Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όλα είναι θέμα επιλογών! by MagicF’Ariel..

19/06/2020
Το αστρολογικό μαγικό της ημέρας, για εσάς τα αγαπημένα μου Διδυμάκια, είναι η
Σελήνη στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη ανάδρομη επίσης στο ζώδιό σας και ο Ήλιος που είναι η τελευταία του ημέρα στο ζώδιό σας! Τρία σε ένα, γεγονός που σας δίνει απίστευτη δύναμη και ενέργεια!





Οπότε με αφορμή όλα αυτά, είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να κάνετε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας, τύπου τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Τι θα σας έφτιαχνε πραγματικά το κέφι; Βέβαια, ως «διχασμένη» προσωπικότητα που είστε, από τη μια αποζητάτε περιπέτειες και ανεμελιά και από την άλλη σταθερότητα και ηρεμία, οπότε άγνωστο το τι απαντήσεις θα δώσετε στον εαυτό σας! Είτε είναι το ένα, είτε το άλλο, θα χρειαστεί να αλλάξετε συνήθειες και στάση ζωής, αν όντως θέλετε μια αλλαγή μεγάλη! Ή το ένα ή το άλλο.. Και τα δυο δε νομίζω το σύμπαν να σας κάνει τη χάρη!

Ερωτικά η μέρα είναι ιδανική για ρομαντικές συζητήσεις, για όμορφα λόγια, για επικοινωνία σε βάθος με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σα να αγάπησε πολύ η Θεά Αφροδίτη το Φεγγάρι, οπότε από το απόγευμα και μετά και κάπου μέσα στη νύχτα, μπορεί να συμβούν θαύματα!
Υπάρχει ένα πρόσωπο που κατοικεί μόνιμα μέσα στη καρδιά σας, που βρίσκεται διαρκώς στις σκέψεις σας, που σας πολιορκεί και σήμερα ίσως να βρει τα κατάλληλα τα λόγια, εκείνα που θα γλυκάνουν τη καρδιά σας στο λεπτό! Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι να ανακαλύψετε τα δικά σας τα συναισθήματα, να μιλήσετε με τη καρδιά σας ειλικρινά!

Δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα προκύψουν γύρω σας, ακούστε αθόρυβα και μη βιαστείτε να μιλήσετε. Μερικές φορές δε χρειάζεται..

Επαγγελματικά, κάτι όμορφο συμβαίνει, βρίσκετε το κέφι σας ξανά και καλό είναι να μοιράσετε λίγη από τη θετική ενέργεια που έχετε και στους συναδέλφους σας, γιατί έτσι προκύπτει η ομαδική συνεργασία και τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα! Μπορεί να έχετε την εύνοια του αφεντικού σας, ή του σύμπαντος σε θέματα καριέρας, όμως θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι όταν στέλνετε mail, ή χειρίζεστε τον υπολογιστή σας γενικότερα. Μη φύγει κάτι, κατά λάθος και κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Πάντως το χρήμα έρχεται ολοταχώς, για αυτό ξεχάστε τις τεμπελιές και τρέξτε, αγωνιστείτε, για να είστε μέσα στο παιχνίδι και νικητές μάλιστα!

Πιστέψτε στον εαυτό σας, ξεχάστε τις πλάτες των άλλων, άλλωστε στην εποχή που ζούμε η βοήθεια παρέχετε πάντα με ανταλλάγματα και ίσως και με το ζόρι, οπότε καιρός να αποδείξετε σε όλους, πως δεν έχετε ανάγκη κανέναν και πως μπορείτε με τις δυνάμεις σας και την όρεξη που έχετε για ζωή, να κάνετε θαύματα!

Τελικά οι ανάδρομοι πλανήτες.. παρέα με το σύμπαν, σας ταιριάζουν ως δια μαγείας!
Καλή επιτυχία!

magicfariel

Φωτογραφία από 99mimimi από το Pixabay