Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 03/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, η πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας! Έκπληξη
το σημερινό, έτσι μου αρέσει, μια να εμφανίζομαι και μια να εξαφανίζομαι, για να μη βαρεθούμε ποτέ!

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια σήμερα, ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, γιατί μας θέλει με θολωμένο το μυαλό και να βρισκόμαστε σε μια παραζάλη!



Ο ανάδρομος Ερμής, δίνει ρέστα τις μέρες αυτές, μοιράζει εμπόδια και κακοτοπιές, γιατί θέλει να δει τι εναλλακτικές θα χρησιμοποιήσει ο καθένας από εμάς, προκειμένου να γίνει η δουλειά μας, όσο το δυνατόν καλύτερα!
Υπάρχει ένταση στο σύμπαν, γεμίζει και το Φεγγάρι, οπότε καλό είναι να προσέχουμε στο τιμόνι, γιατί μια λακκούβα είναι αρκετή για να φέρει μπόλικα προβλήματα! Αφηρημένοι στο φουλ, το μυαλό ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη, οπότε φρόνιμα και πάλι φρόνιμα! Τα μαντάτα τρέχουν και το ψέμα πηγαίνει σύννεφο! Ας μη πιστέψουμε λέξη.. λοιπόν!

Καλό ΣΚ;;;

φιλάκια..


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα αγναντεύετε στο Αιγαίο, αφηρημένοι με στάμπα! Μήπως να πάρετε μια άδεια και να πάτε παραλία; Και αυτό να μη γίνεται, φροντίστε να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα και φτιάξτε πρόγραμμα για εσάς, το σύντροφό σας, τα φιλαράκια σας, τη προσωπική σας τη ζωή! Ο ανάδρομος Ερμής, παρέα με τους άλλους πλανήτες, προκαλούν θεματάκια στο σπίτι, ασυνεννοησία και έρχονται και μουσαφιραίοι στα ξαφνικά! Όλοι οι καλοί χωρούν, όμως δεν την υποστηρίζουν και τόσο την άποψή σας!

Ταύρος
Εσείς μπορεί να έχετε τρελή διάθεση για shopping therapy, όμως το σύμπαν λέει να το αποφύγετε σήμερα, γιατί μπορεί να ξεπαραδιαστείτε ή να χάσετε τη κάρτα σας και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Ο ανάδρομος Ερμής, σας μπουρδουκλώνει τις σκέψεις, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, άλλα κάνετε, οπότε δε νομίζω σήμερα να είναι καλή ιδέα για meeting, αλλά ούτε για ένα ταξιδάκι οδικώς! Χάνεστε στο ίσιωμα λέμε! Το νου σας γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη, συμβαίνουν γεγονότα που φωνάζουν, δεδομένο τέλος!

Δίδυμος
Δε πιστεύω να αφήσατε τις πληρωμές του μήνα για σήμερα! Βρείτε τρόπο να τις αποφύγετε, ή δώστε σε κάποιον έμπιστο να τις κάνει, γιατί μπορεί πάνω στην αφηρημάδα σας να κάνετε κάποιο λάθος και να τραβάτε τις κοτσίδες σας! Ότι βγαίνει δε ξανά μπαίνει, οπότε το νου σας, γιατί τίποτα δε περισσεύει! Ο ανάδρομος Ερμής φταίει για όλα, μη του κάνετε τη χάρη! Σήμερα παίζει να χάσετε ακόμα και το πορτοφόλι σας, άρα το αφήνετε στο σπίτι, μαζί με όλες σας τις κάρτες για να είστε σίγουροι! Ψυχραιμία, σε οτιδήποτε συμβεί!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, δε σας αφήνει να ηρεμήσετε, να πάρετε ανάσα, όλο και κάποια αναποδιά προκύπτει και γίνεστε πυρ και μανία! Καθόλου ερωτική ημέρα, αντιθέτως καβγαδάκια προκύπτουν και λόγια πικρόχολα, έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη! Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για αυτά που πρέπει να κάνετε, κυρίως στη δουλειά σας, ή ζητήστε βοήθεια, ή κάντε μια παύση για λίγο αργότερα, ας πούμε για Δευτέρα; Μια ευχάριστη έκπληξη επιμένει! Έρχεται..!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να βολτάρετε και να το ρίξετε λίγο έξω, παρέα με τα φιλαράκια σας! Αποφύγετε κουτσομπολιά, ενοχλητικές συζητήσεις, γιατί λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, μπορεί να ανεβάσετε πίεση στο λεπτό και να χαλάσει η διάθεσή σας, άνευ λόγου και αιτίας! Ο ανάδρομος Ερμής, είναι γεμάτος από μπαρούφες στη περίπτωση τη δική σας, οπότε καλό είναι να κλείσετε τα αυτιά σας, γιατί τα νέα τρέχουν και είναι από εκείνα που δε πρέπει να δώσετε καμία σημασία! Αποφύγετε τις μοναξιές σας, κάνουν κακό!

Παρθένος
Καλά θα κάνετε να ρίξετε λίγο τους τόνους, να κόψετε ταχύτητα, γιατί δε βγάζουν κάπου τόσο άγχος και τόση ανησυχία! Ο ανάδρομος Ερμής, σας προκαλεί απίστευτη σύγχυση και άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε και ξαφνιάζετε ακόμα και εκείνους που σας γνωρίζουν πολύ καλά! Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις! Το σύμπαν όμως αν του το επιτρέψετε, έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας χαλαρώσει και να σας βάλει σε mood ΣΚ! Κανονίστε απόψε να βολτάρετε και να συναντήσετε ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι!

Ζυγός
Μπορεί να είναι Παρασκευή, όμως δεν έχει και τόση σημασία, γιατί τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα έχουν ύψιστη προτεραιότητα, έχετε στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Τις μέρες αυτές, ανεξάρτητα από τα εμπόδια του ανάδρομου Ερμή, σας δίνετε η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και να ανεβείτε στα μάτια των συνεργατών σας! Σήμερα ακούστε με προσοχή, παρατηρήστε τους γύρω σας, μην αντιδράσετε σε καμία περίπτωση! Αφήστε να τελειώσει η ημέρα, επεξεργαστείτε τα δεδομένα και οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως θέλετε να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Να φύγετε μακριά, να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί πόσο πια; Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό και ο ανάδρομος Ερμής σίγουρα βάζει εμπόδια, γιατί προφανώς θέλει να σας προστατέψει από κάτι! Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας! Μπορεί κατά λάθος να δώσετε περισσότερα χρήματα και μετά να το μετανιώσετε! Βασικά καλό είναι να παραμείνετε θεατές στο έργο που εξελίσσεται μπροστά σας! Ψυχραιμία!

Τοξότης
Ο Ποσειδώνας σας έχει πιάσει από τα μαλλιά και δε σας αφήνει με τίποτα να ηρεμήσετε και να δείτε καθαρά τις υποθέσεις σας! Είναι μια μέρα ολίγον δύσκολη για εσάς, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε φρόνιμοι και λιγομίλητοι επίσης! Τα νέα τρέχουν και ξαφνικά μπορεί να μάθετε πως κάτι έλαβε κάποιος ενώ έπρεπε να το λάβετε εσείς και τραβάτε τρελή σύγχυση! Αποφύγετε να ασχοληθείτε με το χρήμα, γιατί μπλέκουν πολύ τα πράγματα και άκρη δε θα βγάλετε καμιά! Αν σας τα προσφέρουν, καλοδεχούμενα!

Αιγόκερως
Το ξανά λέω, πως είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, οπότε προτείνω να είστε φρόνιμοι, ψύχραιμοι, ήρεμοι και μήπως και λίγο αδιάφοροι;;; Νιώθετε μια απίστευτη ένταση, γίνεστε υπερβολικοί και πάνω στη ζοχάδα σας, μπορεί να κάνετε λάθη και να τραβάτε τις κοτσίδες σας! Σήμερα προτείνω να αφήσετε τα θέματα σας στον αυτόματο, όπως πάνε και όπως έρθουν και να κλείσετε τους διακόπτες από νωρίς! Τα ερωτικά σας ζητήματα πάλι σε πρώτο πλάνο, αφού νιώθετε πως τίποτα δε τραβά και πως κανείς δε σας καταλαβαίνει! Μπόρα είναι θα περάσει!

Υδροχόος
Χρυσά μου, μήπως να πάτε σε έναν γιατρό να σας κοιτάξει; Μήπως να πάρετε μια άδεια και να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, έτσι για λίγες ημέρες; Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία! Ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει συνέχεια εμπόδια, σε θέματα κυρίως επαγγελματικά και αυτό σας στρεσάρει απίστευτα! Ίσως να θέλει να σας δείξει πως υπάρχει και άλλος τρόπος να πετύχετε τους στόχους σας! Δεν είναι καλή ημέρα για δημόσιες σχέσεις, ούτε για να πείτε τον πόνο σας κάπου! Μη δίνετε δικαιώματα, σε εκείνους που δε πρέπει!

Ιχθύες
Από τη μια είστε μέσα στη τρελή την αισιοδοξία, από την άλλη μέσα στη γκρίνια και στα παράπονα, γίνεστε ανυπόφοροι στους ανθρώπους σας και δε θέλουν να σας κάνουν και τόσο παρέα! Επαγγελματικές και οικονομικές οι ανησυχίες σας, ο ανάδρομος Ερμής δεν αφήνει με τίποτα να ισιώσει το πράγμα, όμως εσείς πρέπει να επιμείνετε, γιατί μεθαύριο, θα φανούν τα αποτελέσματα και θα δικαιωθείτε για τους κόπους σας! Ονειρεύεστε καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι, για αυτό το ΣΚ, φροντίστε να γευτείτε λίγο από αυτό!

magicfariel

Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay