Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19/09/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας ξημέρωσε ένα άκρως φθινοπωρινό Σάββατο, από εκείνα που μας βάζουν σε χουχουλιάρικη διάθεση!

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν, να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε περισσότερο και να φάμε έτσι μια λιχουδιά στα κλεφτά! Άλλωστε ποτέ δε ζυγιζόμαστε τις Δευτέρες, γιατί τα +2 κιλά είναι στανταράκι! 




Παρόλα αυτά, υπάρχει μια ένταση, οι σκέψεις που κάνουμε δεν είναι και τόσο αισιόδοξες, για αυτό ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας ηρεμεί και μας φτιάχνει το κέφι, έστω για λίγο! Το να γκρινιάξουμε, έτσι για τη φάση, δεν έχει καμία έννοια, οπότε μιλάμε έξω από τα δόντια και βάζουμε τελεία σε οτιδήποτε δε μας αρέσει! Με γλυκό τρόπο πάντα.. δίχως τα γλυκανάλατα, παραπλανητικά στη μέση.. Μπαμ και κάτω!

Φρόνιμα έτσι;;; φιλάκια..


Κριός
Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, όμως για κάποιο λόγο ο χρόνος δεν είναι αρκετός, αφού είναι μια μέρα που οι άνθρωποί σας δε σας αφήνουν σε ησυχία! Η αλήθεια είναι πως δε μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες όλων, ίσως να χρειαστεί να κάνουν τα δικά σας τα χατίρια μετά από πολύ καιρό! Αποφύγετε τα μουτράκια και τις εντάσεις, ένας όμορφος διάλογος βάζει πάντα τα πράγματα στη θέση τους! Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, ωραία ημέρα για να επιλέξετε μια νέα δραστηριότητα!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να εστιάσετε στη προσωπική σας τη ζωή! Ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη για λίγο τις σκοτούρες σας και να δώσετε σημασία στον σύντροφό σας και στην οικογένειά σας! Ας τους προλάβετε, δηλαδή μη τους αφήσετε το περιθώριο να γκρινιάξουν ή να σας ζητήσουν διάφορα. Μπορεί με το παραμικρό να ανεβάζετε πίεση, όμως καλό είναι να μη το δείξετε, γιατί περισσότερο έχουν ανάγκη την αγάπη σας και το χαμόγελό σας, παρά το Ταυρίσιο το ταπεραμέντο σας!

Δίδυμος
Ωραία μέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε! Ιδανικός ο καιρός για να χουχουλιάσετε και να αποφύγετε τις εξόδους! Αν όμως επιβάλλεται να πάτε κάπου, τότε κάντε τη καρδιά σας πέτρα και δηλώστε τη παρουσία σας, γιατί δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείτε! Ή που θα είναι πολύ χαλαρό το πρόγραμμά σας σήμερα, ή που θα είναι ζόρικο! Σε κάθε περίπτωση να είστε συνεργάσιμοι, προσεκτικοί και ήρεμοι! Βέβαια μπορεί να σας βάλουν με το έτσι θέλω, να κάνετε μια γενική καθαριότητα στο σπίτι, οπότε ωχ αμάν!

Καρκίνος
Μπορεί εσείς να έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, να όμως που σήμερα μπορεί κάτι να ακούσετε στα ξαφνικά και να αναστατωθείτε πολύ! Μια λύση είναι να μπείτε στο αυτοκίνητο και να εξαφανιστείτε, μια άλλη είναι να μείνετε και να το αντιμετωπίσετε! Το πιο σωστό είναι να κρατήσετε ουδέτερη στάση και να κάνετε τον «πυροσβέστη», γιατί δε πρέπει οι ισορροπίες να διαταραχτούν με τίποτα! Μην επιτρέψετε να σας χαλάσουν το ΣΚ σας, οπότε βρείτε τρόπο να ηρεμήσετε τα πνεύματα! Ψυχραιμία!

Λέων
Μπορεί εσείς να τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά, να έχετε γίνει πολύ καλά παιδιά, να μη χαλάτε το χρήμα από εδώ και από εκεί, να όμως που σήμερα παίζει να σας ζητήσουν πολλά και διάφορα και να πάθετε ένα σοκ! Βασικά ανεβάζετε πίεση στο λεπτό και ζορίζεστε γιατί από τη μια καλό είναι να μη χαλάτε τα χατίρια των ανθρώπων σας, από την άλλη όμως αν γνωρίζουν για τον κόπο που έχετε καταβάλλει τόσο καιρό, το βρίσκετε παράλογο και υπερβολικό! Μιλήστε με κάθε ειλικρίνεια και εντάξει ένα μικρό σοκολατάκι πάντα είναι μαγικό!

Παρθένος
Μήπως σήμερα να πάτε ένα κομμωτήριο και να κάνετε μια τρελή αλλαγή;;; Έτσι για να δείτε τον εαυτό σας διαφορετικά και να πάρετε επιτέλους τις αποφάσεις σας, για το πώς θέλετε η ζωή σας να είναι από εδώ και πέρα! Την αρχή θα τη κάνετε πρώτα εσείς και μετά θα έρθουν νέα όμορφα πράγματα! Σήμερα κάνετε ταμείο και μια αναστάτωση τη παίρνετε αφού ίσως και να μη βγαίνετε μέχρι τέλος του μήνα! Όπως και να έχει βρείτε τρόπους να το διαχειριστείτε αυτό και μη κάνετε κουβέντα σε κανέναν! Μη δανειστείτε φράγκο! 

Ζυγός
Έχετε χάσει λίγο τον λογαριασμό και ξαφνικά βλέπετε πως έχετε χαλάσει πολλά λεφτά και αναρωτιέστε πώς έγινε αυτό;;; Καλά δεν είναι η πρώτη φορά, οπότε πάρτε το απόφαση πως είστε σπάταλα πλασματάκια, άμα όμως έχετε εκπληρώσει κάποιες από τις επιθυμίες σας, τότε δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε! Άλλωστε μια ζωή την έχουμε! Μια αγκαλιά θα τη χρειαστείτε οπότε βρείτε την και χωθείτε μέσα. Δε ρίχνετε ευθύνες σε κανέναν και αντιθέτως επιτρέπεται να κάνετε γλυκά παραπονάκια.. Έτσι για το ψυχολογικό…!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας και να μη μιλήσετε με άνθρωπο! Να κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας, που είναι τόσο σκοτεινές, ίσως και υπερβολικές, πάντως τα νεύρα σας κρόσσια και αγανακτισμένοι επίσης από τα πάντα όλα! Και επειδή δε γίνεται αυτό, καλό είναι να είστε ψύχραιμοι, λιγομίλητοι μη πω σχεδόν αόρατοι! Χλωμό και αυτό για μια προσωπικότητα σα τη δικιά σας, οπότε φροντίστε να μη γκρεμίσετε ότι χτίζατε καιρό!

Τοξότης
Μια μέρα που αρκετοί θα αποζητήσουν τη παρέα σας, όμως εσείς δεν έχετε χρόνο για βόλτες και σουαρέ και αντιδράτε λίγο παράξενα, στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν! Τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα είναι εκείνα που σας αγχώνουν, δεν υπάρχει λόγος να ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί, ξηγηθείτε για να μη παρεξηγηθείτε! Αρκετοί έχετε θέσει νέους στόχους, που σημαίνει πως κάθε αρχή και δύσκολη. Αφιερώστε τον χρόνο σας λοιπόν εκεί που υπάρχει λόγος σοβαρός. Να είστε όμως εκεί 100%, αλλιώς μη το κάνετε καθόλου!

Αιγόκερως
Μπορεί να έχετε κανονίσει για σήμερα πολλά και διάφορα, όμως με τον καιρό αυτόν δε θα μπορέσετε να κάνετε και πολλά πράγματα, οπότε μια γκρίνια την έχετε από νωρίς το πρωί! Από την άλλη βέβαια, μπορείτε να το βρείτε ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να αράξετε και να ξεκουραστείτε! Μπορείτε όμως να κανονίσετε ένα σουαρέ στο σπίτι σας και να φτιάξετε μερικές λιχουδιές για τους ανθρώπους σας. Είναι ιδανική ημέρα για να εκφραστείτε ελεύθερα, να ανταλλάξετε απόψεις, γιατί έτσι θα νιώσετε σαφώς καλύτερα!

Υδροχόος
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Και ενώ σας βλέπουν που είστε κάπως περίεργα, δε διστάζουν να σας αρνηθούν κάποιες παράλογες απαιτήσεις που έχετε, οπότε ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Μήπως να αφήσετε κάποιον άλλον να μιλήσει για λογαριασμό σας; Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, λόγια που δε βγάζουν κάπου και να μην επιμένετε σε πρόσωπα που δεν έχουν τη διάθεση να κατανοήσουν τις ανάγκες σας! Προτιμήστε τη μοναξιά σας, και έτσι έχει φασαρία!

Ιχθύες
Αρκετοί διαπιστώνετε πως οι σπατάλες που κάνατε αρχές του μήνα, είναι η αιτία που τώρα δε σας περισσεύει φράγκο! Και αν προκύψει ένα έκτακτο έξοδο σήμερα, ίσως να σας ανέβει και η πίεση, γιατί είστε εκτός πλάνου, εκτός τόπου και χρόνου! Σας χαλούν τη διάθεση λογαριασμοί και υποχρεώσεις, δεν είστε οι μόνοι, πάρτε το απόφαση λοιπόν! Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς, ίσως ένας νέος έρωτας, ίσως βρείτε το άλλο σας μισό, οπότε κάντε τα beute σας, να είστε όμορφοι και λαμπεροί! Δε ξέρετε ποτέ..!

magicfariel

Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay