Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ένας Σκορπιός, το Σκοτάδι, το Φως και η Μάχη! by MagicF’Ariel..

18/06/2020
Λογικά και από αστρολογικής άποψης, σήμερα ξυπνήσατε με μια χαρωπή, αισιόδοξη και
πολύ ρομαντική διάθεση!
Μπορεί ο Ερμής να γύρισε ανάδρομος, όμως ως δια μαγείας ο Πλούτωνας και ο Δίας, σας κάνουν δημιουργικούς και έχετε μια όρεξη, να κατακτήσετε το κόσμο όλον..;;;;

Σα να έχετε αρκετές επιλογές, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Η διαίσθησή σας, στα κόκκινα, βλέπετε και αισθάνεστε διάφορα, που σίγουρα σας επηρεάζουν και ίσως να σας προκαλούν και παραισθήσεις!
Καλό είναι να μη προσπαθήσετε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας, γιατί οι στόχοι που έχετε βάλει, μπορεί να είναι εφικτοί, όμως κάποιοι μπορεί να κρύβουν μια επιτυχία από πίσω και κάποιοι μια αποτυχία! Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να κινηθείτε αγκαλιάζοντας την ηθική και τίμια πλευρά σας! 


Ωραία όλα αυτά, όμως δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή, οπότε καλά θα κάνετε να κοντοσταθείτε λιγουλάκι και να δώσετε λίγη σημασία στους ανθρώπους που σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας! Έχουν ανάγκη να σας μιλήσουν, να επικοινωνήσουν σε βάθος μαζί σας και πάνω από όλα να τους αποδεχτείτε και να τους αγκαλιάσετε και εσείς με αγάπη! Πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο;;;

Ανεξάρτητα από το πόσο επιφυλακτικοί είστε σε ερωτικό επίπεδο, άμα η καρδιά σας χτυπά για ένα πρόσωπο, καλό είναι να δώσετε σημασία και να πάρετε δραστικά μέτρα, τύπου θα αγαπήσετε επιτέλους, ή τσάμπα το συναίσθημα;;; Δεν είναι καιρός πάντως για να θάψετε τον έρωτά σας στο σεντούκι, γιατί κάποια στιγμή θα επαναστατήσει και θα αποδράσει από αυτό και μετά, ποιος θα καταφέρει να συμμαζέψει τον ψυχικό σας τον κόσμο;;; Χάος.. με λίγα λόγια!

Και προς το βραδάκι, που η Σελήνη θα βρίσκεται πλέον στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Υδροχόους, σα να καθαρίζουν οι σκέψεις σας, σα να ηρεμεί η ψυχή σας, είστε πιο προσιτοί, συνεπώς, μήπως να πιάσετε κουβεντούλα με τους δικούς σας τους ανθρώπους, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Παίζει να νιώσετε μια νότα ευτυχίας και να χαμογελάσει το χειλάκι σας!

Όμως ο Πλούτωνας, έχοντας και τον αέρα του ανάδρομου Ερμή, να του σιγοκαίει τη ψυχή, σας σερβίρει την αλήθεια στο πιάτο και κάπως έτσι να ταρακουνηθείτε και να διαπιστώσετε πράγματα και θάματα για τον εαυτό σας τον ίδιο!

Επαγγελματικά δεν είναι καλή ημέρα για να κάνετε συζητήσεις διάφορες, δε θα συνεννοηθείτε με τίποτα! Δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις απαιτήσεις σας, αφού εσείς θέλετε να συμβούν όλα συγχρόνως και με τον πιο τέλειο τρόπο, να όμως που οι άλλοι δε μπορούν να ακολουθήσουν το όραμά σας με τίποτα! Ψυχραιμία, με το ζόρι δουλειά δε γίνεται!

Πάντως καλά θα κάνετε, ότι χρήμα μπαίνει στις τσέπες σας τις μέρες αυτές, να το κρατήσετε, γιατί αύριο-μεθαύριο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι δικό σας, ας είστε πανέτοιμοι λοιπόν!

Και κλείνω λέγοντάς σας, πως το σύμπαν το διάστημα αυτό, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, από εδώ και από εκεί, έχει σκοπό να τεστάρει το χαρακτήρα σας, από όλες τις απόψεις! Μπορεί να έρθει η επιτυχία, όμως αν είστε τίμιοι, ηθικοί και ξεκάθαροι! Αν προσπαθήσετε με διάφορα τεχνάσματα να πετύχετε, μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά θα κρατήσει λίγο και ίσως να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στο τέλος..

Το σκοτάδι με το φως.. μια αιώνια απίστευτα δυνατή μάχη!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay