Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σα να έχει συνωμοτήσει το σύμπαν, με τη μέρα, με την εποχή και παρέα με την αργία ήρθαν και τα συννεφάκια και οι βροχούλες! Ιδανικό το σκηνικό για να μείνουμε στο σπιτάκι μας, να χουχουλιάσουμε, να ξεκουραστούμε, γιατί θα τις χρειαστούμε τις δυνάμεις μας τις επόμενες ημέρες!

Ο ανάδρομος Ερμής επέστρεψε στον Ζυγό! Αυτά τα πήγαινε - έλα, με ζαλίζουν κάπως, κάτι προφανώς ξέχασε εκεί δα πέρα και γύρισε για να το μαζέψει! Αυτό μας επηρεάζει κυρίως σε θέματα σχέσεων! Ο φίλος μπορεί να μην είναι και τόσο φίλος, ο συνεργάτης μπορεί να μην είναι και τόσο αθώος, καλά όσο για τις οικογενειακές τις σχέσεις που έχουν το ελεύθερο, θα ξεσαλώσουν κανονικά! 

Και επειδή το βιώνω το έργο στο απόλυτο, θέλω να πω, πως.. 

★Aν ο φίλος δε συμφωνεί με την άποψή σου, ας πει ένα ευγενικό, όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω. 

★Αν ο συνεργάτης είναι άξιος και καλύτερος από εμένα και εσένα, ας το αποδείξει! Αν γυρεύει τρόπους για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε εποχές όπου η αλήθεια φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, τότε κακό του κεφαλιού του! 

★Αν ο σύντροφος.. (doesn’t exist) τσινάει σε κάτι, σημαίνει πως κάτι τον ενοχλεί! Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι εκφραστικοί στη ζωή αυτή.. Το τσιγκέλι έχει κάποιο λόγο ύπαρξης!

★Αν οι άνθρωποι που συμβιώνουμε βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση έτσι επειδή δεν είναι μια καλή ημέρα, τότε ο πιο νέος, ας κάνει λίγο πίσω! Οι μεγάλοι ξέρουν καλύτερα! (άποψη άκρως εκνευριστική)!

👵Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν καρούλι (μετάφραση πατίνι) .. 😂

Ψυχραιμία έτσι; Το λέω και σε εμένα.. 

Φιλάκια.. 💋


Κριός
Μια μέρα που αναθεωρείτε τις απόψεις σας πάνω σε ζητήματα καθημερινότητας και σχέσεων! Μπορεί κάτι να μη σας βγαίνει έτσι όπως το είχατε υπολογίσει, ή διαπιστώνετε πως μόνο εσείς καταβάλλετε προσπάθεια, ενώ οι άλλοι κάνουν τους χαζούς! Εν ολίγοις το μπαλάκι όλο επάνω σας, γεγονός που σας δυσαρεστεί, σας πνίγει! Σήμερα βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και αλλάζετε το πλάνο, γιατί ή το παιχνίδι θα είναι ομαδικό ή δεν έχει καθόλου παιχνίδι!

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, μιας που τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε και να συμβιβαστείτε, γιατί άλλος τρόπος δεν υπάρχει! Σήμερα κλείστε για λίγο τους διακόπτες, ξεκουράστε το μυαλό σας, γιατί το άγχος σας φουσκώνει, σας παχαίνει και μπλοκάρει και τον εγκέφαλο! Συζητήστε τις σκέψεις σας με εκείνους που γνωρίζουν, όλο και κάποια ιδέα θα σας συναρπάσει!

Δίδυμος
Σήμερα έχετε τη διάθεση να κάνετε ένα σουαρέ, να μαζέψετε τα φιλαράκια σας στο σπίτι, ή να πάτε κάπου έξω, ο σκοπός είναι να λύσετε παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει και φυσικά να αντλήσετε πληροφορίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι συζητήσεις που κάνετε πέφτουν στο κενό! Οτιδήποτε και αν ακούσετε, να συγκρατήσετε τα λόγια σας, τις αντιδράσεις σας, γιατί προς το παρόν, κάποιες απόψεις δεν αλλάζουν!

Καρκίνος
Ενώ έχετε δρομολογήσει τα οικογενειακά σας τα θέματα, έχει μπει το νερό στο αυλάκι, ξαφνικά ένα γεγονός, μπορεί να σας πετάξει εκτός τόπου και χρόνου! Άκυρη η βόλτα, άκυρα τα πλάνα να χουζουρέψετε στο σπίτι παρέα με τον σύντροφό σας! Γίνεστε λίγο γκρινιάρηδες σήμερα, καλό είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια του σύμπαντος και να σκαρφιστείτε άλλους τρόπους για να περάσετε ωραία! Μην είστε γενναιόδωροι με τους αχάριστους.

Λέων
Τσουπ σήμερα η έκπληξη! Μια αναστάτωση θα τη νιώσετε, γιατί ξαφνικά το σεντούκι της ζωής σας ανοίγει και βγαίνουν από μέσα δράκοι του παρελθόντος! Και ξανά μανά από την αρχή, προκύπτουν συζητήσεις για τα ίδια και τα ίδια και αυτό σας κουράζει απίστευτα πολύ και έχει γκρίνιες το μενού και λίγα λέω! Διαπιστώνετε πως θα χρειαστεί εκ νέου να διαχειριστείτε ένα θέμα που σας βασανίζει, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, μια και καλή!

Παρθένος
Και ξαφνικά εκεί που νομίζατε πως έχετε τακτοποιήσει όλες σας τις οφειλές, διαπιστώνετε πως κάτι σας έχει ξεφύγει και τρελαίνεστε πολύ! Μπορεί να σας κόψουν το τηλέφωνο, ή το internet και να πάθετε αμόκ! Υπάρχουν και άλλα σενάρια, αναφέρω τα πιο απλά, για να πιάσετε το νόημα! Εννοείται πως σήμερα και όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής, καλό είναι να αποφεύγετε να δίνετε τη κάρτα σας από εδώ και από εκεί, γιατί παίζει να γίνει κάποιο λάθος που θα σας εξοργίσει πολύ!

Ζυγός
Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας, ανάδρομος ακόμα, που σημαίνει πως από εδώ και πέρα δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τους άλλους και τόσο ομαλά! Ξαφνικά πέφτουν στο τραπέζι σας ζητήματα που θεωρούσατε πως τα είχατε λήξει, γιατί και πάλι άλλαξαν τα δεδομένα και θα χρειαστεί να δείτε τα θέματά σας από άλλη οπτική γωνία! Δώστε λίγη σημασία στη προσωπική σας τη ζωή, γιατί δε λέει να ισοπεδωθούν τα πάντα όλα στα ξαφνικά! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Νιώθετε πως σας έχουν βάλει στο μάτι και πως σκάβουν τον λάκκο, είναι έτοιμοι να σας ρίξουν μέσα στο πι και φι! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να είστε εκνευρισμένοι και γκρινιάρηδες όλη την ημέρα! Στο μουλωχτό ότι κάνετε, μην ανοίγετε τα φύλλα σας και μη δείχνετε τα συναισθήματά σας, γιατί απλά δικαιολογείτε τη συμπεριφορά τους! Ξεχάστε για λίγο τα νέα πλάνα, υπάρχει μια στασιμότητα παντού, άρα κάθε προσπάθεια δική σας, καταλήγει άκυρη προς το παρόν!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας παρέα με τον σύντροφό σας, ή με τον καλύτερό σας φίλο! Αποφύγετε τα σουαρέ, ο σκοπός είναι να ηρεμήσετε και να κάνετε συζητήσεις ανάλαφρες, με εκείνους που σας κατανοούν και χαμογελούν μόνο που σας βλέπουν! Αποζητάτε αλλαγές όμως που δε βρίσκουν ανταπόκριση, συνεπώς μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, ότι κάνετε από μόνοι σας και όχι στη παρούσα φάση! Δεν είναι καλή ημέρα για να επιμείνετε σε κάτι!

Αιγόκερως
Μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας, να όμως που δε την έχουν οι άλλοι! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, κανένα φως στο τούνελ δε θα δείτε, γιατί όλο και κάποιος το σβήνει, για να σας το κάνει ακόμα πιο δύσκολο! Σήμερα καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αποφύγετε τις βόλτες και τα σουαρέ, γιατί οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν, να είναι αμέτρητες και μετά από πού να το πιάσετε και που να το αφήσετε..!

Υδροχόος
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε βγάλει και αεροπορικό εισιτήριο γιατί συνήθως τέτοια εποχή ταξιδεύετε, έτσι για το ψυχολογικό! Τζίφος η υπόθεση, άκυρα τα σχέδια που κάνατε, γιατί και επαγγελματικό να είναι το ταξίδι, το meeting μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου και να παραμείνετε safe στο σπιτάκι σας! Τα νεύρα σας κοτσίδες, γιατί σας λείπει πολύ η απογείωση και η προσγείωση, όμως τι προέχει; Κάντε λίγη υπομονή να έρθει ο Ερμής στα ίσα του.. Πού να τρέχετε τώρα..

Ιχθύες
Ανάποδα αν σας γυρίσουν δε θα πέσει ούτε ένα κέρμα! Τα καταφέρατε να μείνετε άφραγκοι λίγο πριν τελειώσει ο μήνας! Αυτό σας χαλάει πολύ τη διάθεση, οπότε θέλετε, δε θέλετε θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Η Αφροδίτη όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς, μπορεί ξαφνικά να βρείτε τίποτα ξεχασμένο, μέσα σε μια τσάντα, ή ένα παντελόνι, σε μια τσέπη τέλος πάντων και να νιώσετε πλούσιοι στο λεπτό! Φάτε το και αυτό να δούμε τι θα καταλάβετε!

magicfariel

Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay