Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ζώδια: Το Αστρολογικό Ύφος του Ιούνη 2020, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Αναγνωρίζω την υπομονή σας, κατανοώ την αγανάκτησή σας, είναι μέρες που πραγματικά ενώ θέλω να γράψω, το σύμπαν μου απλά δεν ακολουθεί, οπότε ζούμε και τα απίστευτα από όλες τις απόψεις, πού διάθεση για δημιουργικότητα, πώς να μοιράσω θετική ενέργεια, όταν οι εποχές είναι τόσο ενοχλητικά μυστήριες!

Ο Ιούνης είναι ένας δύσκολος μήνας, θα το έχετε καταλάβει ήδη, … «της ζωής μου το παιχνίδι..»! Στην αρχή του λοιπόν η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, ταρακούνησε γερά τα νερά, μιλάμε σήκωσε μποφόρια, έφτιαξε κύματα τεράστια, την υπέρτατη φαντασία ενός serfer! Τούτη τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε έξι ανάδρομους πλανήτες! Φλέγεται το σύμπαν όλο, ο Ερμής (Καρκίνο), η Αφροδίτη (Δίδυμο), ο Δίας (Αιγόκερω), ο Κρόνος (Υδροχόο), ο Ποσειδώνας (Ιχθύες), ο Πλούτωνας (Αιγόκερω)! Έχοντας λοιπόν τούτες τις πληροφορίες, σχεδόν όλα τα ζώδια επηρεάζονται άμεσα, αρκεί να ρίξει ο καθένας από εμάς, μια ματιά στον αστρολογικό του τον χάρτη! Φοβερή η έκπληξη κάθε φορά!


Ο Άρης από τους Ιχθύες, παίζει ύπουλο παιχνίδι, κάποιους τους τρέχει με τα χίλια, κάποιους τους βάζει και κάνουν απίστευτες σπατάλες και κάποιους άλλους, τους κυκλοφορεί στα μπαρ και στα ξενύχτια! Αναλόγως τη περίπτωση, πάντως υποψιάζομαι, πως όποιος αντισταθεί στο πειρασμό, όποιος πατήσει πόδι στον Θεό Άρη, θα βγει και ο κερδισμένος της υπόθεσης!

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, έχει λυσσάξει εκεί δα πέρα, πραγματικά κάτι τον έχει βρει και θολώνει συνέχεια τα νερά, δημιουργεί ψευδαισθήσεις, μπουρδουκλώνει πολύ τις καταστάσεις ! Οπότε όποιος ρισκάρει τις μέρες αυτές, ίσως να είναι και 50 – 50 τα ποσοστά επιτυχίας, γιατί κάποιοι γεμίζουν τις τσέπες τους με λεφτά και κάποιοι τα χάνουν! Πονηρό το παιχνίδι! Πάλι το ζητούμενο είναι, ποιος θα παίξει και με ποιον τρόπο! Τίμια ή με ζαβολιές;

Ερωτικά βέβαια, η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, παρέα με τον ανάδρομο Ερμή από το Καρκίνο, φέρνουν έρωτες από το παρελθόν, στο παρόν και κάποιοι ίσως να εκπληρώσουν το ανεκπλήρωτο! Επιστρέφουν παλιές αγάπες, ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, αν είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί! Να αυτά γράφω και αναστατώνομαι..

Η αυριανή έκλειψη Ηλίου πάλι στα γλυκά μας τα Καρκινάκια, είναι ένα δυνατό φινάλε για τον Ιούνη! Μυρίζομαι αλλαγές, μεγάλες και τρανές, κάποιες με το ζόρι, κάποιες καλοδεχούμενες! Αισιοδοξώ, σα τρελό ξωτικό που είμαι.. φιλάκια..


Κριός
Ο Ιούνης είναι ένας μήνας γεμάτος από ένταση και υπερβολές! Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα σας πιέζουν και σας προβληματίζουν και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες, δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Επιθετική και απόλυτη η συμπεριφορά σας, απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα! Προφανώς όλα αυτά οφείλονται στους ανάδρομους πλανήτες, κυρίως τον Δία και τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου! Με λίγα λόγια, πατάτε πόδι σε οτιδήποτε δε σας αρέσει, ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο, σε έναν «πόλεμο», πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες! Από τις 18/06 και μετά, ο Ερμής πλέον ανάδρομος, στο ζώδιο του Καρκίνου, το τοπίο γίνεται ακόμα πιο «σκληρό», μιας που τα εμπόδια, φέρνουν φουρτούνες και αντιδράσεις παράξενες πολύ! Στις 21/06 η έκλειψη Ηλίου, σα να γαληνεύει τη ψυχή και το νου, σα να αποκαλύπτει μια άλλη σας πλευρά, πολύ πιο γλυκιά! Βοηθήστε όπου μπορείτε και μη κρίνετε! Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Άρης, στις 29/06 επισκέπτεται το ζώδιό σας! Το τέλος του Ιούνη, μπορεί να είναι δυνατό και πολύ τυχερό!

Ταύρος
Where is the money? Μια απορία που θα την έχετε όλο τον Ιούνη, γιατί ξαφνικά το ταμείο άδειο, ενώ θα έπρεπε να ήταν γεμάτο και αυτό είναι άκρως ενοχλητικό! Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους φταίει για αυτό και ο Άρης από τους Ιχθύες, που αν το πιάσουμε μεταφορικά, σα να έχουν κόψει το δρόμο, προκειμένου να τη συναντήσει, έστω και κρυφά, όμως δίχως να τους πάρουν χαμπάρι! Οπότε η άμαξα με το χρήμα, κάπου έχει κολλήσει..! Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 18/06 και μετά, μπορεί να σας παροτρύνει να δανειστείτε χρήματα από φίλους! Αν όμως αφορά τα επαγγελματικά σας, τότε έφτασε η εποχή να ζητήσετε εκείνες τις χάρες! Χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος στις 21/6 με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου! Νιώθετε πως είστε εκτός παιχνιδιού, δε σας κάνουν παρέα, είναι θέμα status, μήπως ψωρο..υπερηφάνειας; Μπα το σύμπαν δεν είναι σε mood.. Οι προσδοκίες πληγώνουν.. έτσι απλά το λέω, ξανά!

Δίδυμος
Ο Ιούνης είναι ο μήνας, που θα ψαχτείτε σε θέματα χρημάτων! Μπορεί ο Ποσειδώνας να ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, να σας ωραιοποιεί τις καταστάσεις, όμως θα πρέπει να αντισταθείτε στις μαγικές αυτές ενέργειες και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα! Καλό είναι λοιπόν, να γνωρίζετε τι έχετε και τι δεν έχετε επακριβώς και να μη φαντάζεστε δράκους! Ωραίο το shopping therapy, όχι όμως με δανεικά και αγύριστα! Αν σας έχουν περισσέψει πέντε φράγκα από οικονομίες, να τα κρατήσετε στην άκρη, ο κόσμος να χαλάσει! Ξεχάστε για λίγο το ρίσκο, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, δε νομίζω να σας βγει! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 στο ίδιο ζώδιο, σπέρνουν πειρασμούς στο διάβα σας, προκειμένου να ξεπαραδιαστείτε! Αντισταθείτε με όλο σας το είναι! Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μπορεί να έφερε πρόσωπα από το παρελθόν μέσα στη ζωή σας, μπορεί όμως μέχρι το τέλος του μήνα, να φέρει και έναν χωρισμό! Ξαφνικά δε σας ταιριάζουν τα μέτρια..!

Καρκίνος
Αρχή του καλοκαιριού και οι μέρες του Ιούνη, πιο παράξενες από ποτέ! Το σύμπαν σας κάνει πολύ κουτσομπόληδες και ξαφνικά λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, ανοίγετε τη καρδιά σας, σε διάφορες ψυχές, ξεγυμνώσετε να είμαι ειλικρινής και αφήνετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό! Καλά κάνετε και εκφράζετε τις ανησυχίες σας, ή αποκαλύπτετε μικρά αθώα μυστικά, να όμως που όλοι δεν είναι φίλοι σας και κάποιοι μπορεί να χαίρονται με τον πόνο σας! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/06 και μετά σιγοντάρει πολύ σε αυτό, οπότε το νου σας, στο τι λέτε από εδώ και από εκεί! Είναι μια περίοδος που θα γίνουν πολλές συζητήσεις και σε ερωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε επαγγελματικό! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 στο ζώδιό σας, είναι ένα καταπληκτικό γεγονός, που θα σας βάλει σε διαδικασίες τρελές και αλλοπαρμένες! Καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας και να ασχοληθείτε με κάτι πολύ διαφορετικό! Ταξιδέψτε σε μέρη μακρινά και ανακαλύψτε νέες ιδέες! Ο Άρης από τους Ιχθύες προς τα τέλη του μήνα, σας ξεσηκώνει για τα καλά!

Λέων
Ο Ιούνης ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές και τελειώνει εντελώς επεισοδιακά! Λίγο από όλα, έτσι για να μη βαριέστε! Μπορεί να σας ήρθε ξαφνικά η όρεξη να ξεδώσετε από όλες τις απόψεις, να βολτάρετε, να ταξιδέψετε, να βγείτε έξω να κάνετε νέες γνωριμίες, όμως όλα αυτά τελειώσανε μόλις ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου! Σα να κόπηκε ο δρόμος στα δυο, σα να σταμάτησε ο χρόνος, το δεύτερο μισό του Ιούνη δε σας αφήνει να κουνήσετε βήμα παραπέρα! Πάλι με τα λεφτά σας ασχολείστε, πάλι νομίζετε πως έχετε αρκετά, πως σας φτάνουν, από την άλλη μπορεί να τα σκορπάτε από εδώ και από εκεί, οπότε αν ξαφνικά δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό άδειο, μη μου πάθετε κάτι! Ο Άρης και ο Ποσειδώνας, σας ξεγέλασαν κανονικά! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 από το ζώδιο του Καρκίνου, απαιτεί να κάνετε ένα δυνατό closer με το παρελθόν, να κόψετε ακόμα και τη καλημέρα σε μερικούς, μαχαίρι κιόλας! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά και όχι μόνο! Με το που πατάει ο Άρης στο Κριό, στις 29/06, ξεκινούν και τα γλέντια! Όλα στα κόκκινα και πολύ τρέξιμο!

Παρθένος
Αν εξαιρέσουμε κάτι ευτράπελα που έχουν ήδη διαδραματιστεί μέσα στον Ιούνη και που πρόκειται να υπάρξει και συνέχεια, ο μήνας αυτός είναι από τους καλύτερους του έτους! Οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο των Διδύμων αστρολογικά, σας επηρεάζει άμεσα. Τις μέρες του Ιούνη λοιπόν, εξερευνείτε τον εαυτό σας, ταξιδεύετε στο παρελθόν, το πώς ξεκινήσατε, ποια η πορεία σας και πού θέλετε να φτάσετε! Σα να αποδέχεστε τα λάθη σας, δίχως όμως να στεναχωρηθείτε και τόσο! Ο Άρης από τους Ιχθύες είναι η αιτία, που προκύπτουν παρεξηγήσεις με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά! Τούτη τη φορά για το καλό όλων, θα χρειαστεί να ποδοπατήσετε τον εγωισμό σας και να ζητήσετε ακόμα και ένα συγγνώμη, προκειμένου να μη διαταραχτούν οι ισορροπίες, κυρίως στο επαγγελματικό σας το περιβάλλον! Για να δούμε;;; Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σας βάζει μικρές τρικλοποδιές, όμως σας βοηθάει να προχωρήσετε ανενόχλητοι από τη πίσω πόρτα! Κάνει τα στραβά τα μάτια! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 προστάζει να φτιάξετε βαλίτσα και να εξαφανιστείτε σε άλλη γη και άλλα μέρη! Είναι καλοκαίρι άλλωστε!

Ζυγός
Ξεκινάω και λέω πως ο Άρης φταίει για όλα, οπότε να γιατί ο Ιούνης για εσάς είναι ζόρικος πολύ! Σιγοντάρει και η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, οπότε οι σχέσεις σας με τον κόσμο, όχι και οι καλύτερες! Εντάσεις και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας, δράματα και κλάματα με τον σύντροφό σας! Σα να είναι όλοι εναντίον σας ένα πράγμα! Προφανώς το σύμπαν θέλει να τεστάρει τις σχέσεις σας, το πόσο αληθινές είναι και δυνατές, γιατί πάντα χρειάζεται ένα καλά ξεκαθάρισμα! Δε λέτε; Επαγγελματικές σκοτούρες προκύπτουν, ανταγωνισμός μεγάλος υπάρχει, αμέτρητες οι ευθύνες και δεν ακούτε ούτε ένα ευχαριστώ! Και επειδή δε συνηθίζετε να χαρίζετε κάστανα, σχέσεις που θα διαταραχθούν μέσα στον Ιούνη, θα παραμείνουν στο πάγο για πολύ καιρό! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/06 και μετά ρίχνει λάδι στη φωτιά και όποιος καεί, κάηκε! Το νου σας λοιπόν, γιατί πείσμα στο πείσμα μπορεί να χάσετε ακόμα και τη δουλειά σας! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06, σπέρνει επαγγελματικές ανησυχίες, γιατί ξαφνικά βρίσκονται όλα στον αέρα και σα να δείχνουν πως φταίτε εσείς για όλα! Ψυχραιμία..

Σκορπιός
Ο Ιούνης είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας για εσάς! Ότι δουλειά και αν κάνετε, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με πάρα πολύ κόσμο, προκειμένου να προχωρήσετε στο τελικό αποτέλεσμα! Μπορεί να είστε μοναχικοί τύποι, αλλά όταν κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλάζουν τα δεδομένα στο λεπτό! Ό Άρης λοιπόν, δε σας αφήνει σε ησυχία! Ένας μεγάλος στόχος πρέπει να επιτευχθεί και να βγείτε νικητές! Και εκεί που είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, ξαφνικά σκάει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου και κάπως έτσι όλα σταματούν, προκύπτουν εμπόδια και δεύτερες σκέψεις! Προφανώς κάτι σας λέει το σύμπαν, ίσως και να σας προφυλάσσει από κακοτοπιές μελλοντικές! Βαστάτε τα άλογα λοιπόν και ρίξτε ένα βλέφαρο ακόμα, μπας και σας έχει ξεφύγει κάποια πολύ σημαντική λεπτομέρεια! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 σας ξεσηκώνει, για καλοκαιρινές διακοπές, ή για δραστηριότητες που θα φέρουν το χρήμα στη ζωή σας ξανά! Μια ευκαιρία σας προσφέρουν, ανοίγουν οι ουρανοί και εσείς απλά έχετε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς!

Τοξότης
Βασικά ο Ιούνης είναι ένας πολύ σκληρός μήνας για εσάς, από αστρολογικής άποψης βεβαίως-βεβαίως! Σίγουρα μέχρι σήμερα έχετε νιώσει το τι εννοώ, άλλωστε γκρινιάζετε ασταμάτητα και με το παραμικρό επιτίθεστε, γιατί ένταση είναι αυτή, πρέπει να βγει από μέσα σας μπας και ηρεμήσετε! Ο Άρης από τους Ιχθύες σας έχει πιάσει από τα μαλλιά κανονικά και νιώθετε απίστευτα μπλοκαρισμένοι! Μια ιδέα είναι αυτή, αν τη δείτε τη δουλειά αλλιώς, από μια άλλη οπτική γωνία, τότε μπορεί να συμβεί εκείνο το θαύμα! Σας κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, για να δει τι τρόπο διαφυγής θα βρείτε! Οι γνωστές εναλλακτικές λύσεις! Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού μη μπείτε καν σε διαδικασία να γυρέψετε το δίκιο σας, άρες μάρες κουκουνάρες! Συνεννόηση μπουζούκι! Λεφτά μπορεί να πάρετε από το πουθενά, αυτό να είστε σίγουροι πως θα είναι η έκπληξη του αιώνα! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 σας κάνει υπερβολικούς και πολύ ανήσυχους!

Αιγόκερως
Μάχιμος ο Ιούνης από όλες τις απόψεις! Σίγουρα τούτη τη στιγμή να φοράτε ακόμα τη πανοπλία σας, μπας και σκάσει κανένας κομήτης, κυρίως από τη δουλειά! Υπάρχει ένταση και πίεση πολύ και εσείς ή που θα τρώτε από το άγχος, ή που θα απολαμβάνετε πειρασμούς που σίγουρα κάνουν κακό στην υγεία σας! Ωραία τα μπαρ και τα ξενύχτια, αλλά με μέτρο το ποτό! Δε θα αλλάξει κάτι.. Το πρόβλημα παραμένει και αποζητά τη λύση του.. Μπορεί εσείς να τρέχετε με «ιλιγγιώδη ταχύτητα», γιατί οι απαιτήσεις πολλές, η καριέρα σας πάνω από όλα, όμως μην έχετε την ελπίδα πως και οι γύρω σας βρίσκονται στην ίδια τη συχνότητα! Τα ζα μου αργά.. ω ναι, άκρως εκνευριστικό! Ο ανάδρομος Ερμής, ως δια μαγείας ξεμπλοκάρει τις υποθέσεις σας και σας αφήνει να κάνετε κάτι που θα έχετε προσωπικό όφελος! Το χρήμα σας αγαπά με όρους φυσικά! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 σας μαγεύει κανονικά, βγάζετε τον Αιγοκερίσιο εαυτό σας στην επιφάνεια και ενοχλείτε πολύ κόσμο με τη συμπεριφορά σας! Ερωτικές σχέσεις.. υπάρχει αύριο ναι ή όχι;;;

Υδροχόος
Όχι, δεν είναι ο μήνας σας ο Ιούνης, δε σας αγαπά καθόλου! Είναι το σύμπαν τέτοιο, πολλά τα αστρολογικά γεγονότα, ακόμα δεν έχετε συνέλθει από τη πρώτη έκλειψη του μήνα, έρχεται ακόμα μια για να δέσει το γλυκό! Το θέμα των ημερών αυτών, είναι πως υπολογίζατε πολύ στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, ίσως να τους θεωρούσατε και δεδομένους, όμως τα πράγματα δεν έρχονται συνήθως έτσι όπως τα θέλουμε, γιατί αν δεν υπάρχει το αμοιβαίο, κάποια στιγμή ξενερώνει η φάση! Διαπιστώνετε με μεγάλη λύπη πως κάποια άτομα τελικά δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας, οπότε για ακόμα μια φορά, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μπερδεμένα συναισθήματα, θυμωμένες σκέψεις, χρειάζεται να αντιδράσετε, με όμορφο τρόπο πάντα! Αλλιώς μια τρύπα στο νερό! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/06 και μετά, σας προσφέρει μια λύση, ίσως μια μελλοντική επένδυση, κάτι που αφορά εσάς μονάχα! Κάτι δικό σας! Τίποτα δεν είναι εύκολο, θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Ο Άρης από τους Ιχθύες σας ξεπαραδιάζει, αποζητάτε το καλύτερο για εσάς! Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 σας ξεσηκώνει για ένα νέο project.. πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Ιχθύες
Ένας Ιούνης και τι Ιούνης;;; Δυο φορές το γράφω, γιατί με τον Άρη στο ζώδιό σας, να σας γλεντά στο φουλ, πώς να το εξηγήσω πιο τσίτα τα γκάζια δε γίνεται! Η αλήθεια είναι πως τρέχετε και δε φτάνετε, από επιλογή κιόλας, όμως είναι τέτοιες οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί, που δεν επιτρέπεται να κοντοσταθείτε ούτε λεπτό! Πρέπει να βρίσκεστε στα νύχια που λέμε, γιατί μεγάλος ο ανταγωνισμός και σα να σας έχουν στη μπούκα ένα πράγμα! Τα λάθη είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα όμως όταν γίνονται κατά εξακολούθηση, εκτίθεστε και άντε μετά να το μαζέψετε αυτό! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/06 και μετά σα να θέλει το καλό σας! Εκεί που οι άλλοι μπουρδουκλώνονται, εσείς βλέπετε πιο καθαρά το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε! Κοιτάξτε τη πάρτη σας και το συμφέρον σας και ρίξτε μαύρη πέτρα να πω;;; Η έκλειψη Ηλίου στις 21/06 από το ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει τέρμα ερωτικούς, φλέγεστε από πάθος, οπότε νομίζω πως από εδώ και πέρα, μπορείτε να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στην ερωτική σας τη ζωή! Χαμούλης, έτσι;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay