Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια του Οκτωβρίου 2020, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από χθες βασανίζομαι, τι να σας γράψω, έναν μήνα, τόσο πολύ μυστήριο αστρολογικά! Αποζητάμε τον έρωτα σε εποχές μάχιμες, μιας που ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό, δίνει ρέστα, μας έχει όλους και χοροπηδάμε, εκπέμπουμε μια ενέργεια τόσο αρνητική, τόσο προκλητική, μας έχει κάνει σα τις μαριονέτες..! Πόσο ενοχλητικό το βρίσκω αυτό η Ταυρίνα!
Μέρες που η ένταση και η υπερβολή κυριαρχούν, τα ατυχήματα στο δρόμο είναι πολλά, υπάρχει μια σύγχυση άνευ προηγουμένου.. Παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου και εκπλήσσομαι κάθε φορά και μου λέω, πρόσεχε, μη βιάζεσαι, μην αγχώνεσαι, μη τρέχεις και μη θεωρείς τίποτα δεδομένο!

Σε δυο μερούλες, στις 13/10 γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού! Δε φτάνει που τα μαντάτα είναι από μόνα τους μαύρα και άραχνα, γίνονται χαοτικά, μπερδεύονται μεταξύ τους και τι να ειπώ η δύσμοιρη, ας πατήσουμε φρένο σε σχέδια που αφορούν το μέλλον μας, κυρίως το επαγγελματικό! Στη τσέπη να μη μπει εύκολα το χέρι, για ένα διάστημα που μόνο αναβολές και καθυστερήσεις φέρνει! 
Το κουλό της υπόθεσης είναι πως ενώ ο κόσμος χάνεται, ο Έρωτας καραδοκεί πάνω σε ένα δέντρο, μια από εδώ και μια από εκεί και φέρνει στο διάβα μας άτομα από το παρελθόν! Συναντήσεις προκύπτουν παράξενες, τυχαίες μπορεί όχι και τόσο, τηλεφωνήματα από άγνωστους αριθμούς, μηνύματα από εκείνη τη ψυχή, αχ εκείνη τη ψυχή.. Αχ και βαχ μπλέξαμε και πάλι! Από τις 21/10 μέχρι και τις 24/10 ότι συμβεί! Δε το ορκίζομαι κιόλας, αλλά μετά δεν υπάρχει ούτε διάθεση, ούτε χρόνος για έρωτες!

Στις 19/10 θέλει πολύ προσοχή και στις 20/10, ο Άρης με τον Δία αστράφτουν και βροντούν, που σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και λογικοί με οτιδήποτε προκύψει! Από το πεζοδρόμιο που λέμε και σιγά-σιγά!

Ναι μεν η Αφροδίτη ταξιδεύει προς το ζώδιο του Ζυγού, στις 28/10, επιτέλους θα βρεθεί στο παλάτι της, στα αρώματά της, στα αέρινα φορέματα που τη προσμένουν μήνες τώρα, πόσο λαχταρά την επίσκεψη αυτή, δε το φαντάζεστε!

Βέβαια, το τέλος είναι φοβερό και τρομερό, γιατί έχει Πανσέληνο στο Ταύρο στις 31/10 και ο Ουρανός που βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρο, προτιμά το σκοτάδι από τον Ήλιο, τις κρύες τις καρδιές από τις ζεστές, τα σκληρά τα λόγια από τα γλυκά, την αλήθεια ίσως με τον πιο άγαρμπο τρόπο! Γερό το τέλος του Οκτώβρη, απρόβλεπτο πολύ, πικρόχολο θα έλεγα, ένα δάκρυ θα κυλήσει σε κάθε περίπτωση.. 

είπαμε..

 ..πέφτουν οι μάσκες.. ο χρόνος τελείωσε! ⏳

φιλάκια..


Κριός
Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας, που σας απασχολούν πιο πολύ τα επαγγελματικά σας τα θέματα, κυρίως η καριέρα σας! Πολλές οι συζητήσεις που γίνονται για το μέλλον σας, προτάσεις διάφορες πέφτουν στο τραπέζι σας, όμως θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, να έρθει ο Νοέμβρης, γιατί τότε θα καταφέρετε να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δώσετε τα χέρια! Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας, προκαλεί μια διαρκή ένταση, οπότε κάθε τι διαφορετικό που προκύπτει το βρίσκετε ενοχλητικό και αντιδράτε με πολύ παράξενο τρόπο! Μέχρι και τις 20/10 θα πρέπει να έχετε το νου σας, γιατί τα καβγαδάκια με τους ανωτέρους σας συμβαίνουν πιο συχνά και δε πρέπει! Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού είναι το κερασάκι στη τούρτα, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είστε υπάκουοι και συμβιβαστικοί, για να έρθουν καλύτερες ημέρες! Τυχερή μέρα στις 24/10! Αλλά συνεχίζουν οι απρόβλεπτες εκπλήξεις μέχρι και τις 31/10! Ψυχραιμία! 

Ταύρος 
Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που εστιάζετε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ίσως πολύ περισσότερο από όσο πρέπει! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σα να στρώνει το δρόμο σας με ροδοπέταλα, μπας και δώσετε σημασία στην ερωτική σας τη ζωή και τυχεροί όσοι έχετε ήδη έναν σύντροφο μέσα στη ζωή σας! Ευκαιρία να αγαπήσετε ξανά, υπάρχει λόγος! Βέβαια, ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό, είναι η αιτία, που πλην της εργασίας σας, δεν έχετε όρεξη να κουνήσετε από το σπιτάκι σας, βαραίνετε και προτιμάτε τις ξάπλες από τις βόλτες και τα σούρτα-φέρτα! Γίνεστε τέρμα αντικοινωνικοί και σας αρέσει πολύ αυτό! Οι μέρες του Οκτώβρη, φέρνουν μια απογοήτευση σε σχέσεις ζωής, γιατί οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια φαίνεται και είναι μια! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, βοηθά στο εργασία και χαρά και όχι στις αγάπες και στα λουλούδια! Από τις 21/10 μέχρι και τις 27/10 βελτιώνονται οι σχέσεις σας, η διάθεσή σας και χαλαρώνετε λιγάκι! Το φινάλε άκρως επεισοδιακό με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σας! Αξέχαστο .. the end! 

Δίδυμος 
Ο Οκτώβρης είναι ένας χαοτικός μήνας για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Ερωτικά ένα πρόσωπο επιστρέφει από το παρελθόν και σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις και αυτό δεν είναι και τόσο καλό! Γιατί άμα ραγίσει το γυαλί, δε ξανά κολλά! Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με όσους γνωρίζουν το θέμα καλά! Από τη μια ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής από το Σκορπιό, φέρνουν μια αναμπουμπούλα στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γίνεστε ανυπόμονοι πολύ, ότι σας έχουν τάξει καιρό τώρα, μπαίνει πάλι σε αναμονή και δε το αντέχετε αυτό με τίποτα! Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, για να λάβετε ότι σας αξίζει, ιδιαίτερα αν έχετε παλέψει με όλο σας το είναι! Κάνετε σκέψεις να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα άλλο αντικείμενο, αλλά καλύτερα να περιμένετε τον Νοέμβρη για ένα τέτοιο ρίσκο! Μέρες που παίρνετε την ανάσα σας, από τις 21/10 μέχρι και τις 28/10!

Καρκίνος
Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που νιώθετε πως σας έχουν στριμωγμένους σε με γωνιά τιμωρία στο ένα πόδι non stop! Μπορεί εσείς να θέλετε να είστε συνεπείς και τυπικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας, όμως δε μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί απλά δεν είστε ρομπότ! Ξεχάστε για λίγο τη τελειότητα, αποδεχτείτε και αγαπήστε τα λάθη σας και στη τελική σε όποιον αρέσει! Και εκεί που έχουν τις απίστευτες απαιτήσεις από εσάς, τσινάτε, αντιδράτε και ξεσπάτε με τρόπο όχι και τόσο ευχάριστο. Χαμηλώστε τον πήχη, συζητήστε για τις ανησυχίες σας και μη μοιράζετε στους άλλους προσδοκίες που κατά βάθος πληγώνουν! Ο ανάδρομος Άρη κάνει κάτι απίστευτους συνδυασμούς, μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στις 19/10 και 20/10! Το σύμπαν είναι τέτοιο λοιπόν, που αρκετοί φτιάχνετε βαλιτσούλα και εξαφανίζεστε, ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή σας! Λέτε το αντίο αλλά δε σας αφήνουν.. και τόσο εύκολα! Ο ανάδρομος Ερμής σας εμποδίζει να δραπετεύσετε! 

Λέων 
Ο Οκτώβρης σας κάνει να πιάσετε το τεφτέρι και να γίνετε λογιστάδες! Τι μπήκε και τι βγήκε και τι μένει και από πού θα κόψετε προκειμένου να βγει ο μήνας, όσο πιο άνετα γίνεται! Εντάξει, τα καβούρια επιστρέφουν, το καταλάβαμε αυτό! Ευτυχώς! Και από τη στιγμή που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής από τον Σκορπιό στις 13/10, τα μαντάτα τρέχουν και δε σας αρέσουν και τόσο! Ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός και διαπιστώνετε πως οι προθέσεις τους δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, οπότε σας γυαλίζει λίγο το ματάκι, γίνεστε Λιοντάρια κανονικά και τους βάζετε στη θέση τους, μια ματιά είναι αρκετή ίσως! Ανεξάρτητα όμως από τα ευτράπελα θα χρειαστεί να παραμείνετε μπόσικοι προκειμένου να προστατέψετε τα συμφέροντά σας και την οικογενειακή σας τη γαλήνη! Από τις 20/10 μέχρι τις 28/10 ιδανικές ημέρες για να προετοιμαστείτε για τη μάχη που θα δώσετε στις 31/10 με τη Πανσέληνο στο Ταύρο! Ή εσείς ή οι άλλοι! Ο τολμών νικά επίσης!

Παρθένος
Ανήκετε στους τυχερούς του μήνα, οπότε ο Οκτώβρης είναι ιδανικός για να βελτιώσετε την εξωτερική σας την εμφάνιση, να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, να επενδύσετε στον εαυτό σας, γιατί άλλωστε το αξίζετε πού και πού! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι μια ευχάριστη επίσκεψη, που ομορφαίνει τη ψυχή σας, το μυαλό σας, το σώμα σας! Αρκετοί αποζητούν τη παρέα σας, είτε είναι φιλική, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική! Παρουσιάζονται ευκαιρίες μοναδικές, ξεσηκώνεστε για κάτι το διαφορετικό, για κινήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ καλύτερη, αλλά θα χρειαστεί να πατήσετε φρένο όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είτε από το ζώδιο του Σκορπιού, είτε από του Ζυγού! Από τις 17/10 μέχρι και τις 24/10, ότι προλάβετε να φτιάξετε, γιατί μετά το σύμπαν γίνεται ιδιαίτερα ζόρικο και όσο να’ναι θα πρέπει να προστατέψετε τα υπάρχοντά σας σε όλο τους το μεγαλείο! Αποφύγετε συναλλαγές κάθε τύπου, για να μην εκπλαγείτε δυσάρεστα! 

Ζυγός 
Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας, που μια φτιάχνει το ένα και μια χαλάει το άλλο! Μετά από καιρό τα οικογενειακά σας τα βάσανα σα να ηρεμούν, σα να βρίσκετε τις λύσεις που αποζητάτε, μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Θέματα επαγγελματικά όμως σας στρεσάρουν και σας κάνουν ανήσυχους πολύ! Ο Ερμής από τον Σκορπιό φέρνει μαντάτα ευχάριστα, είστε μέσα στο παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον! Όμως στις 13/10 γυρίζει ανάδρομος που σημαίνει πως ξεκινούν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, τα εμπόδια και οι παρεξηγήσεις και αυτό σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα ανασφαλείς! Η Νέα Σελήνη στις 16/10 στο ζώδιό σας, όχι μόνο δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά βάζει φρένο στα πάντα όλα, γιατί το πλανητικό σκηνικό εκείνων των ημερών είναι σκοτεινό και απρόβλεπτο πολύ! Από τις 21/10 μέχρι και τις 26/10 συναντάτε φίλους, προκύπτουν μοιραία πάθη επίσης, κάνετε ζαβολιές ερωτικές, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Το παρελθόν μην εμφανιστεί.. ξαφνικά στη πόρτα σας..!

Σκορπιός
Με μουτράκια σας θέλει ο Οκτώβρης και βλέμμα πολύ μυστήριο και σκοτεινό, γιατί σας χαλά τα σχέδια, κυρίως τα επαγγελματικά και αυτό δε σας αρέσει καθόλου φυσικά! Ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό κάνει κάτι απίστευτους συνδυασμούς σχεδόν όλο το μήνα, σας επηρεάζει άμεσα και σας διχάζει πολύ για το μέλλον! Από τη μια είστε αισιόδοξοι πολύ, από την άλλη κάνετε βουτιά στο σκοτάδι και τα συναισθήματά σας, ακραία και υπερβολικά έντονα! Δεν είστε υπεράνθρωποι, ούτε μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια της εποχής, όσο δυνατοί και αν είστε! Από τις λίγες φορές που θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε, να κοντοσταθείτε, να κάνετε δεύτερες σκέψεις ίσως, γυρίζει και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, πώς να σας το πω; Χειρότερα δε γίνεται! Ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν, με τη διαφορά πως ναι στους νέους στόχους, όχι όμως στο ρίσκο! Φτιάξτε πλάνο και μόλις ανάψει το πράσινο το φως, θα είστε πανέτοιμοι! Από τις 20/10 μέχρι και τις 24/10 έρωτες από το παρελθόν επιστρέφουν και σας προκαλούν μια γλυκιά αναστάτωση!

Τοξότης
Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα βιώσετε τον ανταγωνισμό μέσα στο πετσί σας! Ξαφνικά φίλοι και συνεργάτες τη βλέπουν αλλιώς τη δουλειά και νιώθετε πως βάλλεστε από παντού! Τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν το χάος μέσα στη ζωή σας και τον πανικό, οπότε γίνεστε καχύποπτοι πολύ, με τους πάντες, να τι κάνει ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό! Οπότε ξαφνικά τις μέρες του Οκτώβρη θα δώσετε μια μάχη ακόμα, για να αποδείξετε την αξία σας και του ποιοι είστε! Αυτό και μόνο σας χαλάει πολύ τη διάθεση και σας απογοητεύει επίσης, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομα που γνωρίζετε καιρό τώρα! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, από τις 13/10 και μετά σας αλλάζει το χαρακτήρα, γίνεστε δυσνόητοι, μη επικοινωνιακοί και ξαφνικά κανείς δε γνωρίζει το τι αληθινά επιθυμείτε για τον εαυτό σας! Από τις 21/10 μέχρι και τις 29/10 επιτρέπονται οι ζαβολιές! Μετά έχει τις συνέπειες, παρέα με τη Πανσέληνο στο Ταύρο! Όλα φτιάχνουν στο τέλος, don’t worry!

Αιγόκερως
Ο Οκτώβρης φέρνει τα μαύρα τα συννεφάκια στο μυαλό σας, κάνει τις σκέψεις σας φθινοπωρινές, δε βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ! Καλά, μη τα βάψετε μαύρα, δεν είναι και τόσο, αντιθέτως με τόσους πλανήτες που έχετε στο ζώδιό σας, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα! Σας προστατεύουν από παντού! Οι καταστάσεις μπορεί να δείχνουν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ανάδρομος Άρης στο Κριό, έχει ορεξούλες ο ατιμούλης μέρες που είναι.. Το ζητούμενο είναι το πώς θα διαχειριστείτε μια τέτοια κατάσταση, όσο βρίσκεστε στο ενδιάμεσο! Ένα τεστ ακόμα, άλλωστε σας αρέσουν οι προκλήσεις της ζωής, έτσι δεν είναι; Ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό από τις 13/10 και μετά φέρνει μαντάτα στα αυτιά σας που δεν είναι και τόσο αληθινά! Ράδιο αρβύλα, οπότε πριν ξεκινήσετε να δίνετε ρέστα, ψάξτε το ή καλύτερα μπενάκης-βγενάκης! Αποφύγετε να ξεσπάτε σε ανθρώπους που δε φταίνε, αποφύγετε τα κουτσομπολιά! Ηρεμία από τις 21/10 μέχρι και τις 28/10, έτσι;;;

Υδροχόος 
Με μουτράκια και πολύ γκρίνια σας θέλει ο Οκτώβρης, γιατί είναι ένας ζόρικος μήνας, στραβός και ανάποδος πολύ αστρολογικά! Οτιδήποτε πάτε να φτιάξετε, είτε χαλάει στο πι και φι, είτε αναβάλλεται ξαφνικά, μπορεί να αλλάζετε και γνώμη τη τελευταία τη στιγμή, πάντως χαοτική η φάση και άκρως εκνευριστική! Από τις 13/10 μέχρι και τις 20/10, θα δώσετε μια μάχη με εκείνους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν, που ανακατεύονται στα πόδια σας, που προσπαθούν να κερδίσουν ένα κομμάτι από τη πίτα, δίχως κιόλας να το αξίζουν! Όλα στα κόκκινα, ανάδρομος Άρης από τον Κριό και ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, το νου σας, οι κεραίες σας τεντωμένες, παντού και να προσέχετε, το τι συμβαίνει γύρω σας! Φτιάξτε plan b, σε ζητήματα που σας αφορούν άμεσα, είτε αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά σας. Μην έχετε εμπιστοσύνη πουθενά και σε κανέναν! Από τις 21/10 μέχρι και τις 28/10 επιτρέπεται να «κουνηθείτε»! Ποιοι θα τσιμπήσουν; Και ποιοι όχι;

Ιχθύες
Ο Οκτώβρης είναι ένας πολύ παράξενος μήνας, για αυτό πάρτε το απόφαση πως μπορεί να συμβούν τα απίστευτα από το πουθενά! Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού, σα να σας κάνει σπάταλους πολύ και ευκολόπιστους επίσης, οπότε καλό είναι πριν βάζετε το χέρι στη τσέπη να κάνετε μια ερώτηση στον εαυτό σας, κατά πόσο πρέπει να συμβεί αυτό! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13/10 και μετά σας χαλάει τα σχέδια, κυρίως τα επαγγελματικά! Αν είχατε σκοπό να κάνετε ένα ταξίδι σε μια άλλη χώρα, λίγο χλωμό το βλέπω, θα αναβληθεί για λίγο αργότερα και αυτό δε θα σας αρέσει καθόλου! Μέχρι και τις 20/10 οι εκπλήξεις και τα μαντάτα σας προκαλούν μια ταραχή, μια αναστάτωση, όμως πρέπει να είστε ψύχραιμοι πολύ, γιατί είναι το αστρολογικό τέτοιο που θέλει να δει κατά πόσο βαστάτε γερά στα πόδια σας! Συλλέξτε πληροφορίες για τους προβληματισμούς σας, αλλά μη πάρετε ακόμα καμία βιαστική απόφαση! Ας ξεπεράσετε το φινάλε του μήνα και μετά όλα φτιάχνουν..

magicfariel

Φωτογραφία από Elina Kulish από το Pixabay