Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 05/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλή εβδομάδα! Επιτέλους ο Πλούτωνας ήρθε στα ίσα του, που σημαίνει πως οι τρεις καμπολέρο, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, από το ζώδιο του Αιγόκερου, ξεμπλοκάρουν πολλά από τα σχέδιά μας, μας δείχνουν τον δρόμο το σωστό και επιλογή άλλη δεν υπάρχει! Το δίκαιο είναι αποδεκτό, το άδικο το κατατροπώνουν στο λεπτό!






Ο Οκτώβρης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, ακόμα τα γλέντια δεν έχουν ξεκινήσει, οπότε ας απολαύσουμε το σήμερα και το αύριο, όσο μπορούμε καλύτερα! 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μια γλυκιά αίσθηση πλανάται στην ατμόσφαιρα, έχει και αυτό το απαλό το συννεφάκι, είναι ένα φθινοπωρινό πρωινό, τουλάχιστον για εμάς που ζούμε στο βουνό.. γιατί οι νότιοι ακόμα έχουν καλοκαίρι.. χαχα!

Η αλήθεια είναι πως με τον Ερμή στο Σκορπιό, τα λόγια που ξεφεύγουν από το στόμα μας, είναι κάπως πικρόχολα και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να παρεξηγηθώ ή όχι;;; Άγαρμπος ο λόγος αρκετών, στάζει και φαρμάκι και δείχνει μια αχαριστία άνευ προηγουμένου! Να πω blame it on the moon? Πάει πέρασε αυτό, έρχεται ένα άλλο ακόμα πιο ζόρικο.. έχουμε όμως μέλλον ακόμα.. 26 ημέρες! Να πω πως ο Άρης σπέρνει τη διχόνοια και προκαλεί εντάσεις παρανοϊκές;; Πού να ρίξω το φταίξιμο για τη κακοήθεια μερικών ανθρώπων εκεί έξω;;; Μήπως στους ίδιους καλύτερα;;; Πού να γυρίσει και ανάδρομος ο Ερμής.. εκεί θα γελάσουμε..! Σε 15 μερούλες..

κατά τα άλλα.. όλα super!

φιλάκια..


Κριός
Εσείς μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να διαχειριστείτε τα χρήματά σας με σύνεση, όμως το σύμπαν σας βάζει τρικλοποδιές, ή σας ξεσηκώνει με νέες ανάγκες, ή που σας στέλνει λογαριασμούς προς πληρωμή από το πουθενά! Ο ανάδρομος Ουρανός φταίει για όλα! Ιδανική ημέρα για να κλείσετε καμιά τρύπα, έτσι για να σας φύγει ένα βάρος. Από εδώ και πέρα αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα, ίσως να σκεφτείτε ξανά μια δουλειά, ή μια άλλη θέση, κάτι που σας έχουν προτείνει καιρό τώρα και το αποφεύγατε! Ο Πλούτωνας, όσο ήταν ανάδρομος, χάραξε κοτζάμ μονοπάτι για εσάς και από σήμερα πλέον στα ίσα του, θα σας το εμφανίσει γιατί κάπου πρέπει να καταλήξετε.. και τα καλύτερα έρχονται! 

Ταύρος
Πώς έχουν τα νέα; Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και ευαίσθητους και αυτό από τη μια είναι πολύ καλό, από την άλλη ενοχλείστε με το παραμικρό και στη τελική δε θέλετε να σας χαλούν τη ζαχαρένια σας, άνευ λόγου και αιτίας! Ο Πλούτωνας πλέον στα ίσα του, σας βοηθά μαγικά σε ζητήματα ερωτικά, σας δίνει μια ευκαιρία ακόμα, για να ζήσετε ακόμα και τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα! Κάτι που αξίζει δε θα πάει χαμένο σε καμία περίπτωση! Ο Δίας από την άλλη θα σας κλείσει ένα ραντεβού ζωής αν όχι σήμερα, μια από αυτές τις ημέρες! Οπότε ακολουθήστε τη καρδιά σας, στείλτε εκείνο το μήνυμα αγάπης, κάντε το τηλεφώνημα και ποτέ δε ξέρετε το τι μπορεί να συμβεί!

Δίδυμος
Με τα λεφτά σας ασχολείστε Δευτεριάτικο, είστε ανήσυχοι πολύ, ψάχνεστε για το πώς θα διαχειριστείτε τα γνωστά έσοδα-έξοδα του μήνα, οπότε καλά κρασιά! Το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας είναι κάπως λωλό, τι εννοώ; Από τη μια ο Δίας σας ωθεί στο να βρείτε το καλύτερο για εσάς επαγγελματικά και να έχετε ένα σταθερό εισόδημα, ξέρετε πολύ καλά τι κινήσεις πρέπει να κάνετε, όμως ο Κρόνος και ο Ουρανός, σας βάζουν εμπόδια και ξαφνικά βαριέστε τα πάντα όλα! Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω! Και φυσικά ο Ποσειδώνας σας ρίχνει στάχτη στα μάτια για να τα βλέπετε όλα ρόδινα! Να συνέλθετε παρακαλώ πολύ και να αγκαλιάσετε την άποψη του Δία και ας κλειστείτε σε γραφείο!

Καρκίνος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας! Κυρίως την ερωτική! Για να βελτιωθεί η σχέση σας, ή για να αποκτήσετε έναν σύντροφο, θα χρειαστεί να αλλάξετε λίγο νοοτροπία. Εννοώ πως καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να μη γίνεστε βάρος, να αποκτήσετε τον δικό σας αέρα ξανά! Αυτό είναι απελευθερωτικό για εσάς, όμως και για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας! Είναι γοητευτικό επίσης. Βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας καραδοκούν, προσμένουν με αγωνία να τεστάρουν τις αντοχές σας, να σας μπουρδουκλώσουν επίσης, γιατί προφανώς θέλουν να δουν τα αληθινά σας τα συναισθήματα και όχι τα σωστά, εκείνα τα δήθεν! Κάντε ξου-ξου στις κακές παρέες!

Λέων
Χρυσά μου παιδιά, από εδώ και πέρα να περιμένετε να συμβούν τα πάντα όλα! Δε χρειάζεται να σκιάζεστε, πάντως οι αλλαγές πολλές και απρόβλεπτες επίσης! Ευτυχώς που υπάρχει και ένας Δίας, που φέρνει μια νότα αισιοδοξίας πολλές φορές μέσα στο μήνα, όμως αυτό δε σημαίνει πως μια σύγχυση και δυο και τρεις δε θα τις τραβήξετε! Επαγγελματικά εκεί που είχε μπει το νερό στο αυλάκι, εκεί μπορεί να υπάρξει μια διαρροή και ξαφνικά να τρέχετε και να μη φτάνετε! Ίσως να σας αλλάξουν και πόστο, γιατί η εποχή είναι μυστήρια και τα δεδομένα καταρρίπτονται στο πιτς φυτίλι! Ο Πλούτωνας μπορεί να ήρθε στα ίσα του, όμως στη περίπτωση τη δική σας, είναι εκείνος που σας κάνει μπουρλότο!

Παρθένος
Μπορεί να είναι Δευτέρα όμως δεν έχει καμία σημασία αυτό! Με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα φυσικά, είναι η ιδανική μέρα για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, ή με μια μυστήρια ύπαρξη! Να δείξτε τη φλόγα που καίει μέσα σας, που σπάνια γνωρίζει κανείς για αυτήν! Να κλείσετε ένα κρυφό ραντεβού σε μέρη που τα μάτια δε βλέπουν! Σας αρέσει να έχετε ένοχα μυστικά, να νομίζουν πως κοιμάστε φρόνιμα στο κρεβατάκι σας και εσείς να αλωνίζετε σε σοκάκια σκοτεινά, οπότε φορέστε και τη στολή του batman ή της catwoman και καλά να περάσετε! Το τέλειο είναι να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να ζήσετε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σας αρέσει..!

Ζυγός
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια ή μου φαίνεται;;; Αυτά τα οικογενειακά προβλήματα δε λένε να βρουν τη λύση τους, εκεί που πάνε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, τσουπ πάλι από την αρχή και εσείς άλλο δε μπορείτε πια! Σήμερα καλό είναι να εξαφανιστείτε ή να κάνετε τη πάπια, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει η εβδομάδα σας στραβά! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παίζουν ένα παιχνίδι πολύ σκληρό στη περίπτωση τη δική σας! Τις μέρες αυτές ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε και ξαφνικά μπορεί να ανακαλύψετε δράκους! Η αλήθεια όσο καλά και αν είναι θαμμένη, μια ωραία μέρα εμφανίζεται και είναι πολλές φορές συγκλονιστική! Πάρτε το από την αρχή, για να γίνουν σωστά τούτη τη φορά τα πράγματα!

Σκορπιός
Πολύ σκεπτικούς σας βρίσκω και ανησυχώ! Σήμερα είστε έτοιμοι για όλα, έχετε σκοπό να ανακοινώσετε πολλά και διάφορα και φοβάμαι πως πάλι κάποιοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Άμα είστε απολύτως σίγουροι, γιατί όχι; Το θέμα είναι το τι πραγματικά επιθυμείτε; Αν η καρδιά σας δίνει την εντολή ή το μυαλό; Γιατί αλλάζει η αιτία, αλλάζει και το αποτέλεσμα και με τον Πλούτωνα να δίνει ρέστα στο σύμπαν, δε πρέπει να εκτεθείτε στους ανθρώπους γύρω σας, δε πρέπει να αφήσετε κακές εντυπώσεις, δε πρέπει να σας πετάξουν εκτός παιχνιδιού, για τον οποιονδήποτε λόγο! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει να παρλάρετε, ξεφεύγουν οι λέξεις από το στόμα σας, γίνεστε δυσνόητοι πολύ! Εσείς;;;

Τοξότης
Με το καλημέρα σας, σας βλέπω να τρέχετε σε διάφορες υπηρεσίες προκειμένου να πληρώσετε τα χρέη σας! Με το χέρι στη τσέπη, αυτό είναι άκρως εκνευριστικό και άδικο σε κάποιες περιπτώσεις, αφού ότι μπαίνει, βγαίνει και δε μένει τίποτα στην άκρη! Και επειδή είναι πολύ μυστήριος ο Οκτώβρης και επειδή ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας βάζουν στο μάτι, καλύτερα να οργανωθείτε και να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, παρά να ασπρίσουν τα μαλλιά σας από το άγχος! Η αλήθεια είναι πως βάλλεστε από παντού, από όπου και αν το πιάσω, υπάρχει πρόβλημα! Ναι μεν η Αφροδίτη σας βοηθά στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις επαγγελματικά, όμως δίχως το χρήμα να κινείται, πιο το νόημα; Υπομονή!

Αιγόκερως
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως πλέον οι τρεις πλανήτες που έχουν κατσικωθεί επάνω σας, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, είναι πλέον ορθόδρομοι, που σημαίνει πως από εδώ και πέρα μπορείτε να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον! Ανοίγουν οι ουρανοί, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα! Πρώτα η μάχη και μετά τα λάφυρα και αν έχετε παίξει δίκαια το ρόλο σας! Σήμερα ως δια μαγείας παίζει να ξεμπλοκάρουν θέματα που καιρό είχαν βαλτώσει, οπότε δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε τις εκκρεμότητες και να ξενοιάσετε μια για πάντα! Μήπως να οργανώσετε ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό; Μια τσάρκα κάπου ωραία!

Υδροχόος
Θέματα οικογενειακά πάλι σας βασανίζουν τη ψυχή, μπορεί και να επεμβαίνουν στη ζωή σας και να νιώθετε πως θα κάνετε ένα μπουμ! Το θέμα είναι πως ανακατεύονται στα πόδια σας, γιατί σας αγαπούν και θέλουν το καλύτερο για εσάς, ή γιατί σας βλέπουν συμφεροντολογικά και προσπαθούν να σας πάρουν ότι έχετε και δεν έχετε;;; Αυτό και μόνο ως σκέψη σας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και δυσαρέσκεια, όμως είναι οι εποχές τέτοιες που πρώτα ο εαυτός σας και μετά όλοι οι άλλοι! Και στη τελική καλοσύνες τέλος, κυρίως σε πρόσωπα που δε το αξίζουν! Ο Πλούτωνας από εδώ και πέρα σας βοηθά, να ανακαλύψετε τέτοιου είδους αλήθειες και να τις αντιμετωπίσετε κιόλας! Βάλτε ένα τέλος σε όλα αυτά!

Ιχθύες
Μπορεί να έχετε δίπλα σας πρόσωπα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, όμως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας μπλοκάρουν και γίνεστε απόμακροι πολύ! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσετε βοήθεια, για να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και να συνεργαστείτε ομαλά και έναν κοινό σκοπό! Ο Δίας παρέα με τον Ποσειδώνα σας φτιάχνουν τη διάθεση και ξαφνικά σας δίνουν ιδέες για ένα καλύτερο αύριο! Ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, μπορεί να είναι η αφορμή για να μπείτε μέσα στο παιχνίδι της εποχής δυναμικά! Αποζητάτε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και θα φέρουν το χρήμα στη ζωή σας! Τέρμα οι βόλτες και τα σούρτα φέρτα! Ο Οκτώβρης σας θέλει ξάπλα και ύπνο!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay