Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ζώδια: Καλοκαιράκι με ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να γράψω κάτι το διαφορετικό, μιας που ο Ποσειδώνας
ανάδρομος στους Ιχθύες, κατά βάθος είναι ένα πολύ όμορφο και μυστήριο αστρολογικό γεγονός, ένα ταξίδι στο παρελθόν και ότι προκύψει!




Ο τίτλος αισιόδοξος και η πληροφορία μισή, αφού από τις 22/06 μέχρι και τις 28/11 ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος, οπότε καλό φθινόπωρο, όλα τα «κακά» τελειώνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Υπάρχει ελπίδα, γιατί κάθε τι που συμβαίνει τώρα, προστάζει για μια αλλαγή, για κάτι νέο, για ένα φινάλε με εκείνο το παρελθόν, the end! Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είμαι σίγουρη για αυτό.. όμως αξίζει τον κόπο! Έχει πεισμώσει το σύμπαν για τα καλά!

Και συνήθως όπως είναι η αρχή, είναι και η διάρκεια, όσο για το τέλος ας είναι έκπληξη! Οι μέρες του Ιούλη ειδικά στο ξεκίνημά του με την έκλειψη Σελήνης και με τόσους πλανήτες ανάδρομους, είναι εκρηκτικές, ζόρικες, άκρως εκνευριστικές και ευτυχώς που ο δύστροπος Ποσειδώνας γύρισε ανάδρομος, για να τις γλυκάνει όσο μπορεί με τα ζεστά κυματάκια του! Ηρεμεί τις θάλασσες, ηρεμούν και οι ψυχές.. Ακόμα όμως και έτσι οι αλλαγές επιβάλλονται, με πιο τρόπο είναι το ζητούμενο! Οι μάσκες πέφτουν, στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του!

Τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι, μπορεί να γεμίσετε το σακούλι με λεφτά, να σας έρθουν από εκεί που δε το περιμένετε, όμως θα πρέπει να τα κρατήσετε, να τα θάψετε, να τα ξεχάσετε, γιατί μπορεί με μια λανθασμένη κίνηση να γίνουν όλα αέρας! Οι πειρασμοί και οι επιθυμίες σε πληθώρα, τα νάζια του Ποσειδώνα θαρρώ!

Μπορεί να εμφανιστούν και έρωτες από το παρελθόν, υπάρξεις που θα φέρουν αναστάτωση μεγάλη, το θέμα είναι να προκύψει το αμοιβαίο, να δοθεί η ευκαιρία, να χαρακτηριστεί η περίπτωση, να τελειώνουμε! Άμα πια..
Εμφανίζονται μπόλικες θαμμένες υποθέσεις στον καθένα από εμάς, οι εκπλήξεις αρκετές, οπότε ας απολαύσουμε τις ρομαντικές διαθέσεις του Ποσειδώνα, ας είναι και μια ψευδαίσθηση, μια οφθαλμαπάτη.. χρειάζεται λίγο παραμύθι στις ημέρες μας..

ο πρίγκιπας.. η Σταχτοπούτα.. το γοβάκι.. ένα happy end!

φιλάκια..


Κριός
Το γεγονός αυτό ως δια μαγείας, σας ανοίγει τα μάτια, πέφτουν οι μάσκες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν, σας εκτιμούν και σας στηρίζουν, όμως κάποιοι άλλοι μπαίνουν εμπόδιο, στα φιλόδοξα σχέδιά σας! Έφτασε λοιπόν ο καιρός, να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι εχθροί σας! Παρόλα αυτά, δε χάνετε την αισιοδοξία σας και δε παύετε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο! Οι ψευδαισθήσεις μια σας γλυκαίνουν, μια σας απογοητεύουν, ίσως να έχουν σκοπό να σας κάνουν να επιλέξετε ένα άλλο μονοπάτι.. να λοξοδρομήσετε ας πούμε! Το διάστημα αυτό, οι καλοκαιρινές διακοπές σας χαλαρώνουν, σας ταξιδεύουν έστω και νοερά, οπότε μήπως μέσα στον Ιούλιο να πάρετε μια αδειούλα; Προς τα τέλη του Ιούλη, λεφτά λαμβάνετε, ίσως και περισσότερα από όσα υπολογίζατε, είναι το bonus του Ποσειδώνα! Σε κάθε περίπτωση, να κρατάτε μικρό καλάθι και να προτιμάτε τις μοναξιές σας, γιατί οι πολλές παρέες.. κάνουν «κακό»!

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σας κάνει λίγο «φιλανθρωπικό ίδρυμα» το διάστημα αυτό, κάνω αυτόν τον χαρακτηρισμό, γιατί ήδη προσφέρετε πολλά, ήδη βοηθάτε παραπάνω από όσο χρειάζεται, οπότε τι απομένει; Παρόλα αυτά, το σύμπαν ζητά να κάνετε το καλό, γιατί με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει η ισορροπία μεταξύ καλού και κακού! Διαπιστώνετε τις μέρες αυτές, πως κάποια άτομα μπορεί να μην αξίζουν τη φιλία σας, ούτε το ενδιαφέρον σας, οπότε σιγά-σιγά.. ξε παρεού! Ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει! Ζόρικος ο Ιούλιος από συναισθηματικής άποψης, αφού ο Ποσειδώνας, σας ταξιδεύει στο παρελθόν, φέρνει μελαγχολικές σκέψεις στο μυαλό σας, ξαφνικά κάτι ή κάποιος σας λείπει πολύ! Το δώρο του είναι μια μοιραία συνάντηση, με εκείνο το πρόσωπο που αναστατώνει όλο σας το είναι! Πολλά μπορούν να προκύψουν, ή που θα εκπληρωθεί το ανεκπλήρωτο, ή που θα γίνει ένα επεισοδιακό closer! Ο ανάδρομος Δίας, μπορεί προς τα τέλη του μήνα να κάνει το θαύμα του!

Δίδυμος
Χρυσά μου παιδιά, ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σας τα κάνει κάπως «σαλάτα», σε θέματα επαγγελματικά κυρίως! Για αλλού ξεκινήσατε αρχές της χρονιάς και αλλού θα καταλήξετε, γιατί προφανώς υπάρχει κάτι άλλο για εσάς εκεί έξω! Αν έχετε κάνει διάφορες ζαβολιές στο παρελθόν, προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση! Δυστυχώς ο Ποσειδώνας, θολώνει πολύ τις σκέψεις σας και σας βάζει συνεχώς τρικλοποδιές και εκεί που πάτε να πάρετε μια ανάσα, φτου ξανά από την αρχή! Προφανώς το μήνυμα του σύμπαντος είναι, πως δεν είναι άσχημη ιδέα να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε ξανά το μέλλον σας. Οπότε τις μέρες του Ιουλίου, είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε το σεντούκι της ψυχής σας, γιατί κάτι που έχετε θάψει καιρό εκεί μέσα, μπορεί να είναι το μαγικό κλειδί της επιτυχίας σας! Από τα τέλη Ιουλίου και μετά, θα μπει το νερό στο αυλάκι, θα γεμίσουν και οι τσέπες σας με λεφτά, να και τα χαμόγελα ξανά!

Καρκίνος
Καλά η δική σας η περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη τις μέρες αυτές, να προτείνω να φορέσετε ένα φυλακτό.. έτσι για το μάτι.. καλού-κακού! Το σύμπαν με τόσους ανάδρομους πλανήτες, σας επηρεάζει άμεσα, όμως σήμερα εστιάζουμε στον Ποσειδώνα, που μόνο αυτός δε φταίει για την ένταση που νιώθετε..! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σας ταξιδεύει στο παρελθόν! Σα να πιάνετε στα χέρια σας φωτογραφίες, από τότε που ήσασταν παιδιά, μέχρι και σήμερα! Αμέτρητα τα συναισθήματα, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, υπάρχουν άνθρωποι που σας λείπουν, που θα τους θέλατε κοντά σας, ωχ αμάν! Το θέμα σε αυτό το ταξίδι είναι να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, όχι να σας πιάσουν τα σορόπια! Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας για εσάς, βάλλεστε αστρολογικά σχεδόν από παντού.. οπότε λύσεις υπάρχουν, αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες! Θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τη μούρλια σας;;; χαχα! Πέφτουν οι μάσκες και γίνεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας..

Λέων
Δε ξέρω τι μαγικό μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά, πάντως αν από κάπου περιμένετε λεφτά, παίζει και να έρθουν, μαζεμένα και να πάθετε σοκ! Υποθέσεις από το παρελθόν σκάνε μύτη από το πουθενά, μπορεί να είναι κληρονομικά ζητήματα, ακόμα και από μια παλιά εργασία σας, κάτι λύνεται και γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας τελικά σας δικαιώνει και όπως φαίνεται ο Ιούλιος θα δείξει τα σημάδια του! Πριν κλείσετε εισιτήρια για τις Μπαχάμες, ή δηλώσετε μια τρελή παραίτηση, σκεφτείτε το μέλλον σας, το τι τραβήξατε για να φτάσετε σε αυτό το σημείο και μήπως η ασφάλειά σας και η σταθερότητα έχουν την ύψιστη προτεραιότητα; Από τη μια λοιπόν ο Ποσειδώνας κάνει το θαύμα του, από την άλλη όμως σπέρνει πειρασμούς, να δει αν θα τσιμπήσετε! Διπλός ο ρόλος του, οπότε αν όντως ανοίξουν οι ουρανοί, καβαντζώνεστε και δε κάνετε κιχ! Το ανεκπλήρωτο σας τρώει τα σωθικά! Φλέγεστε κρυφά για ένα πρόσωπο! Ωχ αμάν!

Παρθένος
Η περίπτωση η δική σας είναι μοναδική στον κόσμο όλο! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, είναι η τέλεια αφορμή για να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, πάνω σε θέματα σχέσεων! Δηλαδή αν ήσασταν έτοιμοι να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε, τώρα αλλάζετε γνώμη και υποστηρίζετε το τραγούδι.. «πιο καλή η μοναξιά»! Όμως και στον επαγγελματικό σας τον χώρο, θα δείτε συμπεριφορές όχι και τόσο ωραίες, μπορεί να υπάρξουν ανταγωνισμοί, ζήλειες και παρατράγουδα και να πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά με ψυχραιμία και σοβαρότητα! Τις μέρες του Ιουλίου θα προτιμήσετε τις παρέες σας, τα φιλαράκια σας, τις όμορφες τις συζητήσεις και that’s it! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, μπορεί να ερωτευτείτε στα ξαφνικά, να σας έρθει κατακούτελα που λέμε, φροντίστε να φτιάξετε όμορφες στιγμές και όχι ταμπέλες! Ο Ποσειδώνας σας αφήνει να υποκύψετε σε έναν κρυφό πειρασμό! Το σύμπαν σας θέλει απελευθερωμένους και επαναστατικούς.. Αντίσταση καμιά!

Ζυγός
Αν και ανάδρομος ο Ποσειδώνας, σας αγαπά, σας βαστά από το χέρι και δε θα σας αφήσει να πάρετε κατάκαρδα το οτιδήποτε σας συμβεί! Ναι μεν ζόρικο πολύ το διάστημα αυτό, στο σύμπαν γίνεται της μουρλής και επηρεάζεστε άμεσα, όμως υπάρχει λόγος και όλα μια χαρά θα πάνε! Αν βρίσκετε εμπόδια στη δουλειά σας, αν δε σας καταλαβαίνουν, αν νιώθετε πως παντού υπάρχει ένα τείχος, τότε και εσείς ζαμάν φου! Μια κουβέντα είναι όλα, αλλά μήπως τούτη τη φορά, να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα και να φροντίσετε να βρείτε άλλες δραστηριότητες, να εκτονώνεστε, να διώχνετε μακριά την αρνητική ενέργεια; Μερικές φορές, χρειάζεται να κάνετε πίσω, να δείτε το έργο πως εξελίσσεται και μετά να κάνετε τις κινήσεις σας. Ας είναι κάποιος άλλος ο πρωταγωνιστής, εσείς απλά αόρατη δύναμη! Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τις δικές σας παρασπονδίες και μετά και των άλλων! Το τέλος του Ιούλη θα δείξει κατά πόσο υπάρχει μέλλον στα επαγγελματικά σας τα σχέδια!

Σκορπιός
Όπου κυριαρχεί το σκοτάδι, μες στη τρελή τη χαρά εσείς! Ίσως να αστειεύομαι κιόλας, ίσως αυτή να είναι και η αλήθεια, πάντως ο ανάδρομος Ποσειδώνας, μια χαρά σας πάει! Είναι μια περίοδος που καλά θα κάνετε να πατήσετε φρένο στα φιλόδοξα σχέδια που έχετε καιρό κατά νου να κάνετε, γιατί το θέμα δεν είναι το εγώ σας, αλλά το εμείς! Ως δια μαγείας και μέρα με τη μέρα τα ερωτικά σας τα ζητήματα θα αποκτούν προτεραιότητα, γιατί έτσι θέλει ο Ποσειδώνας! Τη λογική τη πατά το τρένο και κάνει κουμάντο η καρδιά! Αγάπες από το παρελθόν επιστρέφουν και αποζητούν μια ευκαιρία ακόμα, δηλαδή αν ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ας κλείσει είτε με έναν μόνιμο χωρισμό, είτε όμως με έναν γάμο! Τι σας λέω τώρα;;; Ο Ιούλιος λοιπόν, είναι ένας φλογερός μήνας για εσάς, το πάθος μπουκάρει με το έτσι θέλω στη ζωή σας, οπότε ή το όνειρο γίνεται πραγματικότητα ή ο Ιππότης σας αποχαιρετά! Ή η πριγκηπέσα να αλλάξει γνώμη! Φτιάξτε όμορφες ρομαντικές στιγμές και όπου βγει!

Τοξότης
Κάτι σας βρίσκει έτσι στα ξαφνικά.. δε το νομίζω.. πάντως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αποζητάτε μια νέα στέγη, ένα πιο όμορφο σπίτι, για εσάς και την οικογένειά σας! Δε ξέρω τι συνέβη πάντως μια αλλαγή μεγάλη και τρανή πρέπει να γίνει, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, από ενοχλητικές υπάρξεις που εισβάλλουν στη ζωή σας με το έτσι θέλω! Μπορεί μια φορά και έναν καιρό οι ανάγκες να ήταν διαφορετικές, όμως τα πράγματα αλλάζουν και εσείς τραβάτε τη πορεία σας! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, σας ταξιδεύει στο παρελθόν, εκτιμάτε καταστάσεις και συμπεριφορές, όμως για να παραμείνουν τα όμορφα συναισθήματα, επιβάλλεται να γίνουν ξεκάθαρες συζητήσεις και ας ειπωθούν αλήθειες που πονούν! Θέματα οικογενειακά σε πρώτο πλάνο, ένα κουβάρι που πρέπει να λυθεί και να τυλιχτεί ξανά από την αρχή! Εσείς θα κάνετε την αρχή και θα ακολουθήσουν οι άλλοι! Το τέλος του Ιούλη είναι σίγουρα επεισοδιακό, για αυτό κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας!

Αιγόκερως
Το ξέρετε πως είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σας, οπότε Ιούλιο μήνα θα έχετε τρεις ανάδρομους πλανήτες στο σβέρκο σας! Τον Δια και τον Πλούτωνα να θυμίσω! Τι να κάνει ο έρημος ανάδρομος Ποσειδώνας σε εσάς; Πιο σκοτάδι δεν υπάρχει.. χαχα! Έντονο το διάστημα αυτό πολύ, όμως βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων! Όντως οι μάσκες πέφτουν και όποιος είναι δίπλα σας θα φανεί και αλίμονο σε όποιον είναι απέναντί σας, ενώ έδειχνε το αντίθετο! Ναι μεν μάχιμο το πεδίο από όλες τις απόψεις, όμως ο Ποσειδώνας, σας γλυκαίνει και σας ωθεί στο να εκτονωθείτε δημιουργικά! Θα το ρίξετε στη γυμναστική; Στη κολύμβηση; Θα ζωγραφίσετε έναν πίνακα; Θα γράψετε ένα μυθιστόρημα; Πάντως για να βρείτε τις ισορροπίες σας, θα καταπιαστείτε με δραστηριότητες που σας φτιάχνουν το κέφι. Ας μην είναι η μαγειρική, γιατί ωραίες οι λιχουδιές με τα κιλά τι γίνεται..!!! Το νου σας μη πληρώνετε όταν είστε θυμωμένοι! 

Υδροχόος
Money, money, money, always honey .. Abba! Φοβερό τραγούδι, πρέπει να γράφτηκε για πάρτη σας! Τι καλοκαίρι και πράσινα άλογα, μόνο δουλειά και τίποτα άλλο έχει το μενού και ο Ποσειδώνας σας τρέχει, γιατί επιβάλλεται να πετύχετε τους στόχους σας και να μαζέψετε τα χρήματά σας! Γεμίζει το ταμείο σας, ως δια μαγείας και αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση για εσάς! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας έχει διπλό ρόλο και στη περίπτωση τη δική σας! Σας προσφέρει ότι δικαιούστε, όμως σας πλασάρει και κάτι λαμόγια, έτσι για να δει αν θα τσιμπήσετε! Να θυμάστε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο, οι εποχές αλλάζουν με τρελούς και απρόβλεπτους ρυθμούς, οπότε ξεχάστε για λίγο τις περιπέτειες και τα νέα ανοίγματα! Προφυλάξτε τα κεκτημένα σας, τους κόπους σας, φτιάξτε μια ζώνη ασφαλείας, γιατί το παρελθόν όλο και κάποια έκπληξη σας επιφυλάσσει.. Ας είστε σε επαγρύπνηση, όμως αόρατα, με το πιο αδιάκριτο και ανέξοδο τρόπο! Φάντασμα!

Ιχθύες
Μεταξύ μας τώρα είστε οι ζαβοί της παρέας, δίχως παρεξήγηση, σας αγαπάμε και έτσι! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στο ζώδιό σας! Μια χαρά επιρροή, σας απογειώνει στους ουρανούς, η φαντασίας σας καλπάζει, νιώθετε μια απίστευτη αισιοδοξία, έφτασε η εποχή για αλλαγές, μεγάλες και τρανές, οπότε βουρ στο ψαχνό! Βάλτε τα κάτω με ψυχραιμία, σοβαρότητα και ωριμότητα και συμβαδίστε μόνο με εκείνους που πιστεύουν σε εσάς και στα όνειρά σας! Όποιος δε θέλει, το δισάκι του και δρόμο! Τούτη τη φορά, δεν έχετε κάτι να διαπραγματευτείτε! Ή όλοι μαζί στη μάχη, ή όποιος θέλει ας λιποτακτήσει! Πρώτη φορά θα είναι;;; Προς τα τέλη του Ιούλη θα φανεί το έργο σας, θα ανταμειφτείτε για τον αγώνα που ρίξατε και θα δείτε ξεκάθαρα, το ποιοι είναι με το μέρος σας και ποιο όχι! Χάσιμο χρόνου να προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε μερικούς! Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά τα κενά αέρος, δε θα πάψουν να υπάρχουν..

magicfariel

Φωτογραφία από Sergei Tokmakov, Esq. από το Pixabay