Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Ζώδια της Τρίτης, 29/09/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολλά μουτράκια βλέπω εκεί έξω και πληγώνομαι! Η αλήθεια είναι πως έχουν διαταραχθεί όλες μου οι ισορροπίες, είμαι αλλού για αλλού, ίσως να είναι η πρώτη νέα σεζόν, που δεν έχω σχέδιο! Τι να σχεδιάσω; Τι στόχους να βάλω; Τι να ονειρευτώ;
Κάθε μέρα το δεδομένο γκρεμοτσακίζεται, από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σπουδαία, από τη μια θέλω να κάνω αυτό που λένε.. go with the flow.. από την άλλη.. ως γνήσια Ταυρίνα που είμαι.. αντιστέκομαι, αντιδρώ, πεισμώνω, χάος I love you!

Αυτή η Τρίτη που μας ξημερώνει είναι πολύ σπουδαία αστρολογικά! Η Αφροδίτη, ο ανάδρομος Άρης και ο Κρόνος! Τρελό παρεάκι, που μας φέρνει ένα σύννεφο, τεράστιο, με όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν και όλα τα συναισθήματα που μπορεί κανείς να νιώσει και η υπερβολή και η ένταση σε όλο τους το μεγαλείο! 

Κάποιες σχέσεις θα διαταραχθούν ευχάριστα και κάποιες δυσάρεστα, αλλά όπως φαίνεται ο συνδυασμός αυτός είναι αχτύπητος, ίσως και ακαταμάχητος, αλλά στο τέλος το δίκαιο θα κυριαρχήσει, η αληθινή αγάπη ίσως και όχι τα μοιραία πάθη που έρχονται και φεύγουν και αφήνουν πληγές..
Όλα ωραία είναι στη ζωή αυτή, αρκεί να υπάρχουν όμορφα συναισθήματα και σκέψεις μαγικές.. Το αμοιβαίο.. να δίνεις και να παίρνεις, μόνο με μια σκέψη, με μια ματιά, με ένα χάδι..

Το νου σας.. ξεχάστε τις ταρζανιές, προσοχή στο τιμόνι, σε κάθε τι που μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε δυσάρεστο, ίσια παπούτσια, μακριά από σκάλες, αιχμηρά αντικείμενα, γιατί πραγματικά μας ξημερώνει μια Τρίτη.. πολύ σπουδαία.. 😮!

Το Φεγγάρι γεμίζει έτσι; Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά.. και ήδη κάτι με έχει πιάσει.. Ποδαρικό μας κάνει! 1η του μήνα στο Κριό.. φοβάμαι.. 😂!

καληνύχτα.. και όνειρα γλυκά..

φιλάκια.. 💕


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που μπορεί να συναντήσετε τυχαία, έναν μεγάλο σας έρωτα, μια ύπαρξη που σας αναστατώνει τρελά και να μη μπορέσετε να πράξετε όπως αληθινά επιθυμείτε! Κάποιοι μπορεί να γευτείτε τα τερτίπια του Έρωτα, κάποιοι όμως να μη μπορείτε πια, για τον οποιονδήποτε λόγο! Μυστήρια τα συναισθήματά σας, σίγουρα κάπως παράξενα θα αντιδράσετε με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας, οπότε ή που ζείτε ένα μεγάλο πάθος, ή που γυαλίζει το ματάκι σας και omg!

Ταύρος
Κάτι δε σας βγαίνει και φουντώνετε κανονικά! Όλα στα κόκκινα η αλήθεια είναι, αφού η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος, σας τα κάνουν μαντάρα! Δε ξέρω αν είναι ερωτικό ή επαγγελματικό, πάντως ο Κρόνος για κάποιο λόγο μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας, μπορεί να ήρθε στα ίσα του, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι.. Ίσως τώρα να βλέπει πιο καθαρά, για το αν θα σας επιτρέψει να ζήσετε τον έρωτα που θέλετε ή να σχεδιάζετε το μέλλον, δίχως να υπολογίζετε ας πούμε τον «ξενοδόχο»! Το παρελθόν ξανά χτυπά!

Δίδυμος
Προτείνω να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αποφύγετε τα πολλά τα σούρτα-φέρτα, γιατί έτσι όπως μας τα λέει το σύμπαν, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Ζόρικη Τρίτη, πονηρή και ύπουλη, που έχει όλα τα φόντα να σας ανατρέψει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα! Το νου σας, επειδή βράζει το καζάνι, αν νιώσετε πως έφτασε η στιγμή να πείτε μερικά λογάκια παραπάνω στους τριγύρω, προτείνω να το αφήσετε για μια άλλη φορά! Να φορέσετε ίσια παπούτσια, από το πεζοδρόμιο και φρόνιμα!

Καρκίνος
Μια Τρίτη πολύ παράξενη, προτείνω να μη πιάσετε καν αμάξι! Να μη μπείτε ούτε μέσα, για τόσο πολύ! Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού, φέρνει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σας τη ζωή και μπορεί στα πολύ ξαφνικά να συμβούν πράγματα εξωφρενικά και υπερβολικά επίσης! Κοιτάξτε να είστε ήρεμοι, φρόνιμοι, ψύχραιμοι και όχι ας μην εκραγεί το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας, τέτοια μέρα! Βέβαια, είστε και ασυγκράτητοι πολλές φορές, προφανώς τα βάζετε με εκείνους που σας χαλούν την ηρεμία! 

Λέων
Παράξενη η μέρα σας πολύ! Ίσως να σας έρθει η φαεινή ιδέα να ανεβείτε σε μια σκάλα έτσι για να φτιάξετε κάτι! Κάπως έτσι να σας βγει από το μυαλό, οτιδήποτε extreme, γιατί η Τρίτη κρύβει εκπλήξεις ολίγον δυσάρεστες! Βέβαια, από την άλλη θέλετε να κάνετε πράγματα για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, οπότε προτιμήστε τα σοκολατάκια! Πιο safe επιλογή! Αν αποφύγετε πάντως τα κουλά, είναι η ιδανική μέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, με έναν ιδιαίτερο τρόπο! Πιο Λιονταρίσιο..!!!

Παρθένος
Ας πούμε πως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, αφού αυτό που γίνεται στο σύμπαν σας επηρεάζει μεν, κυρίως συναισθηματικά! Από τη μια θέλετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια και να πείτε πως όλα είναι ωραία, από την άλλη όμως οι δυσάρεστες οι σκέψεις για θέματα που αφορούν κυρίως τη προσωπική σας τη ζωή, σας χαλούν το όνειρο κάπως! Ο Κρόνος σε κάθε περίπτωση σας θέλει προσγειωμένους και να γνωρίζετε την αλήθεια! Οπότε είστε και από τη φύση σας σοβαροί, δε χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικοί..!

Ζυγός
Σας προκαλεί το σύμπαν κανονικότατα, με κάθε τρόπο, έτσι για να ξεσπάσετε και να εκτεθείτε και να χάσετε τη μπάλα! Ο Άρης και ο Κρόνος, βάζουν την Αφροδίτη στη μέση και τι να σώσει η έρημη στη περίπτωση τη δική σας;;; Οτιδήποτε και αν συμβεί, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, να είστε ψύχραιμοι, γιατί μερικές φορές καλό είναι να ξεσπάσει το μπουρίνι, αθόρυβα! Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, τούτη τη φορά δεν έχει και τόση σημασία! Σημασία έχουν οι σχέσεις ζωής.. ας πούμε!

Σκορπιός
Τι λέει; Πάλι θα δηλώσετε παραίτηση; Θα απειλήσετε κόσμο και κοσμάκι πως θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης;;; Ζόρικη μέρα στη δουλειά, κάποιες εντάσεις είναι μέσα στο μενού της Τρίτης, οπότε βιώνετε το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο και οι πρωταγωνιστές είστε εσείς! Ξεσπάτε, με αστραπές και βροντές και γίνεστε ολίγον ασυμμάζευτοι! Σοβαρευτείτε, καλύτερα να δηλώσετε άρρωστοι, πως κάτι σας συνέβη, παρά να δηλώσετε εμφάνιση.. Πολύ στραβωμένο το σύμπαν λέμε!

Τοξότης
Μπορεί να επιστρέψετε τη ζάχαρη στο γείτονα και ξαφνικά να δείτε αστεράκια και καρδούλες! Ο κόσμος είναι σε μυστήρια φάση, είναι και το σύμπαν και ως δια μαγείας τη βγάζετε κάπως λάδι, αλλά γίνεστε άτακτοι πολύ! Και εντάξει αν είστε διαθέσιμοι, αν όμως όχι, εκεί έχει παντόφλα από τον Κρόνο σε χρόνο ντε τε! Βλέπει ο κακούργος τα πάντα! Αποφύγετε επαφές και δοσοληψίες με τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, ίσως να ξεθαφτούν γεγονότα απίστευτα!

Αιγόκερως
Μια Τρίτη και τι Τρίτη;;; Ο Έρωτας σας βάζει στο μάτι, θέλει να σας δει να φλέγεστε για ένα πρόσωπο, μέχρι να γίνουν όλα στάχτη και μπούρμπερη! Πολλά μπορούν να συμβούν, μοιραίες συναντήσεις, ένα απρόβλεπτο μήνυμα, μια άγνωστη κλίση από μια γνώριμη φωνή.. Βέβαια, αν πρόκειται να πάτε σε κάποιο ραντεβού, προτιμήστε το ταξί, γιατί είναι η πιο safe επιλογή! Γιατί από το πολύ πάθος, μπορεί να τυφλωθείτε και να στρίψετε αλλού για αλλού.. χαχα! Βέβαια, ο Κρόνος ανατρέπει οτιδήποτε δε πρέπει να συμβεί! Μμμμ..

Υδροχόος
Κρατήστε τα φράγκα στη τσεπούλα σας, ξεχάστε τα και πείτε όχι στα δανεικά και αγύριστα! Να λυπάστε και να βοηθάτε όσους αληθινά το αξίζουν, αλλά να είστε και πονηροί συγχρόνως. Κάποιοι ζητούν από συνήθεια και τεμπελιά επίσης.. Σας τσίτωσα; Ιδανική μέρα για να ζήσετε μια ερωτική εμπειρία ανεπανάληπτη! Κάτι σας γαργαλάει τη καρδιά, το μυαλό, υπάρχει μια ύπαρξη που σας αναστατώνει τρελά! Παρέα λοιπόν με το σύμπαν, κάντε το πρώτο βήμα εσείς, για να λάβετε καρδούλες και φιλάκια.. Αλλιώς σκοτάδι..

Ιχθύες
Πάλι λέτε θα κάνετε το ένα και το άλλο, οικονομία, θα ακολουθήσετε άλλη στρατηγική, να όμως που σας τα χαλούν τα σχέδια, άτομα που δε το περιμένατε! Κρατήστε τα μπόσικα σε κάθε περίπτωση και ακολουθήστε τη καρδιά σας. Δε χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα, όμως πάνω από όλα ψυχραιμία και λογική! Σας ρίχνουν λίγο το ηθικό, θέλουν να κάνετε δέκα βήματα πίσω, αλλά σκεφτείτε πόσο κοπιάσατε για να κάνετε δέκα μπροστά; Έχετε και το δικαίωμα να κλείσετε τα αυτιά σας.. Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay