Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ανάδρομη Εποχή..

..είναι αυτό που ζούμε.. κάθε μέρα, μήνες τώρα, από σήμερα και ο Ποσειδώνας
ανάδρομος στους Ιχθύες, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου παρακαλώ πολύ!

6 πλανήτες ανάδρομοι, το λέω και το ξανά λέω, πολύ δυνατές οι επιρροές για όλα τα ζώδια! Ευτυχώς που η Αφροδίτη σε 3 μερούλες έρχεται στα ίσα της, δε παύει όμως να βρίσκεται σε ένα πολύ μυστήριο ζώδιο, τους Διδύμους!



Τα Ζώδια που βάλλονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, μιας που ο Ποσειδώνας είναι μια πολύ ισχυρή, δυνατή, σκοτεινή προσωπικότητα και έχει δωράκια για πολύ κόσμο εκεί έξω!

Θεωρώ πως οι άνθρωποι, εκείνοι οι χαρισματικοί, που έχουν απίστευτη ενέργεια, τρομερή διαίσθηση, θα μεγαλουργήσουν το διάστημα αυτό! Τα όνειρα έντονα και σημαδιακά, γεγονός που αναστατώνει ακόμα και τη πιο ψύχραιμη ψυχή!

Τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα; Θα σας αποκαλύψω τις δικές μου «τρελές» απόψεις, βασισμένες στα στοιχεία που έχουμε ως σήμερα!

Η ανάδρομη Αφροδίτη τις μέρες αυτές, τα έχει κάνει πλακάκια με τον ανάδρομο Ερμή και ξαφνικά εμφανίζονται άτομα από το παρελθόν με κάθε τρόπο! Μπορεί να προκύψει μια μοιραία συνάντηση! Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα! Ένα όνειρο τόσο έντονα αληθινό, που να μας χαλάσει τον πιο όμορφο ύπνο! Μια έντονη επιθυμία, για εκείνα τα δυο τα μάτια! Τι να κάνουν άραγε;;; Να πω.. πόσο όμορφο το βρίσκω αυτό, ή πόσο τρομαχτικό; Ιδού η απορία!

Ο ανάδρομος Δίας, ο ανάδρομος Κρόνος και ο ανάδρομος Πλούτωνας, έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητά μας, με τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα, με εκείνες τις σχέσεις που ή θα βελτιωθούν και θα γίνουν πιο δυνατές, ή που θα χαλάσουν μια και για πάντα!
Μέχρι σήμερα η εποχή, τα γεγονότα, οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας, ουσιαστικά αποζητά με κάθε τρόπο ένα τέλος και μια νέα αρχή! Προφανώς τα συναισθήματα επιβάλλεται να είναι διαφορετικά, πιο αγνά και πιο όμορφα, κυρίως απέναντι στην ανθρωπότητα, πολύ γενικό, αλλά τι να αναλύω τώρα.. και όσο δε συμβαίνει αυτό, δε προχωρά τίποτα απολύτως!
Μια σκοτεινή εποχή, που κάθε μέρα καρβουνιάζει περισσότερο, γιατί κάπου πρέπει να σταματήσει όλο αυτό! Χάσαμε την έννοια της ζωής.. κάποιος προσπαθεί να μας τη θυμίσει, ειλικρίνεια, ήθος, σεβασμός, αγάπη!
Επαγγελματικά όποιος προσπαθήσει να ανακαλύψει εναλλακτικές, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, να συνεχίσει να υφίσταται, με ψυχή και σώμα, θα ανταμειφθεί από το σύμπαν σε βάθος χρόνου. Το ζητούμενο είναι αγαπάς τη δουλειά σου; Ναι ή Όχι; Γιατί το ρολόι χτυπά, οι μέρες περνούν, τα χρόνια αλλάζουν, θα παραμείνεις πιστός στο έργο σου, γιατί έτσι σου βγαίνει αυθόρμητα, ή μήπως να γυρέψεις ένα δικό σου, νέο έργο; Εκείνο που θα μεγαλουργήσεις για εσένα και για τους γύρω σου φυσικά;
Δίνονται με άσχημο τρόπο, ευκαιρίες να αλλάξουμε ότι δε μας αρέσει! Να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, να θυμηθούμε συμπεριφορές, να εξετάσουμε τα συναισθήματά μας, πώς νιώθουμε; Ωραία; Χαρά; Λύπη; Απογοήτευση; Υπάρχει κάτι που έχει παραμείνει άλυτο; Κάτι που μας χαλάει τις όμορφες τις σκέψεις; Που διώχνει τη γαλήνη της ψυχής; Βουαλά είναι η κατάλληλη περίοδος, για να πούμε την αλήθεια, σε εμάς, ίσως και στους άλλους! Η αλήθεια δε κρύβεται! Λάμπει ολόκληρη! Μαρτυριέται από μόνη της.. χαχα! Είναι απελευθερωτική!

Από τα μέσα Ιουλίου θα ηρεμήσουμε λίγο ακόμα, που ο Ερμής έρχεται στα ίσα του επίσης! Ο Σεπτέμβρης είναι επίσης ένας μυστήριος μήνας, θα υπάρξουν κάτι σκαμπανεβάσματα, ίσως να είναι και το τελικό test drive, από τον Δία και από τον Κρόνο! Σίγουρα θα έρθουν στα ίσα τους, επεισοδιακά και με πολλά φλας επάνω τους!
Αρχές Οκτωβρίου ο Πλούτωνας συνέρχεται επίσης, είμαι σίγουρη πως θα έχει πάρει τις πιο απόλυτες και δίκαιες αποφάσεις, για τον καθένα από εμάς! Και επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δε πρόκειται να χαϊδέψει κανενός το κεφάλι, ούτε να συμπονέσει, ούτε να καλοπιάσει, οπότε η απάντηση είναι μια. Ναι ή Όχι;

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, ο δυνατός παίχτης του σύμπαντος είναι ο ανάδρομος Ποσειδώνας! Είναι εκείνος που προκαλεί φουρτούνες, που θολώνει τα νερά, που σκανδαλίζει με τις επιστροφές από το παρελθόν, που φουντώνει τα πάθη, είναι ζαβολιάρης και άτακτος πολύ! Οπότε, συναισθηματικά, ερωτικά, κάθε μέρα όλο και κάτι μπορεί να συμβεί, ένα αθώο φλερτ, μια πονηρή ματιά, ένα άρωμα η αφορμή, μια γλυκιά κουβέντα η πιο όμορφη στιγμή!
Τα όνειρα γίνονται έντονα, χαοτικά, όμως κάτι θέλουν να μας πουν, να μας εξομολογηθούν! Δίνω μεγάλη σημασία στα όνειρα! Είναι μαγικές ενέργειες, σκέψεις του σώματος, του νου, που περιπλανιούνται μέσα στο σκοτάδι, σε ψάχνουν, σε βρίσκουν, σου λένε «εδώ είμαι» .. «πού είσαι;;» «μου λείπεις..»

Βιώνουμε αστρολογικά μια ανάδρομη εποχή, ένα πολύ μυστήριο συμπαντικό γεγονός, που μας δίνει ουσιαστικά την ευκαιρία, να εξερευνήσουμε τη ψυχή μας, το νου μας, τις επιθυμίες μας, το παρελθόν μας, για να ανακαλύψουμε επιτέλους το πού ανήκει ο καθένας από εμάς! Ποιοι είμαστε αληθινά και σε πιο λιμάνι θα αράξουμε..

Μας εύχομαι καλό κουράγιο..

magicfariel

Φωτογραφία από Ajay kumar Singh από το Pixabay