Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 06/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα λίγο σήμερα, γιατί είχα επεισοδιακό πρωινό, ο Άρης με
χτύπησε κατακούτελα και πραγματικά δε με αναγνωρίζω.. έτοιμη για μάχη, αντιδραστική, πεισματάρα, όμως έχω δίκιο η τρελή.. χαχα! Δε μπορώ να ακούω αηδίες, ούτε τις υπερβολές, για chill out.. εκεί έξω.. η Ταυρίνα δαγκώνει! 






Βασικά έχω την εντύπωση πως σήμερα, όλες οι ενέργειες του σύμπαντος, είναι επάνω μας, νιώθω μια απίστευτη ένταση, θέλω να τραβήξω τις κοτσίδες μου, έχω αιτία, όμως εντάξει, τη ξέραμε την αλήθεια, την εξέλιξη, το αποτέλεσμα, δεν ήταν κάτι καινούριο και ούτε πρόκειται κάτι να αλλάξει, γιατί ζούμε στην εποχή του απόλυτου εγωισμού! «..ξέρεις ποιος είμαι εγώ;;;;…» πόσο μου σβουρίζει ο εγκέφαλος όταν ακούω αυτή την ατάκα; Ο φούφουτος απαντώ και ξεφεύγω.. χαχα!

Εντάξει παραλογίζομαι.. δεν είμαι καλά! Δέστε με!

Αστρολογικά το χθεσινό Φεγγάρι και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, μας φτιάχνουν ένα πρόγραμμα σκέτη μούρλια! Πολλές οι εκπλήξεις της ημέρας.. Τουρλού το φαγητό!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Το χθεσινό Φεγγάρι κάνει ακόμα τα μαγικά του, όμως το θέμα σας είναι ο Άρης, που έχει μπει πολύ δυναμικά στο ζώδιό σας και έχει ορέξεις πολύ μυστήριες! Εστιάζετε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, θέλετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, αν μπορέσετε μέσα σε μια ημέρα! Δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, αποφεύγετε να ζητήσετε βοήθεια και όποιος τολμήσει να ανακατευτεί στα πόδια σας, ο κακός ο χαμός! Έχετε υφάκι που κόβει γόνατα, ή προκαλεί εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας! Αποφύγετε να ρισκάρετε σε άγνωστα μονοπάτια!

Ταύρος
Μια μέρα γεμάτη από άγχος και εκνευρισμό! Οι ανάδρομοι πλανήτες σας καλημερίζουν με τον πιο άγαρμπο τρόπο! Μπορεί εσείς να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσουν οι δουλειές σας, να όμως που όλα παραμένουν στάσιμα, γιατί απλά οι μέρες δεν είναι ιδανικές για όνειρα και νέα πλάνα! Τα μαντάτα τρέχουν και είναι άκρως εξοργιστικά, οπότε σήμερα χλωμό το βλέπω να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί! Αρκετά Ταυράκια το ρίχνετε στο φαγητό και στον ύπνο και καμία διάθεση για κάτι άλλο! Στεναχώρια και κιλό!

Δίδυμος
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, τρέχετε και δε φτάνετε, έχετε ανοίξει δουλειές, προκειμένου να γεμίσει το πορτοφόλι ξανά, να όμως που πάλι οι ισορροπίες έχουν χαθεί, γιατί ή που θα εργάζεστε όλη την ημέρα, ή που θα τεμπελιάζετε με άδειες τσέπες! Παθαίνετε μια παράκρουση τύπου, ότι χρήμα μπαίνει, έτσι και βγαίνει και δε προλαβαίνετε να χαρείτε, ούτε με ένα μικρό, ποταπό shopping therapy! Εντάσεις έχει το μενού και σήμερα, να τις αποφύγετε, γιατί κανείς δε θα πάρει το μέρος σας! Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας! Μια σύντομη αδειούλα;

Καρκίνος
Να προτείνω να μείνετε στο σπιτάκι σας, με κλειστό το τηλέφωνο; Να αποφύγετε ακόμα και το καλημέρα στους ανθρώπους σας; Γίνομαι υπερβολική, όμως με το παραμικρό εκνευρίζεστε και τσακώνεστε και γίνεστε πικρόχολοι, ακόμα και εκεί που δε πρέπει! Από τη μια τα προσωπικά σας τα προβλήματα, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, οι αφορμές μπόλικες, οπότε και εσείς πόσο πια θα κάνετε τον πυροσβέστη; Σήμερα και για καμιά βδομαδούλα ακόμα, φλέγεστε και έχετε ανάγκη κάποιος άλλος να σβήσει τη φωτιά! Μην εκτίθεστε σε αγνώστους!

Λέων
Λιονταράκια μου, ο Άρης σας έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά, νιώθετε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν ο κόσμος να χαλάσει! Ωραίο όλο αυτό, σήμερα βέβαια το σύμπαν έχει σκοπό να σας στείλει έναν λογαριασμό, να πληρώσετε κάτι ξεχασμένο, ή κάτι που θεωρούσατε πως ήταν δωρεάν και να σηκωθεί η Λιονταρίσια σας χαίτη κάγκελο! Πριν ξεκινήσετε να εκστασιάζεστε και να σπάτε βάζα, πάρτε βαθιές ανάσες και μετά ένα τηλεφώνημα! Όλα λύνονται, δίχως να πάθει κάτι κακό η υγεία σας! Breathe in.. breathe out!

Παρθένος
Συνήθως φτιάχνει το ένα και χαλάει το άλλο! Για αυτό δε χρειάζεται να πτοείστε, έχετε τα φόντα να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και ας φτάσει βραδάκι! Σήμερα δώστε προσοχή στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί η μέρα είναι μυστήρια και κρύβει παγίδες! Αποφύγετε συζητήσεις, μη κάνετε προτάσεις, μη ρίχνετε ιδέες! Δε βρίσκετε ανταπόκριση από το μέτωπο και σας χαλούν το κέφι! Οτιδήποτε σας απασχολεί, να το λύσετε μονάχοι σας και ας έχετε την ευθύνη εξολοκλήρου εσείς! Δώστε βάση στην ερωτική σας τη ζωή, κάτι καλό συμβαίνει!

Ζυγός
Είστε λίγο στη τσίτα, σας εκνευρίζουν τα πάντα και οι πάντες, εννοείται πως φταίει το χθεσινό Φεγγάρι, φταίει όμως και ο Άρης που δε πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία με τίποτα! Σήμερα καλύτερα να πείτε τον πόνο σας κάπου, είναι βάλσαμο ψυχής κάποιος να σας ακούει και να σας απαντά γλυκά και ψύχραιμα! Αφήστε τον άνθρωπό σας, να σας ηρεμήσει τις σκέψεις! Επαγγελματικά ζητήματα σας στρεσάρουν και νιώθετε πως δεν είστε μέσα στο παιχνίδι πια! Αφήστε τη κλάψα και τη μουρμούρα και αποδείξτε με πράξεις την αξία σας..!

Σκορπιός
Αν δε σας έπιασε μια μούρλια χθες, σίγουρα θα σας βρει σήμερα το πρωί, οπότε είστε όχι απλά τσίτα, έτοιμοι για το διάστημα! Σας φταίνε όλοι οι άλλοι, σας ενοχλούν ακόμα και οι ανάσες τους, μήπως να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας, είναι πιο safe! Να είστε μόνοι όμως, πολύ σημαντικό αυτό! Το μενού της ημέρας έχει καβγαδάκια με όλο τον κόσμο! Σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, οπουδήποτε βρεθείτε και σταθείτε! Οπότε πάρτε το απόφαση και ότι προκύψει, ή εξαφανιστείτε και μετά το χάος.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, καμία σωτηρία!

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα χρησιμοποιήσετε διπλωματική στάση, προκειμένου να αντλήσετε πληροφορίες για ένα θέμα που σας αφορά, κυρίως οικονομικό! Κάτι μάθατε εσείς, προφανώς κάποιος πάει να σας φάει λάχανο, οπότε να βρείτε τρόπο να μπείτε σφήνα στα πονηρά σχέδιά τους. Να έχετε μάτια και στη πλάτη σας και να μη πιστεύετε εύκολα όσα σας λένε! Καλές οι συναντήσεις και τα σουαρέ, όμως θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας και η συμπεριφορά σας να είναι άψογη! Ο Άρης όμως σας κάνει πικρόχολους και άδικους.. Το νου σας!

Αιγόκερως
Με το καλημέρα .. οικογενειακά καβγαδάκια, έτσι για να ξεκινήσει η εβδομάδα γλυκά! Δε φτάνει το χθεσινό Φεγγάρι, έχει και ο Άρης τις ορέξεις του, οπότε άσπρο εσείς, μαύρο οι άλλοι και ο κακός ο χαμός! Αναλαμβάνετε από μονάχοι σας πολλές υποχρεώσεις και μετά ζητάτε βοήθεια από τους άλλους και κανείς φυσικά δεν έχει τη διάθεση να συμμετάσχει στο θέατρο του παραλόγου! Όμως κατά βάθος, κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του! Μη πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και στη τελική ο καθένας τις ευθύνες του!

Υδροχόος
Είναι μια καλή ημέρα να μείνετε στο σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε! Ούτε τιμόνι μη πιάσετε και στη τελική δε χρειάζεται να το πάτε σερί, γιατί η υγεία σας πάνω από όλα! Η αλήθεια είναι πως τρώγεστε με τα ρούχα σας, είστε νευρικοί και τα θέλετε όλα εδώ και τώρα! Παραλογίζεστε τέρμα, όμως όλα θέλουν το χρόνο τους! Μπορεί τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, να είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας, όμως υπάρχει ο εαυτός σας, η ψυχή σας, η καρδιά σας, η ύπαρξή σας, που έχει ανάγκη από αγάπη, φροντίδα, μια καλή κουβέντα.. Τι θα κάνετε για αυτό;

Ιχθύες
Ψαράκια μου γλυκά, οι εκπλήξεις του σύμπαντος πολλές και αρκετοί δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο μπροστά σας. Προτιμάτε την ησυχία σας, τον ύπνο, τα σκοτάδια, γιατί έτσι βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Ε λοιπόν, ο Άρης σας τρελαίνει το μυαλό, «σκοτώνει» το φθαρμένο, καιρός για οικονομία και καινούρια πράγματα! Οπότε αν ξαφνικά νιώσετε πως καταρρέει το σύμπαν γύρω σας, είναι γιατί έφτασε ο καιρός να πάτε στο επόμενο level! Είτε αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είτε τα προσωπικά, μη τα αποκαλύπτετε πουθενά, γιατί παίζει πολύ κακό μάτι!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay