Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 26/09 – 27/09/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε το τελευταίο ΣΚ του Σεπτέμβρη, με κάπως άγριες διαθέσεις, αλλά υπάρχουν και κάποιες γλυκές πού και πού!
Η Αφροδίτη μπορεί να δίνει ρέστα από τα Λιοντάρια και κάποιοι όντως να φλέγονται από πάθος και ερωτισμό, όμως οι λοιποί πλανήτες ως συνήθως το χαλούν το σκηνικό! Έτσι πάνε αυτά, μια κρύο και μια ζέστη, μια ζάχαρη και μια ουπς μου έπεσε αλάτι στον καφέ! 



Οπότε σήμερα, ας κάνουμε το κέφι μας, ότι μας αρέσει, με μέτρο όμως και σοβαρότητα, γιατί το ζητούμενο είναι φτιάξουμε το ψυχολογικό δίχως ο λογαριασμός να φτάσει στα κόκκινα! 

Κυριακάτικο μπαίνει ο Ερμής στον Σκορπιό, τα μαντάτα κάνουν μια βουτιά στο σκοτάδι και ξαφνικά οι συμπεριφορά του κόσμου αλλάζει! Γινόμαστε καχύποπτοι και πονηροί, απαιτητικοί και δύστροποι και μπόσικοι επίσης!
Είτε έχουμε δίκιο, είτε όχι, το χάνουμε όταν γινόμαστε υπερβολικά ενοχλητικοί στους άλλους, οπότε θεωρώ πως ξεκινάει μια μάχη τύπου ποιανού φωνή θα ακουστεί πιο δυνατά και όχι αν αυτά που ειπώθηκαν γίνονται κατανοητά! Όταν φωνάζουν και οι δυο, απλά φωνάζουν! Όταν φωνάζει ένας από τους δυο, κάποιος ακούει, κάποιος αγωνίζεται για τις γνωστές-άγνωστες ισορροπίες! Όταν δε φωνάζει κανένας, ή υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας, ή ένας διάλογος που όλο και κάπου καταλήγει! Για να δούμε σε τι κατηγορία ανήκει ο καθένας από εμάς;;;

τι λέει;;; θα βρέξει;;; χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για βόλτες παρέα με τα φιλαράκια σας. Οι δουλειές είναι πάντα δουλειές και μερικές φορές ας μένουν στην άκρη, προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, σας φτιάχνουν το ψυχολογικό. Οπότε έχει beaute, γιατί επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί, ακόμα και αν κάνετε ένα σουαρέ στο σπίτι! Οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη παίρνουν μια μικρή γεύση από τον Ερμή που πηγαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η προσοχή σας στρέφεται και πάλι σε θέματα χρημάτων, στο πώς θα γεμίσει το σακούλι, οπότε μου φαίνεται πως η Κυριακή, σας βρίσκει σε μια φάση, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, να θέσετε προτεραιότητες, να καταστρώσετε το σχέδιο της Δευτέρας! Ζητήστε για να λάβετε, όμως να έχετε το νου σας, πάλι θα χρειαστεί να δώσετε μια μικρή μάχη! 

Ταύρος
Έχω την εντύπωση πως είναι ένα απρόβλεπτο ΣΚ, από όλες τις απόψεις! Άλλα ίσως να έχετε κανονίσει, άλλα να προκύψουν και ξαφνικά να γίνετε χίλια κομμάτια, άνευ λόγου και αιτίας, ή όχι;;; Εντάξει, δε γίνεται να τα έχετε με όλους καλά, το όχι είναι σκληρό, αλλά τόσο ξεκάθαρο, που τελεία και παύλα! Με πιάνετε τι σας λέω;; Πάντως είστε λίγο μπόσικοι τις μέρες αυτές και με τον Ερμή στον Σκορπιό από αύριο, κάτι παθαίνετε και τα θέλετε όλα δικά σας! Πού και πού ναι, να γίνετε και εσείς τα κακά παιδιά της παρέας. Γιατί όχι; Προσκλήσεις από το πουθενά μπορεί να προκύψουν, φίλοι και γνωστοί, ακόμα και ο Έρωτας μπορεί να εμφανισθεί και να συμβούν απίστευτα πράγματα! Οπότε let it flow..! Όπως πάνε και όπως έρθουν.. χαλαρά!

Δίδυμος
Ένα πολύ μυστήριο ΣΚ μόλις σας ξημέρωσε! Σα να έχετε την έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από το πάντα όλα και να εξαφανιστείτε είτε με το ταίρι σας, είτε με εκείνο το πρόσωπο που ποθείτε τόσο! Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη, έχετε απίστευτη διάθεση για περιπέτειες και φυσικά στο να φτιάξετε μερικά μυστικά ακόμα για τη προσωπική σας τη ζωή! Σαν απόδραση από τη πραγματικότητα μου κάνει αυτό, αν είναι να σας δώσει δύναμη για όσα παλεύετε να πετύχετε, γιατί όχι;;; Ένα ερωτικό ΣΚ, είναι το καλύτερο φάρμακο σε κάθε περίπτωση! Βέβαια, αύριο που μπαίνει ο Ερμής στον Σκορπιό παίζει να ξυπνήσετε ολίγον στραβωμένοι και από εδώ και πέρα να κλειστείτε κάπως στο καβούκι σας. Σας κάνει κάπως αντικοινωνικούς το γεγονός και εξαφανίζεστε από τα κοινά!

Καρκίνος
Η προσωπική σας ζωή, εκείνη που αφορά τα ερωτικά σας κυρίως, σας βασανίζει πολύ το μυαλό και είστε έτοιμοι να κάνετε μια μικρή επανάσταση! Δεν είναι μόνο το ΣΚ αυτό, αλλά όλες οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, που ή που θα αγαπήσετε και θα μονιάσετε με τον σύντροφό σας, ή που θα πείτε το αντίο! Των άκρων καταστάσεις, αλλά το σύμπαν είναι τέτοιο που δε σηκώνει άλλο τα ντεμί! Σήμερα δείχνει πως φτιάχνει η κατάσταση, πως όλα βαίνουν καλώς, όμως από αύριο με τον Ερμή στο Σκορπιό, τα μαντάτα του σύμπαντος είναι διαφορετικά! Μια κρύο και μια ζέστη, είναι ένα τεστ αντοχής, γιατί ή που ναι ή που όχι! Έχετε μαζέψει τόσα παράπονα και τόσα επιχειρήματα, μη πω αποδεικτικά στοιχεία, που παίζει να τα αραδιάσετε όλα μαζί και να γίνει της Χαβάης.. το κάγκελο.. χαχα!

Λέων
Να σας πω να πάρετε τα βουνά; Να εξαφανιστείτε για λίγες μερούλες, μπας και ηρεμήσετε; Ζόρικο το ΣΚ αυτό, έχετε στρέψει όλη σας τη προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα, στο σύντροφό σας, στα παιδιά σας, στο σπίτι σας και σα να αστράφτει το ματάκι σας, ίσως ήδη να έχετε κάνει τις ανακοινώσεις.. χαχα! Ή θα γίνει your way.. ή the highway! Σήμερα θα το πάρετε πολύ γλυκά το θέμα, θα προσπαθήσετε με όμορφο τρόπο να επιβάλλετε τις επιθυμίες σας στους δικούς σας τους ανθρώπους! Από αύριο όμως με τον Ερμή στο Σκορπιό, μόλις διαπιστώσετε πως κάτι δε πάει καλά, με τη παραμικρή αφορμή, μεταμορφώνεστε σε άγριο Λιοντάρι της ζούγκλας! Μπόσικους σας κάνει το γεγονός και αντιπαθητικούς, γιατί σα να κολλάει η βελόνα στα ίδια και τα ίδια και αυτό κουράζει..!

Παρθένος
Ένα παράξενο ΣΚ έχει ήδη ξεκινήσει, σα να σας αλλάζουν το πρόγραμμα, επειδή σας θεωρούν δεδομένους;;; Πως είστε καλόβολοι και έχετε περισσότερο χρόνο από τους άλλους;; Κάτι γίνεται πάντως που σας ενοχλεί απίστευτα πολύ και δε το αφήνετε να περάσει έτσι! Το γεγονός πως ο Ερμής πηγαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού από αύριο, σιγοντάρει πολύ στο πείσμα σας και ξαφνικά όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε σας πιάνει μια απίστευτη λογοδιάρροια, μη πω ξεκατινιάζεστε από το πουθενά! Καλύτερα να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας με εκείνους που τα έχετε, παρά να τα λέτε από εδώ και από εκεί και να μη σηκώνετε και κουβέντα κιόλας! Η αλήθεια πονάει πολλές φορές! Ακούστε την όμως πρώτα!

Ζυγός
Είναι από εκείνα τα ΣΚ που τα θέλετε όλα στο χέρι! Και εντάξει αν είναι αμοιβαίο αυτό, αλλά αν έτσι σας έρθει σα φλας, νομίζω πως θα αστράψετε λιγάκι! Οτιδήποτε επιθυμήσετε για τον εαυτό σας, να το κάνετε μονάχοι σας, δίχως να ζητήσετε από κανέναν βοήθεια. Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, να αναλάβετε δράση προσωπικά, για να έχετε και τα αποτελέσματα άμεσα. Να ξέρετε την αλήθεια, δίχως υποψίες. Από αύριο ο Ερμής στο Σκορπιό, σας κάνει λίγο μονόχνοτους, δεν έχετε όρεξη για δημόσιες σχέσεις, ούτε για ανούσια σαλιαρίσματα! Καλά, ζήστε το σήμερα, το τώρα, τη στιγμή και αναλόγως των περιστάσεων συμπεριφέρεστε κιόλας! Βέβαια, πάλι ασχολείστε με το χρήμα, κάνετε ταμείο Κυριακάτικο και κάθε μέρα από εδώ και πέρα! Ψυχοφθόρα συνήθεια για εσάς!

Σκορπιός
Μυστήριο πολύ το τελευταίο ΣΚ του Σεπτέμβρη! Σήμερα έχετε έντονα την επιθυμία να εξαφανιστείτε από τους πάντες, να μη σηκώνετε το τηλέφωνο, να μην απαντάτε σε μηνύματα! Αποφεύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας συγχύσει και να σας προκαλέσει εκνευρισμό! Όμως επειδή βρίσκεστε σε υπερένταση, μπορεί να σηκώσετε το σπίτι όλο στον αέρα και να το καθαρίσετε τόσο πολύ μέχρι που θα αστράψουν και οι πιο σκοτεινές γωνιές! Από αύριο ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και ενώ όλος ο κόσμος κάνει βουτιά στο σκοτάδι, εσείς παίρνετε τα πάνω σας και βγάζετε πρόγραμμα τρελό! Βόλτες μακρινές αποζητά η ψυχούλα σας και καλή παρέα! Ερωτικά τι λέει; Θα την ανάψετε τη φλόγα που συνεχώς τη σβήνετε; Αρκετοί κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω! Αποφασίστε επιτέλους! 

Τοξότης
Λίγο μπάχαλο τη βρίσκω τη κατάσταση, είναι από εκείνα τα ΣΚ, που τα γεγονότα τρέχουν και ξαφνικά βρίσκεστε στο επίκεντρο και από τη μια είναι χαρωπά και από την άλλη όχι και τόσο! Σήμερα όπως και να έχει, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία τα φιλαράκια σας, παίζει να έρχεται ο ένας μετά τον άλλον στο σπιτάκι σας, φροντίστε να έχετε μπόλικο καφέ και καμιά λιχουδιά, γιατί ο καναπές και το κουτσομπολιό έχουν τη τιμητική τους! Αύριο όμως ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και φέρνει μαύρα σύννεφα στις σκέψεις σας, αφού νιώθετε πως κάτι παίζεται πίσω από τη πλάτη σας και πρέπει να το ανακαλύψετε οπωσδήποτε! Μη γίνεστε περίεργοι, ούτε ενοχλητικοί, γιατί καλύτερα να μη δείξετε πως είστε υποψιασμένοι! Αντιθέτως κερδίστε χρόνο για να αποδείξετε το αντίθετο, ότι και αν σημαίνει αυτό! 

Αιγόκερως
Σας το λέω ώξω από τα δόντια.. σήμερα δεν έχει shopping therapy! Το ιδανικότερο είναι να στείλετε κάποιον άλλον να αγοράσει τα απαραίτητα για εσάς, γιατί λίγο το ψυχολογικό, πολύ η πίεση των ημερών, αν πάτε οι ίδιοι, παίζει να σηκώσετε τα πάντα όλα και να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Εννοείται πως δε κάνετε τα χατίρια κανενός και αποφεύγετε τον τζόγο! Ξέρετε τι εννοώ! Ο Ερμής στο Σκορπιό Κυριακάτικο, είναι μια επιρροή που σας κάνει κάπως σνομπ! Ή που θα συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πνευματικό επίπεδο με εσάς, ή που όχι! Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, ούτε μπορείτε να εξηγείτε συνεχώς τα αυτονόητα! Πω πω.. ανυπόφοροι ήδη.. χαχα! Κυκλοφορείστε σε διαφορετικά μέρη, για να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Στη γειτονιά, μέχρι τη γειτόνισσα θα φτάσετε!

Υδροχόος
Το ΣΚ αυτό γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί και ενοχλητικοί επίσης στους τριγύρω σας! Έχετε απαιτήσεις πολλές και διάφορες, μπορεί να είναι τρελές και εξωπραγματικές, όμως το «όχι» και το «δε μπορώ» είναι αυτά που σίγουρα δε θέλετε να ακούσετε! Καλά ψυχραιμία, γιατί έρχονται καλύτερες ημέρες, τουλάχιστον αστρολογικά! Από αύριο ο Ερμής στον Σκορπιό, ταιριάζει γάντι με τις επαγγελματικές σας τις φιλοδοξίες, οπότε είναι μέρες συζητήσεων και προτάσεων!!! Ακούστε με προσοχή το τι έχουν να σας προτείνουν, όμως σε καμία περίπτωση δε πρέπει να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας, το τι και το πώς, γιατί πάντα κάπου εκεί ανάμεσα, υπάρχει και κάποιος μαρτυριάρης..! Ο Ερμής σε κάθε περίπτωση έχει σκοπό να σας προστατέψει αφού σας κάνει λιγομίλητους, ίσως και αόρατους!

Ιχθύες
Αν σας έχει περισσέψει κανά φράγκο, ε λοιπόν σήμερα θα το χαλάσετε και αυτό και μετά το χάος.! Ευτυχώς τελειώνει ο μήνας και θα πάρετε σύντομα μια ανάσα, αλλά πώς τα καταφέρνετε κάθε φορά να ξεμένετε λίγο πριν, μόνο εσείς το ξέρετε! Πεσμένα τα κέφια, θέλετε να μείνετε στο σπιτάκι σας, στο κρεβατάκι σας, να χουχουλιάσετε, να ξεκουραστείτε, να πιείτε κανά τσάι, χαχα.. βρίσκεστε σε απόλυτη φθινοπωρινή διάθεση! Καλά πού να χιονίσει κιόλας;;; Ο Ερμής στο Σκορπιό Κυριακάτικο, σας ξυπνά, σας δίνει μια απίστευτη δύναμη και όρεξη να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που μέχρι χθες βαριόσασταν τόσο πολύ.. αλλά να που μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Παίρνετε τις αποφάσεις σας, τις ανακοινώνετε, τις κάνετε πράξη και ότι προκύψει! Τέτοιες μέρες είναι από εδώ και πέρα. Ωχ αμάν!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay