Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 18/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο έφτασε και είναι τόσο μαγικό! Επιτέλους η Θεά Αφροδίτη
έφτιαξε το πιο υπέροχο φίλτρο, εκείνο της αγάπης, το έριξε αόρατα μέσα σε μια νύχτα, μπορεί και δυο και τρεις.. και ξαφνικά ηρέμησε ο κόσμος! Ίσως να άλλαξαν και οι προτεραιότητες! Να πήρε σήμα η καρδιά και βουαλά θαύματα παντού! Να κάτι τέτοια συμβαίνουν και αναστατώνομαι η Ταυρίνα, παραμύθια παντού.. Ποσειδώνας Θεός τρελός και αλλοπαρμένος!


Στο μυαλό μου όμως έρχεται όλως τυχαίως η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός ο Λύκος! Αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη και μεταφράζω το παραμύθι αυτό λίγο διαφορετικά. Μήπως ο κακός ο Λύκος ήταν ο άντρας της ζωής της; Μήπως τη προστάτευε, όταν εκείνη βόλταρε αμέριμνη στο δάσος; Μήπως την ήθελε τόσο όλη δικιά του, που θα έκανε τα πάντα για αυτό; Μήπως τρελάθηκα πρωινιάτικο;;; 😂

Εύχομαι να έχουμε ένα υπέροχο ΣΚ.. είναι από εκείνα που το σύμπαν το επιτρέπουν.. μια ανάσα δε βλάπτει πού και πού..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα ίσως να σας τα χαλάσουν τα σχέδια για relax, αφού κάτι μπορεί να συμβεί στη δουλειά σας και να χρειαστεί να τρέξετε και να αφιερώσετε αρκετό από το πολύτιμο, προσωπικό σας χρόνο! Και αν έχετε τάξει διάφορα στους δικούς σας τους ανθρώπους, τότε μυρίζομαι γκρίνιες και λόγια που θα σας ενοχλήσουν! Από τη μια ο Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω, από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι σίγουρα αυτοί που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την ενοχλητική ιστορία! Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και σωστοί με όλους!

Ταύρος
Ένα ήρεμο Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, ανεξάρτητα από το τι δουλειές έχετε να κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε, το αν θα τεμπελιάσετε ή όχι! Ιδανική ημέρα για ξεκούραση και βόλτες με τα φιλαράκια σας! Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας! Να χαμογελάσετε και εσείς λιγουλάκι! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, ναι μεν είναι ανάδρομοι στον Αιγόκερω, όμως σας βοηθούν, σας συγκρατούν, σας βάζουν μυαλό και κάπως έτσι, χαλιναγωγείτε τον ενθουσιασμό σας και είστε πιο λογικοί στις αντιδράσεις σας. Οι αλλαγές κάνουν καλό!

Δίδυμος
Το γεγονός πως καταφέρατε να μαζέψετε πέντε φράγκα παραπάνω, δε σημαίνει πως πρέπει να ξεπαραδιαστείτε κάνοντας το απόλυτο shopping therapy! Να ξεχάσετε επίσης τις ριψοκίνδυνες κινήσεις τύπου, έφτασε ο καιρός να ανοίξετε κάτι δικό σας! Οργανωθείτε, καβατζωθείτε, ας είστε πανέτοιμοι για το μεθαύριο που έρχεται! Και επειδή είναι Σάββατο, εντάξει ανανεωθείτε με κάτι που σας αρέσει, πείτε ναι σε προσκλήσεις για βόλτες και νυχτοπερπατήματα! Ο Άρης από τον Αιγόκερω, σας ξελογιάζει, σας θέλει πρώτο τραπέζι πίστα!

Καρκίνος
Μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μια όχι και τόσο! Είναι το σύμπαν τέτοιο, για αυτό σήμερα, βλέπω μαύρα συννεφάκια να βολτάρουν στο μυαλό σας, κυρίως για προσωπικά ζητήματα! Μπορεί να σας έχουν τάξει κάτι και ακόμα εσείς να προσμένετε υπομονετικά να γίνει αυτό το κάτι πραγματικότητα και δε βλέπετε κανένα φως στο τούνελ, οπότε δικαιολογημένα τα μουτράκια! Ο Δίας και ο Κρόνος, ανάδρομοι στον Αιγόκερω, σας λένε με λίγα λόγια πως καλό είναι να υπενθυμίσετε τις επιθυμίες σας και ότι προκύψει! Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται!

Λέων
Σα να θέλετε να αποδράσετε από όλα αυτά που σας συμβαίνουν τον τελευταίο τον καιρό! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, σκούρα τα πράγματα! Ξαφνικά σας λείπουν οι παρέες σας, οι ελευθερίες σας, τα νυχτοπερπατήματα και οι ζαβολιές! Για αυτό, δε πιστεύω να προκαλέσετε ένα κατά λάθος μπουρίνι, προκειμένου να βρείτε την αφορμή να ξεπορτίσετε!!!? Ο Δίας και ο Πλούτωνας, ανάδρομοι στον Αιγόκερω, σας ταξιδεύουν στο παρελθόν και δε σας αφήνουν σε ησυχία!

Παρθένος
Σήμερα θέλετε να δείξετε σε όλους, πως έχετε παρέες, προσωπική ζωή, πως δε διαφέρετε από τους άλλους, μπορείτε και εσείς να γίνετε “wild party animal”! Καλά, βαστάτε τα άλογα, γιατί κάτι τέτοιο δε σας ταιριάζει και ευτυχώς που τα φιλαράκια σας, θα σας μαζέψουν στο λεπτό! Δεν έχετε να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα! Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, σας ξεσηκώνει για τρέλες, οπότε, αν η καρδιά σας προστάξει για κάτι, μη το πολύ σκεφτείτε, βουρ στο ψαχνό και ότι προκύψει! Ξεπεράστε λίγο τον εαυτό σας! Κάνει καλό!

Ζυγός
Ο Άρης χρυσά μου σας κάνει ένα «τσα» από νωρίς το πρωί και ξαφνικά τα ερωτικά σας τα ζητήματα σε ύψιστη προτεραιότητα! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, γιατί δε παίρνετε τις αποφάσεις σας πάνω σε θέματα οικογενειακά και η στασιμότητα αυτή κουράζει πολύ! Πόσο πια; Να’ναι καλά η Αφροδίτη από τους Διδύμους, που κάνει πιο ανάλαφρο το κλίμα, φέρνοντας τα φιλαράκια σας στη πόρτα του σπιτιού σας, γιατί Σάββατο σήμερα, έχει σουαρέ, κουτσομπολιό και χαμόγελα! Εκφραστείτε με άνεση και δίχως ντροπές!

Σκορπιός
Κατά κόκκινη η αύρα σας, εκπέμπει φωτιά και λίγα λέω! Μόνο το χρήμα σας ενδιαφέρει, το μέλλον σας εννοείται και πιο είναι το επόμενο βήμα που θα κάνετε, προκειμένου να ξημερώσει μια πιο όμορφη μέρα! Σήμερα, ως δια μαγείας έχετε και κάτι ερωτικές ανησυχίες, στο χέρι σας είναι να τις λύσετε! Και τη μαργαρίτα να μαδήσετε, λέγοντας με αγαπάει, δε με αγαπάει, τσάμπα ο κόπος! Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, είναι αρκετό, για να λάβετε τις απαντήσεις σας άμεσα, μπας και ηρεμήσετε λιγουλάκι! Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω, φέρνει λύσεις από το πουθενά! Έκπληξη!

Τοξότης
 Όλο το σύμπαν φωνάζει, να πατήσετε φρένο στα φιλόδοξα σχέδιά σας και να κρατήσετε τα πέντε φράγκα που έχετε μαζέψει για μεθαύριο! Μπορεί στα πλάνα σας χρονικά να είχατε προγραμματίσει να ρισκάρετε επαγγελματικά, όμως κάτι σας λέει, πως δε πρέπει! Πείτε το διαίσθηση; Να την ακούσετε και να έχετε υπομονή! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, ανάδρομοι στον Αιγόκερω, σας δίνουν την ευκαιρία για να κάνετε δεύτερες σκέψεις! Για να δείτε τα λάθη σας και να οργανωθείτε καλύτερα! Δώστε σημασία στην ερωτική σας τη ζωή!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως θέλετε την ησυχία σας και να μείνετε λίγο μονάχοι, μπας και βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Από τη μια θέλετε να τη δείτε αισιόδοξα τη δουλειά, από την άλλη τα γεγονότα δε σας αφήνουν! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, για αυτό μη κάνετε σχέδια για σήμερα, αφήστε να πάει από μόνο του το θέμα! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας ρίχνει στο κρεβάτι και δε θέλετε να σηκωθείτε με τίποτα! Ύπνος η καλύτερη θεραπεία της ψυχής και του νου! Ο Πλούτωνας, μπλοκάρει σχέδια ζωής! Μήπως κάπου σφάλετε;;;

Υδροχόος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, μπορεί να είναι ο έρωτας, μπορεί η αγάπη, όπως και να έχει, είστε μέσα στις γλύκες και έχετε ορεξούλες μυστήριες για όσους σας γνωρίζουν καλά! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φταίει, σας έχει μαγέψει κανονικότατα, αποζητάτε ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι και σας γιατρεύουν τη καρδιά! Εκδηλωθείτε, εκφραστείτε με άνεση, δείξτε τις ευαισθησίες σας, στα πρόσωπα που το αξίζουν και θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση που θα λάβετε! No more drama, only love..! Χαμούλης!

Ιχθύες
Ή που θα περάσετε ένα όμορφο Σάββατο, γεμάτο από αγάπη, φροντίδα και χαμόγελα, ή που θα σας γυρίσει το μάτι και θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Αν έχετε κάνει πάσα τα προβλήματά σας σε άλλους, τότε να ξέρετε πως θα σας απογοητέψουν, γιατί τα λάθη σας και τις εκκρεμότητές σας πρέπει εσείς να προβληματιστείτε και να τα λύσετε και όχι οι άλλοι! Ιδανική ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες έχετε! Μήπως να του αλλάζατε και το ντεκόρ έτσι για την ανανέωση; Τεμπελίτσες όχι σήμερα!

magicfariel

Φωτογραφία από το Pixabay