Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ζώδια: Ο Ερμής & ο Άρης μαλώνουν! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να γράψω κάτι λίγα για αύριο,
μεθαύριο, έτσι για το φλας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, ρίχνουν άγριο καβγά και λάδι στη φωτιά και φανταστείτε το σύμπαν να «φλέγεται», έτσι επειδή, πρέπει η εβδομάδα αυτή να χαρακτηριστεί των παθών ας πούμε;;;





Η ένταση που νιώθω στο σώμα μου, είναι απερίγραπτη! Κάθε τι που συμβαίνει γύρω μου με ενοχλεί απίστευτα πολύ! Πράγματα που άλλες φορές τα προσπερνούσα, δε μπορώ να τα αντιμετωπίσω έτσι! Ναι ωραίο το φλου, ωραίες οι ζεν οι καταστάσεις, είναι καλοκαιράκι άλλωστε, όμως για ένα μυστήριο λόγο δε πρέπει να χαλαρώσουμε ακόμα!

Δεν είναι οι μέρες τέτοιες για να συγχωρήσουμε εκείνο το πρόσωπο που μας πληγώνει, over and over again! Όχι, φίλε μου.. όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, όπως έστρωσα θα κοιμηθώ! Φταίω και φταις, κάνε παρέα με τις σκέψεις σου, να κάνω παρέα με τις δικές μου.. Και να συναντηθούν, οι σκέψεις μας, αργά το βράδυ τυχαία, όταν μεταμορφωθούν σε αόρατες ενέργειες, όταν επισκεφτούμε ο ένας τον άλλον, στα όνειρά μας, τότε ίσως να σε φιλήσω γλυκά στο λαιμό, ίσως να με φιλήσεις στο μέτωπο.. Ίσως να πούμε και εκείνο το Σ’Αγαπώ!
Μα μόλις ξημερώσει.. τα όμορφα συναισθήματα θα ξεθωριάσουν.. και Εσύ θα γίνεις εκείνος ο σκληρός, αδιάφορος, ψυχρός, χαρακτήρας και Εγώ μια πεισματάρα, εγωίστρια Ταυρίνα..

Αγάπες και λουλούδια..? Μπα! Μετά τις 20/07 και βάλε..!

καλό βράδυ.. 🎔


Κριός
Αποφύγετε τα ερωτικά τα καβγαδάκια! Όσο δίκιο και αν έχετε, προτιμήστε να εξαφανιστείτε από παντού! Άκρη καμιά, οπότε αν κάποιος πρέπει να κάνει πίσω, ας είστε εσείς, αλλιώς παίζει και ένα «χωρίζουμε» να ειπωθεί και να ταραχτούν ισορροπίες ζωής! Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να είστε μπόσικοι, εγωιστές και απόλυτοι! Πάρτε τα βουνά! Αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες, συγκλονιστικές! Το νου σας..

Ταύρος
Οτιδήποτε και να ακούσετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τη τακτική, «δεν είδα, δε ξέρω, δεν άκουσα»! Τσακώνεται το σύμπαν και τα μαντάτα που πέφτουν από ψηλά, είναι αλλόκοτα, μυστήρια, πρωτάκουστα, σας κάνουν Ταύρο σε αρένα, με κόκκινο πανί.. τέρμα κόκκινο! Ή που παραμένετε ζεν, ή που κάνετε μεγάλο χαμό! Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, εσείς χιλιόμετρα μακριά!

Δίδυμος
Μια απλή συζήτηση, μπορεί να ανάψει φωτιές στο λεπτό και ξαφνικά άνθρωποι που σας γνωρίζουν καλά, αναρωτιούνται με τις αντιδράσεις σας και φυσικά με αυτά που λέτε! Μυστήρια ημέρα, που μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε, προκειμένου να ξεδώσετε, που σημαίνει πως μπορεί να μπλέξετε με κακές παρέες που έχουν κακές συνήθειες! Φρόνιμα! Το πρόβλημα παραμένει.. όταν δεν αντιμετωπίζεται..!

Καρκίνος
Με μια απίστευτη ένταση ξεκινάει η ημέρα σας, χαοτική από όλες τις απόψεις, αποφύγετε να μιλάτε στο κινητό, όταν κάνετε άλλα πράγματα! Όχι τιμόνι, όχι σκάλες, όχι ψιλές γόβες, όχι αιχμηρά αντικείμενα! Αλλιώς, ας έχετε και ένα φαρμακείο κάπου κοντά, καλού-κακού! Γίνεστε μάχιμοι, όμως δίχως τα σωστά επιχειρήματα στο τσεπάκι! Δείτε την αλλιώς..! Μια λέξη είναι το «χωρίζουμε», με απίστευτες συνέπειες!

Λέων
Κάντε focus στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και αφήστε τους παραλογισμούς σε προσωπικό επίπεδο, γιατί θα χάσετε την ουσία των πραγμάτων κανονικά! Διάφορα λέγονται για πάρτη σας, οπότε ας έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, γιατί ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει τρικλοποδιές, έτσι για τη ζαβολιά! Αποφύγετε τις ανούσιες συζητήσεις! Η αισιοδοξία σας να στηρίζεται σε γερές βάσεις.. έτσι;;;

Παρθένος
Ο Άρης σας βάζει σε μια διαδικασία να ζητήσετε τα λεφτά που σας οφείλουν και είναι η πιο τραγική μέρα για να το κάνετε αυτό! Θράσος θέλει σίγουρα η κάθε περίπτωση, όμως όχι όταν υπάρχει τόση ένταση από το σύμπαν! Να παραμείνετε πιστοί σε ότι κάνετε και προτιμήστε να οργανωθείτε μοναχικά, γιατί η παρεξηγήσεις έχουν τη τιμητική τους! Μη πιστέψετε ερωτόλογα από άγνωστες ψυχές!

Ζυγός
Δεν είναι καλή ημέρα για να σηκώσετε μπαϊράκι γιατί γυαλίζει το ματάκι όλου του κόσμου, χλωμό να σας κάνουν τα κέφια! Πριν επαναστατήσετε, τύπου παίρνετε το αμάξι και εξαφανίζεστε, φορέστε τα αθλητικά σας και τρέξτε, περπατήστε, ασκηθείτε, διώξτε την ένταση με το πιο φυσικό τρόπο! Αποφύγετε αποφάσεις που πληγώνουν τους άλλους! Κανείς δε θα σας λυπηθεί, αν κλαίγεστε non stop!

Σκορπιός
Και εκεί που έχετε αποφασίσει να είστε ζεν, ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να σας εξοργίσει και να μεταμορφωθείτε σε ένα πολύ σκοτεινό, θυμωμένο πλασματάκι! Ειρωνεύεστε τις ενοχλητικές υπάρξεις, στάζετε το φαρμάκι σας και δε σας νοιάζει ο αποδέκτης το πώς θα νιώσει! Όποιος σας προκαλέσει, εκπλήσσεται δυσάρεστα! Η τακτική Μπενάκης-Βγενάκης είναι άκρως απελευθερωτική!

Τοξότης
Μια ανακοίνωση από το χώρο της εργασίας σας, είναι αρκετή για να βγείτε έξω από τα ρούχα σας και ξαφνικά τα πλάνα να γίνουν αεροπλάνα και πόσο πια; Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε αναγκαστικά, απρόοπτα, ένα συμβάν να σας αναστατώσει, πάρτε το με καλό μάτι και βάλτε κάποιον άλλον να οδηγήσει επίσης! Μην αντιδράτε στο κάθε τι! Βλάπτει! Να γίνετε η καλύτερη παρέα, σε όποιον σας χρειάζεται!

Αιγόκερως
Με το που ξυπνήσετε, ντύνεστε και εξαφανίζεστε! Με το που επιστρέψετε, γδύνεστε και ξαπλώνετε! Εν ολίγοις, αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου με τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί το μακρύ και το κοντό του καθενός, σας εκνευρίζει απίστευτα και γίνεστε ασυγκράτητοι, σκληροί, απόλυτοι και πολύ καυστικοί! Ένα βλέμμα είναι αρκετό..! Αποφύγετε τις αιώνιες ερωτικές δεσμεύσεις! Love you 4 ever.. και τέτοια!

Υδροχόος
Η λύση δεν είναι να πιάσετε το τιμόνι και να εξαφανιστείτε! Ούτε φυσικά να μιλάτε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο με τον έναν και τον άλλον! Μεταμορφώνεστε σε πολύ ψυχρά και άκαρδα πλασματάκια, όμως σας το ανταποδίδουν ακριβώς με το ίδιο νόμισμα και νιώθετε μια αναστάτωση, τύπου τι έγινε; Όχι δεν έχει δημόσιες σχέσεις αύριο, μεθαύριο! Stop in the name of love! Πάρτε άδεια για ξεκούραση!

Ιχθύες
Πολύ θολωμένο το μυαλό σας, σας μιλάνε για το χρήμα και σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Μη κάνετε πλάνα, γιατί ο Άρης σας τα γκρεμίζει επιτόπου! Μη πιστεύετε σε «θα», από τον έναν και τον άλλον και μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια! Αν βαριέστε να ασχοληθείτε με λογαριασμούς και χρέη, σε καμία περίπτωση μη τα κάνετε πάσα σε άλλους! Αργότερα, ναι! Το χέρι το βάζετε στη τσέπη όπως και να έχει! Πάρτε το απόφαση!

magicfariel

Φωτογραφία από Lilawind από το Pixabay