Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Νοέμβρης έφτασε τόσο γρήγορα, η ερώτηση που κάνουμε όλοι, είναι τι άλλο θα ζήσουμε; Απίστευτη χρονιά, απίστευτα τα γεγονότα! Ακόμα και το σύμπαν έχει συνωμοτήσει με τα αυτά που συμβαίνουν! Πλουτώνια εποχή.. Έτσι τη χαρακτηρίζω! 

Το φεγγάρι μας βαστά γερά από χθες, έχουμε άλλες τρεις ημέρες μπροστά μας, το απρόβλεπτο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μας, οπότε ας αισιοδοξήσουμε εμείς και όπως βγει.. ότι προκύψει! 

Σήμερα έχουμε δυο εντελώς αντίθετες επιρροές! Από τη μια το φεγγάρι στον Ταύρο, σχεδιάζει φανταστικά πλάνα παρέα με τον Δία και τον Πλούτωνα και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, μπαίνει σφήνα στα σχέδια αυτά παρέα με τον Κρόνο! Μη προλάβουμε να χαρούμε, τσουπ να εμφανισθεί το εμπόδιο!
Θεωρώ λοιπόν, πως όποιος έχει θετική διάθεση, ή να τη μοιράσει για να χαμογελάσουν και οι άλλοι, ή να τη κρατήσει για τον εαυτό του, γιατί μπορεί να μην εκτιμηθεί έτσι όπως πρέπει και να έχουμε δράματα! Ναι στη καλή τη χαρωπή τη παρείτσα, όχι σε εκείνους που όλο γκρινιάζουν και απαισιοδοξούν!
Να ονειρευτούμε, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, όμως ας αποφύγουμε να τα συζητήσουμε από εδώ και από εκεί, ας συνέλθει ο Ερμής και βλέπουμε.. Ιδανική ημέρα για να φτιάξουμε κρυμμένους Άσους στο μανίκι μας, δε λέτε;;;

φιλάκια..


Κριός
Μια Κυριακή που θα προτιμήσετε την ησυχία σας και ίσως να απαγορέψετε στους άλλους να σας ενοχλήσουν! Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, δε θα χαλάσετε το χρόνο σας με δουλειές του σπιτιού, ούτε ικανοποιώντας τις επιθυμίες των άλλων! Προσπαθήστε με τον πιο απλό τρόπο να εξηγήσετε τις σκέψεις σας, αν και ο ανάδρομος Ερμής, σας ζαλίζει κάπως, υπάρχει και ένταση από το χθεσινό το φεγγάρι, μια ζοχάδα την έχετε, έτσι επειδή! Ο Κρόνος έχει σκοπό να ξεσκεπάσει για ακόμα μια φορά τα αρνητικά μιας σχέσης, οπότε τις μέρες αυτές, ερωτικά θέματα σας βασανίζουν και πάλι. Θα μείνετε ή θα φύγετε; Ιδού η απορία! 

Ταύρος
Νιώθετε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, είναι η μούρλια του σύμπαντος, που δίνει ρέστα τις μέρες αυτές, όμως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας! Σα να σας προστατεύουν ο Δίας και ο Πλούτωνας, σας οδηγούν στο σωστό το μονοπάτι, έφτασε ο καιρός να διώξετε μακριά οτιδήποτε σας κρατάει πίσω και να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας! Σήμερα αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, ανεξάρτητα αν το περιεχόμενο είναι επαγγελματικό, φιλικό, ακόμα και ερωτικό. Αλλού θέλετε να καταλήξετε, άλλο νόημα βγάζουν τα λόγια σας, συμφωνείστε απλά με ένα κούνημα του κεφαλιού! Έρχονται αλλαγές πολύ φανταστικές!

Δίδυμος
Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, μη περιμένετε να βγάλετε άκρη στα ζητήματα που σας απασχολούν! Σήμερα και για λίγες μέρες ακόμα, γίνεστε πολύ σκληροί με τους άλλους, ίσως και τα λόγια σας να στάζουν φαρμάκι, δε σας συμπαθούν και τόσο! Κυριακάτικο σοβαρεύεστε και τα βάζετε με τους ανθρώπους σας, ξαφνιάζετε πολύ κόσμο, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, σειρά σας να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Μη ξεφεύγετε με θέματα που μεθαύριο θα ξεχάσετε και θα βρεθείτε εσείς σε δύσκολη θέση! Προτείνω μια φασίνα τρελή και αλλοπαρμένη, για να ξεδώσετε τουλάχιστον δημιουργικά! Φρόνιμα!

Καρκίνος
Ωραία ημέρα για να κάνετε ένα σουαρέ! Σπίτι σας; Κάπου αλλού; Όμορφη Κυριακή για μια βόλτα κάπου κοντά, στα γνώριμα τα μέρη! Εσείς έχετε όλη τη καλή τη διάθεση τις μέρες αυτές να συναναστραφείτε με πρόσωπα που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν, σκέφτεστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, όμως να είναι καλά ο Κρόνος, δε παίζει να σας το επιτρέψει αυτό! Αν σας έχουν δαγκώσει το χέρι μια φορά, θα το κάνουν και άλλη! Δεν αλλάζει ο άνθρωπος χρυσά μου! Ο Ερμής βρίσκεται στον υπερευαίσθητο Ζυγό, για αυτό και σας πιάνουν οι γλύκες σας! Καλά απολαύστε το σήμερα και θυμηθείτε το συμβάν εκ νέου..! 

Λέων
Είναι μια τέλεια ημέρα για να την περάσετε με την οικογένειά σας, ακόμα και με τα φιλαράκια σας. Δε ξέρω χθες τι σας βρήκε, όμως στο χέρι σας είναι να φτιάξετε μια όμορφη κατάσταση, να ζητήσετε ένα γλυκό συγγνώμη, να επανέλθουν οι ισορροπίες, πολύ σημαντικό αυτό! Εντάξει και σήμερα υπάρχουν καβγαδάκια στο μενού, όλο και κάτι θα συμβεί που θα σας εκνευρίσει απίστευτα πολύ, αν μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε και κουβέντα, τότε πάει η μέρα καταστράφηκε! Ο ανάδρομος Ερμής έχει τις τσαντίλες του, το φεγγάρι ακόμα σας έχει μαγεμένους, οπότε μήπως να προτιμήσετε τις μοναξιές σας;;;

Παρθένος
Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, σας λένε καλό μήνα με πολύ αγάπη στη καρδιά! Ξυπνάτε με μια υπέροχη διάθεση, είστε πολύ αισιόδοξοι και έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας προς οποιαδήποτε, συγκεκριμένη, κατεύθυνση! Συνέβη κάτι καλό και μας το κρύβετε; Πριν ξεκινήσετε κάτι, πριν δώσετε τα χέρια, αφήστε να έρθει ο Ερμής στα ίσα του, άλλες πέντε μερούλες υπομονή! Σημειώστε τους στόχους σας, ονειρευτείτε όσο θέλετε, κουτσομπολέψτε για αυτό με το φιλαράκι σας, αλλά μη ξανοίγεστε από εδώ και από εκεί! Αποφύγετε τη πολυκοσμία και τις δημόσιες σχέσεις μέχρι να κοπάσει το σύμπαν λιγουλάκι..

Ζυγός
Περιμένετε τίποτα λεφτά και δε σας τα δίνουν; Σας περιπαίζουν; Όλο σας κλείνουν ραντεβού και μετά το ακυρώνουν; Τι ερωτήσεις σας κάνω Κυριακάτικο, πάντως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ, το μυαλό σας παίρνει ανάποδες στροφές και ίσως να γίνετε κακά παιδιά προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας! Κάτι μπορεί να λάβετε σήμερα, να είναι η έκπληξη της ημέρας, όμως θα ειπωθούν κουβέντες όχι και τόσο ευχάριστες! Για ακόμα μια φορά θα προβληματιστείτε για φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, αν κατά πόσο αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που προβληματίζεστε με θέματα ερωτικά. Κάνετε την ερώτηση στη καρδιά σας, πιο πρόσωπο βλέπετε πρώτο; Πιο κατοικεί μόνιμα εκεί πέρα; Όταν η απάντηση που λαμβάνετε είναι η ίδια και η ίδια, τότε τι σας εμποδίζει από το τρέξετε στην αγκαλιά του; Θα χαρώ πολύ αν κάνετε το μεγάλο το μπαμ, αρχή του μήνα, χαμογελάω ήδη! Κάποιοι έχετε παρεμβολές στη προσωπική σας τη ζωή, τύπου θα σας βρουν οι άλλοι νύφη ή γαμπρό, όμως δε πάει έτσι η ιστορία. Οπότε μάχιμο το βρίσκω το πεδίο, όμως επιβάλλεται να κερδίσει η καρδιά σας! Πάντως μαθαίνετε νέα που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως γίνεται του λωλού στο σύμπαν και είναι από τις φορές που δε ξέρετε τι να πρώτο σκεφτείτε. Από τη μια κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, από την άλλη απαισιόδοξες και αυτό σας μπλοκάρει κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να ανοίξετε κουβεντούλα με κανέναν γιατί έτσι θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, που όπως φαίνεται πρέπει να είναι ήδη μπόλικες και οι σχέσεις σας με όλο τον κόσμο στα κόκκινα! Προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, ζεστασιά και καλό φαί και ηρεμία πάνω από όλα! Κυριακή, ας χαλαρώσετε και εσείς λιγουλάκι έτσι όπως κάνατε μια φορά και έναν καιρό!

Αιγόκερως
Θέλετε, δε θέλετε σήμερα θα σας τη πέσουν τα φιλαράκια σας και θα πάτε βόλτα για φαγητό, για έναν καφέ, κάπου να ξενοιάσετε. Και το σπίτι σας παίζει να γεμίσει από κόσμο, οπότε φτιάξτε λιχουδιές για παν ενδεχόμενο! Προτείνω να αποφύγετε το τιμόνι, να περάσουν να σας πάρουν από το σπίτι, να παραμείνετε στη βάση σας, γιατί μια το χθεσινό το φεγγάρι, μια ο ανάδρομος Ερμής, ίσως να συμβεί κάτι που να σας χαλάσει τη διάθεση. Όσο πιο ήρεμοι και συμμαζεμένοι είστε, τόσο το καλύτερο! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, σας μεταμορφώνουν σε superman ή catwoman! Χαχα..

Υδροχόος
Το γεγονός πως δε μπορείτε να ταξιδέψετε ή να προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες, λόγω εποχής, σας εξοργίζει, σας τρελαίνει το μυαλό, είναι αδιανόητο για τον ψυχικό σας τον κόσμο, οπότε δεν είστε και στα καλύτερά σας ψυχολογικά! Αποφύγετε τις συναντήσεις και τις συζητήσεις και τα σούρτα φέρτα, γιατί ακούτε απόψεις που τις βρίσκετε άκρως ενοχλητικές και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Πνίγεστε γιατί τα όχι της εποχής μπλοκάρουν τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας, τις ελευθερίες σας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας, φέρνουν το χάος, σειρά σας να βρείτε την άκρη του νήματος!

Ιχθύες
Μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να βοηθήσετε κάποιες ψυχές εκεί έξω, να όμως που δε το αντιλαμβάνονται και τόσο και το βλέπετε αυτό και εκνευρίζεστε ακόμα πιο πολύ! Αν έχετε κανονίσει διάφορα σουαρέ για σήμερα, μπορεί και να μη καταφέρετε να παρευρεθείτε, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, πάνε τα κέφια τα πάτησε το τρένο. Αν Κυριακάτικο σας ζορίσουν με θέματα οικονομικά, επαγγελματικά επίσης, τότε θα ξεχάσετε για λίγο το καλό σας το χαρακτήρα και θα γίνετε πολύ σκληροί και απόλυτοι με όλους! Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, φέρνουν νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας! New love?

magicfariel

Φωτογραφία από Jasmin Key από το Pixabay