Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 07/06/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε, συμβαίνουν και αυτά, μια έχω έμπνευση και
απίστευτη διάθεση να γράψω και μια νιώθω το απόλυτο κενό, εξαντλημένη φουλ και αναρωτιέμαι, ποιος ο λόγος της ύπαρξής μου στη ζωή αυτή;;; Κάθε άνοιξη τα ίδια και τα ίδια.. Υπαρξιακές ανησυχίες στο φουλ!





Ας αναφερθώ στο Φεγγάρι που έγινε στους Τοξότες! Ένα πολύ «σκοτεινό» Φεγγάρι που έφερε πολύ ένταση και απίστευτο θυμό! Ακόμα και οι πιο γλυκές ψυχές, βγήκαν από τα ρούχα τους, έσταξαν το φαρμάκι τους, μεταμορφώθηκαν σε αγρίμια, γιατί πόσο πια;;;
Πρωταγωνιστές του σύμπαντος, δυο ανάδρομοι πλανήτες, ο Δίας και ο Πλούτωνας και ένας Άρης, να τους πηγαίνει κόντρα συνεχώς, να γιατί υπάρχει ένταση, ασυνεννοησία, λόγια περιττά, λόγια που πληγώνουν!
Το παράξενο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη, ανάδρομη και αυτή από τους Διδύμους, που συνωμοτεί με τους πρωταγωνιστές του σύμπαντος, για εκείνο το μεγάλο ξεκαθάρισμα των σχέσεων! Στο μάτι του Κυκλώνα, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, φουντώνει τα πάθη, υπάρχει φουλ ερωτική διάθεση και το μισό της ημέρας φέρνει απρόβλεπτες εκπλήξεις και το άλλο μισό, μαντάτα που μπερδεύουν ακόμα και τα πιο έξυπνα μυαλά! Όποιος προτιμήσει τη θαλπωρή του σπιτιού του παίζει να βγει ο κερδισμένος της υπόθεσης! Όποιος πάρει τις ρούγες, ας προσμένει τα πάντα όλα!

φιλάκια


Κριός
Μέρες τώρα κρατάτε μέσα σας διάφορα συναισθήματα, «πνίγεστε» ένα πράγμα, οπότε σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, προβλέπω να κάνετε ένα ξέσπασμα γερό και ότι προκύψει! Τα έχετε βάλει με πολύ κόσμο, οι σχέσεις σας σε ένα τεντωμένο σχοινί, όμως αν δε συζητήσετε τα θέματα που έχετε, δε πρόκειται να βγάλετε άκρη και φυσικά ξεφεύγει η κατάσταση από κάθε άποψη! Ερωτικά καβγαδάκια μυρίζομαι, η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας επιστρέφει στο παρελθόν, για να σας θυμίσει πολλά και διάφορα και ο Άρης από τους Ιχθύες, ξεσκεπάζει γλυκά αλήθειες που πονούν! Να είστε ειλικρινείς και ψύχραιμοι, για να μπαίνουν σιγά-σιγά τα πράγματα στη θέση τους! Κατά τα άλλα θα μπορούσε να είναι μια πολύ ρομαντική Κυριακή, ίσως παρέα με έναν Αιγόκερω..;;; 

Ταύρος
Μια υπέροχη Κυριακή, αστρολογικά, έχετε όρεξη για κουβέντες, δημόσιες σχέσεις, έτσι να βρεθείτε με κόσμο να επικοινωνήσετε, χαρωπά και ανέμελα, για να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια των ημερών! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει κάτι μαγικά εκεί δα πέρα με τον Ουρανό από τους Ταύρους, που σημαίνει πως το μενού της ημέρας κρύβει εκπλήξεις απρόβλεπτες και χαρωπές και ίσως λίγο αδιάφορες, αναλόγως τη περίπτωση! Φροντίστε να είστε ο εαυτό σας, δε χρειάζεται να κάνετε φιγούρα σε κάποιον για να εντυπωσιαστεί! Πάνω στον ενθουσιασμός σας λοιπόν, μπορεί να τάξετε λαγούς με πετραχήλια και να εκτεθείτε αργότερα! Δε ξέρω πού βρίσκεστε και τι σκαρώνετε πάλι, να είστε τίμιοι και αφήστε τις κουτοπονηριές, πάντα σας πιάνουν στο τέλος.. χαχα.. ξέρετε τι λέω!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που θα χρειαστεί να ντυθείτε ωραία, να κυκλοφορήσετε, να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και που έχουν να σας προσφέρουν μια δουλειά ας πούμε; Ένα νέο project; Ανεξάρτητα από τα εμπόδια του σύμπαντος, υπάρχουν και τυχερές ημέρες, όπως η σημερινή, που αν ψαχτείτε, όλο και κάτι θα ανακαλύψετε και κάπως έτσι έρχονται τα λεφτά! Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έχει άτακτες διαθέσεις για σήμερα, τύπου να είστε ασυνόδευτοι όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, ανεξάρτητα αν υπάρχει σύντροφος ή όχι! Να ξέρετε πως από το απόγευμα και μετά, ο Ερμής που πλέον βρίσκεται στα Καρκινάκια, σα να έχει ακεφιές, οπότε κάθε επανάσταση έχει τις συνέπειές της. Είστε έτοιμοι για όλα;;; Ένας Υδροχόος σας ξεσηκώνει!

Καρκίνος
Μια απίστευτα ρομαντική Κυριακή έχει ήδη ξημερώσει, οπότε επιτρέπεται σήμερα να γίνετε γατούλες και να νιαουρίσετε γλυκά μέχρι τελικής πτώσης! Αποφύγετε να βρεθείτε με πολύ κόσμο, γιατί το σύμπαν σας κάνει κακά παιδιά και η γατούλα ας πούμε γίνετε τίγρης; Για κάποιο λόγο προτιμάτε τα ψεματάκια, σε παρέες, έχετε και εσείς να μιλήσετε για ιστορίες και εμπειρίες και ας έχετε ονειρευτεί κάποιες από αυτές! Οπότε προκειμένου να αποφύγετε τέτοια χαζά, μείνετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, αγκαλίτσα! Ιδιαίτερα μαγική η μέρα σας, μπορεί να εμφανιστεί ο ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο και να συγκλονιστείτε! Ένα Ταυράκι σας φλερτάρει επίμονα και δε πρόκειται να σας αφήσει στην ησυχία σας! Προκύπτει μια γοητευτική ύπαρξη από το πουθενά! Σσσστ είναι μυστικό!

Λέων
Έχετε έναν άλλον αέρα σήμερα, πιο αισιόδοξο και πιο τολμηρό! Να τις μοιραστείτε τις ιδέες σας, με τους τριγύρω, με τον σύντροφό σας και στη τελική ας είστε εσείς αυτοί που θα τους ξεσηκώσετε τούτη τη φορά! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας κάνει τόσο φλογερούς και παθιασμένους, οπότε αφήστε να ξεδώσει το συναίσθημα, μη γίνει απωθημένο! Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη, βρείτε τρόπο να σβήσετε τη φωτιά, γιατί δε σας βλέπω καλά! Με έναν Κριό ας πούμε σήμερα θα μπορούσατε να εκπληρώσετε κάθε τρελή σας επιθυμία! Πάντως έχετε μια διάθεση να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, το νου σας μη ξεγυμνωθείτε, γιατί άμα δε προκύψει αμοιβαίο, ποιος ακούει τη κλάψα σας.. ;;; Να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, με μέτρο όμως, κρατήστε μια πισινή.. you know!

Παρθένος
Κυριακή σήμερα, μια μέρα γεμάτη από απρόβλεπτες εκπλήξεις! Ένα τηλεφώνημα, ή μια συνάντηση τυχαία, μπορεί να είναι η αφορμή για να ανακαλύψετε κάτι πολύ ενδιαφέρον και υπέροχο συγχρόνως! Μην αποφύγετε κανέναν, γιατί ακόμα και η πιο άγνωστη παρουσία, ή και πιο ενοχλητική, μπορεί να σας φέρει ένα μαντάτο καταπληκτικό! Οι δεσμευμένοι της παρέας, φροντίστε να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και αν υπάρχει και Καρκινάκι στη παρέα, ακόμα καλύτερα! Όσο για τις ελεύθερες ψυχές εκεί έξω που γυρεύετε το άλλο σας μισό, μη πτοείστε αν ακόμα δε κουνιέται φύλλο! Το σύμπαν κάτι μαγειρεύει για εσάς και να ξέρετε το πιάτο θα είναι γεμάτο και νοστιμότατο! Υπομονή και θα προκύψει και εκείνο το μαγικό αμοιβαίο..!

Ζυγός
Κάπως ζόρικη η Κυριακή σας, διαπιστώνετε τελικά, πως άλλα συμφωνήσατε και άλλα γίνονται και εκνευρίζεστε πολύ! Ναι μεν επιθυμείτε τα ίδια πράγματα, όμως έχετε τον τρόπο σας εσείς και αυτόν θα ακολουθήσετε! Εντάσεις προκύπτουν, οπότε προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καλύτερα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να πάτε με τα νερά των άλλων, έτσι για να μπει μια τελεία! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας κάνει έντονα συναισθηματικούς, υπερβολικούς ίσως, οπότε αγκαλιάστε το πάθος σας, γίνετε δημιουργικοί ή άκρως ερωτικοί! Μη θυμώνετε, κάνετε ρυτίδες! Προτιμήστε τις κοντινές τις βόλτες, εκεί που σας γνωρίζουν και πέντε φίλοι και οι συζητήσεις σας, ας είναι περί ανέμων και υδάτων! Ένα Καρκινάκι μπορεί να σας φτιάξει πολύ τη διάθεση.

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να κάνετε το τραπέζι σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο! Θα μαγειρέψετε κάτι υπέροχο; Θα προτιμήσετε ένα εστιατόριο πολύ όμορφο και ρομαντικό; Πάντως γίνεστε ασυγκράτητοι σε θέματα ερωτικά! Μπορεί όμως να τη δείτε και αλλιώς τη δουλειά, για πάρτη σας μόνο και να βρεθείτε μέσα σε μια αποθήκη, ή ένα υπόγειο, να ψαχουλεύετε ξεχασμένους θησαυρούς! Σας πιάνει το μεράκι να τακτοποιήσετε τα πιο απίθανα μέρη, ή ακόμα να κάνετε και τα μαστόρια, μπας και δουλέψει ένα αγαπημένο σας αντικείμενο! Ότι κάνετε με το φως του ηλίου, γιατί όσο σκοτεινιάζει το σύμπαν αλλάζει διάθεση! Ο Ερμής φέρνει μαντάτα ολίγον εκνευριστικά! Ένα Λιοντάρι σας κάνει κόνξες, όμως εσείς δε τσιμπάτε με τίποτα! Αφήστε τις πόρτες ανοιχτές, εξαφανιστείτε όμως!

Τοξότης
Μπορεί το Φεγγάρι να σας χτύπησε κατακούτελα, να θέλετε να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι, να σας αφήσουν στην ησυχία σας, όμως το σύμπαν προστάζει να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, αν υπάρχει! Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν σε εξόδους, από εδώ και από εκεί, μπας και φτιάξει η διάθεσή σας. Ένας Ζυγός μπορεί να σας φλερτάρει και ξαφνικά να απολαύσετε τη κάθε στιγμή! Βέβαια, αν είχε προκύψει γνωριμία μια φορά και έναν καιρό, αν όλο αυτό το διάστημα ήταν εξαφανισμένο, τότε δεν υπάρχει λόγος να επανέλθετε, αφού τα σημάδια έδειξαν την αλήθεια! Εν ολίγοις, αποφύγετε τελειωμένες καταστάσεις! Άκρως δημιουργική η μέρα σας, η φαντασία σας καλπάζει, για αυτό οι καλλιτέχνες της παρέας, μην αφήσετε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη!

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει πολύ λαμπερούς, κοινωνικούς και έξω καρδιά! Ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο, λίγο από εδώ , λίγο από εκεί, τσουπ και τα ραντεβουδάκια και οι βόλτες, με φίλους και παρέες! Ωραία ημέρα για να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον σύντροφό σας, να κάνει τις χαζομαρούλες του, δίχως να σας ακούσει όλη η υφήλιος.. χαχα! Να σας θυμίσω τον Δία και τον Πλούτωνα που είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σας, συνεπώς, εμπόδια προκύπτουν σε ασυνήθιστα σχέδια που κάνετε! Σας προστατεύει το σύμπαν από παράτολμες ενέργειες! Προτιμήστε τα ήσυχα τα μέρη, το λίγοι και καλοί είναι ότι πρέπει για εσάς! Ένας Παρθένος, θα μπορούσε να σας φτιάξει πολύ την ημέρα, όμως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο! Who knows?

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες και στο χρήμα φυσικά! Κάτι σχεδιάζετε εσείς, είστε μέσα στην αισιοδοξία και βλέπετε την επιτυχία να έρχεται! Αν υπάρχουν συνεργάτες στη μέση, όλο και κάποια σύννεφα εμφανίζονται έτσι ξαφνικά και καλά θα κάνετε να είστε ρεαλιστές και όχι φαντασμένοι, γιατί οι επιθυμίες σας ρίχνουν μπόλικη στάχτη στα μάτια σας και χάνεστε κάπως! Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας ανάδρομος, σας συμμαζεύει σε κάθε περίπτωση και δε σας αφήνει να κάνετε άλλα λάθη! Για αυτό, συμβιβαστείτε με εκείνους που θεωρείτε απαραίτητους για να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο και στη πορεία βάζετε τη φανταστική πινελιά σας! Ένας Σκορπιός είναι η καλύτερη παρέα! Σας καταλαβαίνει στο απόλυτο!

Ιχθύες
Εντάξει τη γκρίνια την έχετε στο τσεπάκι, οπότε μόλις κάποιος δε σας κάνει το χατίρι, αμέσως να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας! Αρκετοί αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια και αν υποκύψουν στις επιθυμίες σας, τότε όλα μέλι γάλα! Αν όμως σας αποφύγουν, τότε σας πιάνει το παράπονο και ξαφνικά ζητάτε εξηγήσεις, τύπου σας αγαπά το ταίρι σας ή σας περιπαίζει;;; Βρήκατε και εσείς τη μέρα, πάντως ένας Αιγόκερως μπορεί να σας αναστατώσει πολύ εύκολα! Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και να το αφήσετε στη μέση, αφού ο Άρης στο ζώδιό σας, μόνο υπερβολικούς και νευρικούς σας κάνει. Ο Ερμής από τα Καρκινάκια σας χαλά πολύ τη διάθεση στη πορεία της ημέρας και πάνε οι βόλτες, τα ποτά και τα ξενύχτια! Όσο πιο απλά τα πράγματα τόσο το καλύτερο!

magicfariel

Φωτογραφία από Kateřina Hartlová από το Pixabay