Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια: Η Φλογερή επίσκεψη της Αφροδίτης στα Λιοντάρια, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να αφιερώσω λίγο χρόνο παραπάνω, προκειμένου να σας γράψω κάτι διαφορετικό, αφού είμαι φευγάτο ξωτικό.. και καταλαβαίνετε τι εννοώ..  😉

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια από σήμερα 06/09 – 02/10/20, το φθινόπωρο μπαίνει με φουλ ερωτική διάθεση, φλογερή τη βρίσκω τη κατάσταση, παθιασμένη επίσης, φωτιά που καίει λέω..

Παράξενα πολύ μας τα λέει το σύμπαν, γιατί έρωτες προκύπτουν, όμως ο καθένας από εμάς, τον αντιμετωπίζει με το δικό του τον μοναδικό τον τρόπο και εκεί ξεκινά το πρόβλημα! Πώς να το εξηγήσω; 

Σε κοιτάζω και αστράφτουν τα μάτια μου..
Με κοιτάζεις και τα δικά σου βγάζουν φωτιές..
Σε θέλω! Με θέλεις!

And now what???? 



Για πείτε μου τώρα εσείς; Ή όχι.. ας δώσει ο καθένας τις απαντήσεις στον εαυτό του! Ορεξάτη τη βρίσκω την Αφροδίτη, έπιασε δουλειά αμέσως, μη πω από χθες.. 

Και επειδή παίζει μπάλα ο Ουρανός στις 15/09, της μπαίνει σφήνα και την εκνευρίζει απίστευτα, πρόκειται να συμβούν απίστευτα γεγονότα πάνω σε θέματα σχέσεων! Εντάσεις και ταραχές μεγάλες. Απροσδιόριστο το αν θα χαμογελάσουμε ή θα δακρύσουμε.. Είναι ένα δώρο και αυτό και έχει προορισμό και όνομα παρακαλώ πολύ! Εκεί ή που θα ζήσουμε έρωτες μεγάλους και τρανούς, ή που θα υπάρξουν χωρισμοί τρανταχτοί!

Τις ημέρες 28/09 και 29/09 η Αφροδίτη έχει κρυφό ερωτικό ραντεβού με τον Άρη, ο οποίος θα είναι ανάδρομος στον Κριό! Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να συμβεί; Θα παλέψουν πολύ για να καταφέρουν αυτή τη συνάντηση, θα γίνει όμως, να πως φουντώνουν τα πάθη και εκδηλώνονται με καυτά φιλιά! Ο Κρόνος είναι ο τύπος που τους παρακολουθεί και τους βάζει εμπόδια και θα πρέπει να ξεφύγουν από αυτόν! Οπότε πάλι οι ταραχές μεγάλες, η αγωνία στο αποκορύφωμά της, θα προκύψουν έρωτες φλογεροί και αξέχαστοι ή όχι;;; 

Πάλι οι σχέσεις στα κόκκινα, οι συμπεριφορές υπερβολικές και έντονες, όμως η καρδιά κάνει κουμάντο και η αλήθεια.. επίσης.. οπότε οι δυνατές οι σχέσεις που βασίζονται στην αληθινή την αγάπη θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές, όμως ότι έχει τελειώσει, θα τελειώσει, γιατί αυτό είναι το σωστό!

Έτσι είναι το παιχνίδι του έρωτα, παίζεις με τη φωτιά, καίγεσαι και λες και ευχαριστώ..

Φιλάκια.. 💋


Κριός
Η Αφροδίτη το επόμενο διάστημα, σας δικαιώνει συναισθηματικά σε όλα τα επίπεδα! Όσοι περάσατε τα τεστ του σύμπαντος με επιτυχία, έφτασε η στιγμή να λάβετε τα δωράκια σας, την αγάπη και την συντροφικότητα και τις γλύκες της ζωής! Καιρός για βόλτες με τα φιλαράκια σας, καιρός για νέες γνωριμίες, ακόμα και τα μοναχικά Κριάρια μπορείτε να ζευγαρώσετε, είτε για λίγο, είτε για πολύ, έχει κάποια σημασία; Να νιώσετε ωραία είναι το ζητούμενο! Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά, ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο, γίνεστε πολύ σέξι και το πάθος ρέει άφθονο.. Εκμεταλλευτείτε το αυτό, λίγο πριν χειμωνιάσει.. με πιάνετε τι σας λέω;;; Όσο τέλεια και αν δείχνουν οι καταστάσεις, πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι. Μπορεί ξαφνικά το τέλειο και ιδανικό, να είναι μούφα και να πάθετε μεγάλη ταραχή. Προστατέψτε τον εαυτό σας από συναισθηματικές απογοητεύσεις! 
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν για θέματα χρημάτων. 29/09 Ένα πάθος ή φουντώνει τη φλόγα ή τη σβήνει απρόβλεπτα μια και καλή!


Ταύρος
Αφροδίτη στα Λιοντάρια και Σεπτέμβρης ο απόλυτος συνδυασμός για να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, να το προετοιμάσετε για το χειμώνα που έρχεται! Οπότε είτε το έχετε στο πρόγραμμα, είτε όχι, σας βλέπω να φωνάζετε τα μαστόρια, βαψίματα, τριψίματα, από όλα τα καλά, προκειμένου να ανανεωθεί ο χώρος σας και το μάτι σας φυσικά! Κάθε Σεπτέμβρη συμβαίνει αυτό, όμως φέτος ίσως να είναι πιο έντονο από ποτέ! Παίξτε με τα χρώματα λοιπόν, αλλάξτε κουρτίνες, ριχτάρια, θέση στα έπιπλα, βάλτε και κανά κάδρο πιο φθινοπωρινό, δημιουργήστε το ιδανικό ντεκόρ της εποχής! Σε καμία περίπτωση όμως, μην αφήσετε να ανακατευθούν στα πόδια σας οι δικοί σας οι άνθρωποι, γιατί θα αστράψει το ματάκι σας και ποιος σας ακούει;;;
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Κάτι συμβαίνει που σας αναστατώνει πολύ! Αστράφτετε και βροντάτε! 28/09 – 29/09 Ή που ζείτε έναν έρωτα μεγάλο, ή που βιώνετε την απόρριψη σε όλο της το μεγαλείο! Βαστάτε γερά, τίποτα άλλο δε λέω!

Δίδυμος
Σας μεταμορφώνει σε υπέροχα πλάσματα η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, σας κάνει τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! (Δύσκολο να το πιστέψει κανείς.. χαχα)! Ιδανικές ημέρες για να ταξιδέψετε, για να προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας στους ανθρώπους σας, για να στηριχτούν επιτέλους και λίγο επάνω σας, μερικές ψυχές! Μην ανησυχείτε, λίγο θα κρατήσουν οι καλοσύνες από πλευράς σας, ας μείνουν αξέχαστες στους τριγύρω, why not? Η Αφροδίτη σας βοηθά να ψαχτείτε για μια καλύτερη δουλειά, καιρός λοιπόν για δημόσιες σχέσεις, που σημαίνει πως είστε πανέμορφοι κάθε μέρα και με το χαμόγελο στα χείλη! Ζητήστε για να λάβετε και μη περιμένετε να περάσει κάποιο τραμ.. βουρ στο ψαχνό! Να συναναστρέφεστε με καλύτερους ανθρώπους από εσάς! Πώς θα αποκτήσετε ένα κίνητρο για κάτι πιο σπουδαίο;
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Θέλετε να πείτε το Σ’Αγαπώ και δε σας βγαίνει με τίποτα! Υπάρχει τίμημα σε αυτό! 29/09 Κάτι σας αναστατώνει υπερβολικά πολύ, το πάθος που νιώθετε για ένα άτομο, τέρμα εκρηκτικό! 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη χρυσά μου γεμίζει τις τσέπες σας από λεφτά! Πώς θα γίνει αυτό; Μόνο εσείς ξέρετε! Πάντως το χρήμα έρχεται κατά επάνω σας, είναι στο δρόμο, είναι όλο δικό σας, αντιλαμβάνομαι πως το πουλήσατε το οικοπεδάκι, ή ότι σας οφείλουν καιρό τώρα, σας το επιστρέφουν και χαρά που έχετε να πάρετε πω πω πω! Εννοείται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα προβείτε σε ένα ανεπανάληπτο shopping therapy, με διάρκεια παρακαλώ πολύ! Έχει beaute το μενού, ο στόχος είναι να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο! Το θέμα είναι, το κάνετε για εσάς, ή μήπως για να ζηλέψει κάποια ψυχή; Και εντάξει αν είστε μονάχοι, όμως αν υπάρχει σύντροφος και οικογένεια, βλέπω να σας μαλώνουν, γιατί το χρήμα στη περίπτωση αυτή, καλό είναι να μπει στην άκρη, στο σεντούκι, να το ξεχάσετε ίσως.. Ζόρικο πολύ αυτό! Όπως και να έχει ο τραπεζικός σας λογαριασμός, αποκτά κάτι μηδενικά παραπάνω..!
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Σας μαλώνουν επειδή είστε σπάταλοι πολύ, άνευ λόγου και αιτίας! 29/09 Ένας χωρισμός παίζει πολύ! Το ποιος λέει το αντίο είναι ένα άλλο θέμα! 

Λέων
Επιτέλους η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ότι πρέπει για να βάλετε αγάπη στη καρδιά και να μοιράσετε γλυκό συναίσθημα στον σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Κερδισμένοι της υπόθεσης βγαίνουν οι δεσμευμένοι της παρέας, αφού σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και επιτέλους να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, έτσι για να νιώσετε καλύτερα! Οι ελεύθεροι όμως, μπορεί να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα είναι αμοιβαίο όλο αυτό, οπότε ο τολμών νικά, ή πέφτει στα πατώματα, αλλά τουλάχιστον λαμβάνει τις απαντήσεις του. Ναι ή Όχι; Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε τα βάσανα της καθημερινότητας να επηρεάσουν την ερωτική σας τη ζωή! Το φινάλε του Σεπτέμβρη σας βρίσκει πολύ φλογερούς και παθιασμένους με ένα πρόσωπο!
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Το χρήμα είναι η αιτία, για εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια! 28/09 μπορεί να βιώσετε στιγμές από τις 9 ½ εβδομάδες.. φοβερή ταινία, έτσι;;; 

Παρθένος
Ταιριάζει κουτί η Αφροδίτη στη περίπτωση τη δική σας, όχι μη φανταστείτε τον Ιππότη πάνω στο άλογο να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση, καμία σχέση! Πάλι κάποιο πρόσωπο σας αρέσει, πάλι η καρδούλα σας θα χτυπήσει πιο γοργά, όμως για ακόμα μια φορά τα κρατάτε όλα μέσα σας και δε καταλαβαίνει κανείς τίποτα! Αυτό το friend zone, σας έχει καταστρέψει σχεδόν όλες τις σχέσεις που θα μπορούσαν να ήταν ερωτικές! Τώρα επισημοποιείται η συμπεριφορά σας και αστρολογικά! Κατά βάθος, ακόμα γυρεύετε εκείνη την ύπαρξη που ίσως να υπάρχει μόνο στα παραμύθια! Στα μέσα του Σεπτέμβρη χειροτερεύει η κατάστασή σας, αφού ενώ φλέγεστε κανονικά, κάνετε αρνητικές σκέψεις που αποτρέπουν κάθε τι καλό! Τα βήματα γίνονται ένα-ένα και όλα είναι τι δίνεις και τι παίρνεις.. Τη δοσοληψία αυτή, τη κάνετε μόνο με τον εαυτό σας. Τραγικό! Προς τα τέλη του μήνα ίσως να συμβεί ένα θαύμα αν αλλάξετε τακτική..
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Αν το γερό πορτοφόλι στη σχέση σας είστε εσείς, τότε πατάτε πόδι και ίσως να πείτε και ένα αντίο, αφού δεν είστε τράπεζα! 29/09 Ένας χωρισμός επιμένει πολύ! 

Ζυγός 
Η Αφροδίτη σα να παρατείνει το καλοκαίρι σας, καιρός για βόλτες, φιλαράκια, σουαρέ, φλερτ και καλή ζωή! Θα μου πείτε ο κόσμος καίγεται και εσείς τρεις λαλούν και δυο χορεύουν;;; Ναι, γιατί όχι; Τόσο καιρό εσείς τρέχατε και δε φτάνατε και οι λοιποί χόρευαν, να μην έχετε τύψεις για τη καλοπέραση τη δική σας. Όλα έρχονται και φεύγουν! Απίστευτη θετική ενέργεια σας μοιράζει απλόχερα η Αφροδίτη, οπότε αγκαλιάζετε το συναίσθημα, τους ανθρώπους που αγαπάτε και κινείστε όπως σας ευχαριστεί! Ίσως να είναι και ιδανική περίοδος για να κάνετε τις διακοπές σας! Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας σας κατά βάθος.. Βέβαια, αποφύγετε να ζητήσετε δανεικά, ότι κάνετε με ότι έχετε, γιατί τότε παίζει να προκύψουν και παρεξηγήσεις, γιατί ο κόσμος ζηλεύει τους ευτυχισμένους.. ακόμα και φίλους τους! Όμως κακίες μη κρατήσετε σε καμία περίπτωση!
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν σε όσους έχετε κοινό ταμείο με τον σύντροφό σας! 29/09 Αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα που μπορεί να σας κάνουν να κοιμηθείτε στο καναπέ.. ή σε άλλο σπίτι!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σας τη βαράει κατακούτελα και αλλοιώνει τον χαρακτήρα σας στα πολύ ξαφνικά! Αποζητάτε τον έρωτα, την αγάπη, τον θαυμασμό, όμως όχι με τον τρόπο τον δικό σας, αλλά ακολουθείτε μια άλλη τακτική εντελώς άγνωστη και για εσάς αλλά και για τους άλλους! Γίνεστε παράξενοι, σα να φοράτε ξένα ρούχα, οπότε μήπως να παραμείνετε ο εαυτός σας και απλά να γίνετε πιο εκφραστικοί και πιο δοτικοί;;; Αρκετοί καβαλάτε λίγο το καλάμι, γιατί ξαφνικά αρέσετε σε διάφορες υπάρξεις, σας το δείχνουν, σας διεκδικούν και ανεξάρτητα από το αν θα ενδώσετε ή όχι, γουστάρετε τρελά που ασχολείται τόσος κόσμος μαζί σας! Το νου σας, γιατί όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Ναι μεν είστε άκρως γοητευτικοί και σέξι, ναι μεν οι ερωτικές επιτυχίες είναι μπόλικες μέσα στον Σεπτέμβρη, όμως μη ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς, ξεκάθαροι και να μη παίζετε με τις καρδιές των άλλων!
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, με τον χειρότερο τον τρόπο! Οι πράξεις σας είναι εξωπραγματικές! 28/09 Αγαπάτε πολύ και δεν έχετε τον τρόπο να το δείξετε! Πάθη προκύπτουν φλογερά και ανεπανάληπτα! 

Τοξότης
Η Αφροδίτη σας θέλει σε καλοκαιρινή διάθεση, τις μέρες του Σεπτέμβρη θα πάτε διακοπές, έστω για λίγες ημέρες! Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας, βγαίνετε πιο συχνά έξω, ντύνεστε πιο ωραία, είστε συνεχώς με παρέες, τα φιλαράκια σας, προκύπτουν και νέες γνωριμίες! Το φοβερό και τρομερό είναι πως μπορεί να μπλέξετε σε μια παράνομη σχέση, αφού ένα πρόσωπο σας ξυπνά τα πιο άγρια ερωτικά σας ένστικτα! Λέτε να το ζήσετε με ένα Λιοντάρι; Να ενώσετε τις φλογερές ψυχές σας; Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν όχι, τότε το νου σας, γιατί άλλο τι βλέπουμε στις ταινίες και άλλη η πραγματικότητα! Ίσως και η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς, έχετε καιρό να νιώσετε τη καρδιά σας να χτυπά γοργά, πεταλουδίτσες στο στομάχι και γόνατα να τρέμουν! Αν όντως συμβούν όλα αυτά, καλά να περάσετε, ζήστε το στο απόλυτο και μετά ή κλαίμε all together, ή γελάμε..
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Ένας συνεργάτης σας, έχει όλα τα φόντα για να σας κλέψει τη καρδιά! 28/09 – 29-09 Γίνεστε πολύ άτακτα παιδιά, αποκτάτε εμπειρίες άκρως ερωτικές, με απίστευτες συνέπειες όμως! 

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη μόνο έρωτα που δε φέρνει στη περίπτωση τη δική σας, όμως το πεσκέσι είναι το χρήμα που όντως το λατρεύετε περισσότερο από κάθε τι! Το διάστημα αυτό γίνεστε πολύ μελοδραματικοί, ενώ δεν υπάρχει λόγος και εκεί που απογειώνεστε από ενθουσιασμό, ξαφνικά προσγειώνεστε ανώμαλα από την απογοήτευση που νιώθετε! Του λωλού βέβαια, αλλά με αυτό τον τρόπο δε πρόκειται να τραβήξετε το ενδιαφέρον του κόσμου ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Αντιθέτως παίζει να σας κακό χαρακτηρίσουν κιόλας! Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά, ανοίγουν οι ουρανοί, το σύμπαν φέρνει το χρήμα, γεμίζει ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, το κρυφό σεντούκι που έχετε στο σπίτι σας, ένα οικοπεδάκι στο όνομά σας, πάντως χαμογελάτε και ας μη φταίει ο έρωτας για αυτό! Το τέλος του Σεπτέμβρη όμως η Αφροδίτη σας μεταμορφώνει σε πολύ φλογερούς εραστές και όσο να’ναι με κάποιον πρέπει να μοιραστείτε τα πλούτη σας και τις χαρές σας.. και ας μη γνωρίζουν όλη την αλήθεια..
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Κλαίγεστε για το χρήμα, ενώ δε πρέπει! Το θέατρο του παραλόγου έτσι επειδή! 28/09 – 29/09 Ίσως να εκπληρώσετε ένα ερωτικό σας απωθημένο! 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και εκπέμπετε απίστευτο ερωτισμό! Βέβαια αυτό δε σημαίνει κάτι, αφού ανήκετε σε εκείνες τις προσωπικότητες που δε θέλετε να σας ενοχλούν αν δε το επιτρέψετε εσείς οι ίδιοι, οπότε από τη μια ξεσηκώνετε τα πλήθη και από την άλλη τα γειώνετε σε χρόνο ντε τε! Βασικά το διάστημα αυτό τρέφετε τον εγωισμό σας, την αυτοπεποίθησή σας, την ύπαρξή σας ολόκληρη γιατί αυτό έχετε ανάγκη κατά βάθος! Και επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, όλο και κάποιο πρόσωπο θα αρνηθεί να παίξει το παιχνιδάκι σας αυτό, γιατί πόσο πια θα σας προσφέρει την αγάπη του απλόχερα και πόσο πια θα κρύβεστε κάνοντας το αμοιβαίο «αδιάφορο» ενώ δεν είναι! Μια ταραχή θα τη νιώσετε γιατί ίσως και να σας αξίζει κιόλας! Προς τα τέλη του Σεπτέμβρη σα να συνέρχεστε από τον κακό τον εαυτό σας και ξαφνικά ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και εκφράζετε τα συναισθήματά σας με τρόπο απίστευτα μαγικό!
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Δραπετεύετε από σχέσεις που σας πνίγουν! 29/09 Βιώνετε κάτι το ανεπανάληπτο ερωτικά! Αρκεί να ξεπεράσετε το ψυχρό, παγερό εαυτό σας!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στρέφει τη προσοχή σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα κυρίως! Βελτιώνεστε και ως σκέψη και ως συμπεριφορά, γίνεστε πιο αγαπητοί στον κόσμο! Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να καβαλήσετε καλάμι, πάντα με το χαμόγελο και με όμορφο τρόπο, μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Οπότε παίξτε ομαδικά, να είστε συνεργάσιμοι, όμως με όρια, για να ξεχνιόμαστε! Η έκπληξη της Αφροδίτης είναι ένας έρωτας με ένα πρόσωπο από τη δουλειά σας! Δε ξέρω αν θα είναι άμεσος συνεργάτης, ή περιστασιακός, πάντως κάτι σας χτυπά κατακούτελα και το χάνουμε το κορμί πατριώτη! Αυτά είναι τα νέα του σύμπαντος! Και όσο εσείς αντιστέκεστε και αγκαλιάζετε τη λογική, άλλο τόσο το αγρίμι από μέσα σας φουντώνει και φωνάζει και ωχ μάνα μου τι πάθαμε;;; Αυτό σας έλειπε τώρα.. Σωστά;;;
💖Ημέρες Μυστήριες: 15/09 Τα βέλη του Έρωτα σας χτυπούν κατακούτελα! Παθαίνετε τρελή ταραχή και ότι προκύψει! 28/09 Ερωτικές φουρτούνες σας τα κάνουν μπάχαλο! Μπαίνει και το χρήμα στη μέση .. ωχ αμάν!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay