Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 03/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Πολύ φορτσάτος μας μπήκε ο Οκτώβρης και το ξωτικό σας ποδοπατήθηκε από τις τόσο δυνατές ενέργειες του σύμπαντος, ο λόγος της εξαφάνισής μου!
Καλό μήνα, να το ξανά πω, γιατί είναι απαραίτητο να κάνουμε θετικές σκέψεις, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές! 



Το ποδαρικό του Οκτώβρη ήταν μια Πανσέληνος στο Κριό, όπου βρίσκεται εκεί και ο Άρης ανάδρομος, οπότε ταρακουνήθηκε το σύμπαν όλο και ακόμα να συνέλθουμε! Πίεση και άγχος μας βομβάρδισαν, δε μας άφησαν να καταλάβουμε, πως μπαίνουμε στη καρδιά του φθινοπώρου, μια τόσο γλυκιά εποχή, που μοιράζει άφθονα τον ρομαντισμό, αφήστε μας να το ζήσουμε επιτέλους..! Κάθε χρόνο μαγεύομαι, από τη φύση. Αλλάζει χρώμα, μεταμορφώνεται, αποχαιρετά τη ζωή, όμως γνωρίζει και αναμένει την επόμενη συνάντηση, το πράσινο που γίνεται καφέ, το κλαρί, που ξεγυμνώνεται και ξαφνικά τσουπ πάλι ένας καρπός, το πράσινο φέρνει τη ζωή, ένας κύκλος ανοίγει και πάλι.. Πόσο μαγικό είναι αυτό;;;

Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο της Παρθένου! Γελάω τώρα, γιατί τι να κάνει η δύσμοιρη σε ένα τέτοιο, ανέραστο ζώδιο;;; Συγγνώμη παιδιά του ζωδίου, το μόνο που σας σώζει είναι ο ωροσκόπος σας, άντε και οι πλανήτες του ζωδιακού σας του κύκλου! Η Παρθένος είναι ένα πολύ συντηρητικό ζώδιο, ανέκφραστη επίσης, λειτουργεί καθαρά με τη τετράγωνη λογική, οπότε άντε να τη πείσει για το αντίθετο η Αφροδίτη.. ζόρικη αποστολή, ίσως και ανούσια, τύπου στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε οι τυχεροί του Έρωτα για το ΣΚ αυτό και για μερικές μερούλες ακόμα! Σας έχει βάλει στόχο, βρίσκεται κάπου εκεί κοντά, αν νιώσετε μερικά τσιμπήματα είναι τα βέλη του.. χαχα! Αγωνιώ.. ας αγαπήσετε εσείς μέχρι τελικής πτώσης.. και εμείς οι λοιποί θα τη βρούμε την άκρη μας.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, από τη μια ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας, από την άλλη η Πανσέληνος που έγινε στο ζώδιό σας, νομίζω πως αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Οι σχέσεις σας με τα άτομα που είναι κοντά σας, περνούν από κόσκινο ξανά και τούτη τη φορά, μιας που είστε φουλ ασυγκράτητοι και παρορμητικοί, δε θα αφήσετε να πέσει κάτω τίποτα! Ότι σας ανήκει είναι δικό σας, δεν έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε τα λάφυρα με κανέναν και ιδιαίτερα με εκείνους που δε το αξίζουν! Η Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, βάζει φρένο στις χαρωπές, ερωτικές καταστάσεις και επιστρέφουν τα μουτράκια και λίγα λέω! Ξεχάστε τους τσακωμούς Σαββατιάτικο και γυρέψτε τρόπους να διατηρήσετε τις ισορροπίες!

Ταύρος
Αν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να βολτάρει στους γιατρούς για διάφορες εξετάσεις, να ξέρετε είναι αστρολογικό το γεγονός! Προληπτικά φυσικά, δε χρειάζεται να συμβεί κάτι, ούτε να τρέχετε μες στο καταχείμωνο από εδώ και από εκεί! Η Πανσέληνος στον Κριό, φταίει για όλα, να το ξέρετε αυτό! Το άγχος κάνει κακό και τούτη τη φορά είναι όλα στα κόκκινα και το κρεβάτι σας, η μόνη παρηγοριά! Τα ευχάριστα νέα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, που ως δια μαγείας κάνει τη καρδιά σας να χτυπά πιο γοργά και πιο θερμά για το πρόσωπο που αγαπάτε! Αυτός, αυτή και τα μυστήρια, αυτό είναι το πλάνο προς το παρόν, αλλά με πονηρά χαμόγελα επίσης! Είναι από εκείνα τα Σάββατα που θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας και όπου σας βγάλει..! Καλή επιτυχία!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που νιώθετε υπερβολικά φορτισμένοι με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Όλο αυτόν τον καιρό το παλεύατε, για να μη τους λείψει τίποτα, για να μη γίνετε βάρος σε κανέναν, για να ανταποδώσετε τα καλά που σας έχουν κάνει και ξαφνικά βλέπετε συμπεριφορές που σας ενοχλούν και σας εξοργίζουν επίσης! Λάδι στη φωτιά έριξε η Πανσέληνος στο Κριό που ναι μεν πέρασε, αλλά κρατεί ακόμα και σήμερα η επιρροή της.. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας αναγκάζει να δώσετε περισσότερη σημασία στις προσωπικές σας τις σχέσεις, εκείνες τις αμοιβαίες, που τελικά ίσως και να μην είναι! Αποφύγετε τους τσακωμούς Σαββατιάτικο, προτιμήστε τις ήρεμες τις συζητήσεις και στη τελική αν δε σας αρέσουν αυτά που ακούτε, υπάρχει και η έξοδος.. EXIT.. baby!

Καρκίνος
Να σας πω, μήπως να αφήσετε το αμάξι στην άκρη και να προτιμήσετε τα ποδαράκια σας; Έχετε κάτι επιθυμίες τύπου να πατήσετε το γκάζι και όπου σας βγάλει ο δρόμος, να όμως που η Πανσέληνος στο Κριό, είναι η αιτία για πολλά κακά που έχουν συμβεί τις μέρες αυτές, οπότε διαγράψτε ριψοκίνδυνες επιθυμίες, προτιμήστε ένα jogging για να διώξετε μακριά την ένταση, ή μια γερή φασίνα! Μπα.. ένα beaute με τα όλα του είναι η καλύτερη και πιο safe επιλογή! Σήμερα σας βλέπω να πιάνετε το τηλέφωνο και αν δε πέσει η μπαταρία δε θα το κλείσετε με τίποτα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας λέει πως μερικές φορές οι φίλοι είναι πολύ καλύτεροι για παρέα, από τους δεδομένους οικογενειακούς δεσμούς! Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί. Μην έχετε τρελές απαιτήσεις!

Λέων
«Μπρος στη δόξα τραβά»! Σας ταιριάζει απόλυτα η ατάκα αυτή, γιατί μπορεί το σύμπαν να φλέγεται αστρολογικά, όμως εσάς σας μεταμορφώνει σε Λιοντάρια κανονικά! Από τη μια η Πανσέληνος στο Κριό, από την άλλη η Αφροδίτη στη Παρθένο, γίνεστε μπόσικοι πολύ και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Διατάζετε, προστάζετε και τους θέλετε όλους σούζα, γιατί έτσι πρέπει στη παρούσα φάση! Αν λοιπόν σας αρέσει ένα πρόσωπο, είναι ιδανική ημέρα για να το φλερτάρετε επίμονα και να το κερδίσετε επίσης! Αυτό είναι το υπέροχο σενάριο του Σαββάτου! Αν όμως την έχετε δει αρχηγός, τότε μη προσμένετε να σας κάνουν και στρατιωτική χαιρετούρα! Βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, για καλό σκοπό, όμως μια επίδειξη τη κάνετε, τύπου εσείς κάνετε κουμάντο, εσείς κάνετε λογαριασμό!

Παρθένος
Μπορεί ο μήνας να άλλαξε, όμως οι οφειλές σας παραμένουν και σας βασανίζουν, αφού οτιδήποτε έχετε δρομολογήσει, σα να σκόρπισε στον αέρα το σχέδιο, οπότε ψυχραιμία, δε χάθηκε δα και ο κόσμος! Πάντα έχετε plan b, είμαι σίγουρη για αυτό! Η Πανσέληνος στο Κριό, σας έδειξε τα δόντια της, τύπου, μην έχετε απαιτήσεις που η τσέπη σας δε τις σηκώνει! Προσγειωθείτε χρυσά μου στη πραγματικότητα! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ένα ευχάριστο γεγονός, αφού σας απελευθερώνει συναισθηματικά και ξαφνικά μπορεί να ζήσετε ένα φοβερό ερωτικό ΣΚ! Τις μέρες αυτές λοιπόν, ξεσηκώνεστε για νέες γνωριμίες, για προσωπικότητες μυστήριες και πολύ διαφορετικές από εσάς, φλερτάρετε δίχως να υπάρχει αύριο και ότι προκύψει! Θαύματα συμβαίνουν πού και πού.. Τι λέτε;;;

Ζυγός
Εσείς και αν βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, πιο ζόρικα τα πράγματα για εσάς, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Ξεπερνάτε ακόμα και τα Κριάρια που βάλλονται από παντού! Η Πανσέληνος που έγινε, σας αποκάλυψε δράκους, ίσως μάθατε μυστικά, γεγονότα, που σας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, που σας απογοήτεψαν, που σας είπαν την αλήθεια για διάφορες ψυχές! Σε αυτό σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του και ο Άρης! Μπορεί και σήμερα να προκύψει το κουλό, οπότε ας έχετε το νου σας! Φταίτε, πάντα φταίνε και οι δυο σε μια σχέση, οπότε προκύπτει ένα δίλημμα τύπου, ή αποδέχεστε τα λάθη σας ή εξαφανίζεστε και δεν αφήνετε άνθρωπο να σας πλησιάσει! Ζόρικο το Σάββατο αυτό, προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση! Σκεφτείτε το μερίδιο της ευθύνης σας και αποδεχτείτε το επίσης!

Σκορπιός
Επιτέλους Σάββατο, αλλάζει η φάση κάπως αστρολογικά, δόξα να έχει γιατί πόσο πια;;; Η Πανσέληνος στο Κριό, σας έκανε πολύ μάχιμους, επιθετικούς και απότομους και όντως γυάλισε το ματάκι σας, αρκετοί πρέπει να σκιάχτηκαν λογικά! Σας μιλούν ακόμα στη δουλειά ή σας έχουν γυρίσει πλάτη; Εντάξει καιρός ήταν να βάλετε μερικούς στη θέση τους, όμως να παραμείνουν εκεί και όχι να γίνουν μπουχός! Βέβαια, είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα και στη τελική ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει! Πόσο απλό και πόσο δύσκολο;;; Και που λέτε η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θέλει σήμερα, τις μέρες αυτές, να πείτε το πόνο σας, να βρείτε αυτό που λέμε.. a shoulder to cry on, να πως προκύπτουν οι έρωτες μεταξύ φίλων! Οπότε παίζει να σας έρθει από εκεί που δε το περιμένετε!

Τοξότης
Καλά, φτου –φτου, φορέστε καμιά χάντρα, τι να πω, πραγματικά κάτι σας προστατεύει εκεί έξω! Ότι χαλάει τους άλλους, φτιάχνει εσάς, μαγικά βέβαια κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε αυτό, γιατί είναι ωραίο κάποιος να μοιράζει θετική ενέργεια τις μέρες αυτές! Ο Άρης ανάδρομος στο Κριό, η Πανσέληνος που έγινε στο Κριό και η Αφροδίτη πλέον στη Παρθένο, είναι ένας καταπληκτικός και πολύ δυνατός συνδυασμός για να πάρετε τα πάνω σας και να μπείτε δυναμικά μέσα στο παιχνίδι, είτε του έρωτα, είτε του ανταγωνισμού, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Αυτό το ΣΚ λοιπόν, κάντε το κέφι σας, βγείτε έξω με τα φιλαράκια σας να ξεσκάσετε, να πάρετε τα πάνω σας, γιατί είναι απαραίτητο το συναίσθημα αυτό, για να κάνετε μια δυνατή αρχή στα πάντα όλα! Δείξτε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας!

Αιγόκερως
Εντάξει σας αρέσει να είστε οι αρχηγοί της οικογένειας, να περνούν όλα από τα χέρια σας, να όμως που αυτό έχει και τις απαιτήσεις του, είναι κουραστικό επίσης και σίγουρα κάποιες μέρες μη ανεκτό! Η Πανσέληνος στο Κριό, σας ταρακούνησε γερά, νιώσατε να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά τελικά σα να τη γλυτώσατε, γιατί συνήθως μετά από εσάς, το χάος! Από σήμερα χρυσά μου αλλάζει πολύ το σκηνικό, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, φέρνει τον έρωτα στη ζωή σας, από εκεί που δε το περιμένετε! Λέτε να δείτε αστεράκια από το πουθενά και να αποφασίσετε να ζήσετε τον έρωτα το μεγάλο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες;;; Από όλα τα ζώδια, εσάς έχει βάλει στο μάτι ο φτερωτός Άγγελος, οπότε για ξεκινήστε να κάνετε τα beaute σας.. !!!

Υδροχόος
Καλέ πού την είχατε κρυμμένη τόση αισιοδοξία;;; Σας αρέσει η πρόκληση, δηλαδή όσο δύσκολη είναι η εποχή, άλλο τόσο εσείς κάνετε σχέδια για ένα μέλλον πολύ λαμπερό! Είστε οι ονειροπόλοι της παρέας, για αυτό σας αγαπάμε άλλωστε, όμως από αύριο, που θα εξασθενήσει η μούρλια του Φεγγαριού, θα αρχίσετε να προσγειώνεστε ολίγον ανώμαλα στη πραγματικότητα! Συνήθως ανήκετε στους τυχερούς, αφού ποτέ δε παρατάτε τα όπλα τόσο εύκολα και πάντα το σύμπαν σας ανταμείβει με πλουσιοπάροχα δώρα! Τούτη τη φορά κρατήστε τα για τον εαυτό σας, μη τα μοιράσετε από εδώ και από εκεί και σε καμία περίπτωση μη χαρίσετε λεφτά! Προστατέψτε τον εαυτό σας, βοηθήστε, τόσοι τρόποι υπάρχουν, όμως όχι με υλικά αγαθά, απλά και μόνο με τη παρουσία σας! Εντάξει..;;;

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως είδατε λεφτά στις τσέπες σας και το shopping therapy έχει τη τιμητική του! Εννοείται πως τις πρώτες μέρες του μήνα ζείτε σα βασιλιάδες και μετά κλαίτε τη μοίρα σας, οπότε δε θα το αναλύσουμε αυτό, απλά οτιδήποτε ψωνίσετε σήμερα κυρίως, θα είναι καθαρά για το ψυχολογικό, μεθαύριο θα αναρωτηθείτε το γιατί. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει επαναστάτες στον έρωτα, δηλαδή ή που θα κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή που θα πείτε το αντίο σε μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει! Σήμερα υπάρχει ηρεμία στο σύμπαν σας, αυτό και αν είναι επικίνδυνο, γιατί σκέφτεστε πολλά και διάφορα, πριν δράσετε και αφήσετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Από την άλλη παίζει να σας έρθει κατακούτελα ο έρωτας με κάποιον γνωστό!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay