Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 12/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είδατε; Όταν είμαι φρόνιμη και μαζεμένη στο σπιτάκι μου, γράφω ζωδιάκια μια χαρά! Όταν
νυχτοπερπατώ και κάνω τις ζαβολιές μου, εξαφανισμένη.. οπότε καταλαβαίνετε τώρα πως το ξωτικό σας, είναι ότι να’ναι.. ακόμα απορώ είμαι σίγουρα Ταυρίνα;;;
Μπορεί σε επαγγελματικό επίπεδο να είμαι σκληρή, ξινή, αντιπαθέστατη για πολλούς, έχω και Αιγόκερω ωροσκόπο, μη ξεχνιόμαστε, όμως στα προσωπικά μου, πρέπει να με βρίσκει ο Υδροχόος.. Πάνω στην αλλαγή με βρήκε το κουλό όταν γεννήθηκα.. γιατί να μην είναι και η ζωή μου ζαβή;;;;

Τα ευχάριστα νέα είναι πως επιτέλους ο Ερμής ήρθε στα ίσα του! Όχι τίποτα άλλο, μπας και συνεννοηθούμε εκεί έξω, βρούμε καμιά άκρη, γιατί θέλουμε να πάμε και διακοπές! Στο σπιτάκι μας και στο κρεβατάκι μας, γιατί ποιος ξέρει το τι μας ξημερώνει αύριο! Μίλησε η Αιγοκερίνα τώρα, η τσιγκούνα.. χαχα! Η τετράγωνη λογική!

Αν και ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, έχει πολύ καλές διαθέσεις, είναι στις γλύκες του σήμερα και παίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στα Καρκινάκια, χαρωπά! Κάτι μαγικό συμβαίνει μεταξύ τους, οι θάλασσες ήρεμες, καταγάλανες, οι ουρανοί λαμπεροί, γαλανοί, ούτε ένα συννεφάκι.. ο συνδυασμός αυτός είναι αχτύπητος, χάνεται το μάτι στο άπειρο.. ενώνονται μαγικά τα γαλάζια χρώματα της φύσης, ο ουρανός και η θάλασσα! Ξέφυγα τώρα.. τελείως.. και ας μένω στους πρόποδες ενός βουνού..! Ποιος Υδροχόος δε λατρεύει τη θάλασσα;;;

Μπορεί να συμβεί ένα μικρό θαύμα, η αλήθεια είναι αυτή, σε ποια ζώδια;

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες!

Το νερό με τη γη.. Τι εννοεί ο ποιητής;

«..Μίλησέ μου για την αγάπη σου, είμαι εδώ για να σε ακούσω..»

λέω η ρομαντικιά.. Ταυρίνα!

φιλάκια..


Κριός
Ωραία ημέρα για να αράξετε στο κρεβατάκι σας, να χουζουρέψετε πολύ παραπάνω, να τα αφήσετε όλα στον αυτόματο πιλότο! Βρείτε τρόπους, να πλησιάσετε γλυκά τους ανθρώπους σας, να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, να αγαπήσετε, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας από εδώ και πέρα! Ιδανική ημέρα για όμορφες συζητήσεις, για να ζητήσετε ένα συγγνώμη, για να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα! Ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά, συνεπώς, ας βάλει κάποιος άλλος το τσουκάλι στη φωτιά!

Ταύρος
Το σύμπαν σήμερα έχει σκοπό να εκπλήξει ευχάριστα αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Μπορεί να έχετε κλειδαμπαρωθεί μέσα στο σπίτι, τα κέφια σας πεσμένα, όμως κάτι μαγικό ίσως να συμβεί και να βρεθείτε αλλού για αλλού, ή στο παράδεισο, ή στο διάστημα! Διαλέξτε και πάρτε! Ακόμα και ένα μικρό όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και να λάμψετε από ευτυχία και χαρά! Έχει βόλτες το μενού, με φίλους και παρέες και σα να λύνεται η γλώσσα σας, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί από ποτέ! Βρείτε τρόπους να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και να αγκαλιάσετε νέες ιδέες, πιο συναρπαστικές!

Δίδυμος
Τα έχετε κάνει λίγο «μούτι» με τα οικονομικά σας τα ζητήματα, όπως καταλαβαίνω πρέπει να έχετε τσακωθεί με όλο τον κόσμο! Δε πιστεύω εχθές να ξεσαλώσατε και σήμερα να κλαίγεστε, τύπου «πού πήγαν τα φράγκα»;;; Πέρα της πλάκας, από εδώ και πέρα, καλό είναι να κάνετε συζητήσεις εκ νέου, με εκείνους που συνεργάζεστε, να θέσετε τις δικές σας τις απόψεις, με λογικά επιχειρήματα, για να λάβετε αυτά που σας αξίζουν! Ρίξτε λιγουλάκι τον εγωισμό σας, γιατί ωραίο το καλάμι, αλλά άκρως ενοχλητικό για μερικούς! Μη φαντάζεστε δράκους, σε εποχές, που έχουν σκάσει οι δεινόσαυροι!

Καρκίνος✦
Συναισθηματικά είστε λίγο μπερδεμένοι! Από τη μια νιώθετε πολύ ωραία και το δείχνετε με κάθε τρόπο και από την άλλη προκύπτουν κάτι μουτράκια, έτσι επειδή διάφορες ενοχλητικές σκέψεις επιστρέφουν πού και πού! Από τις πιο όμορφες μέρες τις εβδομάδας και ω ναι η τύχη σήμερα χτυπά τη πόρτα σας! Τα πολλά λόγια είναι περιττά, οι όμορφες πράξεις όμως, πάντα πιάνουν τόπο και γλυκαίνουν πολύ τις καρδιές των άλλων! Δημιουργική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, βάλτε και τον σύντροφό σας στο παιχνίδι, γιατί έτσι αποκτάτε κοινά ενδιαφέροντα που σας δένουν πιο πολύ!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως αντί να κάνετε μια βουτιά στη θάλασσα ας πούμε, θα τη κάνετε στο γνωστό καζάνι που βράζει, γιατί βρίσκεστε σε πολύ μυστήρια διάθεση! Αιτίες και αφορμές υπάρχουν, όμως όχι και να χαλάσετε τη Κυριακή σας! Ναι μεν ανάδρομος Ερμής τέλος, όμως εσείς επιμένετε στο να παραλογίζεστε για διάφορες συμπεριφορές που προέκυψαν μια φορά και έναν καιρό! Το Λιονταρίσιο σας το πνεύμα είναι ακαταμάχητο και ασυμμάζευτο επίσης, οπότε χαλάτε τη ζαχαρένια σας, χαλάτε και των υπολοίπων επίσης! Ή που θα τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα, ή τσάμπα ο κόπος! Θέλετε χαμούλη έτσι;;;

Παρθένος
Και τώρα που ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, θα έρθει και το φιλάκι που τόσο με λαχτάρα το προσμένετε! Είναι από τις τυχερές ημέρες του μήνα, οπότε στο χέρι σας είναι, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Φλερτ, έχει το μενού, αγάπες και λουλούδια, ξεπεράστε λίγο τον εαυτό σας, ο έρωτας θέλει παιχνίδια και νάζια, τετράγωνη λογική τέλος! Ιδανική ημέρα για εκείνο το ραντεβού, για εκείνη την ερωτική εξομολόγηση, για μια νύχτα μαγική, τι άλλο να σας αποκαλύψω;;; Ξεχάστε για λίγο τα φιλαράκια σας, φροντίστε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες!

Ζυγός
Τρώγεστε με τα ρούχα σας χρυσά μου μέρες τώρα και στη περίπτωση τη δική σας, τι και αν ο Ερμής ήρθε στα ίσα του; Μια από τα ίδια! Επαγγελματικά θέματα σας στρεσάρουν απίστευτα πολύ και έφτασε ο καιρός να δείτε την αλήθεια κατάματα! Από τη μια ο Ποσειδώνας σας κάνει να τα βλέπετε όλα αισιόδοξα και χαρωπά, από την άλλη όμως το σύμπαν όλο, ξεγυμνώνει θαμμένα μυστικά, παγίδες, την αλήθεια και από σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα! Σας κάνει ή δε σας κάνει; Θα ακολουθήσετε ή όχι; Οπότε ρωτήστε τον εαυτό σας το οτιδήποτε, πριν δράσετε αναλόγως!

Σκορπιός✦
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να σας λένε όλοι το πόσο σας αγαπούν, το πόσο σας θαυμάζουν, το πόσο είστε απαραίτητοι μέσα στη ζωή τους! Ναι, φτιάξτε το δικό σας το ψυχολογικό, όμως μη γίνετε καταπιεστικοί, γιατί έτσι δεν έχει καμία έννοια! Από τις τυχερές ημέρες του μήνα, σήμερα ίσως να εμφανιστεί εκείνο το πρόσωπο που τόσο λαχταράτε, ερωτικά πάντα, να σας πει απλά ένα “..hello.. is it me you’re looking for..” και να λιώσετε..! Και να μη γίνει αυτό, σας βλέπω αραχτούς σε ένα κρεβάτι, σε μια παραλία, σε μια αιώρα, να ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο λευκό το άλογο..!

Τοξότης
Το πήρατε απόφαση εσείς Κυριακάτικο να κάνετε λογαριασμό! Δηλαδή ο κόσμος χαλαρώνει συνήθως τέτοια μέρα, εσείς στην αντίθετη όχθη, σας βλέπω να πιάνετε τεφτέρι, να σερφάρετε στο web banking, να βγάζετε λογαριασμούς από τα συρτάρια και ξαφνικά να κάνετε και τους λογιστάδες! Αυτό είναι η απόλυτη ψυχασθένεια της ημέρας! Και εντάξει αν είστε μονάχοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος και οικογένεια, τότε τους τη χαλάτε την ημέρα, γιατί κάποιος θέλει να πάει θάλασσα, κάποιος θέλει να πάει σε ένα ταβερνάκι, οπότε μήπως να τα αφήσετε όλα από αύριο;;; Βάλτε ένα ακόμα πλην στο ταμείο! Και τι έγινε;;;

Αιγόκερως
Σας πιάνει και εσάς, εκείνη η αστρολογική μαγική τύχη, οπότε για να σας δω τι θα κάνετε σήμερα! Οι συζητήσεις που προκύπτουν είναι προσωπικές, ευαίσθητες πολύ και ξαφνικά είστε άλλοι άνθρωποι! Μπορεί να σας πιάσουν ακόμα και τα κλάματα και να εκπλήξετε τον σύντροφό σας ή και τους φίλους σας! Εντάξει, διώξτε μακριά κάθε δυσάρεστο συναίσθημα, με κάθε τρόπο! Ο Ερμής πλέον στα ίσα του, βάζει τις σωστές λέξεις στο στόμα σας, όμως ο Ήλιος από τον Καρκίνο, δε πρόκειται να επιτρέψει σε καμία περίπτωση, να θάψετε το οτιδήποτε κάτω από εκείνο το χαλί! Πείτε την αλήθεια άφοβα και ότι προκύψει!

Υδροχόος
Όταν οι άλλοι σταματούν, εσείς ξεκινάτε! Οι εργασιομανείς της παρέας, οπότε τι σημασία έχει αν είναι Κυριακή σήμερα; Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να πιάσετε τους άλλους στο φιλότιμο, βρίσκετε τις κατάλληλες τις λέξεις, για να κατανοήσουν τις ανησυχίες σας, όμως αν τους περάσατε από κόσκινο τις προηγούμενες ημέρες, μην περιμένετε να σας αγκαλιάσουν και να σας φιλήσουν. Όλα θέλουν τον χρόνο τους! Το νου σας, γιατί ακολουθούν πολύ πονηρές μέρες, κάποιοι σας φουσκώνουν τα μυαλά και δεν είναι εποχές για να σκορπίσετε το ζεστό το χρήμα που με τόσο κόπο μαζέψατε! Βάλτε καβούρια στις τσέπες!

Ιχθύες✦
Επιτέλους το παίρνετε απόφαση πως η κλεισούρα μέσα στο σπίτι δε κάνει καλό και πως σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα για συναντήσεις με τα φιλαράκια σας και βόλτες ατελείωτες! Ανήκετε και εσείς στους τυχερούς, αστρολογικά, αφού ξαφνικά διάφορες συζητήσεις που γίνονται, ηρεμούν τη ψυχή σας και ως δια μαγείας, βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας! Καλοκαιράκι, πάρτε το απόφαση, όλα λύνονται όταν υπάρχει καλή διάθεση, όταν αγκαλιάζετε την αισιοδοξία, παρά το μαξιλάρι σας! Η μέρα κρύβει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, από ένα πρόσωπο γνωστό ή άγνωστο; Ιδού η απορία!

magicfariel

Φωτογραφία από Denis Azarenko από το Pixabay