Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 11/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Περιστέρια λευκά είδα στον ύπνο μου να πετούν,
δε ξέρω τι σημαίνει αυτό, πάντως νυφούλα δε γίνομαι ξανά με τίποτα! Ωραίες είναι οι ιστορίες αγάπης στις ταινίες που βλέπουμε, όμως η πραγματικότητα είναι άστα βράστα!

Και κάπως έτσι ξύπνησα πουρνό-πουρνό.. τι έγινε τώρα; Ποια είμαι; Πού πάω; Έκανα το καφεδάκι μου και έπιασα δουλειά.. πώς θα φτιάξουμε το ψυχολογικό Σαββατιάτικο;;; 


Ευτυχώς που η Αφροδίτη έχει τα κέφια της και σήμερα καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να ηρεμήσει τη ψυχή μας, ας της τη δώσουμε την ευκαιρία, δε λέτε; Δόξα να έχει, ο Ερμής από αύριο έρχεται στα ίσα του, οπότε σιγά-σιγά να ηρεμήσει το σύμπαν, να ηρεμήσουμε και εμείς.. Πάντως δεν είναι τόσο εύκολο, έχει βγει πρόγραμμα τρελό μέχρι και το τέλος αυτής της απαίσιας χρονιάς! Θα λέμε 2020 και θα πέφτουμε τέζα!

Σήμερα, κλείνουμε τους διακόπτες, δεν έχει εργασία και χαρά, προτείνω να ξεχάσετε τις γενικές καθαριότητες, τις ντουλάπες και τα ρούχα, έχει κάτι καταπληκτικά ταβερνάκια σε όλη την Ελλάδα, οπότε για να τεμπελιάσουμε λιγάκι.. Καλοκαίρι είναι.. άμα πια!

φιλάκια..


Κριός
Το γεγονός πως είναι Σάββατο, δεν έχει καμία σημασία για εσάς! Θέματα σπιτιού σε πρώτο πλάνο, κατά πάσα πιθανότητα να έχετε μια τρελή επιθυμία να το σηκώσετε όλο στον αέρα, να βάλετε τα χειμερινά στη θέση τους, να μπει το νερό στο αυλάκι, γιατί μετά το χάος! Φροντίστε να μοιράσετε αρμοδιότητες στους ανθρώπους σας, να σας αδειάσουν τη γωνιά, γιατί εσείς μπορεί να έχετε τη διάθεση να εκτονωθείτε «δημιουργικά», οι άλλοι δε ξέρω αν την έχουν! Και προκειμένου να έχετε γκρίνιες και καβγαδάκια, απαλλαχτείτε από τη παρέα τους, με κάθε τρόπο.. ευγενικό έτσι;;;

Ταύρος
Αποφεύγετε τις πολλές τις βόλτες, γιατί δε θέλετε να κάνετε σπατάλες, αφού ο απώτερος σκοπός, είναι να μαζευτούν πέντε φράγκα στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό, έτσι για το συναίσθημα της ασφάλειας! Να όμως που σας ξεσηκώνουν, είναι και καλοκαιράκι, οπότε αγκαλιάστε τη σκέψη, «μια ζωή την έχουμε» και απολαύστε αυτό το κάτι της, που θα σας φτιάξει πολύ το κέφι! Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους σας και εννοείται πως καλό είναι να αποφύγετε τις κακές τις παρέες! Το ψέμα γενικότερα δε σας ταιριάζει, οπότε αν ακολουθήσετε μια τέτοια τακτική, σας πιάνουν και εκτίθεστε!

Δίδυμος
Μια καταπληκτική ημέρα σας ξημέρωσε, άκρως ερωτική, γεμάτη από φλερτ και όλα τα καλά του κόσμου! Οπότε κλείστε τα ραντεβού σας, ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν, να σας χαρούν! Όμορφη μέρα για ξεκούραση, για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, για να κάνετε νέες γνωριμίες! Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, γιατί ίσως να προκύψουν εντάσεις στα ξαφνικά! Αγκαλιάστε τον άνεμο, ταξιδέψτε με κάθε τρόπο, από εδώ και από εκεί και χαμογελάστε, γιατί η ζωή είναι ωραία! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, κάνει θαύματα!

Καρκίνος
Καλό είναι σήμερα, να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τα beaute σας! Αποφύγετε να κάνετε δουλειές, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, ξαφνικά χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη προσωπική σας τη ζωή και αυτό κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, ξεκινάτε τις γκρίνιες και τη μουρμούρα και γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας! Οργανώστε τις σκέψεις σας, τις επόμενες τις κινήσεις σας, όμως κάντε λίγη υπομονή ο Ερμής να έρθει στα ίσα του, δηλαδή από Δευτέρα σα να φεύγουν τα εμπόδια σιγά-σιγά! Σε κάθε περίπτωση το μονοπάτι είναι ένα και δε πρέπει να λοξοδρομήσετε με τίποτα!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να κάνετε ένα σουαρέ, ή να παρευρεθείτε, ο σκοπός είναι να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να τα πείτε, να κουτσομπολέψετε και να γεμίσει και η μπάκα, αφού νηστικό αρκούδι δε χορεύει! Θεωρώ πως σειρά σας είναι, να φτιάξετε λιχουδιές και να ανοίξετε το σπίτι σας, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, από αυτή; Αν βαριέστε να κάνετε τον σεφ, τότε φοράτε τα καλά σας και βολτάρετε σε μέρη, που σας φροντίζουν έτσι όπως σας αρέσει! Δημόσιες σχέσεις, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, κυρίως για εσάς που γυρεύετε μια καλύτερη εργασία!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, κάνετε δεύτερες σκέψεις για μια σχέση, κυρίως ερωτική και αυτό εννοείται πως δεν είναι καλό! Ρωτήστε τον εαυτό σας, μιλήστε με τη καρδιά σας, ποια είναι η αλήθεια, επιτέλους;;; Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, τα λεφτά που έχετε πάθει μια μανία το διάστημα αυτό και εστιάστε σε πιο απλά, καθημερινά πράγματα, που φέρνουν την ευτυχία.. Μην ασχοληθείτε με θέματα που σας στρεσάρουν, γιατί Σάββατο σήμερα, ας βρίσκεστε σε πιο ανάλαφρο mood! Τώρα αν σας έχει καρφωθεί η ιδέα ενός χωρισμού, τι να ειπώ; Τσακωθείτε με τη πάρτη σας πρώτα και βλέπουμε για το μετά!

Ζυγός
Με ορεξούλες παράξενες ξυπνάτε, τύπου να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, να κάνετε τη κριτική σας, να ενοχλήσετε τους πάντες γύρω σας και ξαφνικά αντί να πίνετε το καφεδάκι σας χαλαρά, να γίνει της μουρλής! Το θετικό της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη, που ως δια μαγείας, θα κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπά ασταμάτητα και οι προσκλήσεις για βόλτες θα πέσουν βροχή! Για αυτό και εσείς το δισάκι σας και δρόμο, εξαφανιστείτε με παρέες που σας φτιάχνουν το κέφι, που σας βοηθούν να ξεχνάτε τα βάσανά σας πού και πού! Αποφύγετε τις εντάσεις, κάνουν κακό!

Σκορπιός
Κατά πάσα πιθανότητα να γέμισε η τσέπη σας από το χρήμα και να είστε πιο ήρεμοι τις μέρες αυτές! Κρατήστε το εκεί που είναι, οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και μη βιαστείτε σε καμία περίπτωση.. σιγά-σιγά και τα απολύτως απαραίτητα! Ιδανική ημέρα, για να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, κάτω από ένα δέντρο, οπουδήποτε, αρκεί να είστε ήρεμοι, χαμογελαστοί και τα καλύτερα παιδιά ίσως; Επιβάλλεται να πατήσετε φρένο, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, προτεραιότητα έχει ο εαυτός σας! Να είστε γεροί και δυνατοί για να ανταπεξέλθετε στα κουλά της εποχής!

Τοξότης
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια είστε σήμερα, σοκάρετε τους ανθρώπους σας, αφού μέχρι και χθες το βράδυ ήσασταν μες στη γκρίνια! Παίζει να έχετε τσακωθεί με όλο τον κόσμο, οπότε το σύμπαν αποφάσισε να καλμάρει τη ψυχή σας και να σας αλλάξει προτεραιότητες, γιατί εντάξει το χρήμα, έρχεται και φεύγει και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό! Σήμερα βρείτε τον τρόπο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, δίχως να φανεί και τόσο, γιατί πρώτα εσείς πρέπει να νιώθετε καλά και μετά οι άλλοι! Με πράξεις αποδείξτε την αγάπη σας.. θεωρίες τέλος!

Αιγόκερως
Το σύμπαν με κάθε τρόπο σας δείχνει την αλήθεια, κυρίως σε θέματα σχέσεων! Δε μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτα! Αν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να λυθεί με κάθε τρόπο! Στάχτη στα μάτια τέλος! Μυστήρια η μέρα σας, θέλετε να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας, μονάχοι σας και να μη σας ζαλίζουν, να όμως που δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, οπότε μπουρλότο! Είστε στα κόκκινα μέρες τώρα, δε νομίζω να κάνετε πίσω, οπότε οι εντάσεις και οι λογομαχίες έχουν τη τιμητική τους! Μόνο ο ανάδρομος Πλούτωνας σας κρατάει, δε σας αφήνει να πάρετε αποφάσεις ζωής! Πάλι καλά..! 

Υδροχόος
Μια βουτιά στο σκοτάδι την έχετε κάνει, σας αρέσει εκεί δα πέρα, δε θέλετε με τίποτα να δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Θέματα σχέσεων σας απασχολούν, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, βρίσκεστε σε μια άρνηση, ο εγωισμός σας στα κόκκινα και έτσι ας υποφέρουμε all together! Ο ανάδρομος Ερμής φταίει για όλα, για να δούμε, από αύριο που έρχεται στα ίσα του, θα ακολουθήσετε άλλη τακτική; Σήμερα τους ζαλίζετε όλους, με τις ανησυχίες σας, τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς σας, όμως γίνεστε κουραστικοί, γιατί μια από τα ίδια! Ζόρικο το παρελθόν σας!

Ιχθύες
Επιβάλλεται να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας και να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, τους έχετε στείλει ολίγον αδιάβαστους με τη γκρίνια σας και τα προβλήματά σας! Λύσεις υπάρχουν, αλλά πρέπει να δείξετε κατανόηση, γιατί το ζητούμενο είναι να βαίνουν όλα καλώς και όχι ξαφνικά να φουντώσουν τα οικογενειακά προβλήματα, για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες! Να’ναι καλά η Αφροδίτη, που σήμερα σας κάνει γλυκούληδες και τους τουμπάρετε με τα νάζια σας! Αγωνιώ για τις προθέσεις σας.. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω!

magicfariel

Φωτογραφία από kirillslov από το Pixabay