Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Ο Δίας βρίσκει τα κέφια του ξανά! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να γράψω για το χαρμόσυνο μαντάτο του σύμπαντος, τον Δία που επιτέλους ήρθε στα ίσα του και ας βρίσκεται στο σοβαρό και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου! Πειράζει; Δε πειράζει;

Μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου θα παραμείνει εκεί, οπότε θέματα επαγγελματικά κυρίως ξεμπλοκάρουν και οι φιλόδοξες ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν, όρεξη να έχουμε και πείσμα! 

Μεμονωμένα το γεγονός είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ας μη ξεχνάμε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω, που είναι ακόμα ανάδρομοι, αλλά δόξα να έχει και αυτό φτάνει στο τέλος του!
Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη θα έχουν έρθει και αυτοί σε ορθή πορεία, άντε να το γράψω και επιστημονικά, οπότε και τα καλύτερα έρχονται!!! Αισιοδοξώ για τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα ever.. γιατί το αξίζουμε.. μετά από τόσα που έχουμε βιώσει.. τι λέτε;;; 


Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Και φυσικά όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα ζώδια αυτά!

Ας έχουμε το νου μας στις 17/09, είναι μια ζόρικη ημέρα αστρολογικά για αρκετά ζώδια! Ο Δίας θέλει να στείλει το σωστό μήνυμα στον σωστό παραλήπτη και ο Ερμής (από τον Ζυγό) προσπαθεί να τον ξεγελάσει, ή να αφήσει εκκρεμότητες και αυτό εννοείται πως δε παίζει με τίποτα, οπότε είναι μέρα έντασης, υπερβολής παρεξηγήσεων, αδικαιολόγητης θλίψης! Ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση, κανείς δε ξεφεύγει από το Κάρμα του!

φιλάκια.. 


Κριός
Ο Δίας πλέον στα ίσα του, από εδώ και πέρα σα να ανάβει το πράσινο το φως σε θέματα επαγγελματικά! Ο δρόμος εννοείται πως δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αφού υπάρχει και ένας Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας, ο οποίος όσο να’ναι είναι ανατρεπτικός, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να σας τρομάξει τόσο! Τη προαγωγή δε την αποφεύγετε, μπορεί να σας τη δώσουν ακόμα και με το ζόρι! Μια θέση αδειάζει και είναι ιδανική για εσάς, οπότε είναι θέμα ημερών να μάθετε τα μαντάτα! Πάντως μέχρι να φτάσει ο Δεκέμβρης, θα έχετε βολευτεί και συνηθίσει στα νέα σας καθήκοντα! Χριστούγεννα με αύξηση μισθού, τι καλύτερο από αυτό; Ιδανική περίοδος λοιπόν, για το κυνήγι της επιτυχίας, για το κυνήγι του θησαυρού! Καλή επιτυχία!

Ταύρος
Ο Δίας σας επιτρέπει να κάνετε μια ευχή και δυο και τρεις, γιατί από εδώ και πέρα παίζει πολύ να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, εκείνα που είχαν μπει στη κατηγορία του ανεκπλήρωτου! Αρκετά ζητήματα κυρίως επαγγελματικά ξεμπλοκάρουν και το διάστημα αυτό, θα έχετε εικόνα για το μέλλον, αν βαδίζετε στον σωστό τον δρόμο και ποια η κατάληξη! Το σύμπαν σας επιτρέπει να ταξιδέψετε, οι συνθήκες όμως της εποχής όχι και τόσο, οπότε ακόμα και μέσω του διαδικτύου μπορείτε να βρεθείτε σε άλλη γη και άλλα μέρη, αν χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, γιατί τις επιτυχίες πολλοί τις ζηλεύουν! Οι φιλοδοξίες σας και το πείσμα σας, σας βάζουν στο παιχνίδι δυναμικά!

Δίδυμος
Ο Δίας φέρνει το χρήμα ξανά μέσα στη ζωή σας! Όσοι ανήκες στους ανήσυχους της παρέας και τη ψάχνατε τη δουλειά, όλο αυτό το μυστήριο το διάστημα που μας πέρασε, βρίσκετε την άκρη σας και παίρνετε πολύ μεγάλη ανάσα! Έφτασε ο καιρός να κάνετε κάτι δικό σας, να επενδύσετε στον εαυτό σας, να αναβαθμιστείτε, γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να γεμίσει ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, αλλά να είστε απαραίτητοι και χρήσιμοι επίσης! Ευτυχώς που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σας βάζει λίγο μυαλό! Καιρός λοιπόν, να χωρίσετε τα τσανάκια σας, ο καθένας το ταμείο του, τα έξοδά του, τα έσοδά του, γιατί δε γίνεται συνέχεια να αναρωτιέστε, «Πού πήγαν τα λεφτά;» Μη κοκορεύεστε για τις επιτυχίες σας, έχετε δρόμο ακόμα..! 

Καρκίνος
Ο Δίας βάζει το μυαλό σας να συνεργαστεί άψογα με τη καρδιά σας και επιτέλους να διαλέξετε το ποια σχέση σας ταιριάζει και σας κάνει αληθινά ευτυχισμένους! Κάποιοι χωρίζετε οριστικά και κάποιοι αγαπιέστε όσο ποτέ άλλοτε! Το θέμα είναι σίγουρα ερωτικό όμως σε κάποιες περιπτώσεις και επαγγελματικό! Το ζητούμενο είναι να πάρετε εσείς τις αποφάσεις σας και το αν θα πληγωθεί κάποιος από την αλήθεια είναι μέσα στα πλάνα της ζωής, οπότε ή εσείς μουτράκια ή οι άλλοι! Να συμβιβαστείτε όπου χρειάζεται, όμως να νιώθετε χαρά και όχι λύπη! Δύναμη σας δίνει σε κάθε περίπτωση, γιατί θα τη χρειαστείτε, αφού οι λοιποί πλανήτες βαράνε στο ψαχνό και απαιτούν ξεκαθαρίσματα εδώ και τώρα! Οι αναβολές μας τελείωσαν!

Λέων 
Ο Δίας σας βοηθά να μπει το νερό στο αυλάκι! Να οργανωθείτε και να συμμαζευτείτε και να βάλετε μια σειρά στις υποθέσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε, προκειμένου να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο! Σα να βρίσκετε την άκρη του νήματος, σα να βλέπετε πιο καθαρά τις προτεραιότητές σας, οπότε το διάστημα αυτό, εστιάζετε στα απολύτως απαραίτητα και δε παρεκκλίνετε με τίποτα! Μια αλλαγή επαγγελματική, ίσως να είναι η αιτία να πάρετε λίγο τα πάνω σας, να μάθετε νέα πράγματα και να ανανεωθείτε μέσα από εμπειρίες πρωτόγνωρες! Μη φοβάστε το άγνωστο, αντιθέτως δείτε το ως μια πρόκληση φοβερή και τρομερή! Ιδανική περίοδος για να πάτε στους γιατρούς και να κόψετε κακές συνήθειες! Γυμναστική έχει το μενού;;;

Παρθένος
Ο Δίας φέρνει τον έρωτα μέσα στη ζωή σας, έναν γάμο, μια οικογένεια, τη δική σας! Ξαφνιάζεστε είμαι σίγουρη, πάντως εκεί που θεωρούσατε πως όλα έχουν τελειώσει, εκεί όλα φουντώνουν, είτε με τον ήδη σύντροφό σας, είτε με κάποιο πρόσωπο που είχατε απορρίψει ενώ ήταν το ιδανικό! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα, το σύμπαν σας χαρίζει πολύ όμορφα συναισθήματα, τα χαμόγελα επιστρέφουν και μη πω το διάστημα αυτό θα βιώσετε τη προσωπική σας την άνοιξη! Ακόμα και ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μια ακόμα ευκαιρία δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Αφήστε να σας πλησιάσουν, να σας γιατρέψουν τις πληγές με λόγια αγάπης! Τούτη τη φορά κάποιος σας λέει την αλήθεια. Εκτιμήστε την!

Ζυγός
Ο Δίας βάζει τα πράγματα στη θέση τους ως δια μαγείας! Τη περίοδο αυτή, μετά από αμέτρητα γεγονότα που έχουν συμβεί, κυρίως στην οικογενειακή σας τη ζωή, βρίσκετε τον τρόπο να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, να λύσετε παρεξηγήσεις που τυχόν έχουν προκύψει και να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις επιθυμίες σας! Αρκετοί τραβάτε τον δρόμο σας, ότι προστάζει η καρδιά, οπότε βλέπω να φτιάχνετε βαλίτσες και να κουρνιάζετε στη φωλίτσα του συντρόφου σας! Από την άλλη αν ήδη βρίσκεστε σε σχέση, σηκώνετε το σπίτι στον αέρα, προκειμένου να του αλλάξετε ντεκόρ με σκοπό τη προσωπική σας την ανανέωση! Κάτι παλιό φεύγει, κάτι νέο έρχεται! Στο χέρι σας είναι να συμβούν όλα αυτά. Κανείς δε θα σας βοηθήσει! Δική σας η επανάσταση! 

Σκορπιός
Ο Δίας σας φτιάχνει βαλτισούλα και δρόμο! Σας βάζει και το εισιτήριο στο χέρι γιατί καλές οι δουλειές και το χρήμα, όμως αν ο έρωτας βρίσκεται κάπου μακριά, καιρός να τον επισκεφτείτε! Και επειδή κάποιοι αγωνιάτε για το πότε ακριβώς, ότι είναι να συμβεί θα είναι μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οπότε μήπως να ξεκινήσετε να το σχεδιάζετε μερικοί;;; Τη περίοδο αυτή ξαφνικά αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεστε, που ενεργείτε, σας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη σε επαγγελματικό επίπεδο! Οπότε καλό είναι να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους που τη χρειάζονται. Να θυμίσω πως ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική αντίληψη. Όλοι θέλουν τον χρόνο τους! Όσοι ψάχνεστε για κάτι νέο, είναι εκεί έξω και σας περιμένει..!!!

Τοξότης
Ο Δίας σας βάζει μυαλό και καβούρια μέσα στις τσέπες! Ε βέβαια, αφού ξεσαλώσατε το προηγούμενο το διάστημα, γιατί όχι τώρα γενναίες και μεγάλες αποφάσεις, τύπου δε φεύγει φράγκο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Λογιστάγες γίνεστε στα ξαφνικά, πιάνετε τεφτέρι και μολύβι και συν και πλην μας κάνουν τόσο και τέτοια πράγματα! Ωραίο αυτό, όμως άκρως αγχωτικό και καταπιεστικό, οπότε με τη ρέγουλα παρακαλώ πολύ, μη σας γυρίσει καμία μέρα και γίνει χαμούλης στα ξαφνικά! Πάντως συμμαζεύεστε οικονομικά και είναι αισιόδοξα τα πράγματα εφόσον τηρείτε κατά γράμμα τις υποσχέσεις σας! Βασικά ο Δίας σας βάζει σχεδόν σε ένα τρίμηνο που θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των εσόδων και των εξόδων και μετά Χριστούγεννα! Δωράκια..

Αιγόκερως
Ο Δίας στο ζώδιό σας, επιτέλους στα ίσα του, οπότε από εδώ και πέρα μπορείτε να ελπίζετε σε πολύ καλύτερες ημέρες! Και επειδή είστε άνθρωποι που λειτουργείτε με τη τετράγωνη λογική κυρίως και αγαπάτε το δίκαιο και την αλήθεια, τούτη τη φορά τα δώρα που θα σας κάνει το σύμπαν είναι φανταστικά και ονειροπαρμένα! Οπότε μήπως κάθε βράδυ από εδώ και πέρα να κάνετε μια ευχή; Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Κατά κάποιο τρόπο βρίσκετε τη δύναμη να διώξετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους, εκείνους που θεωρείτε εμπόδιο στην εξέλιξή σας, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας τα βήματα, είτε τα συναισθηματικά! Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε τις συναναστροφές με αισιόδοξες και θετικές υπάρξεις!

Υδροχόος
Γλυκά μου, υπέροχα πλασματάκια, ο Δίας ανακάλυψε τον τρόπο, να εισχωρήσει στη καρδιά σας, στη ψυχή σας, να βάλει χρώμα και να σας δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το ποιος μένει και το ποιος φεύγει, για το καλό το δικό σας φυσικά! Το παρελθόν είναι μια πονεμένη ιστορία, δυστυχώς όταν υπάρχουν εκκρεμότητες εμφανίζεται ξανά και ξανά, μέχρι να το αντιμετωπίσετε έτσι όπως πρέπει! Πάντα κρύβει ένα μήνυμα, μια αλήθεια, οπότε έφτασε ο καιρός να τα πείτε με τον εαυτό σας, once and for good! Το διάστημα αυτό, κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα, αρκετοί έδειξαν το αληθινό τους το πρόσωπο, στα δύσκολα πάντα συμβαίνει αυτό, όμως κάποιοι άλλοι έδειξαν το πόσο πιστά σας αγαπούν no matter what! Κάντε το πρώτο βήμα, εκφράστε τα συναισθήματά σας, ξεπεράστε το εγώ σας και θα προκύψουν θαύματα!

Ιχθύες
Ο Δίας στη περίπτωση τη δική σας είναι λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Βέβαια το αξίζετε μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο που περάσατε, οπότε από εδώ και πέρα τη βλέπετε λίγο παιδιά και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν μόνο! Οι βόλτες και οι νέες γνωριμίες έχουν τη τιμητική τους, οπότε το επόμενο διάστημα φροντίστε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, γιατί πολλά τα σουαρέ, να το ξέρετε αυτό! Επαγγελματικά λύνονται πολλά ζητήματα που σας βάραιναν ψυχικά, οπότε αυτό και μόνο είναι μια πολύ καλή αιτία για να βελτιωθεί η διάθεσή σας! Αρκετοί θα δυσκολευτούν να πιστέψουν αυτή τη μαγική αλλαγή, όμως σιγά – σιγά θα σας αγκαλιάσουν με πολύ αγάπη! Τα φετινά Χριστούγεννα ίσως να σας μείνουν αξέχαστα..!!!

magicfariel

Φωτογραφία από Leslie Troisi από το Pixabay