Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 25/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, άλλαξε και η ώρα, βουαλά πουρνό-πουρνό! Μέχρι να συνηθίσω την αλλαγή αυτή, θα δυσκολευτώ η Ταυρίνα, γιατί το ρολόι απλά πηγαίνει πίσω ή μπροστά, το σώμα μου, η ψυχή μου, το πνεύμα μου, δεν είναι κουρδιστήρι.
Συνεπώς σκουντουφλάμε, σε ανύποπτη στιγμή, ευτυχώς που ο ουρανός μια είναι γαλανός, μια τα σύννεφα τον σκεπάζουν με ένα απαλό λευκό πέπλο, γατούλες μας βλέπω στο καναπέ, τεμπελίτσες, λιχουδίτσες και σειρές! Μμμμ ωραία φάση! 


Σήμερα που λέτε ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, παίζει με τον Ήλιο πονηρά, το φως συναντά το σκοτάδι και τελικά ίσως τα σύννεφα να γίνουν πιο πυκνά και να προκύψουν λόγια πικρά, να σου και οι παρεξηγήσεις! Καλό είναι να αποφύγουμε ανούσιες συζητήσεις, ή ακόμα και ουσιαστικές, διότι θολούρα από εδώ, θολούρα από εκεί, κατανόηση ίσως να μην υπάρξει από καμιά πλευρά, οπότε στράφι και ο τσακωμός!
Προτείνω να μην επιμένουμε όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση, να μην είμαστε τόσο πεισματάρηδες και εγωιστές και να έχουμε το νου μας στη πίσω πόρτα, εκείνη που γράφει Exit σε περίπτωση κινδύνου.. Ποιος έχει όρεξη Κυριακάτικο για φασαρίες;;; Μόνο ο ανάδρομος Ερμής.. Κανείς άλλος!

φιλάκια.. 


Κριός
Έφτασαν και πάλι οι ημέρες, που ανοίγετε το πορτοφόλι σας, να δείτε τι υπάρχει μέσα και αν σας φτάνουν μέχρι το τέλος του μήνα! Κουμάντο καλό μπορεί εσείς να το έχετε κάνει, ο σύντροφός σας όμως, οι άνθρωποι που μοιράζεστε τα έξοδα όμως;; Αν σήμερα σας κάνουν προτάσεις για έξω, καλύτερα να τις αρνηθείτε, όμως είναι ιδανική μέρα για να κάνετε ένα σουαρέ, να μαζευτείτε στο σπίτι λίγοι και καλοί και κάπως έτσι να βρείτε την ευκαιρία να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας, πιο χαλαρά. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος από τον Σκορπιό, φέρνουν απρόβλεπτα έξοδα και εσείς θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με σύνεση και καθόλου πείσματα! Μήπως να μπείτε πρώτο μέτωπο ξανά;;;

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνει κάπως επιθετικούς και σήμερα ειδικά δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Τα νέα τρέχουν και σας μπερδεύουν ακόμα περισσότερο, όμως εσείς πριν ξεσηκωθείτε καλό είναι να τα φιλτράρετε με ψυχραιμία και λογική και όχι να ανοίξετε το στοματάκι σας και να λέτε ασυναρτησίες! Πολλά Ταυράκια εκεί έξω, προβληματίζεστε για τη σχέση σας, για το πού πηγαίνει, για το αν υπάρχει φώς και ή που θα το ρίξετε στο φαγητό ή που θα φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Το όπου φύγει-φύγει, είναι μια υπέροχη ιδέα, όμως τα θέματά σας παραμένουν και απαιτούν λύσεις άμεσες κιόλας, μπας και αποφασίσετε για το αν θα το παλέψετε ή θα πείτε το αντίο γενικώς!

Δίδυμος
Σχετικά ζόρικη η Κυριακή σας, από άποψη ψυχολογική, αφού έφτασε ο καιρός, να δείτε το όνειρο ξανά από την αρχή, γιατί κάτι δεν υπολογίσατε σωστά, έχουμε πει τόσες φορές, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μετανιώνετε για τις επιλογές σας, νιώθετε πως χάσατε άδικα το χρόνο σας με διάφορες ψυχές, όμως κακώς το βλέπετε έτσι, γιατί κατά βάθος αποκτήσατε εμπειρίες και ανακαλύψατε τις αληθινές σας τις επιθυμίες! Όταν κάτι δε μας αρέσει πια, δε μας ταιριάζει, σημαίνει πως ένας κύκλος έκλεισε και πρέπει να ανοίξει ένας νέος. Ιδανική μέρα, για να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να κάνετε δημόσιες σχέσεις! Να ακούσετε το τι έχει να σας πει ο ένας και ο άλλος, όμως εσείς με το στόμα κλειστό και χαμογελαστό..!

Καρκίνος
Μια επιθυμία τύπου να σας αφήσουν στην ησυχία σας, να κάνετε τα beaute σας θα την έχετε, να όμως που δε θα συμβεί αυτό και βλέπω να έχετε μουτράκια όλη την ημέρα! Είναι Κυριακή και θέλετε να ασχοληθείτε με τη πάρτη σας, πού το κακό σε αυτό; Συμφωνώ, αλλά εξαρτάται σε τι φάση είστε; Και επειδή σας φέρνουν αντιρρήσεις, βλέπω να σας πιάνει η μούρλια σας, να βγάζετε τη λίστα των παραπόνων και να ξεκινάτε τη μουρμούρα non stop! Έχω την εντύπωση πως θα πιάσει στο τέλος το κόλπο αυτό, όμως μέχρι τότε θα έχετε ξενερώσει με τη ζωή σας όλη! Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, δείχνει τις μέρες αυτές, τους ανθρώπους που μπορείτε αληθινά να βασιστείτε! Θα πονέσει λίγο, αλλά δε πειράζει!

Λέων
Ξυπνάτε με μια απίστευτη διάθεση να λύσετε όλα σας τα θέματα μέσα σε μια ημέρα! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά που θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί μια φορά και έναν καιρό, όμως παραμένουν στο ίδιο το σημείο! Εννοείται πως σήμερα δεν είναι και τόσο καλή ημέρα για να ανοίξετε το στοματάκι σας, όμως σα Λιοντάρια που είστε θα το κάνετε και τι να ειπώ; Γίνεστε πονοκέφαλος για πολύ κόσμο εκεί έξω, λυπάμαι τους πολύ κοντινούς, ας πούμε τον σύντροφό σας! Υπερβολικοί και φαντασμένοι όπως πάντα, για να αποφύγετε τα χειρότερα δώστε προσοχή στο τι σας λένε, κατανοήστε και καμιά άλλη άποψη! Αφήστε να πέσει και κάτι κάτω!

Παρθένος
Θα γίνει το δικό σας αμέτι μουχαμέτι γιατί είναι Κυριακή και ίσως να είναι και η σειρά σας, να σας κάνουν τα χατίρια! Αν απαιτήσετε το οτιδήποτε, αν έχετε πάλι εκείνο το υφάκι, τότε σκούρα τα πράγματα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό δυσκολεύει πολύ θέματα σχέσεων! Μαύρο εσείς, άσπρο οι άλλοι! Κάτι σχεδιάζετε εσείς και βλέπετε πως δε σας βγαίνει και εκνευρίζεστε ακόμα πιο πολύ! Δε φταίνε οι γύρω σας, για τις αναποδιές της εποχής και καλό είναι να τα πείτε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά με τους άλλους και αν χρειάζεται! Πολλά σχέδια έχουν ναυαγήσει, έχετε απογοητευτεί από τις άκαρπες προσπάθειες που καταβάλλετε όμως να θυμάστε πως ο επιμένων νικά!

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που μέχρι να φτάσετε στο ραντεβού σας, θα χαλάσει το μαλλί! Ο ανάδρομος Ερμής, σας μπερδεύει κάπως, άλλη η δική σας η κατεύθυνση, αλλού το σημείο της συνάντησης, για αυτό να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για να λάβετε συγκεκριμένες απαντήσεις! Κάτι γίνεται στα ξαφνικά και αποκαλύπτονται οι σπατάλες σας, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, η κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σας και εκτίθεστε στο περιβάλλον σας και νιώθετε μεγάλη ντροπή! Μισή δική σας και μισή δική μας, έτσι για να νιώσετε ωραία! Αφού είστε σπάταλα πλασματάκια και σας αρέσει η καλή η ζωή! Συμμαζευτείτε λιγουλάκι, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Και μετά ξέρετε εσείς..! 

Σκορπιός
Μπορεί ο Ήλιος να βρίσκεται στο ζώδιό σας, αυτό δε σημαίνει πως τη βουτιά στο σκοτάδι δεν την έχετε κάνει ήδη! Κρατάει τα μπόσικα ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος σας έχει εκνευρίσει απίστευτα πολύ και οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας το βρίσκετε άκρως ενοχλητικό! Σήμερα να αποφύγετε τα ραντεβουδάκια και τα μηνυματάκια, γιατί μπορεί να ξεκινήσετε νορμάλ την οποιαδήποτε συζήτηση και να καταλήξετε μάχιμοι και ποιος θα τη βγει από επάνω! Ίσως τίποτα να μη προχωρά έτσι όπως θα το θέλατε, όμως άλλοι κάνουν κουμάντο, συνεπώς συμβιβάζεστε και πάτε με τα νερά της εποχής! Πάντως κάτι επαναστατικές τάσεις τις έχετε και όλο και κάποια ιδέα σας έχει ξεσηκώσει για αλλαγές!

Τοξότης
Μια πολύ μυστήρια Κυριακή σας ξημέρωσε, δε ξέρω τι σκοπεύετε να κάνετε, πάντως δε θα το πείτε πουθενά! Ένα πρόσωπο έχετε την επιθυμία να συναντήσετε, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα περιμένετε ακόμα και να βραδιάσει! Καμπαρντίνα και γυαλιά να φορέσετε και περούκα επίσης.. χαχα! Σοβαρά τώρα, καλύτερα να αποφύγετε να μπλέξετε σε περιπέτειες με άγνωστες ψυχές! Ωραία τα αυθόρμητα, ωραία τα κρυφά, όμως ας σκεφτείτε πρώτα τις συνέπειες και μετά αν αξίζει τον κόπο! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, φέρνει στο διάβα σας ανθρώπους πονηρούς που ίσως να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις! Διαφυλάξτε οτιδήποτε αγαπάτε πολύ!

Αιγόκερως
Μια πολύ όμορφη Κυριακή μόλις σας ξημέρωσε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συναντήσετε τα φιλαράκι σας και να πάτε μια βόλτα κάπου σχετικά μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε! Βέβαια, εσείς θα το κανονίσετε αυτό, μη περιμένετε από τους άλλους να οργανωθούν στο λεπτό, οπότε τους ρίχνετε την ιδέα, τους ξεσηκώνετε και καλά να περάσετε! Η δική σας πλευρά στην ιστορία! Ο ανάδρομος Ερμής όμως από τον Σκορπιό τις ημέρες αυτές κάνει τον κόσμο σχετικά επιθετικό και απαιτητικό, οπότε δε θέλετε και πολύ για να εκνευριστείτε και να τσακωθείτε με τους πάντες! Πάντως κάποιος σας δίνει την αφορμή για να τον διώξετε μακριά από τη ζωή σας, γιατί πόσο πια;;;

Υδροχόος
Πω πω πείσμα και κακό! Καμία σημασία δεν έχει επειδή είναι Κυριακή, το μυαλό σας είναι στα επαγγελματικά σας τα βήματα, στο τι θα κάνετε από εδώ και πέρα και ενώ βλέπετε τα σκούρα επιμένετε, γιατί πρέπει να γίνει το δικό σας όπως και να έχει! Ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος από τον Σκορπιό, ναι μεν σας βάζουν απίστευτα εμπόδια, όμως σας δείχνουν ξεκάθαρα το ποιοι είναι οι συνεργάτες σας, ποιες οι απόψεις τους και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε προς το παρόν! Σας βλέπω να γκρινιάζετε όλη την ημέρα, να φωνάζετε επίσης σα τους λωλούς και να γίνεστε τέρμα παράλογοι στα μάτια όλων! Ναι μεν έχετε τα δίκια σας, όμως πρέπει να περιμένετε να ανάψει το πράσινο το φως από το σύμπαν! Ψυχραιμία!

Ιχθύες
Ωραία ημέρα για να κλείστε εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι! Να μια τέτοια Κυριακή είναι, που έστω για λίγο μπορείτε να κάνετε μια παύση από τη καθημερινότητα, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Αρκετοί πειραματίζεστε με κάτι νέο, γιατί όχι μια ακόμα περιπέτεια, ο σκοπός είναι να περάσετε ωραία όπως και να έχει! Ξεδώστε λοιπόν σήμερα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, φέρνει εμπόδια πολύ τρελά και αλλοπαρμένα! Μέχρι να φύγει ο Οκτώβρης, μπαίνουν όλα στον πάγο, οπότε από το να τρελαίνεστε, βρείτε τον χρόνο να κάνετε πράγματα που πριν δε μπορούσατε! Ο επιμένων νικά και το σύμπαν έχει σκοπό να σας ανταμείψει για τη προσπάθεια που κάνετε! Σήμερα όμως έχει έρωτα..!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay