Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Αέρα & οι Ερωτικές τους περιπέτειες! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μου ήρθε έμπνευση βραδιάτικο και βουαλά! Θα μου πείτε γιατί έπιασα τα ζώδια του Αέρα; Γιατί τους έχω αδυναμία μεγάλη! Είναι η φευγάτη η παρέα του σύμπαντος, είναι υπάρξεις μαγικές με ιδιαίτερα χαρίσματα, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας αναστατώνουν πολύ!

Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος! Μου θυμίζουν λίγο τους Daltons, Λούκι Λούκ; Τα ρούχα τους είχαν και γραμμές, χαχα! Αξέχαστο cartoon! 


Λοιπόν αυτοί οι τρεις καμπολέρος, έχουν και τα αντίθετα ζώδια που υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη! Αυτό δε σημαίνει πως ταιριάζουν στο απόλυτο, αλλά κάποιος, κάπου, κάποτε θα προκύψει έστω και για την εμπειρία! Μπορεί αυτό να επαναλαμβάνεται για χρόνια, μέχρι κάποιος επιτέλους να πάρει το μάθημά του!
Δίδυμος με Τοξότη! Υπάρχει χημεία τρελή! Πολύ τροφή για σκέψη!
Ζυγός με Κριό, φλογερή και ρομαντική σχέση συγχρόνως!
Υδροχόος με Λέων! Συναισθηματικά καταπιεστική σχέση, όμως ίσως μαζί να κάνουν και να μη κάνουν συγχρόνως!
Αν όμως προσέξετε, όλα αυτά τα ζώδια έχουν ένα θέμα με τον χρόνο! Δε τους είναι ποτέ αρκετός, όταν πρέπει να συνδυάσουν τη προσωπική τους τη ζωή με την επαγγελματική τους! Οπότε συνήθως πρέπει να είναι σχέσεις μέσα από το εργασιακό τους το περιβάλλον! Πιο πιθανό αυτό, μετά πάμε κατευθείαν στο μπαρ, σε εκείνο το στέκι, που είτε πας μόνος σου, είτε με παρέα, πάντα θα βρεθείς με παρέα! Ταιριάζει και αυτό πολύ στα ζώδια αυτά!

Το ρεζουμέ είναι τα παρακάτω..

βραδινά φιλάκια.. 💋


💕Δίδυμος - Γυναίκα
Με ένα Κριάρι, θα μπορούσατε να είχατε μια φλογερή σχέση, γεμάτη από πάθος και ζωντάνια! Είναι από εκείνες τις σχέσεις, που ταμπέλες δεν υπάρχουν, που ο καθένας συνήθως έχει τη ζωή του, όμως το κάθε ραντεβού, έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι μοναδικό και αξεπέραστο! Για μια περιπετειούλα ένα Λιοντάρι και ένας Τοξότης είναι τα ιδανικά ζώδια για εσάς! Το γεγονός πως δύσκολα αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας, ας πούμε πως είναι η τέλεια πρόκληση για αυτές τις δυο ξεχωριστές προσωπικότητες. Βλέποντας λοιπόν τον τρόπο που προσπαθούν να σας διεκδικήσουν, το διασκεδάζετε με τη ψυχή σας. Οπότε μέχρι στιγμής με τα ζώδια της Φωτιάς κάνετε χωριό, σας ξεσηκώνουν, σας ενθουσιάζουν, έχουν μια μαγική φλογερή ενέργεια που σας συναρπάζει, κάθε φορά! Όμως ο τέλειος σύντροφος για εσάς, είναι ένας Ζυγός! Σε μια τέτοια αγκαλιά θα μπορούσατε να κουρνιάσετε για πάντα! Απίστευτη εγκεφαλική επικοινωνία, ατελείωτες συζητήσεις, μια σχέση σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο!

💘Δίδυμος – Άντρας
Από μόνοι σας είστε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, ακούνε το ζώδιό σας και τρέχουν μακριά για να σωθούν, γιατί έχετε τα πρωτεία στην άστατη ζωή, στο ψέμα, είστε άτακτα παιδιά, τι να κάνουμε τώρα; Σχεδόν κανένα ζώδιο δεν είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς, γίνομαι σκληρή, αλλά φταίω που βαριέστε εύκολα; Μια Λιονταρίνα, θα μπορούσε να σας πάρει τα μυαλά, είναι μπόσικη γυναίκα, ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και γιατί, βιτσιόζα γυναίκα, συναρπαστικό πολύ αυτό για εσάς! Παθιασμένη όμως με άγριες διαθέσεις. Μια σχέση ίσως αιώνια, ανεξάρτητα του αν ο καθένας έχει διαλέξει το δρόμο του! Μια Ζυγός είναι σταθερή αξία, ανάλαφρη σχέση, άκρως επικοινωνιακή, που μπορεί και να καταλήξει σε φιλικό επίπεδο! Αν είναι τρελά ερωτευμένη μαζί σας, είναι τόσο αισθησιακά πανούργα, που θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το πάθος στη σχέση σας! Αν γυρεύετε μια πιο μυστήρια σχέση, μια Παρθένος θα ήταν αίνιγμα ζωής για εσάς! Το ... καταπληκτικό, όμως μετά το κενό!

💕Ζυγός – Γυναίκα
Ένα Κριάρι, είναι σίγουρα μια περίπτωση που θα μπορούσε να σας συναρπάσει! Παθιασμένος, δυναμικός, ανεξάρτητος, έχει όλα τα στοιχεία για μια σχέση γεμάτη από πάθος και αισθησιασμό. Το μέλλον ζόρικο, αφού οι ανταγωνιστικοί χαρακτήρες, να προκύψουν αγκάθι σε μια τέτοια σχέση! Ένας Ταύρος θα μπορούσε να γίνει μια μόνιμη αγκαλιά για εσάς, είναι ο θεραπευτής της αγριεμένης σας ψυχής! Ο αισθησιασμός του και ο ωραίος τρόπος ζωής του, είναι το μέλι για εσάς! Αν είναι και λίγο γάτα ο τύπος, τσουπ σας έδεσε μαγικά δίχως να το πάρετε χαμπάρι! Ο Δίδυμος είναι το λουκουμάκι της υπόθεσης! Σας συναρπάζει ο χαοτικός του ο χαρακτήρας, ο τρόπος που δικαιολογεί το κάθε τι, το βρίσκετε πολύ ...! Υπάρχει γυναίκα Ζυγός που να μην έχει να πει ιστορία με άντρα Δίδυμο; Τον Σκορπιό πού τον πάτε; Υπάρχει έλξη, χημεία, μαγεία, το ... είναι καταπληκτικό! Και η ιδανική σχέση είναι με ένα Υδροχόο! Έχετε έναν τρόπο που ξεκλειδώνετε τη καρδιά του, είναι σύντροφος ζωής!

💘Ζυγός – Άντρας
Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ εγκεφαλικοί άντρες, σε απίστευτο επίπεδο, με μια μόνο ματιά, έχετε καταλάβει τα πάντα όλα, έχετε δει το έργο, το πριν και το μετά, είστε μια μηχανή ανίχνευσης κατά βάθος! Για αυτό και δύσκολα σας εξαπατούν! Όμως ο έρωτας είναι μια άλλη υπόθεση, πιο σπουδαία, πιο παιχνιδιάρικη, πιο απολαυστική! Μια Ταυρίνα μπορεί να σας παρασύρει αισθησιακά, αφού έχει όλες τις προδιαγραφές για να περάσετε πολύ όμορφα μαζί της! Είναι και καλή μαγείρισσα, πού το πάτε αυτό; Ο έρωτας της ζωής σας, είναι μια Διδυμίνα όμως! Η τρέλα της, η όρεξη για περιπέτειες, ο ασταθής ο χαρακτήρας της, πόσο ενθουσιασμό γεμίζει τη καρδιά σας; Κάθε μέρα και διαφορετική! Το θέμα είναι όμως.. πως συνήθως δε μαγειρεύει.. και δε της αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού! Όσο ο έρωτας είναι αξεπέραστα μαγικός, όλα μια χαρά, όμως νηστικό αρκούδι δε χορεύει.. Μια Σκορπίνα μπορεί να σας σαγηνεύσει, να σας υπνωτίσει, δε διαβάζετε και τόσο εύκολα τις σκέψεις της. Αυτό είναι τέρμα για τέρμα συναρπαστικό για εσάς και ενώ η γλώσσα του σώματος μιλά από μόνη της, όλα τα άλλα είναι αδιαπέραστα! Μια γυναίκα Υδροχόος.. είναι το φινάλε της ερωτικής σας της ζωής! Απρόβλεπτο έτσι; Χαχα!

💕Υδροχόος – Γυναίκα 
Θα αφήσω σχόλιο για τη περίπτωση τη δική σας, γιατί δε μπορώ! Η αλήθεια είναι πως δε ταιριάζετε και με πάρα πολλά ζώδια, είστε μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, πολλές γυναίκες στο ζώδιο αυτό, προτίμησαν τη μοναξιά τους και την εργένικη τη ζωή! Είναι πιο ήσυχα έτσι! Ένας Ζυγός λοιπόν, είναι ίσως ο μοναδικός άντρας που μπορεί να αντέξει το παράξενο το χαρακτήρα σας και να σας αγαπήσει πολύ για αυτό! Είναι μια σχέση εγκεφαλική, που πολλές φορές δε χρειάζεται να γίνονται πολλές συζητήσεις, μια ματιά είναι αρκετή για να ειπωθούν χιλιάδες λέξεις! Όπως μια αγκαλιά να κρύβει αθόρυβα όλα τα σε αγαπώ του κόσμου! Για κάποιο μαγικό λόγο ένας Ζυγός, είναι σύντροφος ζωής, από όλες τις απόψεις! Με έναν Υδροχόο θα μπορούσατε να έχετε μια ωραία σχέση, με όρια αόρατα και μη ενοχλητικά, με μια μυστήρια επαφή, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Μια ελεύθερη σχέση, δίχως όμως να είναι ελεύθερη καθόλου! Τώρα αν θέλετε να ευθυμήσετε με κάποιο ζώδιο, το Λιοντάρι είναι ιδανικό για να σας φτιάξει το ψυχολογικό.. αλλά υπάρχει ημερομηνία λήξης!

❤Υδροχόος – Άντρας
Πρώτα θα σας πλέξω το εγκώμιο και μετά τα λοιπά! Είστε τα πιο παράξενα πλάσματα που υπάρχουν πάνω στη Γη! Λιγομίλητοι, παρατηρητικοί, τέρμα ανέκφραστοι, τσακώνεστε όμως εύκολα και με το παραμικρό! Ο έρωτας είναι για εσάς αδιάφορος θα έλεγα, ένα πείραμα που ή πέτυχε ή απέτυχε, ξεχνάτε πως υπάρχει, σα το φαγητό πολλές φορές! Σας θυμίζουν πως πρέπει να φάτε! Απίστευτο; Μια Ταυρίνα είναι το λιμάνι της ζωής σας! Ο τελευταίος σας σταθμός! Είναι το σπιτικό εκείνο το ζεστό που πάντα ονειρευόσασταν! Μια σχέση ζωής, τόσο δυνατή, τόσο αξεπέραστη, που για να καταλήξετε σε αυτήν, θα χρειαστεί να πάθετε για να μάθετε από τα άλλα τα ζώδια, όπως φαίνεται! Μια γυναίκα Ζυγός, είναι εκείνη που θα σας παρασύρει στη περιπέτεια, σε περιπέτειες, που ναι μια φορά και έναν καιρό ήταν τέλεια, ίσως και άκρως επικίνδυνα, μια αξέχαστη εμπειρία! Είναι από εκείνες τις υπάρξεις που πάντα θα υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, ερωτικά, φιλικά, εγκεφαλικά, γιατί είναι εκείνη που θα σας θυμίζει τα νιάτα σας! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η γυναίκα Αιγόκερως είναι εκείνη που μπορεί να σας παρασύρει, να σας γοητεύσει, να σας συναρπάσει με το χαρακτήρα της, που είναι συγχρόνως ψυχρός και φλογερός, σκληρός και μαλακός, ένα μυστήριο αίνιγμα για εσάς.. Ερωτική σχέση, όμως ο επικριτικός χαρακτήρας της, εμπόδιο μεγάλο! Μια Τοξοτίνα θα μπορούσε να ήταν εμπειρία ζωής, η ανεμελιά της, ωραία πρόκληση..

magicfariel

Φωτογραφία από jakov zadro από το Pixabay