Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Μαγικό το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη.. by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα ξωτικά μου..! Έχω ανάγκη να γράψω απόψε, να εκφράσω τα συναισθήματά μου, τις απόψεις μου, τα παράξενά μου.. γιατί έχει Φεγγάρι, γίνεται στους Ιχθύες και με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου στο φουλ! Να τέτοιο είναι.. χτυπά κατευθείαν μέσα στη καρδιά, μπαμ και κάτω!

Πανσέληνος στους Ιχθύες.. και κλάμα η κυρία! 






Τι μαγικό συμβαίνει σήμερα αστρολογικά, ένας εκπληκτικός συνδυασμός, από τη μια το Φεγγάρι ολοκληρώνει τον κύκλο του στο ζώδιο των Ιχθύων και από την άλλη ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου! Και κάπως έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνουμε μια συζήτηση με τον εαυτό μας κυρίως, να πούμε μερικές αλήθειες, τι είναι αυτό που αποζητά η καρδιά; Μήπως έφτασε ο καιρός να δράσουμε αναλόγως, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο; Το όνειρο μήπως να γίνει πιο χειροπιαστό;
Ο καθένας από εμάς αποζητά τη δική του την ευτυχία, βρίσκει γαλήνη σε διαφορετικά μέρη, με άλλες μουσικές, άλλα χόμπι, άλλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι το ωραίο.. άλλωστε.. η διαφορετικότητα! Πόσο μαγικό είναι μάλλον, όταν διαφορετικοί άνθρωποι ταιριάζουν είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά, υπάρχει μια ανεξήγητη χημεία, συνυπάρχουν για έναν κοινό σκοπό.. την ευτυχία! Φοβερό;;; 

Το Φεγγάρι αυτό λοιπόν, μας ζητά να κάνουμε αυτή την «ανάκριση» στον εαυτό μας και να δράσουμε αναλόγως. Είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι εκ νέου και ας είναι παλιό. Είναι αυτό που λέμε another chance..! Η ζυγαριά να γράψει 50%-50% μεταξύ λογικής και καρδιάς! Ο Ουρανός αν και είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, συμβάλει μαγικά στο έργο αυτό και προκαλεί απρόβλεπτες εκπλήξεις, αφού διώχνει τα εμπόδια μακριά και κάνει ένα γερό boost στη θετική ενέργεια! Αισιόδοξες σκέψεις λοιπόν και πολύ αγάπη..! 

Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, ωραία τα όνειρα, να είναι όμως και εφικτά.. μη ζητάμε ξαφνικά να γίνουμε διαστημάνθρωποι, ούτε να παντρευτούμε τον πρίγκιπα με διαμάντια και ρουμπίνια! Αυτά στα παραμύθια! 

Αυτά ως εισαγωγή.. έχουμε και άλλη εισαγωγή.. πιο hot! Χαχα 

Αυτό το Φεγγάρι λοιπόν είναι ότι πρέπει για τα άτομα εκείνα που έχουν το χάρισμα της τηλεπάθειας! Μη ξεχνάμε πως στους Ιχθύες βρίσκεται ανάδρομος ο Ποσειδώνας! Τι Θεός μάνα μου;;;. Στις ζωγραφιές, στις ταινίες, οπουδήποτε εμφανίζεται ο Ποσειδώνας, είναι ένας άντρας αρρενωπός, με άγρια χαρακτηριστικά, σκληρό πρόσωπο, επιβλητικός, που ζει στη θάλασσα, στα σκοτεινά τα βάθη της, που προκαλεί τσουνάμι με τη παρουσία του, μιλάμε για μια απίστευτα δυνατή και σκοτεινή προσωπικότητα! Λάμπει κιόλας, όταν κολυμπά η Αφροδίτη στα νερά του.. εκεί φτιάχνει γαργαριστά γαλαζοπράσινα νερά.. είναι και αυτός στον αφρό και τη παρακολουθεί.. Δε πλησιάζει, δε την αγγίζει, δε της μιλά καθόλου, απλά τη κοιτάζει, τη ποθεί, τη λαχταράει!

Ο Έρωτας κάνει δειλούς και φοβιτσιάρηδες ακόμα και τους Θεούς! Απίστευτο;;;

Και μόλις η Αφροδίτη του χαμογελά, πάει να πλησιάσει, εκείνος χάνεται στα σκοτεινά τα βάθη, παρέα με τις σκέψεις του, με τον πόθο του, με τον έρωτά του.. Μπορεί να μην είναι η Αφροδίτη, να είναι κάποια άλλη ύπαρξη.. αλλά σημασία έχει.. πως εκείνος πάντα φεύγει! Φεύγει και επιστρέφει και ξανά και ξανά και πιο το νόημα;;; Μείνε μια φορά Ποσειδώνα μου.. μείνε και με φουρτούνες πάλι μου αρέσεις.. 

Φύγαμε από τον Ποσειδώνα και τη κοπελιά που του έχει κλέψει τη καρδιά έτσι;;; Τώρα ταξιδεύουμε στο πόνο μου..

τηλεπάθεια.. mmm..

Σε σκέφτομαι και πονηρά χαμογελώ..
Με σκέφτεσαι και μυστικά χαμογελάς..

sssssssssss it’s a secret! 💋

..και κάτι λίγα .. πολύ λίγα για τα ζωδιάκια..


🌟Κριός
Να δώσετε μια 2η ευκαιρία στον εαυτό σας και να επιλέξετε ένα άλλο μονοπάτι προκειμένου να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους!

🌟Ταύρος
Ένα μυστικό μπορεί να μάθετε ή να αποκαλυφθεί κάτι δικό σας, όπως και να έχει να είστε ψύχραιμοι και να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες, υπέρ σας!

🌟Δίδυμος
Θα χρειαστεί να κάνετε μια ανώμαλη προσγείωση και να βάλετε προτεραιότητες και στην ερωτική σας τη ζωή και στην επαγγελματική!

🌟Καρκίνος
Κάτι που δουλεύετε καιρό τώρα ή σας βασανίζει τη ψυχή, βρίσκει τη λύση του, βλέπετε πιο καθαρά και μήπως γεμίζουν οι τσέπες σας με χρήματα ξαφνικά;

🌟Λέων
Χωρίζετε τα τσανάκια σας κανονικότατα, για αυτό κοιτάξτε να είστε δίκαιοι και λογικοί, με τους πάντες! Εξαφανίζεστε σε άλλα μέρη και άλλη γη με το ταίρι σας! 

🌟Παρθένος
Γοητεύεστε από έναν συνεργάτη, ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά μέσα στη ζωή σας! Business & pleasure! Κατά πόσο είναι σωστό, τι να λέμε τώρα;

🌟Ζυγός
Αρκετοί ξεκινάτε γυμναστήριο, διατροφή και τα σχετικά προκειμένου να γίνετε μανάρια! Κόβετε κακές συνήθειες, γιατί πόσο πια; Όσο κρατήσει, why not?

🌟Σκορπιός
Ιδανικές ημέρες για διασκέδαση και πολύ φλερτ! Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Για να δω!

🌟Τοξότης
Μετακομίζετε και δε το ξέρετε! Σενάριο Νο1! Όμως μπορεί και μονάχοι κάποιοι, ή παρέα! Με λίγα λόγια ή χωρίζετε, ή αγαπιέστε περισσότερο! Του λωλού λέω!

🌟Αιγόκερως
Φροντίστε να κρατήσετε τα μπόσικα, αλλά να είστε δίκαιοι και ψύχραιμοι με τους άλλους! Καλοί εκεί που πρέπει, σκληροί εκεί που πρέπει. Δίχως πολλά-πολλά!

🌟Υδροχόος
Πληρώστε τις οφειλές σας, για να εισπράξετε ότι σας χρωστούν! Δίνετε και παίρνετε και ηρεμείτε! Μην αποφεύγετε αυτά που θα σας απελευθερώσουν!

🌟Ιχθύες
Προτιμήστε τις μοναξιές σας και πάρτε τις αποφάσεις σας, για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Η καρδιά θα μιλήσει για εσάς, ακούστε την με προσοχή! 

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay