Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, by MagicF’Ariel!

19/07 – 20/07/20
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, τι λέει;;; Να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα ή να
κάνουμε ένα shopping therapy;;; Ιδού η απορία! Όλα λεφτά θέλουν, οπότε διαλέξτε και πάρτε!

Ξεκινάω ανάλαφρα τη συζήτηση, όμως το σύμπαν σκοτεινιάζει και πάλι από σήμερα, γιατί η Νέα Σελήνη που γίνεται αύριο στους Καρκίνους, μόνο αναζωογονητική δεν είναι, μόνο αλλαγές ευχάριστες δε φέρνει! Εντάξει, μην είμαι και τόσο τραγική, αλλά μέσα από εμπόδια, θα φανεί αυτό που πραγματικά αξίζει και τότε όντως θα προκύψει ένα θαύμα και μετά δάκρυα χαράς.. ίσως και λύπης.. όμως μια είναι η αλήθεια για τον καθέναν από εμάς εκεί έξω!
Ο Ήλιος καλύπτεται από μαύρα σύννεφα και ο Κρόνος ρίχνει πόρτα σε όποιον πάει να ξεγελάσει το σύμπαν! Φοβερό το ποδαρικό της εβδομάδας που μας έρχεται, όμως ευτυχώς που σε τρεις μερούλες, ο Ήλιος πηγαίνει στα Λιοντάρια, ότι πιο αισιόδοξο μπορεί να προκύψει, αστρολογικά!

Φρόνιμα σήμερα για όλους, αν έχετε ακεφιές, να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, προτιμήστε τις ξάπλες και τη ξεκούραση, γιατί από αύριο τρέχουμε και δε φτάνουμε ένα πράγμα! Μη πιστέψετε λέξη από αυτά που θα σας πουν, ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικά ζητήματα. Προστατέψτε το πορτοφόλι σας, τα συμφέροντά σας, γιατί μεταξύ μας τώρα, τα λαμόγια έχουν βγει παγανιά και όποιον φάνε.. Ε δεν είμαστε για τέτοια τώρα.. Αρκετά μας πήγε πίσω η εποχή που ζούμε.. δε λέτε;;;

Ξαπλώστρα μπροστά στο κυματάκι ή shopping therapy.. μέχρι τελικής πτώσης; Το χρήμα όπως έρχεται, φεύγει, ας είναι για καλό σκοπό.. τούτη τη φορά!

Φιλάκια..


Κριός
Προτείνω να ξεκουραστείτε σήμερα και να αφήσετε τις εντάσεις για μια άλλη μέρα! Ακόμα και το σπιτάκι σας αν είναι ασυμμάζευτο, δε πειράζει, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αύριο γίνεται μεν, όμως το σύμπαν από σήμερα προετοιμάζεται για το νέο Φεγγάρι, οπότε τα νέα έχουν ως εξής! Τόσο καιρό προσμένατε μια προαγωγή, μια αναγνώριση, μια αύξηση! Ε λοιπόν παίζει το όνειρό σας αυτό να πραγματοποιηθεί στη πιο απρόβλεπτη στιγμή και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου! Αξίζει τον κόπο, οπότε μην ακούσω πάνε οι καλοκαιρινές οι διακοπές, θα σας μαλώσω! Βασικά ανοίγουν οι ουρανοί, ως δια μαγείας και εκπληρώνονται αρκετές από τις επιθυμίες σας! Και όχι δε θα σας στρώσουν κόκκινο χαλί, αντιθέτως, πρώτα η μάχη και μετά τα λάφυρα!

Ταύρος
Μέρα που καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις επαφές με πολύ κόσμο, γιατί θα σας κουράσουν με το ένα και το άλλο και η αλήθεια είναι πως θέλετε να ηρεμήσει λίγο το μυαλό σας από τα καθημερινά βάσανα που έχετε! Παίζει να βαρεθείτε κιόλας στο λεπτό! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας κάνει πολύ ευαίσθητους, να τολμήσω να αποκαλύψω πως ο Έρωτας χτυπά με το βέλος του κατευθείαν μέσα στη καρδιά; Οι τελευταίες μέρες του Ιούλη, είναι μαγικές και θαύματα μπορεί να συμβούν και να συγκλονιστεί η ύπαρξή σας όλη! Ένα πρόσωπο μπαίνει μέσα στη ζωή σας, πολύ μυστήριο, μπορεί να σας βασανίσει κιόλας, αλλά όποιος αγαπάει.. παιδεύει, οπότε καλό είναι να το απολαύσετε τώρα που παίζει! Το νέο Φεγγάρι προετοιμάζει το έδαφος, για μια σχέση ζωής; Για έναν έρωτα μεγάλο; Σοκ;;;;

Δίδυμος
Μια πολύ παράξενη μέρα σας ξημέρωσε, μπορεί να ψάχνετε το πορτοφόλι σας και να μη το βρίσκετε, μπορεί τη κάρτα σας, μπορεί ακόμα και τα λεφτά σας, ληστεία η πρώτη σας η σκέψη, να όμως που μήπως να δείξετε ψυχραιμία και μετά τσουπ.. όλο και κάτι θα βρείτε! Και λεφτά αν σας ζητήσουν, η απάντηση που θα δώσετε, ας είναι τέρμα αρνητική! Δε πειράζει.. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι βοηθητική σε θέματα οικονομικά! Αν τόσο καιρό καταφέρατε να μαζέψετε πέντε φράγκα, μπορεί ξαφνικά να γίνουν εκατόν δεκαπέντε και να απογειωθείτε από χαρά! Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες, που θα ξελασπώσετε από χρέη, που το κούτελο θα γίνει πάλι καθαρό, που θα μείνουν κάτι ψιλά, για εκείνο το περιβόητο shopping therapy! Το νέο Φεγγάρι, σας βάζει στο σωστό το μονοπάτι!

Καρκίνος
Στο μάτι του Κυκλώνα χρυσά μου από όλες τις συμπαντικές απόψεις! Βάλλεστε από παντού, οπότε αν σήμερα σας πιάσουν τα κλάματα και είστε όλη την ημέρα μέσα στο παράπονο και στα μουτράκια, μη ξαφνιαστείτε! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Καιρό τις σκέφτεστε, αλλά το πρώτο βήμα θα χρειαστεί να το κάνετε εσείς και αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης! Περιμένετε κάποιος άλλος να σας το κάνει πιο εύκολο, να όμως που δε θα γίνει έτσι με τη καμία! Δευτεριάτικο είστε μέσα στη γκρίνια, πικρόχολοι και ενώ είστε έτοιμοι να κάνετε εκείνο το βήμα παραπέρα, φτιάχνετε έναν σαματά και εξαφανίζεστε! Ένας χωρισμός είναι μια από τις πιο τολμηρές επιθυμίες που έχετε, οπότε ένα δράμα θα το ζήσουμε, καλοκαιριάτικο!

Λέων
Πω πω πω.. Κυριακάτικο, σύννεφα μπορεί να μην έχει έξω, όμως για εσάς, έχει, μαύρα και άραχνα, πιάστε ομπρέλα καλού-κακού! Είναι το σύμπαν τέτοιο, τα κέφια σας πεσμένα, ίσως να μη σηκωθείτε από το κρεβάτι με τίποτα! Ούτε καν με γερανό! Η απαισιοδοξία σας σήμερα και αύριο χτυπάει κόκκινο! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι μια από τις αιτίες, αλλάζουν και τα δεδομένα στη δουλειά, κάτι έχετε μάθει εσείς, σκοτεινιάζει το σύμπαν σας όλο! Οτιδήποτε γνωρίζετε ως έξτρα πληροφορία που κανείς άλλος δε ξέρει, κρατήστε την για τον εαυτό σας! Οι καλοκαιρινές οι άδειες, είναι μια καλή αφορμή, να αναλάβετε νέες ευθύνες, γιατί κάπως έτσι να φανούν τα κρυφά σας τα χαρίσματα και να σας εκτιμήσουν πιο πολύ! Μη φοβάστε και μη βαριέστε, είναι μια περίοδος σημαντικών αλλαγών!

Παρθένος
Μια ωραία Κυριακή, για να βρεθείτε με τα φιλαράκια σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος, να ακούσετε διαφορετικές απόψεις πάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν, όχι όμως για να ψυχοπλακωθείτε και εσείς και η παρέα σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σα να φέρνει εμπόδια στην ερωτική σας τη ζωή και όχι μόνο! Υπάρχει λόγος φυσικά, γιατί η δική σας η στάση, η άρνηση που έχετε για να ασχοληθείτε πιο σχολαστικά, με θέματα καρδιάς, ίσως να ξυπνήσει το ενδιαφέρον του προσώπου που αγαπάτε, οπότε ας πούμε πως είναι θέμα χρόνου η αλήθεια να φανεί! Πείσματα και αντιδράσεις εσείς, αγάπες και λουλούδια οι άλλοι! Γιατί όχι; Μη τα βάψετε μαύρα, κάντε πίσω και απολαύστε το έργο της ζωής σας! Μην είστε αυστηροί όμως, ούτε πικρόχολοι, απλά παίξτε το αδιάφοροι!

Ζυγός
Ζόρικες οι μέρες και η σημερινή και η αυριανή, οπότε να προσμένετε να προκύψουν θέματα που θα σας στρεσάρουν και θα σας ζορίσουν ψυχολογικά και όχι μόνο! Καλό είναι σήμερα να ακούσετε με προσοχή ότι έχουν να σας πουν, δίχως όμως να ανοίξετε το στοματάκι σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι το κερασάκι στη τούρτα, γιατί ωραία τα νέα project, όμως όταν υπάρχουν οι κατάλληλες οι βάσεις! Αν γυρεύετε για μια νέα εργασία, μπορεί να σας τη προτείνουν, να σας στρώσουν και το κόκκινο χαλί και μετά να προκύψει μούφα η ιστορία και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Κρατήστε ότι έχετε αποκτήσει με κόπο και αφήστε να ρισκάρει ο τολμηρός της παρέας πρώτα! Εντάσεις προκύπτουν, επαγγελματικά θέματα σας εξοργίζουν απίστευτα πολύ! Ποιος θα πάει διακοπές;;;

Σκορπιός
Ενώ σχεδόν σε όλους κάτι σκοτεινό πλανάται στην ατμόσφαιρα, για εσάς αυτό είναι βάλσαμο ψυχής, αφού ζείτε μέσα στο σκοτάδι, δε φοβάστε τίποτα, οπότε η εξαίρεση είστε εσείς! Όλα μπαίνουν στη θέση τους, μπορεί με άσχημο τρόπο, όμως ή θα γίνει το δικό σας, ή τίποτα! Ενδιάμεσα και συμβιβασμοί δεν υπάρχουν! Μεταμορφώνεστε σε παγοκολόνες, δε συμπονάτε κανέναν, νιώθετε όμως μια απίστευτη αισιοδοξία, έχετε δει το όνειρο πολύ πιο πριν από όλους! Αυτά προκαλεί η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο, οπότε Δευτεριάτικο, αλλάζετε τα πλάνα σας, τα ανακοινώνετε και σε όποιον αρέσει! Μη πιέζετε τις καταστάσεις, δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας, στους φίλους σας, στο σύντροφό σας, να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Να είστε απόλυτοι, να είστε σκληροί, αλλά με μέτρο χρυσά μου..!

Τοξότης
Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και σας ζητούν δανεικά! Αυτό είναι μια σοβαρή αιτία για να ανάψετε θερμοκρασία, να σας ανέβει η πίεση και να σκούζετε όλη μέρα! Μπορεί το πρόσωπο αυτό, να είναι θρασύτατο από όλες τις απόψεις, γιατί μια φορά και έναν καιρό, δε σας βοήθησε όταν το επιθυμούσατε! Πω πω.. σας βλέπω όλη μέρα να μουρμουράτε μονάχοι, πέρα-δώθε, καλά, πείτε το όχι και μην έχετε τύψεις, όταν πρόκειται για τέτοιες περιπτώσεις! Άμα όμως αφορά ένα οικογενειακό σας πρόσωπο, τότε αλλάζει το θέμα και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας ζητά, επιτακτικά να κάνετε το καλό και να το ρίξετε στο γιαλό! Βάζετε το χέρι στη τσέπη τις μέρες αυτές, ότι έχετε και δεν έχετε και ξαφνικά γίνεστε και οικονομολόγοι, όταν δεν έχετε ιδέα από τέτοια ζητήματα! Τεφτέρι πιάστε και στιλό!

Αιγόκερως
Και εσείς στο μάτι του Κυκλώνα είστε πολύ καιρό τώρα, οπότε μη νομίζετε πως θα ξεγλιστρήσετε τόσο εύκολα! Θέματα σχέσεων σας στρεσάρουν πολύ, το φαρμάκι το στάζετε με τη πρώτη ευκαιρία και κάνετε κάτι πολύ τρελές σκέψεις, τύπου πιάνετε το δισάκι σας και δρόμο! Ερωτικά καβγαδάκια επιμένουν και υπάρχει ένταση πολύ! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνει σίγουρα αλλαγές μεγάλες και τρανές, που σημαίνει ή ένας χωρισμός μπορεί να προκύψει, ή ένας έρωτας μεγάλος! Και τα δυο γεγονότα είναι σημαδιακά και σημαντικά, για εκείνο το αύριο που ξημερώνει! Μάχιμες οι μέρες, κυρίως η αυριανή, οπότε το νου σας, γιατί ότι αποφάσεις πάρετε τη περίοδο αυτή, θα είναι οριστικές και αμετάβλητες και μετά δεν έχει, δεν ήξερα, δε γνώριζα! Βουνό ή θάλασσα;;;;

Υδροχόος
Εργασία και όχι χαρά έχει το μενού των ημερών! Για εσάς έχουμε πει κατά επανάληψη, δεν υπάρχει Κυριακή, αργίες, τεμπελίκι, αυτά είναι για τους άλλους! Είστε όμως από τα άτομα, που δε το βάζουν κάτω με τίποτα, που επιβάλλεται κάθε σας κίνηση να έχει επιτυχία σε όλα τα επίπεδα! Διατηρήστε ότι έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα και μη κάνετε όνειρα για κάτι παραπάνω! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνει άτομα δίπλα σας, που σας ξεσηκώνουν για δουλειές με φούντες! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και για αυτό φρόνιμα! Μη δώσετε τα χέρια για κανένα νέο project, γιατί τσάμπα το χρόνο σας θα χαλάσετε και ίσως και τα χρήματα που με τόσο κόπο έχετε μαζέψει! Μια απαισιοδοξία σας βρίσκει Δευτεριάτικο, μια κούραση επίσης, για αυτό μήπως να απομακρυνθείτε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας;

Ιχθύες
Και ξαφνικά θέματα ερωτικά προκύπτουν και σας βασανίζουν τη ψυχή! Ή που θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ή που θα προκύψει μια νέα γνωριμία, πάντως αναστατώνεται η καρδούλα σας και κάποιες αποφάσεις καλό είναι να τις πάρετε, πριν προβείτε σε τίποτα πράξεις τρελές και χάσετε τα αυγά με τα πασχάλια! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας κάνει μπόσικους πολύ και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Καλά, μην ακολουθήσετε τέτοια τακτική, άμα θέλετε να ξεμπερδέψετε μια ώρα νωρίτερα! Δευτεριάτικο, κάποιος σας φλερτάρει επίμονα και πρέπει να το διαχειριστείτε με το καλύτερο τον τρόπο! Μη σας περνάει από το μυαλό να κάνετε ζαβολιές, γιατί ο Κρόνος είναι πολύ αυστηρός τιμωρός και έχει και αυτός πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύμπαν!

magicfariel

Φωτογραφία από Adalhelma από το Pixabay