε, σχεδόν για όλα τα ζώδια! Μια αισιόδοξη
κουβέντα είναι αυτή, γιατί από αυτά που βιώνω τις τελευταίες ημέρες, κάνω σκέψεις, να μπω σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστώ κάπου στη Βραζιλία και ότι προκύψει! Τάσεις φυγής και λίγα λέω..!!!





Στο σύμπαν γίνεται της μουρλής ως συνήθως! Μια ο ένας και μια ο άλλος, σωτηρία καμιά! Ο Ήλιος σας Λιοντάρια πλέον, είναι μια αισιόδοξη και πολύ χαρωπή αστρολογική επιρροή! Μας βάζει σε mood καλοκαιριού! Έχει και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, τα κέφια της, οπότε ο Έρωτας έχει επιστρέψει.. Κυκλοφορεί αμέριμνος και ρίχνει τα βέλη του και ότι προκύψει! Τέλεια ως τώρα;

Και έχουμε όλους τους υπόλοιπους πλανήτες, να κάνουν κάτι σφήνες τρελές, κάτι εμφανίσεις τύπου guest star.. και μετά το χάος!

Ας απολαύσουμε ένα όμορφο Σάββατο.. γιατί από αύριο επιστρέφουν τα σύννεφα.. Μη χαρούμε λιγουλάκι.. τσουπ το κουλό!

φιλάκια..


Κριός
Τελευταίο Σάββατο του Ιούλη και βρίσκεστε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση! Αφιερώνετε το χρόνο σας, στους ανθρώπους σας, στο σύντροφό σας, στην οικογένεια και τους φίλους! Καιρός ήταν, να ρίξετε τους τόνους, να διώξετε μακριά ότι κακό συνέβη, να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία, σε εκείνους που αγαπάτε! Απολαύστε το σήμερα και μη κάνετε πλάνα για το αύριο! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, οπότε μαγιό και παραλία! Να βγείτε, να βολτάρετε, γιατί ένα φλερτ, μπορεί να προκύψει ο έρωτας του καλοκαιριού και όχι μόνο..!

Ταύρος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα, που ή θα τεμπελιάσετε τέρμα, ή που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Από την άλλη βέβαια, μπορεί να σηκώσετε και όλο το σπίτι στον αέρα, προκειμένου να λάμψει και να μοσχομυρίσει ο τόπος! Απρόβλεπτοι επισκέπτες σας αναστατώνουν ευχάριστα, οπότε ως καλοί οικοδεσπότες, φροντίστε να έχετε από όλα τα καλά! Χρειάζεστε ξεκούραση όμως, γιατί οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αποζητούν το 100% του εαυτού σας! Υπομονή!

Δίδυμος
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε ήδη φτιάξει βαλιτσούλα και δρόμο, για το ΣΚ αυτό! Προτιμάτε τα φιλαράκια σας, άτομα που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη, καλοκαιράκι είναι και με τα λίγα και με τα πολλά, πάλι ωραία θα περάσετε! Εννοείται πως δε θα καθίσετε με το πόδι σταυρωμένο, θα χρειαστεί να βοηθήσετε, να προσφέρετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, γιατί αυτό είναι το σωστό! Μια πολύ ωραία ημέρα, για να δείξετε στους ανθρώπους σας, το πόσο τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε επίσης. Με πράξεις, όχι λόγια..!

Καρκίνος
Είστε λίγο οι παράξενοι των ημερών, σας έχουν προκύψει τόσα ζητήματα να αντιμετωπίσετε, κάποια από αυτά ήρθαν ως μια απρόβλεπτη έκπληξη, οπότε ξαφνικά κάνετε μια προσπάθεια να οργανώσετε τη ζωή σας, να ξέρετε το τι σας γίνεται! Ωραίο αυτό για εσάς, άκρως ενοχλητικό για τους άλλους! Σήμερα θέματα σπιτιού σας προβληματίζουν, όλο και κάποιο γεγονός θα σας αναστατώσει, οπότε όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα. Καλά θα κάνετε να είστε συμμαζεμένοι και οι ψύχραιμοι της παρέας!

Λέων
Θέλετε πολύ να ξεφύγετε από τα γνωστά, οπότε παίζει να έχετε οργανώσει μια μικρή εκδρομή, κάπου τριγύρω αλλά και σχετικά μακριά, έτσι για το ψυχολογικό και επειδή είναι καλοκαιράκι. Όσο οι μέρες περνούν, μόνο τις διακοπές σκέφτεστε, όμως τούτη τη φορά δεν είστε και τόσο ανέμελοι! Τα νέα επαγγελματικά δεδομένα που έχουν προκύψει σας ανησυχούν πολύ και πρέπει να έχετε συνεχώς το νου σας! Καλά, μη τρελαίνεστε, ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Προς το παρόν, αράξτε σε μια παραλία με τα φιλαράκια σας. Ξενοιάστε!

Παρθένος
Όλα είναι μια χαρά, βρίσκεστε στο σωστό το μονοπάτι, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι! Αποζητάτε από τους άλλους, συναισθήματα και πράξεις που θα φτιάξουν το δικό σας το ψυχολογικό, γιατί το αξίζετε και είναι και η σειρά σας να νιώσετε έτσι! Δε χρειάζεται να είστε μέσα στη κλάψα, γιατί αυτό χαλάει την εικόνα. Ας είστε αθόρυβοι και διακριτικοί για να δείτε ποιος θα σας ενοχλήσει και για ποιον λόγο! Άκρως γοητευτική η συμπεριφορά αυτή, προκαλεί μυστήριο και αρέσει! Να κρατάτε μικρό καλάθι τις μέρες αυτές!

Ζυγός
Ένα πολύ όμορφο Σάββατο σας ξημέρωσε, προτείνω να φτιάξετε το δισάκι σας και δρόμο, να πάτε να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία! Δε νομίζω να απομακρυνθείτε και πολύ, γιατί διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις προκύπτουν, που θα σας το χαλάσουν λίγο το κέφι. Έχετε μπει σε καλοκαιρινό mood, αγκαλιάζετε την αισιοδοξία και τις μέρες αυτές, δε θα καθίσετε να σκάσετε για το ένα και το άλλο! Καλή παρέα να έχετε, τα φιλαράκια σας, τον σύντροφό σας, όποιον αγαπάτε και οι συζητήσεις ας να είναι περί ανέμων και υδάτων!

Σκορπιός
Και ως συνήθως, όταν ο κόσμος λάμπει από αισιοδοξία και χαρά, εσείς κάνετε μια βουτιά στα σκοτάδια σας και δεν είστε διαθέσιμοι για κανέναν! Οπότε σήμερα χλωμό να κάνετε εμφάνιση στα γνωστά, θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, τη γωνίτσα σας και θα κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας, γιατί γίνεται ένας χαμός.. έτσι δεν είναι; Λεφτά θα πάρετε τις μέρες αυτές, όμως όπως έρχονται, έτσι φεύγουν κιόλας! Προφανώς αυτό σας έχει ήδη χαλάσει το κέφι, όμως το ζητούμενο είναι να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, να ξενοιάσετε από κάτι!

Τοξότης
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, για να καλέσετε κόσμο στο σπίτι, να δείτε τα φιλαράκια σας, να χαλαρώσετε μέσα από όμορφες συζητήσεις! Οτιδήποτε και αν προκύψει, μην είστε αντιδραστικοί και ακούστε και μια άλλη άποψη, ίσως να σας βγει σε καλό! Να εκφράζετε τις ανησυχίες σας, όμως να αφήνετε τους άλλους να σας ηρεμούν.. Αλλιώς ποιος ο λόγος;; Αποζητήστε νέες δραστηριότητες, να εκτονώνεστε, να διώχνετε μακριά την αρνητική ενέργεια. Η ένταση των ημερών, σας θέλει ψύχραιμους και λογικούς! Να πάτε θάλασσα!

Αιγόκερως
Το σύμπαν λέει εργασία και χαρά και ας είναι Σάββατο! Προφανώς όλο και κάτι συμβαίνει, που θα χρειαστεί να αφιερώσετε τον χρόνο σας, οπότε πάρτε το απόφαση, σίγουρα είναι για καλό σκοπό. Ευτυχώς που ως δια μαγείας, αρκετοί από εσάς εκεί έξω, σα να λάμπετε, εκπέμπετε ερωτισμό, βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό, οπότε, μήπως να το εκμεταλλευτείτε αυτό και να περάσετε ένα υπέροχο ΣΚ με τον σύντροφό σας; Αλλιώς να βολτάρετε, να φλερτάρετε, να προκύψουν ευχάριστες καλοκαιρινές εκπλήξεις..

Υδροχόος
Μήπως είστε φουλ ερωτευμένοι και μας το κρύβετε;;; Έχετε ανησυχίες εσείς, ξαφνικά αγαπάτε πολύ και θέλετε να το δείξτε με κάθε τρόπο; Καιρός να αποκτήσετε το άλλο σας μισό; Πολλές ενοχλητικές ερωτήσεις κάνω πρωινιάτικο, όμως σας βοηθάω να εστιάσετε στο θέμα που σας καίει! Είναι το σύμπαν τέτοιο, σα να σας έριξε τα βέλη του ο Θεός του Έρωτα και ξαφνικά βρίσκετε χρόνο και για αυτό! Πετάει η ομάδα, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει και να πρωτοτυπήστε με οτιδήποτε ασχολείστε! Μαγική ημέρα!

Ιχθύες
Ωραία ημέρα για να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας. Με μια τέτοια διάθεση ξυπνάτε, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα μπείτε σε τέτοια διαδικασία. Μια έκπληξη σας περιμένει σήμερα, παίζει να πληρώσετε τα σπασμένα άλλων και να ανέβει η πίεση σας κανονικότατα! Μην είστε πρόθυμοι σε θέματα οικονομικά και στη τελική ο καθένας τα δικά του! Οι πολλές οι καλοσύνες βλάπτουν, είναι και αστρολογική η μούρλια που σας βρίσκει, οπότε το νου σας, μη κάνετε χάρες, όταν δε σας τις ανταποδίδουν ποτέ! Μη πιστεύετε ότι σας λένε!

magicfariel

Φωτογραφία απο το Pixabay