Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τα Ζώδια της Τετάρτης, 01/07/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το σημερινό, για όλους μας, όμως όταν
γράφω, διώχνω την ένταση μακριά, διαγράφω την αρνητική ενέργεια, εξαφανίζω κάθε ενοχλητική σκέψη, ακόμα και παρουσία, γιατί είναι ψυχοθεραπευτικό όλο αυτό.. Ψυχική εκτόνωση, η κάθε λέξη..!
Για αυτό λατρεύω, τούτη τη στιγμή, έχω ηρεμήσει πια, ευτυχώς δρόσισε λιγουλάκι, ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ της ζωής μας..


Από αύριο 1η Ιουλίου 2020, να ευχηθώ σε όλα τα ξωτικά του κόσμου, καλό μήνα, καλές δουλειές, καλή υγεία, καλή ζωή! Αισιοδοξώ, ελπίζω, ονειρεύομαι, είμαι μια Ταυρίνα, μιλάω μέσα από τη καρδιά και σε όποιον αρέσει.. Είμαι μια πολύ μυστήρια ύπαρξη, ακόμα δεν έχω ανακαλύψει το νόημα της ζωής, ακόμα βασανίζομαι, ετών 44 αλλά δε το βάζω κάτω! Κάτι υπάρχει εκεί έξω για εμένα και είναι πολύ συγκλονιστικό! Και λέω.. σύμπαν.. μη βγάλω άσπρες τούφες.. τώρα που βρίσκομαι στην ανταύγεια!

Θετικό και αισιόδοξο το ποδαρικό του Ιούλη, εννοείται πως οφείλεται στον Ήλιο που βρίσκεται στα γλυκά Καρκινάκια. Ο Άρης είναι σε άλλη φάση, μου φαίνεται πως τα έχει κάνει πλακάκια με τον Ποσειδώνα, κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος, παγίδα υπάρχει και να μου είστε σίγουροι, θα πέσουμε όλοι μέσα! Χλωμό να τη γλιτώσουμε.. χαχα!

Ειλικρινά, μετά τις 15/07 θα μπει το νερό στο αυλάκι.. Το ξανά λέω.. για να το πιστέψουμε! Προς το παρόν, αύριο, 1η ξεκινάει μια πολύ μυστήρια εβδομάδα! Γερό το κούνημα.. be safe!

φιλάκια..


Κριός
Με το που βλέπετε λεφτά στο πορτοφόλι σας, ξαμολιέστε να τα ξοδέψετε, έτσι για το ψυχολογικό! Ένα shopping therapy, έχετε άλλωστε πολύ καιρό να κάνετε! Ο Άρης στο ζώδιό σας, τώρα πια, είναι ότι καλύτερο από μια άποψη, αφού πλέον παίρνετε τα ηνία και βάζετε πολλά πράγματα στη θέση τους! Το διάστημα αυτό έχει πολύ δουλειά, ο χρόνος για τη προσωπική σας ζωή λιγοστός, οπότε κάποια στιγμή θα υπάρξει και μια γκρίνια από το σπίτι τύπου, τι γίνεται τώρα; Καλομάθατε τους ανθρώπους σας, καιρός να τους ξε καλομάθετε! Να είστε αυθόρμητοι, θαρραλέοι, αλλά όπου σας παίρνει..

Ταύρος
Το hello του Ιούλη είναι μυστήριο πολύ στη περίπτωση τη δική σας! Τα μαντάτα τρέχουν, οπότε μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα, μια είδηση και ξαφνικά να αρχίσετε να πιστεύετε πως θαύματα συμβαίνουν πού και πού! Φροντίστε τις μέρες αυτές, όσο ακόμα υπάρχει καλή διάθεση και χρόνος, να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας! Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, φέρνει φουρτούνες επαγγελματικές και μη ξεχνάτε πως ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος! Καλό είναι να μη λέτε σε κανέναν το τι σκοπεύετε να κάνετε, σειρά σας να τους πιάσετε στον ύπνο! Να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα!

Δίδυμος
Αρκετοί τη βρίσκετε την άκρη σας ή την έχετε ήδη βρει, είστε μέσα στο παιχνίδι, πιο ενεργοί από ποτέ! Ίσως να δείτε και πέντε φράγκα παραπάνω, οπότε ο Ιούλιος μπουκάρει με τις καλύτερες προοπτικές! Ο Άρης όμως από τον Κριό, έχει όρεξη για ζαβολιές και για σπατάλες! Που σημαίνει πως αν τόσο καιρό κάνατε υπομονή μέχρι να ψιλό φτιάξουν τα πράγματα, σας βλέπω ασυμμάζευτους και μέσα στη θετική ενέργεια! Το νου σας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένα και πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό! Ρίξτε το στη δουλειά, κάντε οικονομία και ξεχάστε για λίγο τα λούσα! Να είστε πονηροί!

Καρκίνος
Καθόλου άσχημη ιδέα, να κάνετε ποδαρικό στον Ιούλη, αγκαλιάζοντας τον έρωτα! Τι σας λέω τώρα; Βρείτε το χρόνο για να φλερτάρετε, ακόμα και με τον σύντροφό σας, για να θυμηθείτε τα παλιά, τι συνέβη τότε και προέκυψε η γνωριμία!? Γατούλες τη πρώτη του μήνα, γιατί όχι; Εννοείται πως ο Άρης από τον Κριό δε πρόκειται να σας το κάνει εύκολο, όμως τι είναι μια μέρα μέσα στις πολλές;;; Το νου σας στο τι λέτε, πώς το λέτε και αν υπάρχει λόγος! Η ένταση που νιώθετε προέρχονται από τις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος, οπότε είναι ανούσια στη παρούσα φάση να τσακώνεστε! Φρόνιμα!

Λέων
Κάτι μαθαίνετε, τα νέα τρέχουν και ξαφνικά επαγγελματικά ζητήματα σας εξοργίζουν και ω ναι 1η του μήνα βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικότατα! Βασικά όσο παίζει ο ανάδρομος Ερμής, καλό είναι να μη πιάνεστε από τα λόγια και τις κουβέντες που προκύπτουν, γιατί τίποτα δεν είναι έτσι όπως σας τα λένε! Οπότε ή φτιάχνετε χαοτικές καταστάσεις άνευ λόγου και αιτίας, ή απομακρύνεστε από τη παγίδα! Και το κουφό της υπόθεσης είναι πως ο Άρης σας στέλνει διακοπές! Αφού πρώτα σας στείλει αδιάβαστους.. χαχα! Οπότε μήπως να αλλάζατε λίγο τα δεδομένα και να εξαφανιζόσασταν σε μια παραλία αραχτοί;;;;

Παρθένος
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια μέρες τώρα, ευτυχώς που το ποδαρικό του Ιούλη, θα σας τη κόψει, έστω για λίγο! Από τη μια νιώθετε πως τίποτα δε προχωρά, από την άλλη προκύπτουν άγνωστα πράγματα για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, αφού μια ο γνωστός ο «λόγος», μια η εμπειρία σας, θα τη βγάλετε την άκρη μια χαρά! Ο Άρης σας κάνει τσιγκούνηδες και φιλοχρήματους και τις μέρες αυτές, ζητάτε από εδώ, απαιτείτε από εκεί, γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας! Εξαρτάται τη περίπτωση πάντα, όμως όποιος σας οφείλει χρήματα, θα σας επιστρέψει, όπως και να έχει! Μην εκτίθεστε..!

Ζυγός
Ευχάριστο το ποδαρικό του Ιούλη, άκρως ερωτικό για μερικές ψυχές εκεί έξω! Προτείνω άμα έχετε χρόνο, για τη προσωπική σας τη ζωή, να τον αξιοποιήσετε καταλλήλως, γιατί τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, έχουν άλλα σχέδια για εσάς! Ή που σας παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία, ή που τρώγεστε σα το σκύλο με τη γάτα, στο χώρο που ήδη εργάζεστε! Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σας επηρεάζει άμεσα, προκαλεί εντάσεις, δεν αφήνει τις διπρόσωπες σχέσεις να ευδοκιμήσουν! Οπότε για ακόμα μια φορά, η αλήθεια θα ειπωθεί έξω από τα δόντια! Μια προαγωγή είναι και αυτή στο πρόγραμμα! Μυστήριο το μέλλον..

Σκορπιός
Σας βλέπω να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση με το που θα μπει Ιούλης μήνας! Θα το στείλετε το μηνυματάκι σας και όχι ότι προκύψει, θα προκύψει με το έτσι θέλω! Να αυτά κάνετε και γοητεύομαι ιδιαιτέρως! Απολαύστε το τώρα που μπορείτε, γιατί ερωτικές ανησυχίες τέτοιου τύπου δε τις έχετε και κάθε μέρα! Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σας ρίχνει τέζα στο κρεβάτι, γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, οπότε τι άλλο να εξηγήσω τώρα!? Ανάβει το πράσινο το φως, σε αρκετές από τις υποθέσεις σας, για αυτό και εσείς, φροντίστε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, είναι μια μέρα πολύ δυνατή λέμε..

Τοξότης
Να σας πω πως το ποδαρικό του Ιούλη γεμίζει τις τσέπες σας φουλ; Διαπιστώνετε πως τα νούμερα είναι περισσότερο από όσα υπολογίζατε; Μια χαρά τέτοιου τύπου σας προσμένει, για αυτό φορέστε τα καλά σας, έχει κοκτέιλ αργότερα! Μπορεί να σας αναθέσουν ένα project, εντελώς άγνωστο για τα δικά σας τα δεδομένα. Να το δείτε ως μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία σε κάτι άγνωστο! Όσα περισσότερα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο! Εντάξει μπορεί να είστε αστέρια, όμως θα πρέπει να έχετε και καλή συμπεριφορά, να είστε ευγενικοί και φυσικά να αποφύγετε να αποφύγετε τις εντάσεις!

Αιγόκερως
Υπάρχει ένταση χρυσά μου και είστε οι πρωταγωνιστές της πρώτης εβδομάδας του Ιούλη! Ευχάριστο το ποδαρικό, το σύμπαν μοιράζει τα δώρα του τη πρώτη κιόλας μέρα! Δε χρειάζεται να καβαλήσετε κάποιο καλάμι, γιατί όπως έρχονται οι χαρές, έτσι έρχονται και οι λύπες! Και δε το θέλουμε αυτό! Ο Άρης από τον Καρκίνο και το Φεγγάρι στο ζώδιό σας και η έκλειψη που κοντό φτάνει, είναι αρκετά για να συμβούν τα απίστευτα! Προσοχή στο τιμόνι, αποφύγετε τις εντάσεις, τις σκάλες επίσης, οτιδήποτε μπορεί να σας «στείλει» αδιάβαστους! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου!

Υδροχόος
Φαντάζομαι με το που θα ξημερώσει Ιούλης, θα φορέσετε τη πανοπλία και βουρ στη μάχη! Εντάξει χαρμόσυνα τα μαντάτα, αλλά είπαμε απλά ακούτε με προσοχή και δε σπαταλάτε ούτε ένα ευρώ, ακόμα και αν ανακαλύψετε τη πιο τέλεια ευκαιρία! Μια πρόταση μπορεί να σας κάνουν, απολαύστε το νέο, φανταστείτε το οτιδήποτε, όμως παραμείνετε πιστοί και σταθεροί στη θέση σας! Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει! Μην έχουμε δράματα! Ανυπόμονοι λοιπόν, πάνω στο άλογο, έτσι σας θέλει ο Θεός Άρης! Δώστε τα όλα, στο χώρο που κινείστε, επενδύστε στα όνειρά σας, αυτά που πραγματοποιούνται όμως!

Ιχθύες
Το τι Ιούλης ξημερώνει, πραγματικά κανείς δε ξέρει! Ευχάριστα τα μαντάτα, όμως το πώς θα τα πάρετε εσείς, είναι ένα άλλο θέμα! Απρόβλεπτοι από όλες τις απόψεις, στρέφετε τα βλέμματα επάνω σας και είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι ανακοινώσεις πολύ συγκλονιστικές! Παντρεύεστε; Θα αγοράσετε νέο αυτοκίνητο; Βρήκατε νέο σπίτι; Θα πάτε να ζήσετε στη Βραζιλία;;; Να ξέρετε πως οτιδήποτε και αν αποφασίσετε, ναι μεν να χαρείτε, να ενθουσιαστείτε, για πάρτη σας όμως! Ο Άρης σας κάνει σπάταλους πολύ και ξαφνικά βάζετε στόχους που δεν είναι για τη τσέπη σας! Μαζευτείτε πριν είναι αργά!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay