Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια: Το Φεγγάρι στους Διδύμους, κρύβει όλη τη μαγεία! by MagicF’Ariel..

30/11/2020 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα, φράπα έχω γίνει, φυσικό μπότοξ το λέω αλλιώς, πόσο πια;
Άλλη μέρα σήμερα, συννεφιασμένη, μουντή, γλυκιά, ρομαντική, λέω να πάω μια βόλτα με τα πόδια, να ξεπιαστώ από τη ρούχλα, να καθαρίσει το μυαλό μου από τις δυσάρεστες τις σκέψεις, να προσελκύσω θετική ενέργεια, από τη φύση, από τα δέντρα, από το περιβάλλον γύρω μου.. να αφήσω το Φεγγάρι να με αγγίξει με τις μαγικές του τις ενέργειες! 


Δεν έχει σημασία, αν είναι μέρα και δε το βλέπουμε. Υπάρχει, είναι εκεί και προσμένει, να έρθει η σειρά του, πόσο μαγικό το βρίσκω αυτό..

Αστρολογικά, προκύπτει Πανσέληνος στο Δίδυμο και Έκλειψη Σελήνης, συγχρόνως, σε ένα από τα πιο μυστήρια ζώδια της παρέας! Οπότε και οι μέρες μας, έχουν τον αέρα του Δίδυμου, την αισιοδοξία του, τη φλυαρία του, τις φευγάτες τις σκέψεις του, ναι, ονειρευόμαστε ξανά, για μια καλύτερη ημέρα, διαφορετική, ξεχωριστή, ιδιαίτερα συναρπαστική! 
Ξεσηκώνονται τα ζώδια, πλησιάζουν γιορτές, τα ταξίδια είναι μια μεγάλη επιθυμία για πολύ κόσμο, στολισμοί, σουαρέ, οικογενειακά πράγματα, μμμ άντε και μερικές αταξίες. Οι Καλικάντζαροι φταίνε για όλα! Ήρθαν νωρίτερα φέτος!
Όνειρα και ποιος δε κάνει όνειρα; Αφήνουμε το σύμπαν λοιπόν, να μας μαγέψει με τις ενέργειές του, να μας παρασύρει σε μια όμορφη ψευδαίσθηση, άλλωστε τα ωραία συναισθήματα γιατρεύουν τις ψυχές, φέρνουν και εκείνα τα χαμόγελα, φτιάχνουν καλή διάθεση, Χριστούγεννα έρχονται.. η πιο όμορφη γιορτή ever! 
Ας ονειρευτούμε ταξίδια, shopping therapy, party all night long, σαμπάνιες, φιλιά και πονηρά χαμόγελα, ας ονειρευτούμε όλα αυτά άφοβα και μέσα στο σπίτι μας.. safe.. δε κοστίζουν τίποτα! Και όμως .. οι αναμνήσεις τους.. ανεκτίμητες!

φιλιά! 💋



Κριός
Το Φεγγάρι του Νοέμβρη, σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση! Παίρνετε τις αποφάσεις σας, γνωρίζετε πώς θα είναι το έργο από εδώ και πέρα, χαλαρώνετε επιτέλους και γίνεστε ευχάριστα συνεργάσιμοι με τον γύρω κόσμο! Να χαμογελάτε πιο συχνά, να δίνετε σημασία στα λόγια των άλλων και να μην είστε απόλυτοι και με παρωπίδες! Έξω καρδιά σας κάνει το Φεγγάρι αυτό, σα να τη βρίσκετε με τις προκλήσεις του σύμπαντος, σα να σας αρέσει το δύσκολο, οπότε το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα, έχει και αγωνία! Κοινωνικοποιηθείτε, με κάθε τρόπο, αυτό είναι το μαγικό κλειδί της επιτυχίας!

Ταύρος
Ένα Φεγγάρι πολύ μυστήριο, όσον αφορά τη περίπτωση τη δική σας.. Τα λεφτά έχετε κατά νου, το πώς σας φεύγουν σε περίοδο που τα μαγαζιά είναι κλειστά, οι σπατάλες που κάνετε προκειμένου να ικανοποιήσετε το ψυχολογικό και το ρεζουμέ μηδέν στο πηλίκο! Λεφτά όμως έρχονται και διώχνουν μακριά τις κακές τις σκέψεις, όλο και κάτι παραπάνω θα δείτε στα χέρια σας, που σημαίνει πως μπαλώνετε τις τρύπες και ξεκινάτε από την αρχή! Γεμίζει το σακούλι μαγικά! Το καλό που σας έρχεται συνήθως θέλετε να το κάνετε σε άλλους, πού και πού, έτσι για να υπάρχει ισορροπία μεταξύ καλού και κακού! Με ρέγουλα, έτσι;;;

Δίδυμος
Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;; Αστειεύομαι φυσικά, γιατί το γεγονός σας τρελαίνει το μυαλό και τη ψυχή και ξαφνικά αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αποζητάτε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας και χωριστά ταμεία! Σχέσεις όπου το γυαλί έχει ραγίσει, δε νομίζω να τη βγάλουν και τόσο καθαρή! Σχέσεις που βασίζονται στην αληθινή αγάπη, θα το παλέψουν όπως και να έχει! Τώρα αν πιάσει όλες τις περιπτώσεις, ανεξαρτήτου κατάστασης, θα έχουμε δράματα! Μια επιθυμία για φλερτ, για παιχνίδι, για αταξίες θα την έχετε τις μέρες αυτές! Ζαβολιές λέω!

Καρκίνος
Φουρτούνες σας φέρνει το Φεγγάρι αυτό και λίγο χάος, έτσι για να βρίσκεστε σε εγρήγορση είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι! Μαγικό δε ξέρουμε κατά πόσο είναι, αφού κάτι που συμβαίνει στη δουλειά σας, σας προβληματίζει, σας αγχώνει, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να λυθεί όπως και να έχει, μπας και ηρεμήσετε! Να είστε πονηροί στις καλοσύνες από αγνώστους! Δε ξέρετε ποτέ τι κρύβεται από πίσω! Και ξαφνικά τις μέρες αυτές, θέλετε το ένα, σας λείπει το άλλο, δεν αντέχετε τη κατάσταση, μια επιθυμία να δραπετεύσετε από παντού θα την έχετε! Σα να βρίσκεστε μεσοπέλαγα και το καράβι να σας πηγαίνει κούνια μπέλα! Χαχα..

🌟Λέων
Μαγικό, τρελό και αλλοπαρμένο το Φεγγάρι αυτό για τα Λιονταράκια της παρέας! Έχει αγάπες και λουλούδια το μενού, τα πάθη φουντώνουν, μια χαρά θα σας μπει ο Δεκέμβρης! Σας κάνει ερωτιάρηδες πολύ, Δον Ζουάν και λίγα λέω, για αυτό φλερτάρετε είτε με τον σύντροφό σας, είτε με νέες υπάρξεις, άλλωστε τα social media έχουν πάρει φωτιά! Για τους πιο τολμηρούς της παρέας, μήπως κάνετε σχέδια για μια απόδραση; Να κάνετε Χριστούγεννα κάπου μακριά; Μια περιπέτεια στο άγνωστο, γιατί όχι; Πάντως οτιδήποτε και αν σχεδιάζετε, θα τη βρείτε την άκρη σας και όλοι θα σας πουν «Ναι»! Αυτό πού το πάτε;;;

Παρθένος
Το Φεγγάρι αυτό, σας ζορίζει κάπως, αφού φέρνει ανησυχίες ερωτικές και επαγγελματικές στο κεφάλι σας! Νιώθετε πως τίποτα δε σας ικανοποιεί, πως τίποτα δε τραβά, πως για ακόμα μια φορά, μια τρύπα στο νερό! Κάποιοι προκειμένου να έχετε δουλειά, μπορεί να σκέφτεστε και να αλλάξετε τόπο κατοικίας, γεγονός που σίγουρα θα αναστατώσει όλους τους δικούς σας τους ανθρώπους! Καλά, πριν πάρετε το δισάκι σας και δρόμο, περιμένετε να φύγει η θολούρα της Πανσέληνου αυτής και βλέπετε, τι εναλλακτικές υπάρχουν! Όσο για τα ερωτικά σας, μου φαίνεται πως εσείς το κάνετε δύσκολο! Έτσι για το σασπένς..!

🌟Ζυγός
Πέρα για πέρα μαγικό και πολύ αισιόδοξο το Φεγγάρι αυτό, για εσάς χρυσά μου! Κανονίζετε ήδη για το πού θα πάτε τα Χριστούγεννα, είστε έτοιμοι, να μπείτε σε αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε! Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας, είναι εισιτήρια για κάπου μακριά! Ζεστά; Εξωτικά; Τις μέρες αυτές λοιπόν, θα γυρέψετε προορισμό και ίσως να κάνετε και τις κρατήσεις! Όπου φύγει – φύγει και το τι θα γίνει μεθαύριο, ούτε που σας νοιάζει πια! Καλά, κάντε τις σκανταλιές σας να ξεθυμάνετε, αλλά να έχετε και στην άκρη του μυαλού σας, μια πιθανή αναβολή..!!!

Σκορπιός 
Το Φεγγάρι αυτό είναι πολύ πονηρό και σας αναστατώνει για θέματα οικονομικά, από το πουθενά και κάπως έτσι το σύμπαν σας φωνάζει, βαστάτε τα άλογα! Εκεί που νομίζετε πως έχετε δρομολογήσει όλες σας τις υποχρεώσεις, ξαφνικά προκύπτουν λογαριασμοί, χρέη ίσως και άλλων, όμως άμεσα δικών σας ανθρώπων, που μόνο εσείς έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε! Οικογενειακά θέματα, πρέπει να προστατέψετε τα υπάρχοντά σας, όπως και να έχει! Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν και κανένα βήμα μπροστά! Αν σας προτείνουν κάτι φοβερό και τρομερό, μη βιαστείτε να πείτε το ναι! Ψαχτείτε λιγουλάκι..!

Τοξότης
Πολύ μαγεία κρύβεται στο Φεγγάρι αυτό και είναι όλη δικής σας, αρκεί να αποκρυπτογραφήσετε τα σημάδια του σύμπαντος και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας πάνω από όλα! Νιώθετε μια απίστευτη αισιοδοξία, μια ελπίδα, μια χαρά, έχω την εντύπωση πως η δημιουργικότητά σας θα κορυφωθεί τις μέρες αυτές, οπότε φορέστε μια μπλε χάντρα και αποφύγετε τις επαφές και τις εκμυστηρεύσεις! Προτάσεις επαγγελματικές είναι μέσα στο πρόγραμμα, σε κάθε περίπτωση όμως εσείς θα χρειαστεί να γυρέψετε το τι αληθινά κρύβεται πίσω από αυτές! Και από μόνοι σας τα καταφέρνετε μια χαρά!

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό είναι παράξενο πολύ για τη περίπτωση τη δική σας, αφού σας ρίχνει στο κρεβάτι τέζα, μέρες που πρέπει να είστε όρθιοι, δυνατοί και γεροί! Αυτό και μόνο φτάνει για να εκνευριστείτε με όλη σας την ύπαρξη, αλλά και με τους συνεργάτες σας, που κάνουν πως δε καταλαβαίνουν! Μη φτάνετε στα άκρα, αποδείξτε πως ακόμα και έτσι, είστε βράχος και καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας! Βασανίζεστε τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, όμως η τσέπη σας γεμίζει από χρήμα και ο πυρετός πέφτει! Λεφτά λαμβάνετε, μπορεί να είναι και κάτι της το παραπάνω, για αυτό μη γκρινιάζετε!

🌟Υδροχόος
Super μαγικό το Φεγγάρι αυτό για τη πάρτη σας και μόνο! Πολύ ερωτικό το φινάλε του Νοέμβρη, αφού αόρατες ενέργειες, ρίχνουν τα τείχη που έχετε υψώσει χρόνια τώρα, σας κάνουν γατούλες, αποζητάτε πολύ αγάπη και προδέρμ από διάφορες υπάρξεις αν είστε μόνοι, από τον σύντροφό σας, αν υπάρχει! Εντάξει θα σταυροκοπηθούν εκεί έξω, αφού άλλοι άνθρωποι σας λέω! Καλά, άμα κάνετε και ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκεί να ανάψουμε λαμπάδα στη Πανσέληνο αυτή! Ανήκετε στα κακά παιδιά, με τα κρυφά τα σουαρέ, είναι περίοδος που θέλετε δίπλα σας, πολύ καλή παρέα!

Ιχθύες
Πανοπλία να φορέσετε τις μέρες αυτές, γιατί το Φεγγάρι αυτό, σας θέλει μάχιμους σε θέματα κυρίως οικογενειακά! Κουβέντες δε κρύβετε με τίποτα, μπαίνετε στη μέση, σε σχέδια που κάνουν άλλοι, σα να μην υπάρχετε! Ότι χειρότερο, σκληροί και πικρόχολοι και πολύ ξεκάθαροι ίσως! Πάνε οι γιορτινές ημέρες. Ποδαρικό με δράματα! Κάτι «όχι» σας αραδιάζουν στη δουλειά και σας γυρίζει λίγο το ματάκι, τύπου τι έγινε τώρα; Από το να φαντάζεστε δράκους, προτείνω να ανοίξετε το στοματάκι σας και να ζητήσετε εξηγήσεις και λογικά επιχειρήματα! Μμμ το Φεγγάρι του λωλού για ακόμα μια φορά! Συγκρατηθείτε!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay