Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 08/06/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάλιο αργά παρά ποτέ, αφού από το πρωί
κάνω το φάντασμα, μια γράφω, μια κάθομαι βεράντα, άντε να πάω και ένα supermarket, έφτασε μεσημέρι.. Ναι, τριήμερο, στο κρεβάτι μου, στο σπιτάκι μου, φρόνιμα πράγματα!

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ μυστήρια, από αστρολογικής άποψης! Έχω την εντύπωση πως έχουν πάθει παροξυσμό οι πλανήτες, υπάρχει απίστευτη ένταση και η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!





Μπαίνει στο χορό και ο Ποσειδώνας, γουστάρει φουρτουνιασμένες θάλασσες, συνεπώς, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες συνεχίζετε να είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά! Αρκετοί εκεί έξω παίρνετε αποφάσεις εν βρασμώ, ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας και το κόστος είναι να πληγωθούν και να απογοητευτούν άνθρωποι που καιρό βρίσκονται δίπλα σας και όχι μόνο! Προσοχή στις απιστίες και στα ψεματάκια, γιατί οι συνέπειες τραγικές!
Ο ανάδρομος Πλούτωνας και ο ανάδρομος Δίας που βρίσκονται και οι δυο στο ζώδιο του Αιγόκερου, μοιράζουν πολύ σκοτάδι, ξεκαθαρίζουν με ανορθόδοξο τρόπο το τοπίο, γιατί επιβάλλεται να ξημερώσει μια νέα ημέρα! Διώχνουμε ότι είναι κάλπικο, μας αρέσει δε μας αρέσει, για να μείνει το γνήσιο, το αληθινό!

Ως δια μαγείας, όταν η Σελήνη πάει στους Υδροχόους, προς το βραδάκι πια, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο Κρόνος θα δείξει τη γλυκιά πλευρά του, σε λίγους και καλούς!

κατά τα άλλα .. όλα super!

φιλάκια


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας και το μενού έχει μουτράκια, γκρίνια και μουρμούρα! Η απαισιοδοξία σας χτυπά τη πόρτα, πρωί-πρωί, καλά θα κάνετε να μη της ανοίξετε καν! Μια κουβέντα είναι, όμως ο εκνευρισμός σας είναι μεταδοτικός, ίσως και να γυρεύετε τη παραμικρή αφορμή, για να ξεσπάσετε σαν ένα καλοκαιρινό μπουρίνι! Βαστάτε τα άλογα, παραλογίζεστε και εκτίθεστε στους δικούς σας τους ανθρώπους! Υπομονή όταν η Σελήνη πάει στους Υδροχόους, προς το βραδάκι βρίσκετε τον εαυτό σας, ηρεμείτε και βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Όσοι γυρεύετε για μια νέα δουλειά, είναι η ιδανική ημέρα για να ψαχτείτε αναλόγως! Τα λόγια ενός Τοξότη μπορεί να είναι βάλσαμο ψυχής! Και η αιτία για μια βραδιά φουλ στη περιπέτεια!

Ταύρος
Υπάρχει ένταση στο σύμπαν, σας επηρεάζει άμεσα, οπότε προτείνω να μην επιτρέψετε σε κανέναν να ανακατευτεί στα πόδια σας σήμερα! Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις για βόλτες από εδώ και από εκεί, αν και εφόσον δεν επιθυμείτε να ξεβολευτείτε από το σπιτάκι σας! Ερωτικά καβγαδάκια μπορεί να προκύψουν, έτσι άνευ λόγου και αιτίας, δε σηκώνετε και πολλά-πολλά, οπότε δείξτε με τον τρόπο σας, πως αν πάψουν να ασχολούνται μαζί σας, τότε το κλίμα θα μπορούσε να είναι σαφώς πιο ήρεμο! Μακριά από Αιγόκερους, μπορούν να σας χαλάσουν το κέφι στο λεπτό! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, που βαίνουν καλώς και αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνετε! Πίνουν νερό στο όνομά σας. Χαμογελάστε!

Δίδυμος
Τα μαντάτα τρέχουν και είναι κάπως στενάχωρα, μπορεί να μη σας αφορούν άμεσα, αλλά όσο να’ναι, όταν κάποιος δικός σας υποφέρει, σας επηρεάζει πολύ, οπότε πεσμένα τα κέφια σήμερα! Ο σκοπός δεν είναι να κλάψετε ο ένας στον ώμο του άλλου, αλλά με τη σπιρτάδα σας και τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, να συμπαρασταθείτε μοιράζοντας θετική ενέργεια και αισιοδοξία επίσης! Ερωτικά συμβαίνουν πράγματα και θάματα, αφού μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε πως τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το διεκδικεί ένα άλλο άτομο! Η ζήλεια σας θα χτυπήσει κόκκινο και παίζει ξαφνικά να μεταμορφωθείτε σε ένα απροσδιόριστο επιθετικό πλασματάκι! Το αλατοπίπερο της ζωής, λέω για αυτό μήπως να γοητευτείτε από τον ανταγωνισμό; Κριός το πρόσωπο;;;

Καρκίνος
Κεφάτοι και γλυκύτατοι εσείς, όχι όμως οι άλλοι! Μια λογοδιάρροια σας πιάνει και βρίσκετε την όρεξη να πείτε ακόμα και παραμύθια! Εντάξει, σε κάποιους αρέσει όλο αυτό, κάποιοι όμως παίζει να αποκτήσουν και πονοκέφαλο και να σας το δείξουν με άσχημο τρόπο! Υπάρχει ένταση στο σύμπαν και από το απόγευμα και μετά να ελπίζετε για κάτι καλύτερο! Ερωτικά είστε σε μια μυστήρια φάση, τύπου σας αγαπάει το πρόσωπο; Ναι ή Όχι; Και πότε θα το μάθετε αυτό; Αφήστε τις σκέψεις και τα φανταστικά τα όνειρα και κάντε το πρώτο βήμα εσείς και ότι προκύψει! Φτιάξτε ρομαντική κατάσταση εκεί δα πέρα, άμα θέλετε όλα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά! Ένας Ιχθύες είναι ότι πρέπει για να πέσει στα δίχτυα σας! Επαγγελματικά, τα νέα δεδομένα και οι δεσμεύσεις σας στρεσάρουν!

Λέων
Είναι από εκείνες τις ημέρες που δε θέλετε με τίποτα να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Νιώθετε μια απίστευτη κούραση και αποζητάτε την απόλυτη ηρεμία! Εννοείται πως δε θα σας αφήσουν να απολαύσετε το έργο αυτό, οπότε σας βλέπω να γκρινιάζετε σα τα μικρά τα παιδιά! Κακοκεφιές λοιπόν, Δευτεριάτικο, ξαφνικά τους βλέπετε όλους κάπως καχύποπτα, φαντάζεστε πως θέλουν μόνο να παίρνουν και να μη δίνουν τίποτα πίσω και πω πω πω .. ποιος σας ακούει;;; Και ενώ προσπαθείτε με όμορφο τρόπο να εξηγήσετε στο ταίρι σας, πως σήμερα δεν είστε και στα καλύτερά σας, αναγκάζεστε να βγάλετε πινακίδα σε τεράστια γραμματοσειρά και bold! Αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα κάπου, πείτε το σε μορφή κουτσομπολιού σε έναν Δίδυμο! Θα φτάσει το νέο σε χρόνο ντε τε!

Παρθένος
Σήμερα δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Από τη μια αποζητάτε τη μοναξιά σας, από την άλλη γκρινιάζετε για αυτή! Ναι, ο Ποσειδώνας, αναστατώνει λίγο το σύμπαν, θέλει να κάνει παρέα με τους ανάδρομους πλανήτες, οπότε η διάθεσή σας επηρεάζεται όσο να’ναι! Ασχοληθείτε καλύτερα με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, οργανωθείτε περισσότερο και αν μπορέσετε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα γιατί όχι; Στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε πολύ υπερήφανοι με τον εαυτό σας και θα αποδείξετε σε μερικές ψυχές, πως είστε ικανοί για τα πάντα όλα! Ένας Δίδυμος, θα μπορούσε να σας κάνει να χαμογελάσετε, αν του επιτρέψετε να σας ψυχαγωγήσει με τα αστεία του! Πάντως αν επιλέξετε τη μοναξιά σας, πάλι ωραία θα περάσετε, διαβάζοντας ακόμα και ένα βιβλίο!

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας, από τη μια σας αποζητούν οι φίλοι σας, για συντροφιά και από την άλλη σα να σας διώχνει μακριά το ταίρι σας! Δε ξέρω αν θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, πάντως προτιμήστε τα φιλαράκια σας, τις όμορφες κουβεντούλες που κάνετε και συμπαρασταθείτε τους, αν χρειάζονται τη βοήθειά σας! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν να το ξέρετε αυτό, είτε υπάρχει μόνιμος σύντροφος, είτε ένα φλερτ! Το σύμπαν μαγικά ξεσκεπάζει τα χαλιά και ότι πρόβλημα υπάρχει, τσουπ στην επιφάνεια! Οπότε από το να κάνετε τα στραβά τα μάτια, καλύτερα να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδεκτές και από τις δυο πλευρές! Κακό του κεφαλιού σας, αν έχετε δυσαρεστήσει ένα γλυκό Καρκινάκι! Ακόμα και σε επαγγελματικά θέματα, να είστε πρακτικοί και ευέλικτοι!

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να αράξετε το κορμί σας πάνω σε ένα κρεβάτι, ή έναν καναπέ, ότι σας αρέσει, πάντως νιώθετε κουρασμένοι και η επιθυμία σας για ύπνο πολύ μεγάλη! Αποφύγετε να ανοίξετε κουβέντα με οικογενειακά πρόσωπα! Ο καθένας με το παράπονό του και εσείς με τα δικά σας, οπότε δίκιο δε θα βρείτε πουθενά, άρα μήπως να αποδράσετε από τη πίσω πόρτα; Μην επιτρέψετε σε κανέναν να ανακατευτεί στη προσωπική σας τη ζωή! Το τι κάνετε δεν αφορά κανέναν! Ένας Παρθένος παίζει να στάξει το φαρμάκι του και να σας αφήσει να βράσετε με το ζουμί σας! Δείξτε σε όλους πως δεν αστειεύεστε, πως οι απόψεις σας είναι σταθερές και πως θα κινηθείτε αναλόγως, όταν η κατάσταση εκεί έξω, γίνει πιο σταθερή! Σε κάθε περίπτωση, προσέχετε τα λόγια σας. Ανάβετε φωτιές..!

Τοξότης
Αφηρημένοι πολύ σήμερα, ταξιδεύουν οι σκέψεις σας από εδώ και από εκεί και αν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, έχετε ανάγκη τη συμπαράστασή του και την αγάπη του σε κάθε τι που κάνετε! Δύσκολο αυτό, κυρίως αν είναι Λιοντάρι η ύπαρξη, γιατί σχεδόν κανείς δεν έχει τη διάθεση σήμερα, για αγάπες και λουλούδια, κατά πόσο το ζώδιο αυτό! Βρήκατε και εσείς τη μέρα, να επανορθώσετε για τις ζαβολιές σας! Σας το λέω από τώρα, τσάμπα κόπος! Πάντως ένα ερωτικό καβγαδάκι θα μπορούσε να είναι η αιτία για στιγμές αχαλίνωτου πάθους, εφόσον είστε φουλ ερωτευμένοι! Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί η ένταση που νιώθετε, φέρνει λάθη και στη πορεία μπορεί να εκτεθείτε από το πουθενά! Φροντίστε τα λόγια σας να είναι ξεκάθαρα, μες στην ειλικρίνεια!

Αιγόκερως
Βρίσκεστε στο επίκεντρο του σύμπαντος, να το ξέρετε αυτό και από σήμερα και για μια βδομαδούλα σίγουρα, όλα στα κόκκινα! Και που έχετε δυο ανάδρομους πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας είναι αρκετό! Και επειδή θέλετε να ξεκουραστείτε και να σας φροντίσουν, ίσως να το παίξετε λίγο άρρωστοι, γιατί τι πιο ωραίο από ένα γεύμα, κατευθείαν στο πιάτο σας;;; Ένας Ζυγός σας εξοργίζει με τις απόψεις του και ξαφνικά μάχιμο το πεδίο, αφού το θέμα σας είναι ποιος θα ξεγελάσει ποιον! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού και ζήλειες, αφού μια ψυχή βρίσκει τον τρόπο να τεστάρει το ενδιαφέρον σας! Και εντάξει αν είστε στο σπίτι, αλλά αν είστε κάπου έξω, το νου σας, γιατί κάνετε σκηνή και σοκάρετε πολύ κόσμο! Επαγγελματικά να έχετε εναλλακτικές, καλού-κακού!

Υδροχόος
Τι λέει; Είστε ακόμα στο κρεβάτι; Δε θέλετε να σηκωθείτε με τίποτα; Από τη μια δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, από την άλλη έχετε την απορία αν κάποιος σας αναζητήσει; Αν λείπετε σε μερικές ψυχές! Από τη μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, από την άλλη το κινητό σας, να το στείλετε το μήνυμα, να μη το στείλετε, πω πω.. είστε προβληματισμένοι σε ερωτικό επίπεδο και όχι μόνο! Αν και το σύμπαν δεν έχει τα κέφια του σήμερα, μόλις βραδιάσει και η Σελήνη επισκεφτεί το ζώδιό σας, τότε θα νιώσετε και εσείς πιο ωραία, πιο ρομαντικά και ίσως τότε να κάνετε το θαύμα σας! Μη το παίζετε άρρωστοι και δυστυχισμένοι, γιατί το ζητούμενο των ημερών είναι να επιλέξετε τη συντροφικότητα γιατί οι εποχές αλλάζουν! Ένας Τοξότης μπορεί να σας σκανδαλίσει..!

Ιχθύες
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και με τους άλλους, όλους πλην του συντρόφου σας! Όσο είστε με παρέες, μιλάτε, γελάτε, προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, από συναισθήματα, μέχρι και υλικά αγαθά, έτσι επειδή είστε στις καλές σας! Όμως μόλις πάει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας ζητήσει κάτι, αλλάζετε ύφος και γίνεστε πολύ σκληροί! Θυμωμένοι, γιατί όχι, παρέα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να δίνουν ρέστα! Μη θεωρείτε δεδομένο το ταίρι σας, γιατί σήμερα είναι δίπλα σας, αύριο μπορεί να εξαφανιστεί και να το ψάχνετε! Αν προτιμάτε για σήμερα την ελευθερία σας, πείτε το, δηλώστε το, βγάλτε το επίσημη ανακοίνωση και τραβήξτε όπου αγαπάει η ψυχή σας! Εννοείται πως αναφέρομαι σε ένα τάβλι, ένα ψάρεμα, ένα καφέ με έναν Σκορπιό!

magicfariel

Φωτογραφία από Sarah Richter από το Pixabay