Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή, 09/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους Παρασκευή, η λατρεμένη μέρα των Ταύρων, όταν μια φορά και έναν καιρό υπήρχε το clubbing στη ζωή μας! Τώρα πια, έχει σειρές στη TV, ζούμε μέσα από τις οθόνες, αλλά τουλάχιστον έχουμε τόσες αναμνήσεις για να μας κάνουν παρέα..

Που λέτε σήμερα το αστρολογικό είναι και πάλι πολύ «γιούχου», δηλαδή ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό, έβαλε στο μάτι τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σα να τον ακούω να του λέει, «μπα ήρθες στα ίσα σου; Πάρε να έχεις τώρα!» Και κάπως έτσι εμείς, οι κοινοί θνητοί θα πάθουμε ένα πατατράκ, γιατί σύμπαν είναι αυτό, έχει απίστευτες ενέργειες που μας επηρεάζουν κάθε λεπτό που περνά!

Τα Ζώδια που καλό είναι να δείξουν μια προσοχή, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Εις διπλούν το χτύπημα, οπότε αν προκύψουν εμπόδια ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, μην επιμένετε, αφήστε το για αύριο ή ακόμα και μεθαύριο! Μη πω από τον άλλο μήνα και σας εξοργίσω πρωινιάτικο.. χαχα!

Το ξέρω πως αποζητάτε ιστοριούλα.. λόγια αγάπης και παθιασμένου έρωτα, όμως σας έχω πει πως το ξωτικό σας πρώτα ζει και μετά γράφει.. Και επειδή έχω να συναντήσω τον έρωτα της ζωής μου από τον Αύγουστο, έχω ξεχάσει πώς είναι να χτυπά δυνατά η καρδιά μου δίπλα του, έχω ξεχάσει το άρωμά του, έχω ξεχάσει το φιλί του.. αλλά ποτέ δε θα ξεχάσω τα μάτια του, το βλέμμα του.. τον λόγο που τον ερωτεύτηκα εκείνη τη βραδιά..

Dance me to the end of love.. η ζωή μου όλη.. 💘

φιλάκια..


Κριός
Ένα μυστικό μπορεί να σας αποκαλυφτεί και να εκπλαγείτε αφάνταστα! Μπορεί να θυμώσετε κιόλας και να αντιδράσετε με έναν τρόπο παράξενο και ίσως υπερβολικό, κυρίως αν το γεγονός προκύψει στη δουλειά σας! Ακόμα, μπορεί να φτιάξτε εσείς ένα μυστικό, σκοτεινό, ένοχο και να χρειαστεί να καλύψετε τα ίχνη σας με κάθε τρόπο! Μια πολύ μυστήρια Παρασκευή, που βασικά σας θυμίζει πως όπως στρώσετε θα κοιμηθείτε! Ο Άρης είτε είναι ανάδρομος, είτε όχι, πάντα ξεσκεπάζει μια αλήθεια που πονά!

Ταύρος
Ας ξεκινήσουμε με το «προσοχή στο τιμόνι»! Ή ακόμα «προσοχή στο ίσιωμα»! Ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας ταξιδέψει στο παρελθόν, με το έτσι θέλω και ξαφνικά να θυμηθείτε πράγματα και θάματα, να νιώσετε συναισθήματα που καιρό τώρα έχετε θάψει! Να εμφανιστεί ένας έρωτας από τα παλιά; Να πέσετε σε φωτογραφίες που ξαφνικά θα σας λείψει το μια φορά και έναν καιρό; Μια Παρασκευή, που τη χάνετε κάπως την ηρεμία σας, για θέματα που θεωρούσατε πως είχαν λήξει! Πιο παράθυρο έχετε αφήσει ανοιχτό;

Δίδυμος
Προτείνω να πάρετε ταξί, οπουδήποτε και αν πάτε, γιατί από νωρίς το πρωί ξεκινούν τα γλέντια και παίζει να είστε αφηρημένοι πολύ! Οπότε για να αποφύγετε τα συνεργεία και τα τρεχάματα, ας δώσετε και 5 ευρώ παραπάνω και τι έγινε;;; Η Παρασκευή είναι από εκείνες τις μέρες, που τα βάζετε με τα φιλαράκια σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, όλοι φταίνε εκτός από εσάς! Ο Άρης σας φουντώνει ένα πράγμα, οπότε δε βλέπετε και τόσο καθαρά τις καταστάσεις, άρα καλύτερα να μείνετε στο αθόρυβο και στο αόρατο επίσης!

Καρκίνος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που προκύπτουν αποκαλύψεις όλων των ειδών και συγκλονίζεστε! Κάτι μαθαίνετε και αναστατώνεστε πολύ και να ξέρετε, θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε καιρό τώρα! Καλό είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, ξεχάστε για λίγο το θέατρο του παραλόγου, όσο πιο νορμάλ είστε, άλλο τόσο θα πονέσουν οι πράξεις σας! Υποθέσεις από τα παλιά εμφανίζονται από το πουθενά, ζητήματα που θεωρούσατε πως τα είχατε αντιμετωπίσει. Να που.. όμως..!

Λέων
Ξαφνικά νιώθετε ότι σας τα μασάνε κάπως τα λογάκια τους τα φιλαράκια και οι δικοί σας οι άνθρωποι και όχι μόνο αναστατώνεστε, εκνευρίζεστε επίσης πολύ και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Νιώθετε στην απέξω, πως πάνε να κάνουν τα δικά τους και ενώ έχετε συνεννοηθεί άλλα, προκύπτουν εντελώς διαφορετικά ζητήματα, ότι χειρότερο για τη φαντασία σας, που καλπάζει και το τερματίζει κάθε φορά! Οπότε και εσείς καλό είναι να τραβήξετε το δρόμο σας Παρασκευιάτικο και αν κάποιος φέρει αντίρρηση, τότε κάντε τον δικό σας χαμό!

Παρθένος
Λίγο μπερδεμένοι ξυπνάτε, από τη μια θέλετε οπωσδήποτε να χουχουλιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά, από την άλλη ίσως και να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Του λωλού φυσικά, να όμως που θα χρειαστεί να το διαχειριστείτε όλο αυτό, πριν σας πιάσουν οι παραλογισμοί σας, γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του άλλου! Είναι μια Παρασκευή, που ο καθένας τον εαυτό του! Ανεξάρτητα του αν θα σας ενοχλήσει κάποιος με τη παρουσία του, εσείς έχετε ένα μυστήριο ύφος όλη την ημέρα!

Ζυγός
Τα βάζουν όλοι μαζί σας, στα πολύ ξαφνικά, σα να φταίτε για τα πάντα όλα, έχω την εντύπωση πως θα σας πιάσουν τα κλάματα, θα ξεσπάσετε σα μωρά, όμως μόνοι σας θα νταντέψετε τον εαυτό σας, να το ξέρετε και αυτό! Μπορεί να είναι άδικη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί σας, οπότε στο χέρι σας είναι να τους το ξεκόψετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και ας ξινίσουν τα μούτρα τους μερικοί! Κρύψτε τις αδυναμίες σας γιατί έτσι μαθαίνουν οι πονηροί να χτυπούν στο ψαχνό! Να είστε σοβαροί!

Σκορπιός
Όλη σας την ένταση τη βγάζετε στη δουλειά! Κατά βάθος σας ταιριάζει πολύ το αστρολογικό της ημέρας, οπότε απολαμβάνετε τη κυριαρχία σας με κάθε τρόπο! Γίνεστε επιβλητικοί, αυταρχικοί και μπόσικοι που σημαίνει πως κάποιοι γοητεύονται από αυτό και κάποιοι τρομάζουν ίσως; Είναι ωραίο να ξέρετε τι θέλετε, πώς το θέλετε και το γιατί! Καλό είναι να μη ξεπεράσετε τα όρια, γιατί πολλές φορές ξεφεύγετε και πληγώνετε τους πάντες! Δείξτε κατανόηση σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια! Δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη!

Τοξότης
Τα κάνετε λίγο αχταρμά, αφού οι σκέψεις σας είναι χαοτικές, λόγο της ημέρας και οι αντιδράσεις σας μοναδικές, αφού στη πραγματικότητα δε ξέρετε τι θέλετε! Μπορεί να μη σας πιάνει και τόσο το αστρολογικό, όμως ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό, όλο και μια ένταση σας μεταφέρει, κάτι νευράκια γιατί οι αναβολές είναι μπόλικες και ξαφνικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις σήμερα, αφήστε να το πάρει το ποτάμι και αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για θέματα χρημάτων με τους οικείους σας!

Αιγόκερως
Άλλα έχετε κανονίσει και άλλα θα προκύψουν και η γκρίνια πηγαίνει σύννεφο! Εμπόδια εμφανίζονται ακόμα και στα πιο εύκολα πράγματα και αντί να σας συμπαρασταθούν, ίσως και να σας ρίξουν όλες τις ευθύνες, φταίτε, δε φταίτε! Οικογενειακά βάσανα προκύπτουν, προφανώς σε κάποιον δε κάνετε τη χάρη και βρίσκει την αφορμή να σας μαλώσει και να σας κάνει να νιώσετε άσχημα! Τύπου ότι αναλαμβάνετε μένει στη μέση και ίσως πως το κάνετε επίτηδες τούτη τη φορά! Σειρά σας να ακούσετε και να προσπεράσετε αδιάφορα!

Υδροχόος
Πιο καλή η μοναξιά και λίγα λέω! Αν και είναι Παρασκευή, μέρα που συνήθως σας αρέσουν οι βόλτες και τα σουαρέ, θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, την ηρεμία σας, άλλωστε οι σκέψεις σας κάνουν πολύ φασαρία! Αποφύγετε το τιμόνι σε κάθε περίπτωση και όχι δεν είναι καλή ημέρα για να μοιράσετε τις σκέψεις σας, κανείς δεν είναι σε θέση να σας καταλάβει! Αυτό το παρελθόν δε σας αφήνει σε ησυχία! Όλο και κάποια ύπαρξη κάνει σινιάλο στη καρδιά σας, όλο και κάποιο συμβάν έχει αφήσει εκκρεμότητες! Φρόνιμα!

Ιχθύες
Όσο και αν ξοδεύετε το χρήμα για να νιώσετε ωραία, άλλο τόσο δε συμβαίνει αυτό και από το σημείο αυτό και μετά ενοχλείστε απίστευτα πολύ! Καλό είναι τις μέρες αυτές να ρίξετε καβούρια στις τσέπες σας, έτσι ίσως να προστατευτείτε από ανούσιες, άχρηστες σπατάλες! Να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, αλλά να μη τις ανακοινώσετε ακόμα. Να ζητήσετε βοήθεια από έναν δικό σας άνθρωπο, όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Μη φορτώνεστε στους άλλους και μη ρίχνετε ευθύνες, γιατί όλο και κάπου φταίτε! Οι σχέσεις σας κρέμονται σε μια κλωστή!

magicfariel

Φωτογραφία από Anja🤗#helpinghands #solidarity#stays healthy🙏 από το Pixabay