Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 22/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υπάρχουν μέρες που μελαγχολώ, υπάρχουν όμως και μέρες που η αισιοδοξία μου χτυπά στα κόκκινα, όπως η σημερινή ας πούμε.. Αν και Κυριακή, λατρεύω το κρύο που έχει, τα σύννεφα στον ουρανό πάνε και έρχονται, πού και πού σκάει και λίγο ήλιος και το πιο υπέροχο από όλα, είναι ο καφές και το τζάκι..! Μαγικές καθημερινές στιγμές, που τις απολαμβάνουμε συνήθως τη Κυριακή! Relax και πάλι relax!

Και για να μη νομίζετε, η Ταυρίνα έχει ξυπνήσει στις 07:30 π.μ. είναι η ώρα μου, έχω κάνει καφέ, άναψα τζάκι και βγήκα έξω, να ξεφορτώσω το αμάξι από τα ξύλα, να τα ανεβάσω στη βεράντα, να μετακινήσω το αμάξι και φυσικά να μεταφέρω τους Ιβίσκους μου, στην άλλη πλευρά του κήπου, εκεί που προστατεύονται από τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα! Τα «παιδιά» μου, που φέτος μου ανταπόδωσαν τόση αγάπη από τους ανθούς που έβγαλαν, σειρά μου να τα φροντίσω, δε λέτε; Ακόμα και τα φυτά αποζητούν την αμοιβαία την αγάπη.. ενέργειες μαγικές για λίγους..!

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στον Σκορπιό, ο Ερμής είναι επίσης στον Σκορπιό, το κουτσομπολιό που έχει να πέσει είναι ανεπανάληπτο! Τις μέρες αυτές, οι σκανταλιάρηδες Θεοί, θα μας μπλέξουν σε ερωτικές περιπέτειες! Μυστικά ραντεβού, αταξίες πολλές αταξίες και τα μηνύματα τα ερωτικά πάνε και έρχονται και το inbox παίρνει φωτιά και ωχ αμάν, ωχ αμάν! Μη ξαφνιαστείτε λοιπόν αν κάποιος σας φλερτάρει στα ξαφνικά;

Ο Ήλιος στον Τοξότη είναι ένα χαρωπό γεγονός, που ρίχνει φως σε όλες τις υποθέσεις που άμεσα μας αφορούν και όσο να’ναι μας προσγειώνει στη πραγματικότητα με το έτσι θέλω, αλλά με όμορφο τρόπο! Πέφτουν οι μάσκες, φαίνεται ο καλός και ο κακός ο παίχτης, νέα πλάνα πέφτουν στα τραπέζια, υπάρχουν ευκαιρίες, κάτι αισιόδοξο συμβαίνει! 

Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

φιλάκια..


Κριός 
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που παίζει να τη βγάλετε σε ένα παράθυρο, να ονειρεύεστε το μέλλον σας, να νιώθετε μετά από πολύ καιρό μεγάλη ικανοποίηση για τις μάχες που έχετε δώσει και προφανώς το αποτέλεσμα το βλέπετε τις μέρες αυτές, η ανακούφιση είναι πολύ μεγάλη! Επιτέλους αισιοδοξείτε, υπάρχει ελπίδα και σε θέματα εργασίας και στον έρωτα! Όσοι έχετε προαίσθημα πως ο σύντροφός σας τσιλημπουρδίζει, ίσως να κάνετε και λίγο τον κατάσκοπο. Το τι θα ανακαλύψετε στη πορεία; Είναι θέμα τύχης..!!! omg!

Ταύρος
Ας τραγουδήσουμε .. where did the love go? Είναι η πρώτη ερώτηση που έκανε η Αφροδίτη στον Σκορπιό για πάρτη σας.. να το ξέρετε! Οπότε μέχρι να ανακαλύψει το πού πήγε η αγάπη, λίγη υπομονή ακόμα, να φτιάξει τα μαγικά της τα φίλτρα και όλο και κάποιο θαύμα θα συμβεί, από Δεκέμβρη πια! Ο Ήλιος στον Τοξότη από σήμερα, να προσμένετε μια αύξηση από το πουθενά! Ένα μπόνους; Λεφτά έρχονται και θα συγκλονιστείτε, αν δε σας τα οφείλουν κιόλας! Οπότε σήμερα μπορείτε να ονειρευτείτε το πώς θα τα ξοδέψετε!

Δίδυμος 
Έχω την εντύπωση πως ξυπνάτε κάπως στραβωμένοι και θα το δείξετε με κάθε τρόπο στους ανθρώπους που συμβιώνετε κυρίως! Σα να πνίγεστε ένα πράγμα και από εδώ και πέρα αν αποζητάτε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας, τότε μήπως να το παίρνατε απόφαση και να δράσετε αναλόγως; Από εδώ και πέρα πέφτουν οι μάσκες, βλέπετε ξεκάθαρα το ποιοι σας στηρίζουν, το ποιοι όχι και βάζετε όρια σας διάφορες σχέσεις απαραίτητες που απλά κρατούν τις ισορροπίες! Εσείς και το δισάκι σας στον ώμο..!!!

Καρκίνος 
Έχω την εντύπωση πως είστε από τους άτακτους της παρέας, όλο προσκλήσεις σε σουαρέ σας κάνουν και ναι μεν είναι μυστικό το σκηνικό, εσείς εκεί, μη χάσετε τις παρέες σας και τα φιλαράκια σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας κάνει πλέον τολμηρούς και όχι μόνο! Παίζει τις μέρες αυτές κάποιος να σας αποκαλύψει τον έρωτά του και να συγκλονιστείτε πολύ! Φρόνιμα γιατί δεν είναι εποχές για σουαρέ και οι επόμενες ημέρες είναι επίφοβες! Ένα κρυολόγημα σας γυροφέρνει, για αυτό να ντύνεστε καλά! Σήμερα σπίτι, έτσι;;;

Λέων
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως σήμερα και από εδώ και πέρα θα τη δείτε πολύ ζεν τη δουλειά σε σημείο άκρως ενοχλητικό για τους άλλους! Μα τόσο καιρό σας λένε να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε, να διώξετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις, ε μα πια, γιατί όχι λοιπόν;;; Του λωλού ως συνήθως, ή μαύρο ή άσπρο, ενδιάμεσα δεν υπάρχουν, οπότε έχω την εντύπωση πως θα αργήσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Πρώτο σημάδι! Μετά έχει πρωινό διαρκείας. Δεύτερο σημάδι! Και μετά καναπέ και καφέ μακράς διαρκείας! Χαχα..

Παρθένος 
Είστε λίγο στη φάση φύγε εσύ, έλα εσύ, γιατί σας κουράζουν διάφορες συμπεριφορές! Καλά η Αφροδίτη σας κάνει έτσι, ποθείτε ξεχωριστές περιπτώσεις σε άσχετες στιγμές! Και εκεί που έχετε πονοκέφαλο τρελό για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, τσουπ πέφτει ο κομήτης οικογένεια και σας στέλνει αλλού για αλλού! Για ακόμα μια φορά τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη, θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, που μόνο εσείς έχετε τα φόντα να τα αντιμετωπίστε και να τα λύσετε! Εντάξει υπάρχει δωράκι ερωτικό κάπου, στις 27/11! 

Ζυγός
Από σήμερα βρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό! Μέσα στη τρελή τη χαρά, επιστρέφει η αισιοδοξία, προφανώς κάτι έφτασε στα αυτιά σας και ανακουφίστηκε η ψυχούλα σας! Λεφτά σας δίνουν τις μέρες αυτές όπως και να έχει και αν τα θεωρούσατε ξεχασμένα και χαμένα, καμία σχέση, οπότε αυτό και μόνο φτάνει! Προσαρμόζεστε σιγά-σιγά στα νέα δεδομένα της εποχής και το σπίτι ωραίο είναι και η ξεκούραση χρειάζεται πού και πού και όλα μια χαρά θα πάνε, αφού είστε μέσα στο παιχνίδι από όλες τις απόψεις! Φτου-φτου!

Σκορπιός
Σήμερα χρυσά μου παίζει να κάνετε μια τρελή-τρελή ερωτική εξομολόγηση και να ξαφνιάσετε όχι μόνο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά και τον εαυτό σας τον ίδιο! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, χτυπάει κατευθείαν στο ψαχνό! Ας γίνει ο έρωτας για μερικές μερούλες πρώτη σας προτεραιότητα και τι έγινε; Τις επόμενες ημέρες κάνετε ταμείο και διαπιστώνετε πως πρέπει να ζητήσετε τα χρήματά σας από διάφορα μέρη, γιατί υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσετε! Αυτό και μόνο σας χαλά πολύ τη διάθεση! 

Τοξότης 
Εκρηκτικό κοκτέιλ η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ο Ήλιος στο ζώδιό σας! Ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, ένας έρωτας πειρασμός προκύπτει στο διάβα σας και χάνετε τα μυαλά σας κανονικά! Μπορεί να είναι μέσω διαδικτύου, μπορεί να είναι μια επαγγελματική συνάντηση, μπορεί ακόμα και ένας περαστικός, πάντως το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει με τίποτα! Παίρνετε πολύ τα πάνω σας, βρίσκετε το χρόνο για beaute, έχετε ανάγκη από επικοινωνία και χαμόγελα! Μπα?

Αιγόκερως 
Κατά πάσα πιθανότητα να έχετε πουντιάσει και να πονάει όλο σας το σώμα! Η μυτούλα πώς πάει; Δε προσέχετε χρυσά μου νιώθετε πως είστε άτρωτοι, να όμως που δε! Μείνετε στα ζεστά, ντυθείτε καλά και ευκάλυπτος είναι τρελό γιατροσόφι! Πάνω στη βαρεμάρα σας λοιπόν, μπορεί να έρθει ένα μηνυματάκι τρελό και αλλοπαρμένο και να ανεβάσετε και πυρετό.. ερωτικό, να ξανάψετε στο λεπτό! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φταίει για το γεγονός, για αυτό και εσείς να το εκμεταλλευτείτε, έτσι για το ψυχολογικό. Και τι έγινε;

Υδροχόος 
Είστε ένοχοι και θα σας μαρτυρήσω κιόλας, έτσι γιατί είμαι κακό κορίτσι σήμερα! Ετοιμάζετε σουαρέ, χαλαρά πράγματα, αλλά το σπίτι σας θα γεμίσει από κόσμο, αυτούς που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαιτέρως, γιατί έχετε τα κέφια σας και τόσα θέματα να συζητήσετε επίσης που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Τα παπούτσια έξω, να έχετε και θερμόμετρο εξελιγμένο και πολύ αντισηπτικό υγρό για τα χέρια! Καλά αυτό δεν είναι σουαρέ, αλλά ντάξει.. προκειμένου να σας κάνουν παρέα, χαλάλι! Χαχα. 

Ιχθύες
Δε ξέρω τι θα κάνετε σήμερα, φροντίστε να χουχουλιάσετε με τον σύντροφό σας, ερωτοτροπήστε μέχρι τελικής πτώσης, γιατί από αύριο έχει πολύ εργασία και χαρά! Ιδανική ημέρα για να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, οι μοναχικοί της παρέας, να ανακατευτείτε με τα social media, έτσι να φτιάξετε ψυχολογικό που λέμε! Ο Ήλιος από τον Τοξότη από εδώ και πέρα σας δείχνει πως υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να ασχοληθείτε σοβαρά και να δράσετε εγκαίρως! Αναφέρομαι στα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Βάλτε τη φαντασία σας μπροστά!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay