Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ζώδια: Το Φεγγάρι της Κυριακής, 05/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εξομολογούμαι πως το Φεγγάρι αυτό
στο ζώδιο του Αιγόκερου και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί, αύριο στις 05/07 είναι κατά τη ταπεινή μου άποψη, ολίγον τρομαχτικό!


Καλά, έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή που έχει τρελαθεί, έχουμε και τον Άρη που έχει ορεξούλες, μεταξύ τους τα ζώδια αυτά, έχουν άμεση επαφή, να θυμίσω και τους ανάδρομους πλανήτες, omg!!!!


Δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, μέχρι και χθες το βράδυ ένιωθα ηρεμία, είχα θετική ενέργεια, ήμουν καλά! Μέχρι που συνέβη κάτι, έτρεχα και δεν έφτανα, ταρακουνήθηκε όλη μου η ύπαρξη! Blame it on the moon.. και λίγα λέω! Το πρωί ξύπνησα πολύ όμορφα, μέχρι που άκουσα κάτι, ανέβασα πίεση, βγήκαν τα σπαθιά, ξιφομαχία με το ένα βλέφαρο ανοιχτό! Χαχαχα.. ε όχι λέω.. δε παίζει αυτό που ζω!

Δυο ζώδια είναι αυτά που τη βγάζουν κάπως λάδι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι! Κοντοφτάνει ένας έρωτας μεγάλος;;; Κάτι μυρίζομαι πως πλησιάζει και θα είναι πολύ ξαφνικό! Με την ευχή μου, ας κάνει το Φεγγάρι τα μαγικά του, ας μοιράσει αγάπη στις καρδιές, ας μονιάσουν και αυτά τα ταλαίπωρα ζωδιάκια, τι λέτε;;;

Πάντως το σύμπαν δε θέλει! Όντως δε θέλει, αρνείται, δε γουστάρει άλλο πια! Και μας το δείχνει με κάθε τρόπο, κάθε μέρα! Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε..

Όλα μια χαρά θα πάνε στο τέλος.. το Φεγγάρι αυτό μπορεί να ηρεμήσει λίγο;;;; χαχα

φιλάκια..


Κριός
Από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, από την άλλη το Φεγγάρι στο ζώδιο του Αιγόκερου, μεγάλη η ένταση που νιώθετε, ο εκνευρισμός επίσης και λίγα λέω! Είναι μια μέρα που έχετε τις κλειστές σας, που δε θέλετε να δείτε άνθρωπο, που κάνετε σκέψεις πολύ απαισιόδοξες και σκοτεινές! Θέματα άλυτα που αφορούν τη προσωπική σας τη ζωή, βολτάρουν ανενόχλητα στο μυαλό σας και αν σας κλείσουν τη μύτη, ένα μπουμ μπορεί να το κάνετε! Και επειδή είναι Κυριακή, καλό είναι να προσπαθήσετε να μη τη καταστρέψετε, μέσα από πείσματα και εγωισμούς! Μετά τις 15/07 φτιάχνει η διάθεσή σας!

Ταύρος
Μπορεί το σύμπαν να μην έχει και τόσο τα κέφια του, όμως στη δική σας τη περίπτωση έχω την εντύπωση πως κάνει τα στραβά τα μάτια! Το Φεγγάρι αυτό, είναι γεμάτο από δώρα, θα σας τα προσφέρει τη πιο απρόβλεπτη στιγμή και η έκπληξη σίγουρα πολύ μεγάλη! Μη κάνετε πλάνα για τη Κυριακή σας, πέφτουν στο κενό, αφού ο ανάδρομος Ερμής, βάζει εμπόδια, όμως για καλό σκοπό! Ο Άρης κάνει τα πάντα για να σας κρατήσει στο σπίτι, όμως το Φεγγάρι σας ξεσηκώνει για βόλτες μακρινές! Αν προκύψει εκείνο το θαύμα, συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας και ότι πράξετε με λογική πάνω από όλα!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό βάζει φωτιά στα μπατζάκια σας, αφού αυξάνονται οι επαγγελματικές σας οι υποχρεώσεις και είναι μια περίοδος που πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψετε λεφτά για να τακτοποιήσετε τα χρέη σας! Ο Άρης εννοείται πως δε σας αφήνει να ονειρευτείτε καν καλοκαιρινές διακοπές στη παρούσα φάση! Η Κυριακή είναι μια ενοχλητική ημέρα, αφού ακόμα και στη παραλία αν είστε, συζήτηση στη συζήτηση διαπιστώνετε πως ότι βγάζετε, θα εξαφανιστεί σε χρόνο ντε τε! Καλά μη κλάψετε με μαύρο δάκρυ πάνω από το βότσαλο, το ζητούμενο είναι να υπάρχει δουλειά και το χρήμα να κινείται! Κοιτάξτε το συμφέρον σας!

Καρκίνος
Το τραγούδι “Love is a battlefield” το θυμάστε; Να τέτοια κάνει το Φεγγάρι αυτό και εκεί που αγαπάτε τον σύντροφό σας όσο τίποτα άλλο, ξαφνικά μπορεί να μη θέλετε να τον βλέπετε άλλο μπροστά σας! Επιθετικούς και πολύ γκρινιάρηδες σας κάνει και στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας, από το πουθενά;;; Μήπως τα παραπονάκια έγιναν κάτι πιο βαθύ και δεν αντέχετε άλλο να τα κρατάτε μέσα σας;;; Ο Άρης ρίχνει λάδι στη φωτιά, οπότε η Κυριακή σας, μόνο γλύκες δεν έχει! Αρκετοί παίζει τις μέρες αυτές, να ζητήσετε ακόμα και διαζύγιο! Οπότε σχέσεις τελειωμένες, μπορεί να κάνουν ένα μπαμ στα ξαφνικά!

Λέων
Από τη μια ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, παραλίες και relax και από την άλλη το Φεγγάρι αυτό, σα να παίζει με τη ψυχή σας ένα πράγμα! Θέλετε, δε θέλετε, ταξιδεύετε στο παρελθόν, κάτι σας λείπει, κάτι σας πληγώνει, κάτι σας εξοργίζει, οπότε εκεί που είστε μια χαρά, ξαφνικά τέρμα τα χαμόγελα! Μη σκορπιστείτε Κυριακάτικο με παρέες, που δεν έχουν τα φόντα να σας συμβουλέψουν σωστά! Έξω από το χορό πολλά κοκόρια λαλούν! Προτιμήστε όντως να πάτε θάλασσα, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια! Μονάχοι; Με τον σύντροφό σας; Με τον καλύτερό σας φίλο; Με τον σκύλο σας; Ήρεμα!

Παρθένος
Αν και είστε μέρες τώρα μέσα στη γκρίνια, το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να σας εκπλήξει και ευχάριστα, όμως και δυσάρεστα! Βασικά σας απελευθερώνει, εκδηλώνεστε με κάθε τρόπο και ίσως να είναι και πολύ ερωτική η Κυριακή σας και όλο το διάστημα αυτό! Οι δεσμευμένοι δε ξέρω κατά πόσο θα βιώσετε ρομαντικές στιγμές, πάντως οι ελεύθεροι και ωραίοι μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας! Αλλάζουν τα δεδομένα στη προσωπική σας τη ζωή, έρχονται λίγο τα πάνω-κάτω, όμως οι αφορμές αμέτρητες για να συμβεί κάτι τέτοιο! Ένα πρόσωπο σας φλερτάρει έντονα και δε το βάζει κάτω με τίποτα!

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό επαναφέρει οικογενειακά άλυτα ζητήματα, που σας στρεσάρουν απίστευτα πολύ! Μπορεί όλο αυτό τον καιρό να έχετε βασανιστεί πολύ από τα γεγονότα, όντως ήταν απανωτά, όμως τούτη τη φορά, ένα πρόβλημα θα χρειαστεί την αμέριμνη προσοχή σας! Οπότε Κυριακάτικο, δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπανάκι στη θάλασσα, μπορεί να σας τη σπάσουν στα πολύ ξαφνικά! Αφήστε λίγο το κουτσομπολιό, μη βάζετε άλλους μπροστά, η δική σας παρουσία είναι απαραίτητη! Το διάστημα αυτό, ξεκαθαρίζουν πολλά και απαλλάσσεστε από μπόλικα βάρη!

Σκορπιός
Ένα Φεγγάρι που σας ανεβάζει τη πίεση κανονικά, παίζει να σηκώσετε και τα μανίκια, πάντως δε χαρίζετε κάστανο σε κανέναν! Βλέπω να γκρινιάζετε όλη την ημέρα, να είστε απόλυτοι και πολύ σκληροί με τους άλλους και όσο δίκιο και αν έχετε θα το χάσετε, γιατί υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να βάλετε μερικούς στη θέση τους! Κάντε πάσα το τσουρούφλισμα, πιο βασανιστικό το βρίσκω! Το διάστημα αυτό είναι απελευθερωτικό, προκύπτει πάλι ένα γερό ξεκαθάρισμα σχέσεων ή φεύγετε από μια κατάσταση που δε σας κάνει πια! Καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις.. Κάτι καλό έρχεται!

Τοξότης
Με καβούρια στη τσέπη ξυπνάτε Κυριακάτικο και θα σας μείνει το χουσούρι για μέρες, γιατί απλά το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ τσιγκούνηδες! Είναι και το σύμπαν τέτοιο, τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, οπότε ποιος ο λόγος να πάτε βόλτα, θάλασσα, ταβερνάκι, όταν δε ξέρετε τι ξημερώνει αύριο;;; Οπότε γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας, παίζει να σας πάρουν με το ζόρι, γιατί μερικές φορές η ξεκούραση και η καλοπέραση, είναι απαραίτητα στη ζωή μας..! Τραγουδήστε λίγο το «μια ζωή την έχουμε» γιατί θα σας εμψυχώσει, λέμε τώρα! Το να κάνετε τους λογιστάδες, τι μπήκε και τι βγήκε, είναι ότι χειρότερο!

Αιγόκερως
Του λωλού, να το ξέρετε! Το Φεγγάρι αυτό στο ζώδιό σας, χτυπά κατευθείαν μέσα στη καρδιά και νιώθετε πολύ ευάλωτοι, κάτι φυσικά που δε πρέπει κανείς να πάρει χαμπάρι! Εδώ είναι το λάθος σας! Βέβαια, η συμπεριφορά σας δείχνει, το έλα εσύ, φύγε εσύ, μη μου μιλάτε, οπότε ποιος να βγάλει άκρη με εσάς, πείτε μου! Κυριακάτικο ή που θα βγείτε από τα ρούχα σας μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά! Εννοώ, ή που εξοργίζεστε με τον σύντροφό σας, ή που πάτε θάλασσα, μέσα στις αγάπες και τις γλύκες! Ο Άρης εννοείται πως σας προκαλεί ένταση μεγάλη και νευράκια, οπότε αποφασίστε, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι;;;

Υδροχόος
Έφτασε η μέρα που η μπαταρία άδειασε, δε γεμίζει με τίποτα, το κρεβατάκι σας και τα κλειστά παντζούρια η μοναδική σας επιθυμία! Το Φεγγάρι αυτό, βγάζει όλη τη κούραση που έχετε, ότι άγχος έχετε βιώσει, σας πιάνουν τα ψυχοσωματικά σας και δε θέλετε άλλο φασαρία, κόσμο και κουβέντες! Ωραία, πάρτε μια μέρα άδεια από τη ζωή.. δική σας είναι, εσείς κάνετε κουμάντο, κατεβάστε τα ρολά και άντε γεια! Μια Κυριακή πολύ μυστήρια, κοιτάζοντας το Φεγγάρι σας πιάνει μια μελαγχολία, το μυαλό σας ταξιδεύει, ξαφνικά ο έρωτας σας λέει hello.. και ίσως να του πείτε και εσείς! Η ψυχή παίζει μπάλα..!

Ιχθύες
Ένα υφάκι περίεργο το έχετε τις μέρες αυτές, εντάξει δε θα σας παρακαλέσουμε και πολύ κιόλας, φταίει το Φεγγάρι για αυτό, οπότε άντε καμία παρεξήγηση! Ξεκουραστείτε τη Κυριακή και ψαχτείτε πάνω σε ζητήματα που σας αφορούν, γιατί είναι μια περίοδος που πολλά πράγματα αλλάζουν! Μπορεί με σκληρό τρόπο και απότομο, όμως το σύμπαν είπε τέλος και είπε ναι σε μια νέα αρχή! Σπρώξιμο θέλετε χρυσά μου, γιατί από μονάχοι.. μη το σχολιάσω! Το διάστημα αυτό, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς, οπότε σας απαντώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Πιάστε τη ζωή από μαλλιά και αφήστε τα νιαουρίσματα!

magicfariel

Φωτογραφία από Alemko Coksa από το Pixabay