Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια: Το μαγικό Φεγγάρι στο ζώδιο του Ταύρου, 31/10/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχει Φεγγάρι απόψε, ένα πανέμορφο, λαμπερό, άκρως σαγηνευτικό φεγγάρι, που μας κοιτάζει τώρα πια από ψηλά και μας μαγεύει, με το φως του, την αύρα του, μας έχει ήδη αγκαλιάσει όλους!

Πανσέληνος στον Ταύρο, παρέα με έναν ανάδρομο Ουρανό, που δεν έχει και τόσο τα κέφια του τις μέρες αυτές.. όπως φαίνεται..!!! 




Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Το τραγούδι που μόλις μου ήρθε στο μυαλό είναι το .. “stop in the name of love, before you break my heart” και πάει λέγοντας το πράμα! Και το μπουρλότο από την ελληνική ταινία, ταιριάζει στη περίσταση, αφού υπάρχει ένταση, θυμός, απογοήτευση, οργή, σε οτιδήποτε μας καταπιέζει, δε μας ταιριάζει, δε μας φτιάχνει άλλο πια!
Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο, ο εγωισμός στα κόκκινα, γιατί κάποιος πρέπει να κερδίσει και κάποιος να χάσει! Για το δίκαιο και το άδικο, ούτε συζήτηση! 
Υπάρχει μια επαναστατική διάθεση, ο Ουρανός φταίει για αυτό, αρκετοί θα αποζητήσουν τις ζαβολιές, τις τσαχπινιές, κάποιοι θα τη σκαπουλάρουν και κάποιοι θα τη πατήσουν, γιατί το φεγγάρι αυτό θολώνει το μυαλό και μας θέλει κακά παιδιά, κυρίως το ΣΚ αυτό!
Προσωπικά δε θα βγω από το σπίτι μου, το αμάξι είναι ήδη στο γκαράζ, δε το κουνάω, γιατί ποιος ο λόγος; Υποπτεύομαι όμως πως κάποιος κάνει party στη γειτονιά.. χαχα.. πλάκα κάνω, αλλά σε κάποια άλλη γειτονιά μπορεί και να συμβαίνει..
Ασυμμάζευτος ο κόσμος, σε μέρες που καλό είναι να είναι συμμαζεμένος! Ακόμα ένα test του σύμπαντος.. Πόσο αντίθετη είναι η φάση; Αστρολογικά το σύμπαν μας ξεσηκώνει για περιπέτειες και στη πραγματικότητα επιβάλλεται να τις αποφύγουμε με κάθε τρόπο!

Και λέω για ακόμα μια φορά..

Κάθε πράξη, έχει συνέπειες. Το Φεγγάρι θα ηρεμήσει.. εσύ όμως;

βραδινά φιλάκια.. 💋


Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας αποκαλύπτει εκκρεμότητες που υπάρχουν πάνω σε θέματα οικονομικά! Κάποιος κάτι σας έχει αποκρύψει, ατασθαλίες θα τις χαρακτήριζα, αθώα μυστικά, που το λίγο έγινε πολύ και ξαφνικά θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε παρέα! Ναι μεν η έκπληξη μεγάλη, όμως το να βγείτε από τα ρούχα σας δεν είναι η κατάλληλη η λύση! Από την άλλη καλό είναι να προστατέψετε το κομπόδεμά σας, δεν είναι καιρός για ανοίγματα! Κάποιες ευκαιρίες φαντάζουν ιδανικές, όμως τα φαινόμενα απατούν! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας, να αναλάβετε τα ηνία αν χρειαστεί και να ξεχάσετε τα πείσματα και τους εγωισμούς!

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει επαναστάτες! Σα να γκρεμίζει τα τείχη και ξαφνικά όσοι βρίσκεστε σε μυστήρια φάση με τον σύντροφό σας, μπορεί να πείτε το αντίο και να εξαφανιστείτε! Μια υπερένταση τη νιώθετε, είστε νευρικοί και μυγιάγγιχτοι, οπότε σας ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα τις μέρες αυτές! Βάζετε ένα τέλος σε σχέσεις που έχουν ήδη τελειώσει, με άγαρμπο τρόπο φυσικά! Προτιμάτε τη μοναξιά σας, κάνετε παρέα με τις σκέψεις σας, έχετε τόσα να πείτε με τον εαυτό σας, οπότε ξεκινάτε ένα ξεκαθάρισμα ψυχής και όπου σας βγάλει! Οι αλλαγές που αποζητάτε μπορεί να σας φανούν extreme στη πορεία, αλλά λίγη περιπέτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ κακά παιδιά! Τα συναισθήματά σας γίνονται πολύ έντονα και ξαφνικά επιθυμείτε πράματα και θάματα και είστε έτοιμοι για δράση, δίχως καν να σκεφτείτε το κόστος! Ή που θα πέσετε τέζα στο κρεβάτι, ή που θα σας φάνε οι δρόμοι! Εννοώ ή που θα καταπατήσετε τις επιθυμίες σας και θα σας ρίξει ψυχολογικά το γεγονός, ή που θα τις ικανοποιήσετε και με το παραπάνω! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως υπάρχουν άνθρωποι τριγύρω, θα χρειαστεί να ξεφύγετε από τις ανακρίσεις και τα μυστήρια τα βλέμματα! Να ντύνεστε καλά, γιατί δεν είναι εποχές για να κρυολογήσετε! Βέβαια το σύμπαν όλο και κάποιο συνάχι θα σας κολλήσει..!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι αυτό σας δείχνει ξεκάθαρα σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να βασιστείτε και σε ποιους όχι και τόσο! Ένα πρόσωπο μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας ως δια μαγείας, μπορεί ήδη να το γνωρίζετε, μπορεί και όχι, όμως θα σας κάνει να αισθανθείτε τόσο ωραία, που θα πάρετε πολύ δύναμη και κουράγιο για το αύριο! Η μαγική νεράιδα που σας προστατεύει κάνει τις μέρες αυτές το θαύμα της! Σε μια στιγμή που είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, για ένα ζήτημα που σας καίει, ξαφνικά θα βρεθεί η λύση και θα εκπλαγείτε ευχάριστα! Οπότε αφήστε τις γκρίνιες και τη μουρμούρα και να σκέφτεστε θετικά! Προσελκύστε τις αισιόδοξες ενέργειες του σύμπαντος!

Λέων 
Το Φεγγάρι αυτός σας μεταμορφώνει σε Λυκάνθρωπο! Αστειεύομαι φυσικά, αλλά όχι και τόσο, αφού σας γεμίζει με θυμό τη ψυχή, πολύ ένταση και αποζητάτε έναν σαματά, να φέρετε λίγο τα επάνω-κάτω, γιατί φαντάζεστε πως κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει κατανοητά από τους άλλους και πρέπει να γίνουν, όπως και να έχει! Ωχ αμάν, γιατί ένα ξέσπασμα δικό σας είναι αρκετό για να καταστρέψει το πιο όμορφο σενάριο! Υπάρχει και άλλος τρόπος για να αποδείξετε πως εσείς είστε οι αρχηγοί της παρέας, αλλά δεν έχετε χρόνο και διάθεση για γλυκόλογα! Τις μέρες αυτές τσακώνεστε με όλο τον κόσμο και ανοίγετε μπόλικα μέτωπα αντιπάθειας. Και το απολαμβάνετε!

Παρθένος
Το Φεγγάρι αυτό σας ταιριάζει απόλυτα και σας αρέσει κιόλας πολύ! Έχετε μια διάθεση μυστήρια, μπορεί να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, μια πρόταση γάμου, κάτι που δε συνηθίζετε και τόσο! Είστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και για το όχι, υπάρχει εναλλακτική! Σε προσωπικό επίπεδο έχει περιπέτειες τις μέρες αυτές, ένοχα μυστικά, όμορφες στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες! Βέβαια, επαγγελματικά οτιδήποτε κανονίζετε μπορεί να αναβληθεί για λίγο αργότερα και να χαλαστείτε, όμως είχατε τις υποψίες σας, οπότε ποιος ο λόγος να τα βάψετε μαύρα; Προς το παρόν το ΣΚ αυτό, κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε ερωτικά και αφήστε τις σκοτούρες από Δευτέρα!

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό σας αγχώνει πολύ πάνω σε οικονομικά ζητήματα! Μπορεί να σας γυρεύουν κιόλας, από διάφορες υπηρεσίες, να έχουν ανακαλύψει τυχόν μπαγαποντικές σας και αυτό είναι αρκετό για να χάσετε την ηρεμία και τον ύπνο σας! Αφήστε να περάσει το αστρολογικό μπουρίνι, να ξεθυμάνει λίγο η ένταση του κόσμου και βλέπετε το πώς θα χειριστείτε τέτοιες υποθέσεις. Και έτσι να μην είναι, αποφύγετε να βάλετε το χέρι στη τσέπη, για θέματα επαγγελματικά, ακούστε τις προτάσεις του κόσμου και βλέποντας και κάνοντας! Θα μου πείτε τώρα είναι η εποχή για εκείνο το ρίσκο, όμως σας απαντώ, αν σας περισσεύουν, γιατί όχι όμως και γιατί ναι;;;

Σκορπιός 
Το Φεγγάρι αυτό, πρώτα βάζει τιμωρία εσάς και μετά τους άλλους! Είναι ζόρικο πολύ και χτυπάει κατευθείαν στο ψαχνό, σας εξοργίζει κιόλας, έναν πανικό τον βιώνετε κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Βαθιές ανάσες και αισιόδοξες σκέψεις, γιατί δε γίνεται αλλιώς! Διώχνετε κόσμο και κοσμάκι από δίπλα σας, ένας χωρισμός παίζει πολύ, οτιδήποτε σας πνίγει και σας περιορίζει πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα! Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα ερωτικά σας τα βάσανα πολύ σκληρός και απόλυτος, αλλά κάποιος σας έφτασε σε τούτο το σημείο! Κάποιοι άλλοι σκέφτεστε πόση ακόμα μοναξιά θα βιώσετε, πως η ζωή είναι μικρή και η συντροφικότητα σπουδαία. Κάντε κάτι για αυτό!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό σας ρίχνει τέζα στο κρεβάτι, ένα κρυολόγημα σας βρίσκει, τις επόμενες ημέρες αν συμβεί αυτό, παίζει να ταλαιπωρηθείτε τρελά! Μη προσπαθήσετε να το αποκρύψετε από τους ανθρώπους σας, αντιθέτως να είστε ειλικρινείς, γιατί έτσι θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια κυρίως στη δουλειά σας! Ίσως να χρειαστεί να μείνετε μέσα στο σπίτι για κάμποσες ημέρες, γεγονός που μπορεί να φέρει φουρτούνες στην επαγγελματική σας τη ζωή! Πλακωθείτε στις βιταμίνες, να ντύνεστε γερά και κλείστε και κανά παράθυρο! Τις μέρες αυτές θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας από όλες τις πάντες για να αποφύγετε τα χειρότερα!

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό σας απογειώνει και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας! Ένα μαντάτο πολύ ευχάριστο πρόκειται να ακούσετε, μπορεί ακόμα να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση και να γοητευτείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, κάποιο πρόσωπο πολύ ξεχωριστό θα αποζητήσει τη παρέα σας! Οπότε προτείνω τις μέρες αυτές να είστε στη πέννα γιατί ποτέ δε ξέρετε τι ραντεβουδάκι μπορεί να προκύψει από το πουθενά! Είναι ένα μαγικό ΣΚ, οπότε για να δούμε, τι θα δούμε..! Ακόμα ένα κομμωτήριο είναι μια υπέροχη ιδέα για να κάνετε αλλαγές μεγάλες και τρανές! Κάτι προκύπτει στα επαγγελματικά σας και σας λέει να τραβήξετε από άλλο μονοπάτι!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό σας θέλει μάχιμους πολύ και λογικούς επίσης! Οικογενειακά τα βάσανά σας, σα να έχουν πέσει τα κοράκια από επάνω σας και να σας ζητούν να δώσετε ακόμα και τα παντελόνια που φοράτε, έτσι επειδή! Εννοείται πως γνωρίζετε αλήθειες που πονούν, όμως δεν είστε από εκείνους που χαρίζετε πλούτη που έχουν γίνει από τον κόπο σας! Πέφτουν οι μάσκες, σας δείχνουν ξεκάθαρα το τι παράλογα απαιτούν από εσάς, οπότε και εσείς με τον τρόπο σας τον μοναδικό και αξεπέραστο, καλό είναι να τους βάλετε στη θέση τους και ίσως και να τους κλείσετε και τη πόρτα.. για πάντα όμως! Το τι θα κάνετε με τη περιουσία σας, δεν αφορά κανέναν! Προστατέψτε τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει αναποδιές σε οτιδήποτε σχεδιάζετε να κάνετε τις επόμενες ημέρες! Όσο σας κάθονται διάφορα κουλά, άλλο τόσο επιμένετε και πεισμώνετε και δε το βάζετε κάτω, με τίποτα! Οποιοσδήποτε σας προκαλέσει τις μέρες αυτές, σίγουρα θα βρει το μπελά του, δεν έχετε καμία διάθεση για καλοσύνες και όμορφες πράξεις! Αρκετοί εκεί έξω γυρεύετε μια ακόμα αφορμή για να επαναστατήσετε σε προσωπικό επίπεδο, όμως μην είστε και του λωλού.. γιατί φαίνεται από τα μάτια σας! Το ΣΚ αυτό, να προσέχετε στο τιμόνι, στις σκάλες, στο ίσιωμα, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν! Αν έχετε διάθεση για περιπέτειες είναι η ιδανική περίοδος! Μετά ο λογαριασμός!

magicfariel

Φωτογραφία από A. Schüler από το Pixabay