Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο Ταύρος, το ταξίδι και το αντίο! by MagicF’Ariel..

17/06/2020
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που
νιώθετε πολύ πεσμένοι ψυχολογικά και δεν έχετε όρεξη για τίποτα!
Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που κάνετε, για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, διαπιστώνετε πως παραμένετε στο ίδιο το σημείο, σαν ο χρόνος να έχει παγώσει ένα πράγμα!
Μπορεί να αλλάξει το σκηνικό, υπάρχει μια ελπίδα τύπου, κάποιο πρόσωπο να σας ξεσηκώσει για μια τρέλα, για μια περιπέτεια, αρκεί πάρετε μια απόφαση που θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον Ταυρίσιο εαυτό σας! Έτσι λοιπόν, μπορεί να χαμογελάσετε στα ξαφνικά!

Η αλήθεια είναι πως το αστρολογικό τοπίο της ημέρας, είναι πολύ μυστήριο, αφού ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και κάπου σε όλο αυτό, χώνεται σφήνα ο Ποσειδώνας, προκαλώντας ενέργειες πολύ μαγικές!
Μπορεί να δείτε ένα όνειρο απόψε πολύ σημαδιακό, ή ακόμα να προκύψει μια είδηση, μια συνάντηση, ένα τηλεφώνημα, ακόμα και μια ανάρτηση, που θα σας δώσει μια από τις απαντήσεις που καιρό γυρεύετε τώρα!
Πληροφορίες λοιπόν, βολτάρουν μπροστά από τα μάτια σας, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, που καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, για ένα φινάλε που έρχεται και πρόκειται να συμβεί, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους! Από τη μια νιώθετε νοσταλγία για ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ή μια κατάσταση, από την άλλη γνωρίζετε πολύ καλά πως αν κάτι έχει τελειώσει, δεν υπάρχει επιστροφή, οπότε καιρός για νέες περιπέτειες, με νέους ανθρώπους, γιατί απλά άλλος τρόπος δεν υπάρχει!

Ερωτικά είναι μια μέρα, που θα χρειαστεί να αφήσετε τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να σας πλησιάσει, να σας μιλήσει, να εκφράσει οτιδήποτε νιώθει για εσάς, δίχως φυσικά να προκύψουν εντάσεις, δράματα και κλάματα! Ο σκοπός δεν είναι να σας πληγώσουν, αλλά για να μάθετε την αλήθεια και να νιώσετε καλύτερα! Ζόρικο αυτό πολύ.. όμως μη βγάλετε κιχ.. Ακούστε με προσοχή, με σεβασμό, με ηρεμία!

Αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, κάνετε σκέψεις για ένα όμορφο σώμα, όμως για να συμβεί αυτό, λιχουδιές τέλος! Αυτό και αν είναι ο κλασικός σας εφιάλτης, όταν δυσκολεύεστε να απαρνηθείτε τη πιο αγαπημένη σας συνήθεια, το καλό φαγητό! Το να γίνετε αυστηροί με τον εαυτό σας, δεν έχει καμία έννοια! Το να αδειάσετε το ψυγείο και τα ράφια, είναι μια καταπληκτική ιδέα! Ξεκινήστε λοιπόν, από το να απομακρύνετε τους πειρασμούς, οπότε νυχτερινές εξορμήσεις άσκοπες και τέλος! Σιγά-σιγά.. πάρτε το απόφαση, τα πάχη σας, τα κάλλη σας! Ταύρος και μοντέλο.. μμμμ don’t think so!

Επαγγελματικά να κάνετε αυτό που εσείς επιθυμείτε και όχι ότι σας λένε οι άλλοι! Μπορεί κάποιο πρόσωπο να θελήσει να σας βάλει τρικλοποδιά, έτσι για να σας εκθέσει, για ευνόητους λόγους! Εδώ ναι, να είστε πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι μέχρι τέρμα!

magicfariel

Φωτογραφία από khaled Aljaber από το Pixabay