Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 17/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το πρώτο φθινοπωρινό Σάββατο μας ξημέρωσε, έχει συννεφιά έξω, βρέχει λίγο, έχει ζέστη όμως! Αλλάζει η εποχή, το αξιοθαύμαστο είναι, πως ο κήπος μου, είναι πιο πολύχρωμος από ποτέ! 




Αγαπημένο μου φυτό, είναι ο Ιβίσκος! Έχει φανταστικά λουλούδια, πανέμορφα χρώματα και τούτη τη στιγμή που σας γράφω, είναι όλοι ανθισμένοι, λαμποκοπούν, μιας που το κλίμα είναι τροπικό, ιδανικό αν λάβουμε υπόψη μας, ότι προέρχεται από την Ανατολική Ασία! Ευδοκιμεί σε ζεστά κλίματα, για αυτό και η Ρόδος είναι γεμάτη, έχει παντού! Και όσο πάμε νοτιότερα ακόμα καλύτερα! Το χειμώνα λέω να τα βάλω μέσα, δίπλα στο τζάκι.. χαχα! 

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, αλλά δε με αφήνουν οι τριγύρω και τα τριγύρω! Κάποιος είναι ο καρχαρίας και κάποιοι τα παράσιτα όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλά είδη και από το ένα και από το άλλο και ξαφνικά ok.. θέλω να γίνω ένα σαλάχι..! Τι υπέροχα πλάσματα! Και κάπως έτσι κάναμε ένα ταξίδι στην Ινδονησία! Κάπου εκεί τέλος πάντων.. έχει από όλα τα καλά που ανέφερα και πόσα ακόμα..

Να χαθώ στα βάθη της Ινδονησίας.. πωωωωωω όνειρο τρελό και αλλοπαρμένο..

Και προσγειωνόμαστε στη πραγματικότητα.. αστρολογικά είναι πολύ χάλια η κατάσταση! Ποια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, όταν το γεγονός τρώει πόρτα από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα;;; Μέχρι να πάει ο μήνας 21 – 22/10 θα τα δούμε λίγο όλα, όμως ακόμα δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα!

πού ήμασταν; Στην Ινδονησία;;

φιλάκια.. 


Κριός
Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να ασχοληθείτε με πράγματα που δε σας αρέσουν και τόσο! Η αλήθεια είναι πως δε σας παίρνει να αντιδράσετε, ούτε να αρνηθείτε να βοηθήσετε, γιατί ζούμε σε μυστήριες εποχές, κρινόμαστε επίσης και μέσα από όλον αυτόν τον κακό το χαμό, κάποιος θα βγει νικητής και κάποιος όχι! Η Νέα Σελήνη που έγινε χθες στον Ζυγό, ανάβει το πράσινο το φως, υπάρχει μέλλον στα ζητήματα που σας απασχολούν, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τα εμπόδια του σύμπαντος! Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε το shopping therapy, γιατί μετά ο μήνας δε θα βγει.. και θα έχουμε δράματα, άνευ λόγου και αιτίας!

Ταύρος
Ταυράκια μου ο Ουρανός κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα, οπότε κάθε μέρα και από μια έκπληξη, γεμάτη από έντονα συναισθήματα. Ευχάριστα και δυσάρεστα! Το διάστημα αυτό ασχολείστε κυρίως με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, επενδύετε στον εαυτό σας με κάθε τρόπο, προσπαθείτε να ακολουθείτε τις εξελίξεις, γεγονός που σίγουρα σας στρεσάρει, όμως για αρκετές περιπτώσεις εκεί έξω αξίζει τον κόπο! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δίνει ευκαιρίες, όμως το τέλειο γίνεται μέτριο, είτε σας αρέσει, είτε όχι! Η μάχη που θα δώσετε, προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες, είναι αυτή που θα σας ανταμείψει μελλοντικά! Σήμερα καλό είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας!

Δίδυμος
Είναι μέρες που ζητάτε από όλους λεφτά! Τα έχετε δουλέψει; Σας ανήκουν; Είναι κάτι δανεικά και αγύριστα; Όπως και να έχει το θέμα, όποιος σας οφείλει χρήματα πρέπει να σας τα δώσει, γιατί καλοσύνες τέλος, έχετε και εσείς υποχρεώσεις να καλύψετε! Οπότε δείτε το ως το κυνήγι του θησαυρού, αυτό σας λέει με λίγα λόγια η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό! Μια κουβέντα είναι όλα, γιατί ναι μεν ζητάτε για να λάβετε, ο τρόπος που το κάνετε όμως παίζει σημαντικό ρόλο! Όσο δίκιο και αν έχετε, μη το τραβήξετε στα άκρα, μη χαλάτε σχέσεις ζωής, πάνω-κάτω όλοι βράζουμε στο ίδιο το καζάνι! Σήμερα άλλα έχετε κανονίσει, όμως άλλα θα προκύψουν! Αποφύγετε το τιμόνι σε κάθε περίπτωση!

Καρκίνος
Και ξαφνικά τις μέρες αυτές, περνούν από μπροστά σας όλες οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες που έχετε και ζορίζεστε πολύ! Μπορεί να ήσασταν έτοιμοι για μια μεγάλη προσωπική «επανάσταση» και με τα γεγονότα που έχουν προκύψει, να έχετε κάνει πίσω, αλλά πόσο πια; Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, ρίχνει λάδι στη φωτιά, σας υπενθυμίζει τους στόχους σας, τις αποφάσεις που πήρατε πριν κάτι μήνες και σας λέει go for it, no matter what! Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δε σας το κάνουν καθόλου εύκολο όμως! Ακόμα ένα τεστ για να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στις επιθυμίες σας, μπας και έχει αλλάξει κάτι! Σήμερα, ένα συμβάν μπορεί να διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια σας και να γίνετε σ..έξαλλοι!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως είστε σε αναμμένα κάρβουνα! Το σύμπαν σας κάνει ανήσυχους πολύ και σας χαλάει τα σχέδια, οπότε ένα δίκιο το έχετε, που νιώθετε έτσι! Τα λεφτά ως συνήθως δε σας περισσεύουν, οπότε κάνετε απίστευτα σενάρια, μπας και σωθεί κανένα φράγκο, αλλά οι μέρες αυτές είναι φουλ στα εμπόδια! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως αυτή η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, είναι μια βασική αιτία που συμβαίνει όλο αυτό! Θέλει να αντιμετωπίσετε κυρίως τα οικογενειακά σας τα προβλήματα, άμεσα πριν προχωρήσετε στο επόμενο level! Σήμερα λοιπόν, όλο και κάτι θα προκύψει, που θα σας βάλει σε διαδικασία, τύπου, φτου πάλι από την αρχή, αλλά με τα νεύρα σας κοτσίδες! 

Παρθένος
Είστε τυχεροί που έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τίποτα άλλο δε σας λέω! Οι μέρες αυτές αν τις χρωματίζαμε είναι άσπρο-μαύρο! Μια κάτι ευχάριστο συμβαίνει, μια κάτι δυσάρεστο! Των άκρων συναισθήματα, των άκρων και οι αντιδράσεις σας! Αρκετοί εκεί έξω σκέφτεστε να βάλετε το χέρι μέσα στη τσέπη, να ρισκάρετε για κάτι που επιθυμείτε πολύ, όμως από την άλλη σκέφτεστε πως καλύτερα δεν είναι να περιμένετε το φινάλε του έτους, για να είστε πιο σίγουροι;; Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας κάνει να παλαντζάρετε μεταξύ του τώρα ή του αύριο και αυτό σίγουρα είναι άκρως ενοχλητικό! Σήμερα όμως είναι ιδανική ημέρα για να κλείσετε εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι!

Ζυγός
Χρυσά μου, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή 11 μερούλες έμειναν για να έρθει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Μέχρι τότε όμως, βαστάτε γερά, γιατί οι δικοί σας οι άνθρωποι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να σας χαλάσουν τα σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον! Οικογενειακά θέματα και πάλι σε πρώτο πλάνο, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, έγινε εχθές και μέχρι το φεγγάρι να γιομίσει, σκούρα τα πράγματα! Αν έχετε κατά νου, να αλλάξετε σπίτι, να συζήσετε με τον σύντροφό σας, κάπου μακριά, να παντρευτείτε κιόλας, έχω την εντύπωση πως κανείς δε θα σας δώσει την ευχή του, πολύ βαρύ για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Σήμερα προτιμήστε την εξαφάνιση παρά τους τσακωμούς!

Σκορπιός
Είναι σκοτεινές μέρες αυτές για εσάς, η διάθεσή σας όχι και στα καλύτερά της, μήπως οι σκέψεις που κάνετε έφεραν τα σύννεφα και τις βροχές;;; Το διάστημα αυτό, είναι τα γεγονότα τέτοια, που νιώθετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Υπάρχει έντονο το συναίσθημα της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας, δε ξέρετε τι σχέδια να κάνετε για το μέλλον! Κυρίως πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Σοβαρός λόγος για να έχετε τις μαύρες σας, όμως όλος ο κόσμος έτσι νιώθει! Ψυχραιμία θέλει και κινήσεις πολύ καλά μελετημένες! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, όχι από μόνη της, προκαλεί τις ανησυχίες που έχετε! Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, φέρνει παρεξηγήσεις, το νου σας! 

Τοξότης
Είναι κάπως απογοητευτικές οι μέρες αυτές, σας προσγειώνουν ανώμαλα στη πραγματικότητα και θα νιώθετε λυπημένοι με κομμένα τα φτερά! Αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς ήρθαν, οπότε θα χρειαστεί να φτιάξετε plan b, για το σήμερα και το αύριο! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έγινε για να σας θυμίσει πως καλό είναι να κάνετε οικονομία, να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και να μη κάνετε ούτε ένα βήμα παραπέρα, αν δε βάλετε τα θέματά σας σε μια σειρά! Δε σας φτάνουν τα επαγγελματικά σας τα βάσανα, έρχονται και ερωτικές φουρτούνες, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε ένα φλερτ! Σήμερα ας πούμε, μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους άλλους! Αποφύγετε να ρίξετε ευθύνες, επίσης!

Αιγόκερως
Διαπιστώνω πως είτε είναι ανάδρομοι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, είτε είναι στα ίσα τους, πετσοκόβουν όνειρα, επιθυμίες, οτιδήποτε χαρωπό, γιατί θέλουν να τερματίσουν τα άχρηστα της ζωής, μπας και ξημερώσει μια όμορφη μέρα! Και όλο αυτό συμβαίνει πάνω στο κεφάλι σας πολύ καιρό τώρα και έχει ακόμα μέλλον το θέμα! Επαγγελματικά μπορεί να θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να έχετε προτάσεις, ιδέες, να τη ψάχνετε τη δουλειά, να όμως που είστε μόνοι στο έργο αυτό και δεν έχει κανείς τη διάθεση να σας σιγοντάρει ή ακόμα και να συνεργαστεί! Ο επιμένων νικά, αυτό ξέρω να σας πω! Σήμερα εμφανίστε το ερωτικό σας το ταπεραμέντο! Φτιάξτε ατμόσφαιρα! Δώστε το φιλί της ζωής!

Υδροχόος
Άμα σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Ενώ έχετε ξεσηκωθεί για πολλά και διάφορα, που αφορούν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ξαφνικά το σύμπαν πατάει ένα πολύ απότομο φρένο για εσάς και αυτό είναι αρκετό για να νιώσετε την απαισιοδοξία μέσα στο πετσί σας, το χειρότερο συναίσθημα ίσως..;; Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, παρέα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κάνουν τις μέρες σας σκοτεινές και διώχνουν μακριά την ελπίδα! Από το να είστε μονίμως σε έξαλλη κατάσταση, δείτε την αλλιώς τη δουλειά, βρείτε τον χρόνο για να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα τις επιθυμίες και τα όνειρά σας! Το παρελθόν κρύβει τις λύσεις που γυρεύετε, ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο! Σήμερα εξαφανιστείτε καλύτερα!

Ιχθύες 
Τις μέρες αυτές, καλό είναι να καθίσετε φρόνιμοι και να σοβαρευτείτε επίσης! Αρκετοί κάνετε λογαριασμό στα μέσα του μήνα και διαπιστώνετε πως ξεφύγατε για ακόμα μια φορά και τα έκτατα προκύπτουν για να σας θυμίσουν το πόσο χαοτικοί είστε και σπάταλοι επίσης, όταν έχετε το χρήμα στη τσέπη! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας βάζει εμπόδια, σας δείχνει την αλήθεια και σας απαγορεύει να ζητήσετε δανεικά ή βοήθεια από τους άλλους! Ο Πλούτωνας και ο ανάδρομος Ερμής, εμποδίζουν κάθε τι που σκέφτεστε να κάνετε, γιατί κάποια στιγμή το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα! Το δεδομένο δεν υπάρχει πια! Σήμερα να βγείτε, να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε, να ξεφύγει το μυαλό!

magicfariel

Φωτογραφία από TheDigitalTeacup από το Pixabay