Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια των ημερών 08/11 – 13/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή θα εξαφανιστώ τις επόμενες ημέρες, αποφάσισα να γράψω μια ιδέα για το πώς θα είναι από αστρολογικής άποψης και ότι προκύψει φυσικά! 
Αυτό το μέσα στο σπίτι, επιβάλλεται να το δούμε θετικά, να γίνουμε δημιουργικοί, να φτιάξουμε ότι έχει χαλάσει, να εστιάσουμε στις σχέσεις μας, τις προσωπικές και τις οικογενειακές! Και να γκρινιάξουμε και να θυμώσουμε και να νιώσουμε αμέτρητα στενάχωρα συναισθήματα, δε βγαίνει και κάτι. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Οπότε αξιοποιούμε το χρόνο μας διαφορετικά, κάνοντας πράγματα που άλλοτε δε θα προλαβαίναμε, τόσο απλά! Εμείς οι ίδιοι θα φτιάξουμε όμορφες καταστάσεις, ένα χαμόγελο παρακαλώ και θετικές, αισιόδοξες σκέψεις!

Αύριο η Αφροδίτη με τον Άρη εξοργίζονται ο ένας με τον άλλον και εμείς οι κοινοί θνητοί θα πάθουμε έναν πανικό, ξεπερνάμε τα όρια, τα συναισθήματά μας γίνονται σκοτεινά και ή που θα έχουμε δράματα, ή μοιραία πάθη! Φοβάμαι πως μπορεί να προκύψει ένα φιλί, από άτομο που ακόμα δε το φανταζόμαστε, για να δούμε, τι θα δούμε.. Φοβερή έκπληξη πάντως! Ένας συναισθηματικός τυφώνας με διάρκεια 24 ώρες! Θα το αντέξουμε και αυτό.. όπως και να έχει!

Στις 10/11 ο Ποσειδώνας βλέπει καλό όνειρο, ξυπνά μέσα στις γλύκες και κάπως έτσι, ξεκινούν τα συγγνώμη και τα νιαουρίσματα, γιατί η αγάπη και ο έρωτας έχουν τα γλυκανάλατά τους! Τα μπαχάρια είναι απαραίτητα σπουδαία σε όλες τις σχέσεις!

Ο Ερμής πηγαίνει στον Σκορπιό, έχει έρθει στα ίσα του τώρα πια, αλλά όπως φαίνεται σημασία καμιά, γιατί σε μια τόσο σκοτεινή προσωπικότητα, μόνο μυστήρια μαντάτα μοιράζει το σύμπαν! Έρχεται μήνυμα και σε πιάνει η καρδιά σου! Να το ανοίξεις ή να πέσεις κάτω; Ιδού η απορία! Πάντως θέματα που υποτίθεται πως είχαν λυθεί στο παρελθόν, υποτίθεται.. γιατί επανέρχονται και υπάρχει και μπόλικη παραπληροφόρηση και εντάξει πάει η άκρη του νήματος, τη πήρε ο αγέρας!

Στις 12/11 ο Δίας έχει τα κέφια του και παρέα με τον Πλούτωνα, φέρνουν όμορφα δωράκια σε αρκετούς από εμάς εκεί έξω, οπότε να και κάτι ευχάριστο! Και επειδή και οι δυο βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, τα δωράκια δε θα μοιραστούν σε αφθονία και τα πρόσωπα που θα τα λάβουν θα τα αξίζουν στο απόλυτο!

Και τέλος στις 13/11 μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας και θα θελήσουμε να φτιάξουμε το σκηνικό, να όμως που μετά από τόση πίκρα… χλωμό το βλέπω! Χαχα..

καλή εβδομάδα να έχουμε! 

φιλάκια..


Κριός
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να κουρνιάσετε δίπλα στους ανθρώπους σας με πολύ αγάπη! Το αυριανό σκηνικό, με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στα μαχαίρια, κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών, εντάσεις προκύπτουν με τον σύντροφό σας, όμως και μοιραία πάθη ακόμα και με άγνωστες ψυχές! Μετά το μπουρίνι, πάντα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο, οπότε ηρεμείτε και σα να βλέπετε με πιο καθαρό μυαλό τις υποθέσεις σας! Νέες ιδέες σας συναρπάζουν! Μέσα στην εβδομάδα, διαπιστώνετε πως έχετε χαλαρώσει πάνω σε οικονομικά ζητήματα, οπότε κάνετε ένα ντου από παντού, για να δείτε το πού βρίσκεστε! Τις κάνατε τις σπατάλες σας και το ξέρετε αυτό! Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της εποχής, αρκετοί από εσάς εκεί έξω, βρίσκεστε σε ανοδική πορεία επαγγελματικά, κάποιοι σας θαυμάζουν και κάποιοι τέρμα σας ζηλεύουν! Μη δώσετε καμία σημασία και όλα μέλι.. γάλα!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για ένα οικογενειακό σουαρέ. Εννοώ πως είτε έχετε όρεξη, είτε όχι, θα χρειαστεί να παρευρεθείτε ακόμα και με τον ξάδερφο τον μακρινό που ούτε καν θυμάστε πως υπάρχει.. χαχα! Η Αφροδίτη και ο Άρης ρίχνουν άγριο τσακωμό αύριο στις 09/11 με αποτέλεσμα να αγριέψετε, να γίνετε επιθετικοί και αντιδραστικοί και να γίνει ο χαμός κυρίως στη δουλειά σας! Προσπαθήστε να το αποφύγετε όλο αυτό, γιατί πολύ ζόρικα μας τα λέει το σύμπαν! Σα να μπαίνει το νερό στο αυλάκι τις επόμενες ημέρες, οπότε ένα ξέσπασμα χρειάζεται για να συμβεί αυτό, για να επανέλθουν οι ισορροπίες. Ο Δίας κάνει τα μαγικά του και κάπως έτσι δικαιώνεστε πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Πολλές οι συζητήσεις μέχρι και τις 13/11, ίσως να σας κάνουν πρόταση να αναλάβετε ένα νέο project, που θα σας δώσει άλλη θέση και περισσότερο κύρος!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές, που το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, ή ακόμα και μονάχοι! Προσπαθήστε οι δεσμευμένοι να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, γιατί από αύριο θα τα χρειαστείτε! Ξαφνικά μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο και να σας αναστατώσει πολύ σε ερωτικό επίπεδο! Παρελθόν δικό σας; Του συντρόφου σας; Κάποια αταξία ξεχασμένη; Να είναι καλά ο Ποσειδώνας που σας βοηθά να βλέπετε πράγματα που άλλοι δε τα βλέπουν καν! Μια αναμπουμπούλα θα την έχετε τις μέρες αυτές, μέσα στο σπίτι σας, με άτομα της οικογένειάς σας, ίσως και να βγουν στην επιφάνεια διάφορα μυστικά και να εκτεθεί ο ένας στα μάτια του άλλου! Ο Ερμής στον Σκορπιό κάνει το επικοινωνιακό κομμάτι πολύ σκοτεινό, οπότε προσπαθήστε να κάνετε τον πυροσβέστη αντί να ρίχνετε λάδι στη φωτιά!

Καρκίνος
Καλά Κυριακάτικο κάνετε λογαριασμό; Να δείτε τι απέμεινε για τον μήνα; Όσο και να μετράτε τα κουκιά, αυτά είναι δεν αλλάζουν, για αυτό τσάμπα το χρόνο σας χαλάτε, όπως και την διάθεσή σας! Ο Άρης και η Αφροδίτη αύριο σας κάνουν επιθετικούς και αντιδραστικούς και γίνεστε το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Παραλογίζεστε μέχρι εκεί που δεν υπάρχει! Τυχερές ημέρες για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα από τις 10/11 μέχρι και τις 13/11, σα να βρίσκετε μια καλύτερη δουλειά, σας να προχωρούν τα σχέδιά σας μαγικά! Ο Δίας είναι με το μέρος σας, φέρνει τύχη στις φιλόδοξες επιθυμίες σας και υπάρχει μέλλον, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της εποχής! Οπότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους τριγύρω, να ηρεμήσετε τα πνεύματα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα ξανά! Δώστε εσείς αγάπη και ας αργήσουν να σας την επιστρέψουν!

Λέων
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που θα επιθυμήσετε ένα οικογενειακό σουαρέ, να μιλήσετε όμορφα και ωραία, να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, με ευγενικό τρόπο! Και ενώ θα συμφωνήσουν μαζί σας, αύριο σας τα κάνουν μαντάρα! Ο Άρης και η Αφροδίτη ρίχνουν λάδι στη φωτιά και προκύπτουν αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια με άτομα του περιβάλλοντός σας! Αν δε πιαστείτε στα χέρια με τον μπάρμπα απέναντι.. θα είναι θαύμα! Μέσα στη τρελή τη χαρά τις επόμενες ημέρες, ασχολείστε με πράγματα πολύ δημιουργικά, τύπου φτιάχνετε ένα φρούριο γύρω από το σπίτι σας και τέτοια! Γελάω! Ο Δίας φέρνει μια χαρμόσυνη είδηση πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, όμως το κλίμα στο σπίτι παραμένει μυστήριο.. Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε τις παρεξηγήσεις ως τις 13/11! Ο καθένας στον πάγκο του και τέλος οι συμβιβασμοί! Και σε όποιον αρέσει! Απαπαπα..

Παρθένος
Η πιο ερωτική ημέρα είναι η σημερινή για εσάς, οπότε φροντίστε να κλείσετε εκείνο το ραντεβουδάκι, όταν τα μάτια δε βλέπουν! Προφανώς το απαγορευμένο της εποχής σας εξιτάρει και αποζητάτε σκανταλιές! Ο Άρης και η Αφροδίτη σας αποκαλύπτουν πως το ταμείο είναι μείον και πως πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να πληρώσετε τον λογαριασμό, δίχως καν να είναι δικός σας! Στα κόκκινα λοιπόν για να βρείτε το δίκιο σας! Από τη μια ο Ποσειδώνας και από την άλλη ο Δίας, σας βοηθούν να βρείτε την αισιοδοξία σας ξανά, να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, κυρίως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Μέχρι όμως και τις 13/11 ασχολείστε μόνο με το χρήμα, τι μπαίνει και τι βγαίνει και τι είναι να έρθει, μπας και απομείνει κάτι! Όλο και κάτι σας προσφέρουν, αλλά δεν είναι αρκετό! Να προσέχετε τα λόγια σας, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα παρεξηγηθούν!

Ζυγός 
Κυριακάτικο σας βλέπω να κάθεστε στο στρογγυλό τραπέζι και να κάνετε συζητήσεις πολύ σοβαρές, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Το πούρο μη ξεχάσετε.. χαχα! Όλα αυτά τα ωραία τα ανατρέπουν η Αφροδίτη και ο Άρης και ξαφνικά εκεί που συμφωνούσαν μαζί σας, διαφωνούν και σας εξοργίζουν! Πάνε τα όνειρα γκρεμίζονται στο λεπτό! Να είναι καλά ο Ποσειδώνας και ο Δίας, που από τη μια σας κάνουν αισθηματίες και εκπέμπετε ερωτισμό και από την άλλη σας βοηθούν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με όλο τον κόσμο! Τα ζόρια αφορούν σχεδόν τους πάντες, οπότε δε χρειάζεται να πεισμώνετε και να τα βάζετε με τον εαυτό σας! Κάτι λεφτά περιμένετε και δεν έρχονται με τίποτα και φταίει ο Ερμής από τον Σκορπιό! Δεν έρχεται ο φάκελος με τίποτα, ενώ ξέρετε πως έχει φύγει! Κάτι γίνεται μέχρι τις 13/11 αλλά σας βγαίνει η ψυχή!

Σκορπιός 
Μήπως έχετε κανονίσει ένα κρυφό επαγγελματικό meeting σήμερα στο σπίτι σας; Θέλετε οπωσδήποτε να πείτε τις απόψεις σας, να κάνετε πλάνα για το αύριο, να είστε πανέτοιμοι μόλις το φώς ανάψει πράσινο! Αυτό το ξεκίνα, σταμάτα, ξανά ξεκίνα, είναι πολύ ψυχοφθόρο, όμως συνήθως σε τέτοιες εποχές υπάρχουν αμέτρητες κρυφές ευκαιρίες! Η Αφροδίτη και ο Άρης σας δείχνουν πως κακώς μπλέκετε τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί σας παίρνουν διάφοροι χαμπάρι και εκτίθεστε! Ένας πειρασμός σας αποπροσανατολίζει και η συμπεριφορά σας ανεξήγητα μπερδεμένη! Ο Ποσειδώνας φταίει αν ξαφνικά βλέπετε καρδούλες μπροστά σας! Όμως ο Δίας σας ταρακουνά, έχετε νέους επαγγελματικούς στόχους να πετύχετε, οπότε τρέξτε τώρα που υπάρχει εύνοια από το σύμπαν! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας τα κάνει μαντάρα στο επικοινωνιακό το κομμάτι!

Τοξότης 
Μια ωραία Κυριακή για να ανοίξετε τη καρδιά σας και να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας. Από αύριο όμως ο Άρης και η Αφροδίτη σας βάζουν ζόρια κυρίως στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ή που θα σώσετε το τομάρι σας, ή των άλλων! Δύσκολο πολύ, για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Τις επόμενες μέρες νιώθετε πως αρκετοί μιλούν πίσω από τη πλάτη σας, σας κακολογούν προφανώς και μπορείτε να τους ονομάσετε κιόλας, έναν – έναν! Ο Ερμής από τον Σκορπιό φέρνουν σκοτεινές σκέψεις μέσα στο μυαλό σας και νιώθετε πως πάνε να σας στριμώξουν στον τοίχο πολλοί και διάφοροι! Δεν είναι έτσι, για αυτό και εσείς προετοιμαστείτε για μια μάχη σώμα με σώμα! Υπάρχει πολύ γκρίνια τις μέρες αυτές και μουρμούρα επίσης και άκρη δε βγαίνει με τη καμιά! Ο Δίας στη περίπτωση τη δική σας, αποκαλύπτει οικονομικές ατασθαλίες που κάνατε πριν από καιρό!

Αιγόκερως
Όλα στη θέση τους είναι, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε οικονομία, αφού τέρμα οι βολτούλες και να βελτιώσετε την ερωτική σας τη ζωή με τον σύντροφό σας! Βέβαια, αυτά για σήμερα, γιατί από αύριο οι επαγγελματικές σας οι δραστηριότητες και πάλι σε πρώτο πλάνο! Κάποιοι σας ονειρεύονται δίπλα τους και εσείς έχετε άλλα σχέδια φυσικά! Πλάνα επαγγελματικά πραγματοποιούνται, οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Σαν ακούραστη μηχανή, δίνετε τη μάχη σας, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, πλην του συντρόφου σας! Ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε έναν σύντροφο ζωής, μπορεί όμως να σας βοηθήσει να δραπετεύσετε από έναν! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας πιέζει να πάρετε τις αποφάσεις σας, εκείνες που καιρό τώρα λιβανίζουν το μυαλό σας! Σκληροί και αμετάκλητοι ως συνήθως!

Υδροχόος
Να είστε μέσα στις γλύκες σήμερα, να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα, γιατί όσο να’ναι καιρό έχετε να αράξετε μέσα στο σπιτάκι σας, αγκαλιά με τον σύντροφό σας! Ιδανική ημέρα επίσης, για ένα σουαρέ με άτομα που κατανοούν τις επαγγελματικές σας ανησυχίες! Η Αφροδίτη και ο Άρης, αύριο φέρνουν όλα τα εμπόδια του κόσμου στο διάβα σας και ξαφνικά νιώθετε αλυσοδεμένοι από το σύμπαν όλο! Μη το παίρνετε προσωπικά, είναι η φάση τέτοια! Οι επόμενες τρεις ημέρες όμως, είναι ιδανικές για να εισπράξετε τα λεφτά σας! Γεμίζει το πορτοφόλι από χρωστούμενα, οπότε μπορείτε να χαμογελάσετε και ας είναι για λίγο! Ξεχάστε τα ταξίδια και τις μακρινές τις βόλτες, βάλτε ντοκιμαντέρ να παίζει η τηλεόραση, εστιάστε στο σήμερα, στις ιδιόμορφες αυτές ημέρες, έχετε τα προσόντα να φτιάξετε ένα μοναδικό σκηνικό, που θα σας φτιάξει πολύ το ψυχολογικό! Ο Ερμής από τον Σκορπιό έχει σκοπό να σας κάνει πονηρές ερωτήσεις. Ετοιμάστε τις απαντήσεις λοιπόν!

Ιχθύες
Να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γιατί το χρειάζεται ο οργανισμός σας όπως φαίνεται! Η Αφροδίτη και ο Άρης σας αγχώνουν για οικονομικά ζητήματα, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς είναι και πλέον δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό, οπότε το νου σας δε φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς! Βασικά φταίει η κατάσταση γενικώς! Και αφού τα κάνατε όλα ρημαδιό, τις επόμενες ημέρες ζητάτε συγγνώμη με τον τρόπο σας, να όμως που η καρδιά δεν είναι μηχανάκι, on/off! Ο Δίας σας έχει φουντώσει τα μυαλά, θέλετε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και υπάρχουν τρόποι, οι αταξίες σας είναι αρκετές για να τραβήξουν πολλά βλέμματα επάνω σας! Αλλάζετε παρέες, μαλλί, ντύσιμο, ανανεώνεστε από όλες τις απόψεις! Ο Ερμής από τον Σκορπιό βέβαια, σας προσγειώνει λίγο ανώμαλα, αφού προς το παρόν δε κουνιέται φύλλο!

magicfariel

Φωτογραφία από _R_G_ από το Pixabay