Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια: Το ταξίδι της Αφροδίτης από τον Ζυγό, στον Σκορπιό! by MagicF’Ariel

01/11 – 30/11/2020
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επέλεξα τυχαία να γράψω για το ταξίδι της Αφροδίτης, στη πορεία όμως διαπίστωσα πως σε δυο εβδομάδες περίπου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού! Αδυναμία πολύ μεγάλη τελικά.. όπως φαίνεται δε μπορώ να αντισταθώ.. και τόσο! 

Ας το πάρουμε από την αρχή το πράγμα! Η Αφροδίτη μένει στο σπίτι του Ζυγού! Έχει σουίτα εκεί δα πέρα, μη νομίζετε πως έχει κακοπέσει, αντιθέτως είναι στον αφρό! Από μόνη της έχει πολύ καλή διάθεση, την φροντίζουν, την αγαπούν, την περιποιούνται, όλοι για τη πάρτη της! Το όνειρο κάθε γυναίκας! Όσες μέρες τις κάνουν τα beaute της και την έχουν στα ώπα ωπα, εμείς οι κοινοί θνητοί, έχουμε κάτι επιθυμίες, ζεστές και αγαπησιάρικες! 

Και επειδή τα βλέπει όλα αυτά ο Άρης από τον Κριό και ζηλεύει, της κάνει ένα τρελό χουνέρι στις 09/11, είμαι σίγουρη πως θα βάλει τα κλάματα! Όσο για εμάς, αφήστε το, εμείς και αν κλάψουμε με μαύρο δάκρυ! Σκληροπυρηνική η μέρα μας από όλες τις απόψεις! Μέχρι και τις 19/11 υπάρχει μια ομίχλη, ο Δίας και ο Κρόνος από τη μια αγαπούν αθεράπευτα την Αφροδίτη, από την άλλη όμως τη βάζουν τιμωρία και στο ένα πόδι! Προφανώς το διάστημα αυτό, πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται, συναισθήματα και καρδιοχτύπια προκύπτουν από το πουθενά και το σύμπαν επιτρέπει να εκπληρωθεί το ανεκπλήρωτο, να μπει ένα closer! Και άλλη φορά έχει συμβεί αυτό.. (εμένα φυσικά τίποτα δε με πιάνει..χαχα) 

Και εκεί στις 22/11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται ήδη στο κάστρο του Σκορπιού! Σκοτεινό, ψυχρό, απόμακρο, όμως στο δωμάτιό της, το τζάκι καίει όλη μέρα, τα λουλούδια είναι πάντα φρέσκα, τα σεντόνια της μοσχομυρίζουν, γιατί είναι η μοναδική νότα αισιοδοξίας, χαράς και ομορφιάς, σε ένα ολόκληρο κάστρο! Κάποιος τη παρακολουθεί, κάποιος τη ποθεί, τις κάνει κρυφά τις χάρες, τη φιλά τα βράδια απαλά, φλέγεται το κορίτσι μες στης νύχτας τη παγωνιά! Πωωωωωω η φαντασία μου καλπάζει..!!! 

Ο Ουρανός όμως στις 27/11 ανάδρομος στον Ταύρο, σα να ζήλεψε και αυτός και έχω την εντύπωση πως θα αναστατώσει πολλές ψυχές εκεί έξω, παρέα με την φλογερή την Αφροδίτη και τις μέρες εκείνες μας βλέπω να αναστενάζουμε all together!

κατά τα άλλα όλα super! 😁 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό, έχει τις καλύτερες διαθέσεις, θέλει να σας βοηθήσει σε θέματα συντροφικότητας, να τα βρείτε με το ταίρι σας, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, να φτιάξουν τα πράγματα! Όλα αυτά από μόνη της, γιατί κάνει κάτι «συναντήσεις» μέσα στον Νοέμβρη, με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, που την αποπροσανατολίζουν από τις αγάπες και τα λουλούδια και κάπως έτσι εσείς γίνεστε υπερβολικοί, επιθετικοί, αντιδραστικοί, μπόσικοι με το πρόσωπο και αν υπάρχει και κοινός τραπεζικός λογαριασμός, τότε ίσως να έχουμε και δράματα! Μετά τις 21/11 που η Αφροδίτη φτάνει στον Σκορπιό, όλο σας το βάρος πέφτει στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στα νέα project, στη καριέρα σας, οπότε χρόνος και διάθεση δεν υπάρχουν πια! Και για να τραβήξει τη προσοχή σας, ο σύντροφός σας ή το φλερτ σας, θα κάνει αταξίες μπροστά στα μάτια σας, κατά λάθος.. εξεπίτηδες.. έτσι για το πικάντικο της υπόθεσης! Ζηλίτσες;;; 

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, τούτη τη φορά δεν έχει τη διάθεση να σας μοιράσει ερωτισμό, αντιθέτως μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας! Ίσως τα εμπόδια να τα βάζετε από μόνοι σας στον εαυτό σας, κάνοντας αρνητικές σκέψεις, για αυτό δείτε την πιο θετικά μπας και σωθεί τίποτα! Καλά τον έρωτα της ζωής σας δε θα τον γνωρίσετε μέσα στον Νοέμβριο, ούτε θα έχετε όρεξη για γλύκες και τα σχετικά! Στο χώρο όμως που κινείστε καθημερινά, ίσως να προκύψει ένα απρόβλεπτο φλερτ! Ο Άρης και ο Κρόνος σας κάνουν παγοκολόνες, χιόνια στο καμπαναριό! Από τις 21/11 και μετά, η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ομορφαίνει κάπως τη κατάσταση, οι ελεύθεροι Ταύροι όλο και κάποια ζαβολιά θα τη κάνετε. Ο Ουρανός όμως στο φινάλε του μήνα, προκαλεί μια ερωτική ανεμοθύελλα, έτσι για το σασπένς! Χρήμα και έρωτας ταιριάζουν, όταν ο καθένας έχει το ταμείο του! 

Δίδυμος
Όποτε η Αφροδίτη βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα, κάνετε γλέντια κανονικά, είστε από τους τυχερούς της παρέας, τουλάχιστον όσο είναι στον Ζυγό, υπάρχει η πιθανότητα να ερωτευτείτε παράφορα, να σας έρθει ντουβρουτζάς, να αγαπήσετε επιτέλους με τον σύντροφό σας! Το θέμα όμως είναι πως οι ελεύθεροι και ωραίοι κάνετε κάτι επιλογές πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες, οπότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα φιλαράκια σας, τις παρέες σας, γιατί το πρόσωπο απλά δε ταιριάζει! Άμα αυτό που αποζητάτε είναι κάτι έτσι για λίγο, δε χρειάζεται να το κυκλοφορήσετε κιόλας! Πάντως τα αθώα και μη φλερτ έχουν τη τιμητική τους και κανείς δεν είναι για γάμο και στεφάνια, προς το παρόν! Με το που πατάει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, προέχουν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, οι στόχοι σας και γίνεστε πιο δυναμικοί στον τομέα αυτόν!

Καρκίνος
Και αφού κάνατε τον πυροσβέστη όλες αυτές τις ημέρες, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας κάνει απαιτητικούς, δηλαδή ως έπαθλο αποζητάτε πολύ προσοχή από τον σύντροφό σας, αγάπες και λουλούδια! Ναι μεν τα αξίζετε, όμως δε ξέρω κατά πόσο είναι καλή η περίοδος για τέτοιες επιθυμίες, όταν το ταίρι σας βασανίζετε και βομβαρδίζεται από άλλες ανησυχίες! Καλό είναι λοιπόν να παραμείνετε το αποκούμπι του, παρά μια ενοχλητική ύπαρξη! Συμβιβαστείτε πριν προκύψουν προβλήματα από εκρηκτικές συμπεριφορές! Τη τιμητική σας οι ελεύθεροι και ωραίοι, με το που πατήσει το πόδι της η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Καιρός για κρυφές συναντήσεις, για μυστήρια φλερτ, για στιγμές ερωτικές φουλ στο πάθος! Ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε ίσως να σας κάνει ακόμα και ερωτική εξομολόγηση! Ανεβαίνουν πολύ οι μετοχές σας! Ο Ουρανός στις 27/11 σας κάνει ένα απρόβλεπτο «δώρο»!

Λέων 
Δε θέλω να σας στεναχωρήσω όμως η Αφροδίτη από τον Ζυγό μόνο έρωτα δε φέρνει! Πιο πολύ έχετε την επιθυμία να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, την οικογένειά σας, όλα τα μέλη που καθημερινά συναναστρέφεστε και κατά κάποιο τρόπο έχουν λόγο μέσα στη ζωή σας. Σα να βγάζετε λευκή σημαία, με επιφύλαξη πάντα! Ναι μεν αλλά! Τώρα που σας ήρθαν εσάς τα κέφια, δε τα έχουν οι άλλοι, οπότε εντάσεις προκύπτουν και λόγια, να το ξέρετε! Θέματα από το παρελθόν, δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε, να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, οπότε καλό είναι πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτά και μετά των άλλων! Βέβαια, είναι ιδανική περίοδος για να πείτε ξεκάθαρα στον σύντροφό σας το τι σας αρέσει και τι όχι. Να δείξετε τον τρόπο, για να μάθει κάτι νέο. Να επενδύσετε στη σχέση σας! Ο Ουρανός τέλος του Νοέμβρη και με την Αφροδίτη πια στον Σκορπιό, ίσως να μπλέξετε τα μπούτια σας σε ερωτικό επίπεδο! Ένας πειρασμός λέει;;; Αταξίες ένοχες;;; Θα δείξει..! 

Παρθένος
Μου φαίνεται πως θα τραγουδήσουμε εκείνο των Abba – Money, money, money, always honey.. παλιό αλλά πολύ αγαπημένο και πόσο μάλλον αληθινό στη περίπτωση τη δική σας! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας κάνει μεν φιλοχρήματους πολύ, βάζετε λεφτά στην άκρη, όμως τα προσφέρετε επίσης σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας! Γεμίζετε όμως και με δωράκια τον εαυτό σας, γιατί είστε υπερήφανοι για τις καλοσύνες σας, όλα αυτά μαζί, πάει το ταμείο γίνεται μείον πριν καν φτάσει ο Νοέμβρης στη μέση του! Από τις 21/11 και μετά, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, στρέφει τη προσοχή σας σε θέματα συντροφικότητας! Χειμώνας, καιρός για δυο, οπότε εκπέμπετε ζεστασιά και ερωτισμό. Καλό αυτό για τους ήδη δεσμευμένους, αρκετό για τους ελεύθερους, μπας και κουρνιάσουν σε καμιά αγκαλιά! Αν σας πουν Σ’Αγαπώ, μη το βάλετε στα πόδια! Το φινάλε του Νοέμβρη παίζει να κρύβει μια τέτοια έκπληξη!

Ζυγός
Χρυσά μου παιδιά, σα να βρίσκεται μονίμως ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι σας. Ναι μεν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, να μεν τις πρώτες μέρες σας αφήνει να χαρείτε τον σύντροφό σας και να ερωτοτροπήστε φουλ, μέχρι τις 09/11 γιατί μετά ξεκινούν τα πρωτοβρόχια! Ο Άρης και ο Κρόνος είναι η αιτία, που μόλις κάτι πάει να φτιάξει, χαλάει επιτόπου, σα να θέλουν να τεστάρουν τις αντοχές σας. Μέχρι πού θα φτάσετε προκειμένου να πείτε την αλήθεια. Δηλαδή, τι σας ενοχλεί τέρμα πολύ;;; Η Αφροδίτη όμως με το που πάει στον Σκορπιό, φέρνει λεφτά στο διάβα σας, όποιος σας οφείλει χρήματα σας τα δίνει και με το παραπάνω! Πέρα από αυτό όμως, θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, προκειμένου να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε! Δώστε για να λάβετε. Εσείς πρέπει να ξεμπλοκάρετε πρώτα και μετά οι άλλοι!

Σκορπιός
Ερωτικά απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με την Αφροδίτη από τον Ζυγό! Το παρελθόν δε λέει να ξεκολλήσει από επάνω σας, προφανώς οι σκέψεις σας το προκαλούν αυτό! Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπαινοβγαίνει στο μυαλό σας, κατοικεί μόνιμα στη καρδιά σας, μια νοσταλγία τη νιώθετε, όμως αυτό σας πηγαίνει πίσω, σας χαλάει το παρόν και κατά πόσο το μέλλον αν είστε ακόμα ελεύθεροι! Αταξίες κάνετε σε χώρο που κινείστε καθημερινά και εκτίθεστε. Μη μπλέκετε με περιπτώσεις που ζητούν άλλα από αυτά που αποζητάτε ή μπορείτε να προσφέρετε! Όσο πλησιάζει ο καιρός η Αφροδίτη να έρθει στο ζώδιό σας, κλείνεστε στον εαυτό σας, ψυχραίνεστε με το ταίρι σας, γυρεύετε μυστήρια, απαγορευμένα φλερτ! Τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη ή που ζείτε το όνειρα ερωτικά, ή που το γκρεμίζετε κανονικά! Η διαίσθησή σας όμως, τα βρίσκει με τη καρδιά σας και προστάζουν να κάνετε το πρώτο βήμα!

Τοξότης
Χαρωπά ξεκίνησε ο Νοέμβρης με την Αφροδίτη στο Ζυγό! Βρήκατε την ευκαιρία να ντυθείτε ωραία και να ξεπορτίσετε, να συναντήσετε τις παρέες σας, μπας και ξεσκάσετε λιγουλάκι. Σχετικά ανυπότακτους σας βρίσκω, εννοώ πως θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε τα ραντεβουδάκια σας, κρυφά προφανώς, ίσως και απαγορευμένα, γεγονός που εξιτάρει τη φαντασία σας πιο πολύ! Και κάπου εκεί ανάμεσα ίσως και να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα σας κάνει κλικ στον εγκέφαλο και άντε να σας μαζέψουμε μετά! Ο έρωτας κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη, τις πιο περίεργες στιγμές, ακόμα και σε άτομα που ήδη γνωρίζουμε! Οπότε αν ο τάδε ή η τάδε ξαφνικά σας ανεβάσει θερμοκρασία, τότε έχετε όντως θέμα! Όσο ανακατεύεστε με κόσμο, όσο και αν δεν επιτρέπεται, άλλο τόσοι οι παρεξηγήσεις φουντώνουν και όχι δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή αυτή! Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, μιας που έχει άτακτες προθέσεις για εσάς και θέλει αμέτι μουχαμέτι να σας μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες!

Αιγόκερως
Όσο η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, σας θέλει μέσα στις αγάπες και στα μέλια, με τον σύντροφό σας, ή το μαναράκι εκεί δα απέναντι! Δείχνετε πως όλα είναι ρόδινα, απλά δεν είστε σε φάση να γκρινιάζετε και να τσακώνεστε για μικρής σημασίας πράγματα! Επιμένει πολύ το αστρολογικό, για ένα φλερτ μέσα στο χώρο της δουλειάς σας, μπορεί να μη σας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές, όμως ο έρωτας είναι τυφλός και απρόβλεπτος, οπότε για να δούμε, τι θα δούμε! Καλά αν είστε μονάχοι, μια περιπέτεια στις μέρες μας, δεν είναι και άσχημη ιδέα. Όμως αν υπάρχει ταίρι, τότε το νου σας μην εκτεθείτε από το πουθενά και δίχως να φταίτε. Μόλις όμως φτάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ή που παντρεύεστε ή που χωρίζετε! Ότι καλό ή κακό έχετε κρατήσει στην άκρη του μυαλού σας, ξεκινάει τη γνωστή δράση – αντίδραση! Το φινάλε του Νοέμβρη επιμένει με έναν έρωτα «φωτιά»! 

Υδροχόος
Με το που πάτησε η Αφροδίτη στο Ζυγό, ξύπνησε όλο σας το είναι! Είναι μέρες τώρα, τι νιώσατε; Αισιοδοξία, χαρά, όρεξη για ταξίδια μακρινά, νέες γνωριμίες, νέες εμπειρίες! Η ζωή σας όλη! Όσο οι μέρες περνούν και από εδώ και πέρα, αναβάλλονται τα πάντα όλα, ακόμα και το σύμπαν βάζει φρένο, ο Άρης μέχρι και τις 13/11 θα σας κόψει τα φτερά γιατί είναι και τσαντισμένος και ανάδρομος! Ξεπερνάτε την αναστάτωση πάντα με καλή παρέα, η Αφροδίτη θέλει να χαλαρώσετε και να εκφραστείτε επιτέλους, να δείξετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που αγαπάτε! Ο Κρόνος παρέα με την Αφροδίτη, εμφανίζουν μαγικά μια παλιά σας αγάπη, μπροστά σας, στα όνειρά σας, στις σκέψεις σας. Σπίθες, φλόγες, πάθος, από όλα τα καλά έχει το μενού και πόσο μάλλον μόλις η Αφροδίτη πάει στον Σκορπιό! Καιρός να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τον έρωτα! Μην επιμένετε σε θέματα καριέρας!

Ιχθύες
Χαρωπές οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη χάρη στην Αφροδίτη στο Ζυγό! Όλα δείχνουν πως μπαίνουν στο δρόμο τους, δείχνουν όμως! Σας φουντώνει ερωτικά το γεγονός, αποζητάτε περισσότερες προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, είστε λίγο ξαναμμένοι χειμωνιάτικο ή το νομίζω;;; Εγωιστές και πεισματάρηδες θέλετε οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γίνεστε μπόσικοι ακόμα και σε αυτό! Ωχ αμάν με το που μπαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Εκεί το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, όχι από πυρετό αλλά από έρωτα και δε φτάνει αυτό είναι και άτομο που ήδη γνωρίζετε, κυκλοφορεί στους κύκλους σας και σας αναστατώνει κάθε φορά! Χαλιναγωγήστε τον καρχαρία που κρύβετε μέσα σας, κάποιες σχέσεις έχουν κλειδώσει.. for your safety! Εκεί γύρω στις 27/11 ο Ουρανός σας κάνει απρόβλεπτους, επαναστάτες, χάνετε τη λογική, έρωτας και ξερό ψωμί! Μπορεί να είναι με τον σύντροφό σας, μπορεί όμως και με μια νέα ύπαρξη!

magicfariel

Φωτογραφία από syaifulptak57 από το Pixabay