Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΙΧΘΥΕΣ: Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας! by MagicF’Ariel..

23/06/2020
Ψαράκια μου γλυκά, σας ξημερώνει μια υπέροχη ημέρα! Και μόλις η Σελήνη
πάει στα τολμηρά τα Λιονταράκια, εκεί κάπου τις πρωινές τις ώρες, μαγεύεστε ένα πράγμα, παθιάζεστε με ότι αγαπάτε, είστε έτοιμοι για όλα, μέσα στην αισιοδοξία, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα!


Μια πολύ δυνατή ημέρα, κάθε σας σκέψη, γεννά ιδέες φοβερές και τρομερές, οπότε τις μοιράζεστε με τους άλλους, δίνετε το σύνθημα και βουρ στη περιπέτεια! Είστε η ψυχή της παρέας, σας θαυμάζουν για την αποφασιστικότητά σας, για αυτό δε χρειάζονται δεύτερες σκέψεις σε καμία περίπτωση!
Και επειδή έχετε βαρεθεί να πληρώνετε τα σπασμένα των άλλων, ξαφνικά πιάνετε τα ηνία, μπαίνετε μπροστά και δίνετε διαταγές από εδώ και από εκεί, μπας και μπει το νερό στο αυλάκι! Τούτη τη φορά θα γίνει με τον δικό σας τον τρόπο και ας έχετε την ευθύνη εξολοκλήρου εσείς! Μετά όμως.. μη ξεγλιστρήσετε τσουπ τσουπ.. μετά ή που θα ακούσετε αμέτρητα μπράβο, ή μια κατσάδα γερή!

Προς το μεσημεράκι, ίσως και προς το απόγευμα, να ρίξετε τους τόνους, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν, ο Κρόνος που βρίσκεται ανάδρομος στους Υδροχόους, σας κάνει να πατήσετε φρένο και για τη ξεκούραση, αλλά και για να ακούσετε τη γνώμη των άλλων! Εδώ χρυσά μου, αν δε κρατήσετε τα μπόσικα, πάλι μια τρύπα στο νερό! Ναι μεν να είστε επικοινωνιακοί, όμως η απόφαση δική σας, αρέσει δεν αρέσει. Οπότε;;; Να σας δω!

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας τα έχει κάνει λίγο χάλια, να εκείνα τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Δε ξέρετε τι θέλετε, πώς να το ζητήσετε, αν χρειάζεται να αντιδράσετε, άλλα νιώθετε και άλλα δείχνετε, χαμούλης θα έλεγα!
Το φλέγον θέμα σε κάθε περίπτωση είναι οι επιθυμίες σας, τι ποθείτε περισσότερο; Ποιο πρόσωπο κάνει τη καρδιά σας να χτυπά δυνατά; Όσο πιο σωστές ερωτήσεις κάνετε στον εαυτό σας, άλλο τόσο σωστές θα δώσετε! Για αυτό σας βλέπω να παραμιλάτε όλη την ημέρα! Του λωλού..

Μεταξύ μας η μέρα δεν είναι και τόσο ερωτική, αφού το βάρος σας είναι όλο στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στη καριέρα σας, στο μέλλον σας. Εγωιστικό αυτό, αλλά σπανίζουν οι τυχερές και αισιόδοξες ημέρες, σα και αυτή!

Σε κάθε περίπτωση.. να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας! 💓

magicfariel

Φωτογραφία από Sergei Tokmakov, Esq. από το Pixabay