Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 07/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσα χρόνια έχω να κάνω εμφάνιση τέτοια ώρα; Βρήκα τη μέρα, όπου ο Ερμής από τον Σκορπιό, ρίχνει άγριο τσακωμό με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο Ταύρο!

Καλά ο συνδυασμός αυτός είναι αχτύπητος σε κάθε περίπτωση, οπότε τα ζώδια που θα ταρακουνηθούν γερά σήμερα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Να φάμε καλό πρωινό πριν φύγουμε από το σπίτι, μη μας έρθει καμιά ζαλάδα από το πουθενά! 



Τα μαντάτα του Ερμή είναι πολύ μυστήρια και υπάρχει πολύ ένταση! Άμα δούμε κάποιον εξοργισμένο, ας προσπαθήσουμε να τον ηρεμήσουμε! Υπάρχει και άλλη λύση, όταν κάτι δε μας αφορά, ανοίγουμε τη πόρτα και φεύγουμε! Όποιος επιμείνει σήμερα, θα βρει το μπελά του ίσως άνευ λόγου και αιτίας, ίσως και όχι όμως! Πώς το λένε, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες! Είμαστε τώρα για τέτοιες καταστάσεις;;;

Ο Ουρανός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στον Οκτώβρη, έχει σκοπό το απρόβλεπτο να μας το κάνει τρόπο ζωής, άρα κρατάμε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε φαντάζει ωραίο και είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς!

..πέφτουν οι μάσκες λέει;;;

φιλάκια..


Κριός
Από τις ζόρικες ημέρες του Οκτώβρη, μιας που ο Ερμής είναι κακόκεφος, με πολύ σκοτεινές διαθέσεις επίσης! Ένα απρόβλεπτο γεγονός ίσως να συμβεί στη δουλειά σας και ξαφνικά να σας κάνουν αρχηγούς! Ή να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και μια άλλη θέση! Δε ξέρω αν πρέπει να χαρείτε ή όχι, πάντως σε καμία περίπτωση μην εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είτε είναι χαράς, είτε φουλ στα νεύρα! Αφήστε να ξεσπάσει το μπουρίνι και όπου σας τραβήξει ο δρόμος! Κάτι που σας υποσχέθηκαν παίζει να το πάρουν πίσω και να γίνετε πυρ και μανία! Όπως και να έχει συγκρατηθείτε, τα φαινόμενα απατούν!

Ταύρος
Έφτασε ο καιρός να κλείσετε οριστικά κάποιες πόρτες με το παρελθόν, μπας και ησυχάσει η ψυχή σας! Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν, αλλά για να έρθει το καινούριο, κάντε χώρο, αλλιώς μην ελπίζετε για πολλά! Η μέρα είναι απρόβλεπτη γιατί ο Ουρανός κάνει κουμάντο, οπότε βάζει τον Ερμή με το ζόρι να μοιράσει μαντάτα παράξενα πολύ! Παίζει να ακούσετε τα πάντα όλα και να συγκλονιστείτε, να σας πέσουν ακόμα και τα αυτιά! Οτιδήποτε και αν συμβεί, αντιμετωπίστε το από μόνοι σας, μη περιμένετε κάποιος να δείξει κατανόηση. Να θυμίσω πως οι προσδοκίες πληγώνουν..! Πόσο πια;

Δίδυμος
Και ξαφνικά ξημερώνει μια μέρα που τα συναισθήματά σας είναι έντονα πολύ, χαοτικά και ενώ έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για πολλά και διάφορα, δεν είστε και τόσο σίγουροι! Είτε είναι ερωτικό το θέμα, είτε επαγγελματικό, καλό είναι να μη κάνετε πλάνα, γιατί αλλάζουν τα δεδομένα στο λεπτό και ίσως να νιώσετε μια αναστάτωση από το πουθενά! Αποφύγετε τις εντάσεις, τους τσακωμούς και να ξέρετε πως η Τετάρτη αυτή, σας θέλει στο αθόρυβο, προκειμένου να γλυτώσετε από μπελάδες, που τους προκαλείτε οι ίδιοι ουσιαστικά! Θα μπορούσε βέβαια να εξελιχθεί σε μια μέρα φουλ στο πάθος!

Καρκίνος
Ήδη φαντάζεστε δράκους και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, οπότε έρχεται και το αστρολογικό της Τετάρτης για να σας κάνει υπερβολικούς και απρόβλεπτους! Μη θεωρείτε κανέναν δεδομένο, γιατί θα πληγωθείτε! Από τη μια κανονίζετε βόλτες από εδώ και από εκεί, από την άλλη διαπιστώνετε πως χαλάτε το χρόνο με ανούσιους ανθρώπους, ή δραστηριότητες! Καλύτερα να εστιάσετε στο πρόσωπο που πραγματικά σας χαλάει τη διάθεση, στη πηγή του κακού που λέμε και να γίνετε συγκεκριμένοι, αν πρόκειται να τσακωθείτε με κάποιον! Δε φταίνε όλοι και όντως σε κάποιους θα πείτε το αντίο!

Λέων
Μέρες που συναντάτε πολύ κόσμο, ανταλλάσσετε ιδέες, απόψεις, να όμως που η Τετάρτη δε προσφέρεται για γλυκόλογα και χαμόγελα! Ο Ερμής σας τα κάνει λίγο μαντάρα, άλλα θέλετε να ακούσετε, άλλα σας λένε, μη τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς, γιατί σας τη χαλούν τη ζαχαρένια και γυαλίζει λίγο το ματάκι σας! Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, σας στρεσάρουν, γιατί αλλιώς τα έχετε δρομολογήσει ή τα έχετε στο μυαλουδάκι σας και αλλιώς σας τα παρουσιάζουν! Τα μαντάτα τρέχουν και έχουν Σκορπίσιο αέρα, οπότε καλό είναι να αποφύγετε τα πολλά τα σούρτα-φέρτα!

Παρθένος
Στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας, είστε σε περίεργο mood, οπότε οπουδήποτε βρεθείτε και σταθείτε, μια αναστάτωση τη σπέρνετε! Αρκετοί είστε έτοιμοι να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε κάπου μακριά! Κάποιοι θέλετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα σε θέματα καριέρας! Ο Ερμής σας εντυπωσιάζει με τα μαντάτα του, σας ξεσηκώνει κιόλας, για να τολμήσετε κάτι πρωτόγνωρο και σιγοντάρει σε αυτό ο Ουρανός! Μια Τετάρτη γεμάτη από απρόβλεπτες χαρωπές εκπλήξεις, που ίσως και να κρατήσουν για λίγο! Μη καβαλήσετε κάποιο καλάμι, αφήστε το για αργότερα, όταν θα είστε απολύτως σίγουροι!

Ζυγός
Και ξαφνικά σας ζητούν να βάλετε το χέρι στη τσέπη! Αυτό είναι ένα σχετικά μη χαρωπό συμβάν, όμως μπορεί να συμβεί κάτι ακόμα πιο ζόρικο, τύπου να σας ανακοινώσουν κάτι δυσάρεστο στη δουλειά σας! Ξεχάστε για λίγο αγορές που ίσως μπορούν να γίνουν λίγο αργότερα. Ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί στη πραγματικότητα, καλό είναι να κάνετε μια παύση από τα μελλοντικά σας τα σχέδια, γιατί ξετρυπώνουν λογαριασμοί, ίσως και κάποια χρέη που θα χρειαστεί άμεσα να τα αντιμετωπίσετε! Ο Ουρανός φέρνει έναν πανικό, για αυτό και εσείς ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα!

Σκορπιός
Τα μαντάτα τρέχουν και σας επηρεάζουν άμεσα κιόλας! Κάτι μαθαίνετε και μένετε με το στόμα ανοιχτό! Σας χαλούν τα σχέδια και νευριάζετε απίστευτα πολύ! Καλύτερα να αναβάλετε συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας το μέλλον! Ακόμα είναι όλα ρευστά και τίποτα δε μπορεί να δρομολογηθεί αν δε σας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις! Βέβαια, ανήκετε σε εκείνους που δεν ακούν εύκολα λόγια που δε τους αρέσουν, για αυτό θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ανατρέψετε το σκηνικό και ας ο δείκτης δυσκολίας γίνει λίγο πιο σκληρός! Μια Τετάρτη που τα πολλά λόγια είναι φτώχια!

Τοξότης
Το καλό είναι πως έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Το κακό είναι πως κάποιος από αυτούς, ίσως να σας προτείνει μια δουλειά, κάτω από το τραπέζι, ή ακόμα να συνεργαστείτε με εκείνους που ουσιαστικά είναι ανταγωνιστές στη παρούσα φάση! Μπορεί να έχετε ανάγκη από το χρήμα, όμως πάνω από όλα πρέπει το κούτελο να είναι καθαρό! Οπότε έρχεται σήμερα ο Ερμής, να σας αναστατώσει με τα μαντάτα του, να σας τα παρουσιάσει ωραία και να σας βάλει το μικρόβιο της σκανδαλιάς μέσα σας! Μια Τετάρτη που σας κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικούς στο κάθε τι!

Αιγόκερως
Καλά ο κόσμος «καίγεται» και εσείς φλερτάρετε και ερωτοτροπείτε με πρόσωπα που δεν επιτρέπεται και τόσο! Μέρα πολύ παράξενη, ενώ έχετε βγάλει πρόγραμμα, ξέρετε πολύ καλά με το τι θα ασχοληθείτε σήμερα, ξαφνικά όλα στον αέρα και εσείς με πονοκέφαλο! Τα μαντάτα του Ερμή σας πετούν εκτός τόπου και χρόνου και εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ, ανοίγετε το στοματάκι σας σκορπάτε ασυναρτησίες και φαρμάκι επίσης! Καλύτερα να γίνετε θεατές του παραλόγου παρά πρωταγωνιστές! Μια ύπαρξη, που κινείται στο χώρο σας, σας μοιράζει αγάπες και λουλούδια.. αλλά μήπως να πείτε ένα ηρωικό όχι;;;

Υδροχόος
Δε πιστεύω να έχετε κανονίσει τα επαγγελματικά σας τα ραντεβού, σε μια τέτοια μέρα σα τη σημερινή; Ναι μεν έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε, να μοιράσετε τις σκέψεις σας, να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, όμως το σύμπαν έχει σκοπό να σας εξοργίσει με τα μαντάτα που σας φέρνει. Προφανώς οι απαντήσεις που θα σας δώσουν, είναι από εκείνες που δε θέλετε να τις ακούσετε, οπότε βάλτε φρένο στην αισιοδοξία και διατηρήστε τη ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση! Νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι σας, ίσως να είναι too good to be true, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι και οι απαντήσεις άλλη μέρα!

Ιχθύες
Όπου φύγει-φύγει, οπότε φτιάξτε βαλτισούλα και δρόμο, τώρα που παίζει το αστρολογικό! Όταν ο κόσμος πέφτει στα πατώματα, εσείς πάντα βρίσκετε τρόπο να παραμένετε όρθιοι, αυτό είναι παράξενο πολύ! Μια Τετάρτη, γεμάτη από εκπλήξεις, όμορφες συναντήσεις, όμως με αλήθειες που πονούν! Κάποιος θα σας μαρτυρήσει ένα μυστικό, θα σας αποκαλύψει ένα γεγονός και παίζει να συγκλονιστείτε, γιατί ο Ερμής μόνο τέτοια μαντάτα φέρνει σήμερα. Σκοτεινά και μυστήρια, που δεν αφήνουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις! Βαριέστε τα ίδια και τα ίδια, το νου σας λοιπόν, μη κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος!

magicfariel

Φωτογραφία από Selene Sierra από το Pixabay