Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 07/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Νοέμβρης στο ξεκίνημά του μας έδειξε τις καλύτερες προθέσεις αστρολογικά πάντα, όμως έχει φτάσει ο μήνας 07/11 και ήδη κάνουμε ένα χαρακίρι, γιατί ο Ερμής τα έχει παίξει εντελώς, είναι πολύ κουρασμένος, δεν έχει προλάβει να πάρα ανάσα από την «ανάδρομη» πορεία του και έχει τον Κρόνο να τον πηγαίνει καρότσι! Πω πω λόγια του δρόμου, όμως όταν η Ταυρίνα είναι έξαλλη από κυρία του σαλονιού, μεταμορφώνεται σε αλάνι, άτακτο ξωτικό και βάλε! 


Τι μηνύματα να στείλει ο Έρμης, πού να μοιράσει αισιοδοξία και ερωτισμό, όταν έχει έναν Κρόνο να του βάζει φρένο, η γνωστή λογοκρισία! Σάββατο σήμερα, κάποιοι εκεί έξω, έχουν όλη τη καλή τη διάθεση να μιλήσουν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους, ίσως ακόμα και την απόλυτη την αλήθεια, να όμως που δεν είναι όλοι στην ίδια φάση και πάει πέφτει κόμπλα στο επικοινωνιακό το κομμάτι. Μουτράκια, μουρμούρες, γκρίνιες, επιθετικότητα και μπόσικες συμπεριφορές έτσι επειδή!

Προτείνω λοιπόν, οι γκρινιάρηδες της παρέας να φάνε τα μουστάκια τους.. να κάνουν παρέα με τη πάρτη τους, ενώ οι ήρεμοι να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό. Κηπουρική, μαγειρική, αλλαγή ντεκόρ σπιτιού, συγγραφή, μουσική, οτιδήποτε που μπορεί να προσελκύσει θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

..όχι άλλη φασαρία!

φιλάκια..


Κριός
Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ένταση στη ζωή σας τις μέρες αυτές, ξεσπάτε στον σύντροφό σας, σα να παραλογίζεστε μου φαίνεται! Ο Ερμής πλέον στα ίσα του και μιας που είναι ακόμα στον Ζυγό, σας παροτρύνει να ανοίξετε πάλι διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σας, με την οικογένειά σας, που πονούν μεν αλλά δε γίνεται και αλλιώς! Ο Κρόνος, δε θα σας χαϊδέψει τα αυτιά, το δίκαιο και η αλήθεια βρίσκονται σε ύψιστη προτεραιότητα, οπότε το νου σας, τι θα πείτε και αν υπάρχει λόγος, μην έχουμε δράματα Σαββατιάτικο! Βέβαια, είναι ιδανική ημέρα για να ερωτοτροπήσετε σα να μην υπάρχει αύριο!

Ταύρος
Μπορεί ο Ερμής να έχει έρθει στα ίσα του, όμως αυτό δε σημαίνει πως ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε ότι σας κατέβει στη κούτρα! Ανέμελη η επιρροή από τον Ζυγό, αλλά ξεφεύγουν διαμάντια που ανάβουν φωτιές! Αποφύγετε σήμερα τις συναντήσεις, τις συζητήσεις, δείτε ταινίες, κοιμηθείτε περισσότερο, αφήστε τον εγκέφαλό σας να ξεκουραστεί από το άγχος των ημερών. Καλύτερα να πείτε ένα ηρωικό όχι ευχαριστώ, παρά να το αφήσετε στο φλου και να σας βασανίζουν μετά με διάφορες συζητήσεις. Ας μπει κάποιος άλλος πρώτο μέτωπο.. Τόσοι αποζητούν τον τίτλο του αρχηγού εκεί έξω!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που αράζετε σε ένα σπίτι, παρέα με τα φιλαράκια σας, με τους γονείς σας, την οικογένειά σας και το απολαμβάνετε κιόλας, γιατί νιώθετε ασφάλεια σε εποχές πολύ μυστήριες. Ναι μεν ο Ερμής συνήλθε, σας ωθεί στο να μιλάτε ακατάπαυστα για το ένα και το άλλο.. όμως το νου σας, γιατί κάποιοι μπορεί να μην είναι και τόσο στα κέφια τους και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαφυγή δεν υπάρχει! Ο Κρόνος μας έχει στη τσίτα και σκαλίζει θέματα οικονομικά στη περίπτωση τη δική σας, οπότε παίζει να σας πουν σπάταλους, πολυέξοδους, πως μυαλό δε βάζετε και τέτοια. Βαλεριάνα, ωραίο βότανο..!

Καρκίνος
Έχετε μια απίστευτη όρεξη για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής από τον Ζυγό, βάζει πολύ όμορφα λόγια στο στόμα σας, είστε καλοσυνάτοι, να όμως που κάποιες αντιδράσεις θα σας ανάψουν τα λαμπάκια κόκκινα και μετά ξεκινά η μουρμούρα! Ναι μεν αλλά, αφού πρέπει να είστε μπόσικοι και αυταρχικοί με τον σύντροφό σας, ή τους ανθρώπους σας, για να καταλάβουν το πώς έχει η ιστορία, γιατί όχι; Λεφτά παίζει να σας δώσουν, αν σας τα χρωστάνε κιόλας, για να σας ηρεμήσουν, για να γίνετε γατούλες ξανά! Ένα Σάββατο πολύ μυστήριο για τον ψυχικό σας τον κόσμο. Νιώθετε πως είστε μόνοι!

Λέων
Αφού τους κάνατε μπάχαλο, νιώθετε πολύ ωραία, ξελαφρωμένοι, πάει μετακινήθηκε το ψυχοπλάκωμα αλλού, μπράβο, αυτά κάνετε και μετά αναρωτιέστε, πού πήγε η Αγάπη; Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σας βασανίζουν το μυαλό και τη ψυχή, σήμερα σας έρχεται μια απίστευτη όρεξη να ανοίξετε το στοματάκι σας και να τα πείτε όλα! Ωχ αμάν, με έπιασε ήδη πονοκέφαλος χαχα! Το πιάνετε από την αρχή, μια ιστορία που κουράζει όμως καταλήγετε ξεκάθαρα στο πώς έχουν τα πράγματα και το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα! Βασικά κάνετε πάσα τους προβληματισμούς σας και μετά μες στη τρελή τη χαρά!

Παρθένος
Ανήκετε στα άτομα που θα κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπιτάκι σας και δε θα πάτε πουθενά! Υπερβολικοί όπως πάντα, αλλά δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και να φτιάξετε καμιά λιχουδιά! Είναι μια μέρα μυστήρια, τα νεύρα του κόσμου κρόσσια, οπότε ακόμα και ένα αθώο φλερτ μπορεί να καταλήξει σε καβγαδάκι, τύπου ποιος έχει δίκιο περισσότερο! Ο Ερμής μπορεί να ήρθε στα ίσα του, όμως ο Κρόνος δε του επιτρέπει να μοιράσει ευχάριστα μαντάτα! Πιο πολύ προκαλεί συζητήσεις που καίνε, γιατί κάποια στιγμή μια απάντηση πρέπει να δοθεί, οριστική και αμετάκλητη!

Ζυγός
Λογικά έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας, πολλές οι συζητήσεις που γίνονται τις μέρες αυτές, πρέπει να γίνεται της μουρλής, αφού άκρη δε βγάζετε καμιά! Σήμερα Σαββατιάτικο είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε τα τρελά σας και σε όποιον αρέσει, όμως ο Κρόνος σας βάζει τρικλοποδιές, γιατί σας θέλει ακόμα μάχιμους, για τα δεδομένα της ζωής! Οι δυσκολίες, οι κακοτυχίες και τα εμπόδια, δείχνουν ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι! Οπότε ξανά κάνετε μια προσπάθεια, να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο, να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις όμως πάνω από όλα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας! Η αλήθεια έξω από τα δόντια!

Σκορπιός
Αυτό το απαγορευμένο της εποχής σας αρέσει πάρα πολύ, σας ξετρελαίνει το μυαλό, θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε τις ζαβολιές σας και να μη σας πιάσουν φυσικά! Δε ξέρω πού είστε και με ποιους, πάντως όπου υπάρχει μπούγιο, μπορεί να προκύψουν και μυστήριες γνωριμίες, μια έλξη, μια χημεία, ένα μυστικό που δε πρέπει ποτέ κανείς να μάθει! Συνήθως στις οικογενειακές μαζώξεις υπάρχει και ένα φιλαράκι, ένας ξάδερφος κάποιου, ο θείος.. χαχα.. με πιάνετε τι σας λέω! Μια καλή ευκαιρία λοιπόν, να φλερτάρετε πονηρά και διακριτικά, να παίξετε με τη φωτιά και αν καείτε κακό του κεφαλιού σας! Σκορπιοί μου!

Τοξότης
Κάτι έχετε κάνει εσείς, σπαταλήσατε περισσότερα χρήματα από όσα έπρεπε και τις μέρες αυτές σας κατσαδιάζουν ασύστολα! Ο Ερμής σας δίνει κάτι επιχειρήματα πολύ απίστευτα, μαλαγανιές λέω εγώ, όμως ο Κρόνος γνωρίζει πολύ καλά, οπότε μη νομίζετε πως θα τη γλυτώσετε τόσο εύκολα! Όσο και αν επιμένετε, το δίκιο σας δε θα το βρείτε, οπότε ας γίνετε πρωταγωνιστές σε μια βουβή ταινία, όχι τίποτα άλλο, για να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Μια ιδέα που μπορεί να σας έρθει ξαφνικά, όσο δύσκολη και αν είναι για να πραγματοποιηθεί, αν το καλοσκεφτείτε, δεν είναι ακατόρθωτη όμως! Για go for it!

Αιγόκερως 
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μέσα στο σπιτάκι σας, να κλείσετε τη τηλεόραση, να βάλετε τη μουσική που σας αρέσει και να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, για να ξεδώσετε και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας! Ο Ερμής και ο Κρόνος, φέρνουν εμπόδια σε θέματα επικοινωνιακά, οπότε ξεχάστε και το τηλέφωνο στη τσάντα σας! Όσο για το τιμόνι αυτό και αν πρέπει να το κάνετε delete ως σκέψη, γιατί από αφηρημάδα μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού και με πρόστιμο παρακαλώ πολύ! Οι αναποδιές της εποχής, σας έχουν γονατίσει ψυχολογικά, όμως δεν αξίζει να χαλάτε την ηρεμία σας Σαββατιάτικο!

Υδροχόος
Σας βλέπω τέζα στο κρεβάτι Σαββατιάτικο, υπερκόπωση λέγεται αυτό; Τα ψυχολογικά σας κάνουν party; Τόσα προβλήματα μαζεμένα ποτέ δε τα είχατε φανταστεί, όμως δεν είστε υπεράνθρωποι, οπότε καλό είναι να συμβιβαστείτε με τα νέα δεδομένα και όχι να αρρωστήσετε! Το παρελθόν κατοικεί μόνιμα μέσα στη καρδιά σας, στο μυαλό σας, σας βασανίζει τη ψυχή και αν πρόκειται για μεγαλεία μιας άλλης εποχής, τότε μόνο κακό κάνετε στον εαυτό σας, αφού αυτά πάει πέρασαν, να ήταν και άλλα! Χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση και να κάνετε θετικές σκέψεις, τύπου μεθαύριο, πάλι πρώτοι θα είστε! Don’t worry!

Ιχθύες 
Θέλετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας όπως και να έχει! Δε χρειάζεται να μαλώσετε, ή να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, προκειμένου να απαλλαχτείτε από βάρη ετών, ή σχέσεις που έχουν τελειώσει καιρό τώρα! Σας βλέπω Σαββατιάτικο, να φτιάχνετε κούτες, τι είναι δικό σας και τι του συντρόφου σας! Το σενάριο ενός όμορφου χωρισμού παίζει πολύ! Υπάρχει και ένα ακόμα, τύπου βρίσκετε νέο σπίτι και εξαφανίζεστε, γιατί δε θέλετε κανείς να γνωρίζει τίποτα για εσάς! Όπου φύγει-φύγει, αυτό είναι το συναίσθημα, αλλά η καινούρια μέρα πρέπει πρώτα να βρει εσάς ανανεωμένους και μετά να έρθει κάτι νέο, πιο φρέσκο..!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay